Μην συγκρινεις ανομια πραγματα.. Ρωτα και εμας στο PS3 τι τραβηξαμε...
Οι Χρονοι φορτοματος ηταν εκνευριστικοι, και τα γραφηκα ηταν μετρια...
κατα τα αλλα οκ (το online δεν ξερω)
Αν καποιος το εχει δοκιμασει ας πει..
Printable View
Ε καλά όχι και μέτρια τα γραφικά.Εγώ πρόσφατα το ξεκίνησα και έχω ακόμα μέλλον μέχρι να το τελειώσω.(είμαι act 3).Φόρτομα είχε μόνο ανά level και τις περισσότερες φορές πέρνει και 1 ώρα να το τελειώσεις.Το σπαστικό για μένα είναι το συνεχόμενο checkpoint που κάνει το game και αποθηκεύει συνέχεια με αποτέλεσμα ΜΙΑ φορά να σου κολήσει το ps3/game εν ώρα autosave έχασες όλο το game (Την έπαθα γιαυτό το λέω και το ξαναξεκίνησα).Τα γραφικά για μένα είναι πολύ καλά ,μπορεί όχι από άποψη τεχνική αλλά από άποψη ατμόσφαιρας και σκηνικών.(ιδιαίτερα στο act 1 νομίζω ,η πίστα που έβρεχε ήτανε τέλεια)
Α, οκ, δεν το ήξερα ότι στο Ps3 έχει αυτές τις διαφορές. Στο pc πάντως όλα ήταν άψογα. Ειδικά τα γραφικά ήταν πολύ ωραία (μάλιστα ήταν από τα βαριά παιχνίδια, ήθελε καλό σύστημα για full).
Μεγάλο μειονέκτημα αυτό που διαβάζω με τα saves. Στο pc δεν υπήρχε αυτό, έσωζες όποτε ήθελες. Γενικώς είναι σπαστικό να ξαναπαίζεις από την αρχή κάποια πίστα ή κάποια επίπεδα, ειδικά αν είναι δύσκολα.
Γενικώς αυτό το πρόβλημα με τα saves έχει αποτελέσει και για μένα λόγο να παρατήσω κάποια παιχνίδια στο παρελθόν......
Αν και το topic έχει καταλήξει να είναι Call of Juarez και όχι Red Dead Redemption, ξέρει κανείς αν τα saves είναι κλειδωμένα; Δηλαδή αν κάνω copy σε flashaki κάθε λίγο και λιγάκι θα δουλέψουν ή θα μου ρίξει άκυρο; Σκέφτομαι να το αρχίσω σύντομα για να προετοιμαστώ για Red Dead.
[gt]63988[/gt]
Πολύ καλό το videάκι!Κάθε καινούργιο που βλέπω με πορώνει όλο και περισσότερο το game.Σίγουρη αγορά για μένα (μην πω πως πάω για προπαραγγελία:fantasy_dreams τώρα).
Κι εγώ κάθε φορά που βλέπω νέα footage από το παιχνίδι, τρελαίνομαι με το σκηνικό και την όλη φάση του καουμπόι...φαίνεται πάντως ότι έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά στη δημιουργία του κόσμου, ας ελπίσουμε ότι και το gameplay θα είναι εξίσου καλό!
το περιμενω με ανυπομονησια...ειναι σιγουρη αγορα για μενα....
μου αφηνει μια τρομερη αισθηση καθε βιντεο που βλεπω...
Φοβερό και αυτό το βίντεο. Συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Λογικά θα είναι παιχνιδάρα. Αν έχει και βολικό σύστημα στόχευσης...
Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε....
[GT]63987[/GT]
Αρρώστια είναι! Έχουμε αρκετούτσικο καιρό μέχρι την κυκλοφορία όμως. Κι όπως πάντα η Rockstar μας "ψήνει" σε χαμηλή φωτιά. Δίνει σιγά-σιγά και με το σταγονόμετρο την πληροφόρηση.
Η Rockstar δίνει πάντως "δωρεάν σεμινάρια" σε κάποιους για το πως "χτίζεις" ένα σωστό hype λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού και το πώς τονίζεις σωστά τα σημεία που θεωρεί ότι είναι τα "δυνατά χαρτιά" του τίτλου και θα κάνουν την διαφορά.
Πιστεύω ότι θα έχουμε να κάνουμε με έναν απίστευτο τίτλο όταν με το καλό κυκλοφορήσει.
[gt]64250[/gt]
Και το online mp δειχνει super.;)
Oh gawd. :O
Καθε βιντεο ειναι και καλυτερο απτο προηγουμενο...
Rockstar: Red Dead Redemption is "our most ambitious game to date"
http://www.psu.com/Rockstar--Red-Dea...a008821-p0.php
Previews για το multiplayer
http://ps3.ign.com/articles/108/1082538p1.html
http://www.eurogamer.net/articles/re...ds-on_5?page=1
Eικονες απο το multiplayer.
Spoiler!
Κατάλαβα... θα παίζουμε μέχρι να λιώσει το δισκάκι.