Εννοειται το ψήνουμε!πες νου gamer tag να σε κανω add!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Εννοειται το ψήνουμε!πες νου gamer tag να σε κανω add!
Μου φαίνεται οτι δεν έχω πάθει στο ps4 το έπαθα στο xboxone, δεν μου έδωσε ενα τρόπαιο όταν τερμάτισε το tomb raider. [emoji14]
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εισαι σίγουρος;;;; Ίσως δε σου πέταξε το μπανερακι.
Απίστευτο το εδωσε μετα απο 2 μέρες(ανοιξα την κονσόλα και παρατήρησα οτι ειχα 125 G παραπάνω) ,εντωμεταξυ είχα πάρει αλλά τροπαια αυτές της μέρες και δεν επαιζα καν το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Το κανει ποτε ποτε αυτο με τα achievements κ μενα μου το χει κανει αρκετές φορες.
Το σίγουρο ειναι οτι δεν τα χάνεις.
Το sunset overdrive μάλλον θα το στείλω, δεν με συγκίνησε καθόλου και το εχω σταματήσει.
Τα Games with Gold του Ιανουαρίου
http://unboxholics.com/news/gaming/1...tou-ianouariou
To KI ειναι καλό deal, αλλα το εχω...
Εγω παίζω αυτό που έδωσαν αυτές της μερες και μου αρέσει, το έχω και στο ps4 ακόμα στην ζελατίνα (δεν το είχα ανοίξει γιατί άκουγα οτι ήταν μουφα).
Edit
Πάλι dirt στο 360,καλη φάση γιατί το αλλο δεν το είχα πάρει.
Τώρα που λέμε για xbox one, το χειριστήριο εσείς που πήρατε το elite δεν είναι λίγο βαρύ, επαιζα και με το που περνώ το απλό νόμιζα οτι έπιασα πουπουλο.
Ναι αλλά εγώ δεν περίμενα τοσο διαφορά θέλει λιγο χρόνο να το συνηθίσω, το απλο στο ps4 και xbox είναι πλαστικό αλλα πούπουλο.
Αν εξαιρέσεις το βάρος, πηγαίνοντας από το elite να παίξεις με απλό χειριστήριο, νομίζεις ότι το απλό είναι μούφα. Δεν είναι, απλώς το elite είναι αλλού. Λίγο φθηνότερο να ήταν μόνο...
Μιας και λέμε για χειριστήρια, όσον αφορά το ανεπαίσθητο "τσικ" που έλεγα ότι κάνει το αριστερό trigger στο χειριστήριο που πήρα της έκδοσης Halo 5, έφυγε με προσεκτικό ψέκασμα WD 40. Δυστυχώς το να βρεις να μιλήσεις με κάποιον από MS Hellas θεωρείται άθλος, λόγω της απίστευτης αναμονής και όλων των αυτόματων τηλεφωνητών στο σύστημά τους. Πάτησα τη σκανδάλη για να μου δώσει λίγο χώρο και όσο πιο προσεκτικά μπορούσα έβαλα λίγο υγρό, και ο θόρυβος εξαφανίστηκε. Για να μην πω ότι δουλεύει πιο ομαλά και από το δεξί τώρα :P Απέφυγα το "στείλε-φέρε".
Κακώς τους καλείς στο τηλεφωνο μπορεις να μπαίνεις στο support της Microsoft απο pc η smartphone και να ζητηςεις να σε πάρουν αυτοι τηλεφωνο να αναφέρεις το προβλημα σου.
Ειναι πανεύκολη διαδικασία σε 5 λεπτα σε καλεί Έλληνας εκπρόσωπος αν μπεις μέσω ms Ελλάς και ξέμπλεξες!
Δημήτρη, καλημέρα και Χρόνια Πολλα!
Η επικοινωνία με την MS για τέτοια θέματα ειναι απλούστατη και πανεύκολη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι: chat (που εγώ προτιμώ), να σε καλέσουν αυτοί, να πάρεις εσυ, ακόμα και με Twitter και forum.. Και είναι εξυπηρετικοτατοι!!!!! Εχω λύσει με τέτοιον τροπο διαφορα θέματα που είχα στο παρελθόν. :)
Δες εδώ: http://support.xbox.com/el-GR/contact-us#0:2:0
Εχτες ειδα το ori 10 ευρώ και το ψωνισα, πιστεύω να είναι καλο όσο λένε.
Δε θα το μετανοιωσεις!!!!! Απο τα καλυτερα που εχω παιξει σε αυτη τη γενια!!!
Βεβαια, δε σου αρεσε το Sunset, οποτε... :P
Ρε παιδια υπαρχει καμια καλη προσφορα για το forza 6 σε ψηφιακη μορφη?
Όχι, 55 δεν είναι καλη τιμη αλλά έχει forza horizon 2 και forza 6 μαζί σε πακετο.