Originally Posted by
Valkyre
Eιλικρινα δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως θα ειναι το "next gen" patch και μαλιστα δεν ξερω καν αν αυτο περιλαμβανει μονο κονσολες ή και PC εκδοση.
Προφανως και θα εχει RT, αυτο ειναι σιγουρο, ομως το παιχνιδι ειναι "last gen" σε πολλα πραγματα και στο PC αυτη τη στιγμη και ειλικρινα εχει αρχισει και με εκνευριζει ποσο αβαβα το κανουν ολοι οσοι μιλουν για το παιχνιδι στο PC.
Ας ξεκινησω απο την γεωμετρια η οποια προφανως ειναι ιδια σε ολες τις εκδοσεις και ειναι σε πολλα σημεια αρκετα χαμηλη. Ας κοιταξουν στα ultra settings τους οι PC gamers τις γωνιες στο δρομο και τις λωριδες στην ασφαλτο... ενα απλο, πασιφανες και αμεσα αντιληπτο πραγμα. Μετα ειναι το pop in/LOD. Τα εχω πει πολλες φορες. Στα 20-30 μετρα απο τον χαρακτηρα αναβουν τα φωτα... και βαλτε τα settings στο uber awesome ultra with extra sauce... δειτε τα κτιρια στο βαθος και θα ειναι τα ιδια τετραγωνα κουτια με PS2 textures, ειτε εισαι στο ΧΒΟΧ ΟΝΕ ειτε στο uber PC...
Αυτα τα λεω για να γινει αντιληπτο οτι το παιχνιδι ΔΕΝ ειναι next gen πουθενα. Αν απλα το raytracing αρκει για να πουμε κατι "next gen" ε οκ διαφωνω εντελως.
Πιστευω λοιπον οτι οταν λενε "next gen" patch δεν αναφερονται μονο στα PS5/XSX αλλα και στο PC. Προφανως και δεν πιστευω οτι θα αλλαξουν την γεωμετρια, δεν γινονται ευκολα τετοια πραγματα (αν και το remaster του Spiderman στο PS5 ειναι μια παρα πολυ ευχαριστη εκπληξη που μακαρι να μην ειναι η εξαιρεση), αλλα μπορουν σε πολλα πραγματα να βελτιωσουν την εμπειρια.
Να φυγει το pop in, να μπει καλυτερο Α.Ι., να αυξηθει το density (ελεω SSDs) και διαφορα τετοια. Εγω αυτο θα ηθελα να ειναι το next gen patch. Αν απλα ειναι "παρτε λιγο ανεβασμενα υπαρχοντα PC settings και raytracing options", τοτε πραγματικα δεν με νοιαζει ιδιαιτερως. Ελπιζω λοιπον να γινει ενα μινι "remaster" ας το πουμε. Αλλιως τι σκατα θελουν τοσους μηνες απλα για να ανεβασουν μερικα settings του PC... (βεβαια ετσι που ειναι η κατασταση τους τωρα καταλαβαινεις γιατι θελουν τοσο χρονο, αλλα απο την αλλη αυτο το λενε μηνες τωρα, πριν γινει ολο αυτο το φιασκο)