Γενικά απότι βλέπω θα μπαίνουμε όλοι μαζί από εδώ μέσα :d055:
Printable View
Εννοείται!!
στην Ελλαδα θα το φερεις κανεις νωριτερα???
Όταν λες νωρίτερα πόσο εννοείς? Εγώ που το έχει κλείσει απο Πλαίσιο υποτίθεται οτι 29 βία 30 πρέπει να το έχω στα χέρια μου.. Τουλάχιστον παλιότερες προπαραγγελίες που έχω κάνει έτσι ήταν και περιμένω αντίστοιχη συμπεριφορά και τώρα..
εγω απο ebw 28-29 θα το εχω
Εγώ από sevenspot που το παρήγγειλα έλεγε 25 Οκτώβρη ότι θα το έχουν(που 25 βγαίνει Αμερική) και τώρα το αλλάξανε και πήγε 28..Τώρα δεν ξέρω πότε ακριβώς θα το έχω στα χέρια μου..
Βασικά κοντά στο σπίτι μου έχω sevenspots και το είχε να το κάνεις pre-order και καλά το BF3 με το που έμπαινες στην είσοδο αλλά εγώ το είχα κάνει πιο νωρίς από το site...Τώρα δεν ξέρω αν έκανα βλακεία..Μπορώ να στείλω μήνυμα να το φέρουν στο κοντινότερο κατάστημα για να το πάρω νωρίς σχετικά?
Δεν νομιζω να εχεις προβλημα, στην τελικη, αμα σου πουνε οτι δεν γινεται ακυρωσε την παραγγελια κ πηγαινε να την κανεις απευθειας απο το καταστημα. :)
Αποψη μου ειναι να πας στο καταστημα κ να τα κανουν ολοι αυτοι (επικοινωνια με τα κεντρικα τους για αλλαγη της παραγγελιας κ οτι αλλο χρειαστει).
Η DICE επιβεβαίωσε πως το Battlefield 3 θα περιλαμβάνει εννέα χάρτες στο λανσάρισμά του: Damavand Peak, Operation Firestorm, Kharg Island, Noshahr Canals, Seine Crossing, Grand Bazaar, Tehran Highway, Operation Metro και Caspain Border. Κάθε ένας από τους εννέα χάρτες μπορεί να παιχτεί και στα πέντε modes του Battlefield 3: Conquest, Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch και Squad Rush σε Normal, Hardcore και Infantry modes.
Όσοι προπαραγγείλουν τον τίτλο θα αποκτήσουν και το πακέτο Back to Karkand
Το εκανες που το εκανες copy paste απο αλλο site ας αφηνες και το σημειο που λεει οτι η Dice επιβεβαιωσε και το online pass και για το συγκεκριμενο παιχνιδι ωστε να ενημερωθουν ολοι
παιδες μια ερωτηση. το online pass τι ρολο βαραει; εμεις αγοραζοντας το παιχνιδι θα εχουμε η θα πρεπει να το παρουμε extra;
Αμα το αγοράσεις κανονικά και όχι μεταχειρισμένο θα το έχεις. Όσοι το αγοράσουν μεταχειρισμένο θα χρειάζονται online pass για να παίξουν Online.
εκτός κι αν δεν το έχει χρησιμοποιήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης..!