Εγω το ειχα κανει κανονικα το update του controller.
Printable View
Εγω το ειχα κανει κανονικα το update του controller.
Εγω πηγα να το κανω και μου λεει οτι εχει ηδη το τελευταιο. Δεν ξερω εχω παιξει παρα πολλες ωρες κ θα το ειχα παρατηρησει αν μου το εκανε, παντως ειναι υπαρκτο το προβλημα το εχω διαβασει κ αλλου.
Εγώ δεν εχω κανει τιποτα απολύτως. Εχτες που έπαιξα καμία ωρα δεν είχε θέμα. Αλλα θα κάνω την αναβάθμιση, just in case.
Ωραία αθόρυβη και γενικά πολυ καλό το one αλλα εγω έφαγα μεγάλη φόλα.
Ότι υπήρχε στο κουτί που αγόρασα χάλασε.
Και το kinect και το controller και η κονσολα.
Τέτοια γκαντεμιά δεν ξανάγινε.
Θα φωνάξω τον Παπα να μου κανει ευχαιλεο.
Παύλο το λευκό Xbox έχεις;
Η μεγαλύτερη Μ....ακια που μπορούσε να κανει η ms στο gaming ειναι το kinect.
Οταν όμως το πήρα εγω δεν υπήρχε πακέτο χωρίς αυτο.
Όλα καλα όμως μου το αλλάξανε και το πούλησα .
Μόλις μου φτιάξουνε και την κονσολα θα την πουλήσω κ αυτή πήρα σήμερα το λευκό με το sunset.
Έτσι ανεβαίνουν οι πωλήσεις του xbone, πλάκα κάνω :)
Καθόλου πλάκα δεν κανείς,πως νομίζεις ότι το 360 ξεπατωθηκε στις πωλήσεις οταν κυκλοφόρησε;
Απ το Rrod που έσκαγε το ένα μετά το άλλο..
Για την περίπτωση τη δική μου τωρα η κατάσταση ειναι περίπλοκη.
Η κονσολα δεν εχει μια εμφανή βλάβη ώστε να τη στείλω για επισκευή και να τελειώσει το θέμα.
Το θέμα με το disconnect του controller το πιθανότερο ειναι bug και η οδηγία που εχω απο το service της ms ειναι να παίζω ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ μέχρι να με ειδοποιήσουν για το πως θα μου τη φτιάξουν αφου:
"έχετε εγγύηση μέχρι το Μάρτιο του 2016 και δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε γιατι υπαρχει περιπτωςη να τη βρει οκ το service και να την ξαναπάρετε πίσω αφτιαχτη.Γνωριζουμε το θέμα,το ερευνούμε και θα σας ειδοποιήσουμε εμείς για την επισκευή της."
Ένα τω μεταξύ υπάρχουν άτομα που έχουν το πρόβλημα απ το update του Σεπτεμβρίου την έχουν στείλει για επισκευή,την παρέλαβαν πίσω με σημείωμα "there s nothing wrong with your console" και απλα δεν παίζουν η παίζουν με καλώδια.
Χίλιες φορές λοιπόν να καιγόταν,να χτυπούσε σκληρό, να την έπαιζε το bluray drive η οτιδήποτε άλλο ώστε να την έστελνα κ να τελείωνε το θέμα παρά αυτή η Μ...... Που έκατσε.
Και φυσικα για μένα ειναι αδύνατον να παίζω με καλώδια ενώ σέρνονται παιδιά και κατοικίδια μπροστά μου.
Η παλιά κονσολα θα πουληθεί οταν επισκευαστεί και θα τα βγάλει τα λεφτά της,το ΠΟΤΕ θα επισκευαστεί όμως ειναι άγνωστο.
Εύχομαι να μην εχει βγει το xbone slim..
Δοκιμασμενη περιπτωση αυτο που θα σου πω. Ανοιγεις το One που θες να στειλεις για επισκευη και παιζεις αφοβα ενω το εχεις σκεπασει με κουβερτα. Θα εντυπωσιαστεις ποσο θα αντεξει αλλα τελικα θα τα φτυσει και καπακι τους παιρνεις τηλεφωνο να την παραλαβουν προς επισκευη. Δεν σου κανω πλακα εγω αυτο θα εκανα εφοσον θες να την πουλησεις.
Μαζί σου και να το κανω ευθύς αμέσως αλλα εχω 2 απορίες.
1.τι εννοείς να την "ανοίξω" ;;Αν πέσει κατσαβίδι δεν παει περίπατο η εγγύηση;
2.περιπτωση να υπερθερμανθεί υπερβολικά και να λιώσουν όλα μέσα δεν υπαρχει λες;
Εννοείται θέλω να την πουλήσω για να κανω απόσβεση την καινούρια.
Μ αυτο το σκεπτικό αγόρασα άλλη, ότι αργά η γρήγορα θα τα βγάλω τα λεφτά της.
Μy bad , "ανοιγεις" ,εννοω την ενεργοποιεις για να παιξεις. Εννοειται δεν βαζεις κατσαβιδι. Σε 360 που το καναμε με φιλο που του το ειχαν επιστρεψει 2 φορες "χωρις να διαπιστωθει πρόβλημα" , μετα απο αρκετη ωρα εκλεισε λογω υπερθερμανσης και μετα δεν ανοιγε. Δεν προκειται να λιωσουν , μην σε παρω κ στο λαιμο μου , ομως , σου λεω τι θα εκανα εγω.
Δεν πρόκειται να πάθει τίποτα θα μπει σε safe mode και θα σβήσει μέχρι να πέσει η θερμοκρασία.
Δεν το κανω παιδιά.το σκέφτηκα προς στιγμή αλλα δεν.
Απο τη στιγμή που εχω κονσολα να παίζω θα τους τη στείλω κ αν δεν τη φτιάξουν θα τους την ξαναστείλω, και ξανά και ξανά...
Ε κάποτε θα με βαρεθούν κ θα μου την αλλάξουν. Εξάλλου εγω δεν πληρώνω τίποτα.
Χαίρομαι που με παρακολουθείς, προφανως είσαι ένας από αυτούς που πήγε να βγάλει φράγκα με το λάθος ενός υπαλλήλου.
Ατυχως για σένα, εγώ δεν πήγα να βγάλω λεφτά αλλά να επισκευασω την κονσόλα που έχω πληρώσει με τον μισθό μου κ την οποία το σέρβις επέστρεψε 3 φορές χωρίς να επισκευασει.
Δεν περιμένω να καταλάβεις την προφανή διαφορά εννοείται.
ΥΓ Φιλάκια στις "φίλες" σου δεν γνωριζόμαστε από χτες.
Μπράβο με καταλαβες! και επίσης για λίγο να γίνω ο λόγος που παραλίγο να απολυθεί ο ταλαίπωρος υπάλληλος κτλ..
άστο μεγάλε δεν το σώζεις.
Για την νοοτροπία του νεοέλληνα δεν σχολίασες, που και στις δύο περιπτώσεις είναι ίδια.
sorry για το φιλάκια αν πείραξε.
no hard feelings though.