Quote:
Originally Posted by
atomsk
δεν το γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω να είχαμε blockbuster τίτλους όπως grand theft auto και metal geal σαν cross gen μεταξύ PS2-PS3
(δεν μιλάμε για τα remakes φαντάζομαι)
Σου απαντησε ο hakoo. Tomb Raider, Call of Duty, Just Cause κτλ κτλ.
Quote:
Καταρχήν τα online services δεν είναι μόνο τα social networks. Και το versus θέλει δε θέλει θα χρησιμοποιήσει services του PS4 όπως το upload gameplay video και κατόπιν share μέσω social networks. Δηλαδή ένα απο τα extra bullets που θα διαφημιστούν στη PS4 έκδοση θα είναι αυτό ακριβώς.
Ναι, και;;; Θα εχει ενα feature το οποιο θα ειναι εγενες στο PS4. Τι σχεση εχει "η καινούργια γενιά απο κονσόλες δεν έχει να κάνει τόσο με το leap στα γραφικά όσο έχει να κάνει με online services που τρέχουν απροβλημάτιστα και είναι όσο καλύτερα γίνεται intergrated με το όλο experience." Αν αυτο εχεις καταλαβει απο την παρουσιαση καλυτερα να την ξαναδεις. Δλδ εσυ περιμενεις οτι θα βγουν και θα σου πουν "θα κυκλοφορησει και σε PS4, το βασικο χαρακτηριστικο θα ειναι το οτι θα εχει και share functionality - α ναι, εχει και καλυτερα γραφικα"; Εκει νομιζεις οτι θα στοχευσουν; Ειναι σαν να μου λες οτι στο God of War 3 θα σου μιλαγανε για τα trophies και οχι για τα γραφικα.
Quote:
Αχ σας πετάξαν ένα tech demo(ok gameplay) με ένα fly by και σας τρέχουν τα σάλια
Αχ μας κανεις την χαρη να παραδεχτεις οτι ηταν gameplay; Εισαι τοσο καλος.
Quote:
εγώ δεν βλέπω κανένα μα κανένα τεχνολογικό leap στο killzone.
Κριμα για σενα.
Quote:
Τo leap που θέλω εγώ είναι fully destructible environments, rag doll physics με πλήθος ρεαλιστικών injurιes που απεικονίζοντε στα μοντέλα των χαρακτήρων, θέλω άπειρους χαρακτήρες στην οθόνη που ο καθένας να έχει δικό του τρόπο σκέψης και δικά του χαρακτηρηστικά (όχι κλώνοι δηλαδή), με άλλα λόγια θέλω το δυνατότερο πιθανό ρεαλισμό στα παιχνίδια μου και όχι ένα πλαστικό κόσμο τίγκα στο εφφέ που με φορτώνουν σε ένα τρενάκι αλα roller coaster και μου λένε πυροβόλησε ότι βλέπεις.
[...]για να μη μιλήσω για τα χοροπηδιχτά μπαλάκια.
Να περιμενεις τοτε. Δεν μπορεις να κρινεις απο ενα παιχνιδι τι θα δεις σε ολη την γενια. Το Killzone ηταν ενα παιχνιδι το οποιο μπορει να μην δινει εμφαση στο να καταστρεψεις τα παντα γυρω σου, δεν θα βγει μονο αυτο ομως. Αυτα που λες νμζ οτι τα θελουμε ολοι, δεν ξερω ωστοσο ποσο εφικτο ειναι ολο αυτο το πακετο σε αυτη τη γενια.
Και εγω θελω να στοχευουν σε hair και cloth animation τυπου Pixar.
Επισης θελω να παιζω τα παιχνιδια μου με ενα κρανος τυπου Mindflex. Γινεται; Ειναι εφικτο με το hardware που εχουν; Οχι. Με την καμια. Ακομα και να ηταν εφικτο σε καποιο βαθμο δεν θα σπαταλησουν resources για να εχουν 100 particle effects παραπανω σε βαρος του AI. Οποτε μην περιμενεις να "στοχευσουν" σε κατι που δεν ειναι εφικτο.
Τελος τα "χοροπηδιχτά μπαλάκια" που λες ηταν demo απο την havok. Αν οντως σε ενδιαφερε το fully destructible environment δεν θα το απερριπτες τοσο γρηγορα.
Quote:
Κατα τη γνώμη μου η αγορά PS4 στο launch θα είναι πολύ άκυρη. Βέβαια όποιος έχει λεφτά για ξόδεμα και όρεξη να αντιμετοπίσει τις "παιδικές ασθένειες" εννοείται πως το αγοράζει day1. Το versus βέβαια μπορεί να μην είναι κάν launch game έτσι όπως πάει.
Κατα την γνωμη σου. Εγω παλι βλεπω τρομερο lineup παιχνιδιων, δεν καταλαβαινω πως με τετοια παιχνιδια μπορει να θεωρηθει "ακυρη" η αγορα μιας κονσολας. Συνηθως λεμε ακυρη την αγορα οταν η κονσολα δεν εχει παιχνιδια και παρ'ολα αυτα την αγοραζεις.