Να με συγχωρας φιλε polaki αλλα οχι οτι ειναι και πιο arcade το pes απο το fifa!!Δεν ηταν ποτε και ειδικα φετος!!
Printable View
Μετα το ντεμο 2, φαινεται πιο sim το pro. Ειναι πιο δυσκολο να βαλεις γκολ, αλλα και να οργανωσεις μια επιθεση. Μου αρεσε αρκετα, καλυτερα ετσι, παρα να τους περναω ολους με ενα παιχτη πχ. και γκολ. Τα σουτ μου φανηκαν λιγο "τζουφια" (αδυναμα) δεν ξερω, μονο τα απευθειας ηταν πιο δυνατα, αλλα συνηθως αυτα πανε στο γαμο... :P Θα το παρω μαλλον.
Δεν εχει τις τραγικες διαφορες για εμενα απο το 11...ουτε στα γραφικά ουτε στο gameplay...δυστυχως.Με full manual και στο 11 ετσι ηταν ...η κινηση ειναι σπαστη οπως παντα, τα γραφικα τα ιδια , κατι φλεβες τωρα φαινονται οκ...ασχολιαστο...Ειναι ελαχιστα πιο ελευθερο σαν gameplay κατι πολυ θετικο αλλα λιγο για εμενα ...χτες επαιζα κανα 4ωρο PES 11 και σε καποια φαση βαλαμε το demo του 12 ...ξενερωσαμε διοτι δεν ειναι ασχημο παιχνιδι αλλα ειναι πανω κατω το ιδιο...Επειδη παιζουμε συνηθως 2 vs 2 , δεν εχει νόημα ο παικτης στον κενο χωρο που προσθεσανε, ειναι κατι που το καναμε ουτως ή αλλως.Αν προσθεσανε το training δεν ειναι κατι που με καιει.Προσωπικά θα συνεχισω να βαζω το 11 οταν ερχεται η παρεα που δεν τους αρεσε το φιφα(διοτι το βρηκαν δυσκολο και βαρεθηκαν...επισης ασχολιαστο).
Δεν ξερω τι μου τη σπαει περισσοτερο στο Pro το οτι ειναι ελαχιστα βελτιωμενο ή που το βαρεθηκα τοσα χρονια?....
εγω παντως περυσι επαιζα fifa αλλα φετος επιστρεφω στο pro και το θεωρω πιο θεαματικο και πιο ομορφο ειδικα σε γραφικα απο το fifa που μου φανηκε αργο και με ελαχιστες διαφορες απο περυσι. ασε που ο τροπος που αμυνεσαι ειναι μεγαλη απατη
το φετινο προ ειναι ολα τα λεφτα για μενα...επιτελους η κοναμι βρηκε το σωστο δρομο και ειμαι σιγουρος οτι του χρονου θα τελειοποιησει αυτο που ξεκηνησε απο το 11...μπραβο!
λοιπον επαιξα το ντεμο και σε ps3 και σε pc....μπορω να πω οτι σε pc ειναι ελαφρως καλυτερο σε ολα...δεν ξερω τι φταιει αλλα το ps3 εχει χειροτερα γραφικα,πιο σπαστα animation και πιο κουλους τερματοφυλακες...αντιθετα στο pc μπορω να πω οτι με πορωσε....
οποτε θα μιλησω για τη συγκεκριμενη εκδοση.
δεν περιμενα τοσο τεραστια διαφορα σε σχεση με τ πρωτο ντεμο!
οι πασες πιο καλες,η φυσικη της μπαλας αισθητα καλυτερη, πιο πολλα ανιματιον ειδικα στους τερματοφυλακες (που ειναι και πιο σταθεροι στις επεμβασεις τους).
τα σουτ ειναι αλλοτε αδυναμα κ αλλοτε βολιδες υπο τις ιδιες ακριβως συνθηκες....επισης η αμυνα ειναι πολυ πιο ευκολη κ αποτελεσματικη αποτι στο 1ο ντεμο...
παντως αν κ λεγανε οτι θα ναι ακομα πιο δυσκολο στο τοπ επιπεδο, εμενα μου φαινεται πολυ πιο ευκολο ... 2 ματσακια επαιξα ιντερ(εγω)-τοτεναμ 4-3 κ Μπαγερν (εγω) - Ιντερ 3-0!
σιγουρα μια πολυ αξιολογη προσπαθεια απο τη ΚΟΝΑΜΙ που βρισκεται στο σωστο δρομο.. αν δεν υπηρχε ο ανταγωνισμος θα μιλουσαμε για τ καλυτερο ποδοσφαιρακι που χει βγει σε next-gen (ισως καλυτερο και απο τ φιφα 11)
περιεργο εγω top player ιντερ εγω και μπαγερν το pc 1-1 το σκορ...χμ για να δουμε κ στο διπλο πως ειναι\!
ego xtes to paixa me filo kai sto ps3 sto xbox kai auto pou eida einai oti sto ps3 to paixnidi einai pio grigoro se sxesi me to xbox.opos eixa grapsei kai pio prin se allo post me tin taxitita sto -1 tis vohthies oles off opos kai semi assisted endiamesi vohthia legetai tora kai camera pitsh to paixnidi einai oti pio realistiko exo dei apo to pro 5 kai meta.polu kali fisiki mpalas veltiomenoi termatofulakes fantastika sout veltiomenes sentres kai kefalies kai genika h olh anaptixi einai san kanonikos agonas.megalo bravo sthn konami pou sunhlthe epitelous kai sigourh agora apo mena alla sto xbox logo taxitas kai grafikon sto pc den to dokimasa.
εγω παντως και σε ps3 που το ειδα και σε pc δεν ειδα διαφορες.
Μετα απο καμια 10ρια παιχνιδια μπορω να πω πως το προ φετος μου αρεσει παρα πολυ,μακαρι να μην εχει και LAG.Βεβαια τα σουτ ακομα μου φαινονται λιγο αδυναμα αλλα τπ.Θα δοκιμασω και το φιφα και βλεπουμε πιο θα παρουμε.
τιποτα δε συγκρινεται με την αισθηση του να σκοραρεις ενα γκολ...
to shoot exi pleon foveri pikilia stin esthisi analoga me ti thesi. tha piasi ke ta xliara ala tha piasi ke kati volides porosi
και το animation φυσαει...καλυτερο απο το φιφα...(ενταξει πλακα κανω μην βαρατε)
Παντος το σουτ και την αμυνα την φτιαξανε γιατι αλλα λεγατε στο 1ο ντεμο και εγω το ελεγα οτι η αμυνα σιγουρα θελει φτιαξιμο
παιδια το pro φετος ειναι σκετη απολαυση. τρομερο... μεγαλη διαφορα απο το πρωτο demo και μπορει να γινει και καλυτερο στην τελικη εκδοση. για μενα ανωτερο απο το fifa το οποιο ειναι υπερβολικα αργο στις αντιδρασεις των παιχτων και η γενικη εικονα μου φενεται πολυ πλαστικια. 2 χρονια παιζω fifa και παραδεχτηκα οτι ητανε καλυτερο απο το pro αλλα φετος τα πραγματα αλαζουν. προσωπικη αποψη.
και το φιφα μου αρεσε...αλλα συμφωνω οτι ηταν πολυ πλαστικες οι κινησεις....νομιζω οτι οντως το προ φετος θα ειναι καλο...τα σουτ βελτιωθηκαν ...το ιδιο και οι τερματαδες και ο ρυθμος του αγωνα...ντα3ει μπορει στο animation να υστερει του ΦΙΦΑ ωστοσο ειμαι σιγουρος οτι το τελικο προ θα είναι το καλυτερο μακραν σε οτι εχει βγει για κονσολες νεας γενιας...
Μετα απο πολλα ματσακια, οι εντυπωσεις μου ειναι ακομα πιο θετικες! Ειδικα στο Top player ειναι απολαυση, τελικα. :P
1 ματς επεξα πριν λιγο στο top player και το παθος που εβγαλα ηταν σαν να εβλεπα μπαλα.
Υ.Γ. Πληροφοριακα και μονο, η κωλο- Ιντερ προηγηθηκε 2-0, μειωσα 2-1 με τον Ολιτς(35') και ολα κριθικαν ακριβως στην τελευταια φαση. Εχω πλαγιο(κανω 2 αλλαγες βαζοντας Κροος και Γκομεζ), και ο Κροος μολις μπηκε στο γηπεδο, περνει ολη τυην πλευρα παει στην γωνια, σεντραρει σε στυλ ''τακλιν'' πιεζομενος απο 2 και ο Γκομεζ με κεφαλια ισοφαριζει 2-2! Το πως το πανυγηρισα ηταν αλλο πραγμα...:D
TO MEGALO ATOY TOY PRO ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.....ΣΟΥΤ.....ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΟΥΤ ΤΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΑΣ ΕΣΥ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!
Πέρα από την πλάκα, βάζω το demo του pes 2012, πω πω λέω τι παιχνιδάρα είναι αυτή, βάζω στα καπάκια του fifa 12, πω πω λέω τρελό παιχνίδι! και ξανά μανά τα ίδια...
Τελικά, βέβαια, με βλέπω για pro λόγω του Master League Online