30/9 το φιφα
Printable View
30/9 το φιφα
Φχαριστω!!Αργεί τελικά νομιζα μεσα στη βδομαδα θα ητανε ετοιμο.
giannis7 thnx φιλε για την απαντηση δεν μπορω να δωσω ρεπ
Από το twitter του Romily Broad
Quote:
Tactical Defending: H2H Seasons, Clubs and Pro Ranked are locked to TD
Legacy OR TD in Online Friendlies and Custom Unranked.
Λοιπόν, θα πω και εγώ τις εντυπώσεις μου που είμαι και τεράστιος φαν του προ(εδώ και 15χρόνια) μου αρέσει πολύ το φετινό φίφα -πέρυσι δεν ενθουσιάστηκα- και μάλλον θα το αγοράσω μέσα στη χρονιά(day one εννοείται προ) μπορώ να πω δεν έκανα ωραίο παιχνίδι όποια ομάδα και να πήρα(μάλλον επειδή έχω συνηθίσει με το προ) αλλά μου άφησε πολύ ωραίες εντυπώσεις για να το έχω σαν 2ο παιχνίδι.
+Εκπληκτικοί τερματοφύλακες
+Τρομερός σχολιασμός και ατμόσφαιρα γηπέδου από φιλάθλους
+Μεγάλη ελευθερία στο γήπεδο
-Τους παίχτες όταν παίζεις δεν τους ξεχωρίζεις πρέπει να κοιτάξεις το όνομα τους για να καταλάβεις ποιον ελέγχεις
-Πολύ καλή ΑΙ αλλά πιστεύω του προ καλύτερη
-Η εκτέλεση των στημένων φάσεων δεν μου αρέσει(ίσως και λόγω συνήθειας) άλλου θέλω να πάω τη μπάλα άλλου πάει
-Η φυσική της μπάλας καλή αλλά όχι σαν του προ
-Οι παίχτες μου φαίνονται ότι δεν πατάνε στο γήπεδο σαν να είναι 1-2 εκατοστά στον αέρα
Το συμπέρασμα μου είναι ότι έχουμε 2 πολύ καλά ποδοσφαιράκια ο ανταγωνισμός έχει λειτουργήσει υπέρ μας και πιστεύω όλοι πρέπει να έχουμε και τα 2 στη συλλογή μας(άλλος θα πάρει πρώτα το προ άλλος πρώτα το φίφα αλλά και τα 2 να τα έχει απαραίτητα)
Από τη μια βλέπεις το φιφα σε pc στα 1920 και στο ps3 στα 720p.H μέρα με τη νύχτα στα γραφικά και αδικείται κατάφωρα η ps3 version με την επιμονή στα 720p.Αλλο παιχνίδι σε pc και μιλάμε για μηχάνημα της εποχής που βγήκε το ps3.Tι να πω.............Αν βάλει κάποιος στα 1920 fifa και μετά pro θα δει την διαφορά οπτικά και κυρίως θα καταλάβει ότι η διαφορά είναι στον σχεδιασμό των παιχτών και όχι στα εφέ.Στο ps3 μπορεί κάποιος να ξεγελαστεί εύκολα και να δει ότι το pro έχει καλύτερα αλλά δεν είναι έτσι.Αν και το αγωνιστικό είναι το ζουμί τα παραπάνω αξίζει να τα παρατηρήσετε.Ακόμα και το animation είναι λίγο πιο σπαστό στο pro με μερικές κινήσεις παιχτών που φαίνονται πολύ fake ειδικά στα replays.Τόσα χρόνια τα έριχνα άγρια στην easports γιατί εντόπιζα πράγματα που δεν άλλαζε ενώ πολλοί που το έπαιζαν τα έβλεπαν όλα normal.Φέτος που είδα πραγματική αλλαγή το λέω συνέχεια γιατί μόνο κομπλεξικός δεν μπορεί να το πει
Eγω αυτη την διαφορα με το προ την εβλεπα και στα 720p.Μπορω να σου βρω ποστ μου που το λεω(για τα προηγουμενα fifa).Ποτε δεν καταλαβα γιατι θεωρουν καποιοι τα γραφικα του pro καλυτερα.Οι παιχτες εχουν τα διπλασια πολυγωνα(και οχι μονο) στο fifa.
Απο το 2007(xbox μονο τοτε) εχει την ιδια μηχανη το fifa,απλα καθε χρονο βελτιωνει πραγματα στην ιδια μηχανη.Το θεμα ειναι οτι η μεταβαση δεν ειναι ευκολη για εναν gamer,δυσκολευεται να δεχτει καποια πραγματα.Εγω μεχρι και το 2008(και το euro 2008) εσβηνα τα ντεμο των φιφα στα 5 λεπτα.Στο 2009 αρχισα να βλεπω καποια θετικα πραγματα...Οταν δοκιμασα το προηγουμενο απορουσα γιατι το εσβηνα.
Αυτο δν σημαινει οτι το 2008 δεν ηταν καλο.Καθε αλλο και παλι ηταν το καλυτερο αλλα δεν το εβλεπα.
Το ιδιο ισχυει και για τα επομενα φιφα.Ολα ειναι πανω στην ιδια καλη μηχανη απο το 2007,απλα καθε χρονο υπαρχει μικρη βελτιωση,αλλα και οι gamers αρχιζουν να το συνηθιζουν-μαθαινουν-αποδεχονται σιγα σιγα απο το 2007(την χρονια δλδ που το φιφα ξεπερασε το προ για πρωτη φορα).
θα μετατραπει σε vs το thread βρομαει!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=0Q4oBJHp4dE"]FIFA 12 Demo Glitch - YouTube[/ame]
ενταξει ελιωσα...
ΥΓ.αυτο το youtube ειναι απιστευτο απο resistance 3 glitch βρεθηκα εδω!
Δοκίμασα και το manual για ακετα παιχνίδια και μπορώ να πω πως το παιχνίδι έτσι είναι ακομα μεγαλύτερη απόλαυση.
Μου φάνηκε πολυ πιο ευκολο απο τα προιγουμενα και μάλιστα υπήρχαν και παιχνίδια που είχα τελειώσει με 96% επιτυχία στις πάσες και με αρκετή κατοχή.
Πάντως είναι η πρώτη φορά σε FIFA που και το assisted δουλεύει άψογα και δεν γίνονται με τίποτα οι εύκολες πάσες που οδηγούν σε ακόμα πιο εύκολα γκολ
Οποιος βαριεται να παιξει αμυνα ας πατησει το Select οταν ο αντιπαλος εχει την μπαλα... καλο!!! ΧΑΧΑΧΑ δοκιμαστε το!!!
Ρε παιδια δεν καταλαβαινω οταν λετε οτι δεν καταλαβαινετε ποιον παιχτη χρησιμοποιειτε,κατ αρχην οταν χειριζεσαι εναν παιχτη..πχ. messi το αισθανεσαι οτι παει αλλιως εχει διαφορετηκα στατιστηκα,αν το λετε οπτικα,θα σας ρωτησω το εξης:στο πραγματικο ποδοσφαιρο απο την καμερα της τηλεοπτικης μεταδοσης καταλαβαινεις παντα ποιος παιχτης εχει την μπαλα????εγω θα πω...πολλες φορες ΟΧΙ!
Από πότε το pro άρχισε να παίρνει τα κάτω?Μήπως από τότε που βγήκε το ps3?Τυχαίο?Μπορεί να είναι και σύμπτωση.
Το ότι χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή δεν αμφιβάλλει κανείς.Το θέμα είναι ΤΙ δουλεύει σε αυτή τη μηχανή.Θα έλεγα οπτικά τα 9.,10,11 είχαν λιγες διαφορές το ένα με το προηγούμενο.Το 12 όμως προσφέρει φοβερή ευκρίνεια.Δεν φαίνεται τόσο αυτό στο ps3 όπου ψιλομοιάζει με το 11 όχι όμως στο αγωνιστικό κομμάτι.Εκεί θα έλεγα πήγαν ένα βηματάκι μπροστά σε όλα τα κουσούρια που εγώ του έβρισκα.Ειλικρινά δεν βρίσκω κάτι να με ξινίζει..............
Δεν θέλω να σχολιάσω τι κάνει η κόναμι.Μας έχει παραδώσει pro που δεν συμβαδίζουν λογικά με τη σειρά(πχ το προηγούμενο να είναι καλύτερο από το επόμενο).Το ότι το φετινό έχει καλά στοιχεία είναι καλό σημάδι αλλά μέχρι να το φτάσει στα επίπεδα των παλιών ίσως να φάμε 2 χρόνια ακόμα και αν.
Προσωπικά θα με απογοητεύσει η easports αν για τα επόμενα χρόνια μας δίνει ένα fifa ίδιο με το φετινό χωρίς μεγάλες αλλαγές.Έφτασε στο σωστό σημείο ευκαιρία να το διατηρήσει.Άλλωστε αυτό είναι το χαρακτηριστικό των μεγάλων εταιρειών
παντως αυτη η tele broadcast μου θυμιζει πολυ pro 2011.:$
Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....
Μετα απο λιωσιμο με 2 φιλους το απολαμβανω σε καθε αγωνα και περισσοτερο!Επαιξα σε χειρισμο manual-semi και ηταν ολα τα λεφτα!Εβαλα και 2 φανταστικα γκολ!Ο ενας φιλος περσι ηταν φανατικος του προ και φετος θα παρει φιφα!
Δν καταλαβαινω γιατι κανεις αυτη την ερωτηση,αλλα οχι δεν ειναι συμπτωση...
Οταν βγαινει νεα κονσολα φτιαχνουν νεα nextgen μηχανη.Αυτο εγινε οταν βγηκε το pes στο ps3.
H μηχανη αυτη απετυχε να δωσει κατι πραγματικα καλο(οπως εκαναν οι προηγουμενες),οποτε δεν ειναι καθολου συμπτωση..
Αλλα δν φταιει το ps3 γι αυτο(αν εκει ηθελες να καταληξεις).
Oυτε σε πολυγωνα εχει αλλαξει κατι σε σχεση με παλιοτερα,απλα σε υψηλη αναλυση λογικο ειναι να φαινονται περισσοτερο τα συν του παιχνιδιου οσον αφορα τα γραφικα.Αλλα δεν αλλαζουν στο ps3,απλα δεν φαινονται τοσο πολυ λογο 720p.Quote:
Το ότι χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή δεν αμφιβάλλει κανείς.Το θέμα είναι ΤΙ δουλεύει σε αυτή τη μηχανή.Θα έλεγα οπτικά τα 9.,10,11 είχαν λιγες διαφορές το ένα με το προηγούμενο.Το 12 όμως προσφέρει φοβερή ευκρίνεια.Δεν φαίνεται τόσο αυτό στο ps3 όπου ψιλομοιάζει με το 11 όχι όμως στο αγωνιστικό κομμάτι.Εκεί θα έλεγα πήγαν ένα βηματάκι μπροστά σε όλα τα κουσούρια που εγώ του έβρισκα.Ειλικρινά δεν βρίσκω κάτι να με ξινίζει..............