Ναι θα παω εκει. και ακομα και αν αυτο κοστολογικα ακομα δεν με συμφερει. Γιατι? Γιατι δεν ανεχομαι νταβατζιλικια. Αν η MS θελει να αλλαξει τον τροπο που λειτουργει το gaming εγω θα επιλεξω την περιπτωση εκεινη οπου το gaming παραμενει ακομα ανοιχτο και προσβασιμο οπως και οποτε το γουσταρω εγω και οχι οποτε το γουσταρουν εκεινοι. Θα συμβιβαστω δυσκολα με την ιδεα αλλα θα το κανω. Θα βαλω ενα PC μονο για gaming στην τηλεοαρση μου αποκλειστικα, θα παρω ενα χειριστηριο και θα προσπαθησω να την βολεψω. Δεν μπορω αυτο το always online. Δεν γουσταρω, ειμαι φουλ αντικοινωνικος οταν εχει σχεση το social gaming. Δεν μου αρεσει το online, απενατιας το απεχθανομαι, δεν μου αρεσει το voice chat, μου αρεσει να ακουω την μουσικη επενδυση των παιχνιδιων, δεν γουσταρω ενα εκατομμυριο πραγματα απο ολο αυτο το social gaming, εξου και ο λογος που δεν κανω ποτε sign in στο PSN και εχω να στειλω μηνυμα εδω και χρονο. Εγω τουλαχιστον δεν θα κανω παντα οτι βολευει τις εταιρειες και θα δεχομαι οτι μου επιβαλλουν χωρις να βγαζω κιχ. Οποιος προσφερει gaming με τον τροπο που εγω το εχω μαθει και το ευχαριστιεμαι εχει καλως. Οποιος οχι, οκ θα προσαρμοστω (και οχι συμβιβαστω).