Τζιφος παιδες Τριτη θα μου ρθει τελικα..Πλαισιο rules...Τα λεμε στο επομενο
Printable View
Τζιφος παιδες Τριτη θα μου ρθει τελικα..Πλαισιο rules...Τα λεμε στο επομενο
Ενταξει πιςτευω μπορεις να μπεις ρε..
Σιγα για 3-4 μερες, και αλλα παιδια έχουν πει απο δευτερα Τρίτη πως θα μπορούνε
Αν δν υπαρχει θεμα οκ απλα οπως ειπα Τριτη θα εχω το ps4 μπορει κ Τεταρτη αφου δν σαλευουν εκει μεσα..Αν δν καθυστερησω το πρωταθλημα οκ..
Θα το καθυστερήσεις φίλε. Τα λέμε στο επόμενο
Αν θελετε βαζω οσα παιδια αργησουν σε ενα συγκεκριμενο γκρουπ, αλλα το να ξεκινησει καποιος Τριτη τους αγωνες δεν χαθηκε και ο κοσμος.
Νομίζατε θα γλυτώνατε?? Για προσθέστε με παρακαλώ αν χωράω! PSN id: fotispan
Μου φαίνεται αρκετά κράτησε η περίοδος χάριτος.. Καιρός για κεράσματα! ;)
AlessG21 το νεο νικ οπως πρεπει...Γατακια τυπου pankal,fotis,glazy winter is coming...
Εγινε ενα update του πρωτου post. Τα υπολοιπα αυριο, με τελικες συμμετοχες, γκρουπ, ομαδες κτλ.
Γεια σας και απο εμενα...πολυ μεγαλη συμμετοχή βλεπω...και πολλες παλιές καραβάνες !!!Η λαχταρά για Fifa δεν τελειώνει οσα χρονια και αν περασουν αποτι βλεπω...Θα ηθελα να συμμετέχω και εγω μετα απο καποια χρονια αποχης,αλλα εχω 3 προβληματακια
1)Το παιχνίδι θα το εχω μαλλον απο Δευτερα,με μικρη πιθανοτητα να το εχω Σαββατο
2)Μπορω να παιζω αποκλειστικα και μονο μετα τις 9-10 το βράδυ.
3)και βασικότερο το παιχνίδι το απολαμβάνω μονό με manual controls εδω και χρονια,μπορω να παιζω εγω Manual;(δεν εχω κανενα προβλημα με τι controls θα αποφασισετε να γινει το πρωταθλημα)
Νομίζω οτι έπαθλο δεν πρέπει να υπαρχει,τουλαχιστον απο το 1ο τουρνουά και ιδικά με τόσα πολλα ατομα,και το κίνητρο να είναι η καζούρα που θα γίνετε μεταξύ των συμμετεχόντων ,αν είναι να μπει κάποιος με στοχο να κερδίσει 20 ευρώ και μόνο,καλυτερα να μην μπει (προσωπική μου άποψη παντα),θα υπάρξει σκοπιμότητα (περιεργα συστήματα καθυστερήσεις κτλ).
Καλη αρχή και μπράβο γιατην καινούργια προσπάθεια!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ !!!!!!!
1) Δεν υπαρχει προβλημα στο ποτε θα ξεκινησεις, αρκει να μην ειναι μια βδομαδα μετα την εναρξη.
2) Αυτο αφορα αποκλειστικα εσενα και τους αντιπαλους σου.
3) Αυτο ειναι κατι που δυσκολευει τη διαδικασια. Διοτι για να παιζεις εσυ manual και ο αλλος semi, θα πρεπει να ρυθμιστει ως Any τα Controls, οπου το Any σημαινει οτι μπορει να μπει και Assisted. Θεωρω οτι το Semi-Assisted καλυπτει τους περισσοτερους και δεν αδικει κανεναν. Ισως σε επομενο τουρνουα να μπουν ολα manual αλλα καλα καλα ακομα δεν ξερουμε το παιχνιδι.
Αυτο που λες για το δωρο θα μπει κανονας και θα ενημερωθειτε.
Δηλωσε το psn id σου.
Αν σας πεταξει στο 20 και το σκορ ειναι 1-0, τοτε αρχιζετε νεο παιχνιδι και φροντιζετε το σκορ να ειναι 1-0 στο 20 οπου και συνεχιζετε να παιζετε κανονικα. Το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα με τη διαφορα οτι οι καρτες αφορουν μονο κοκκινες.
Ο κανονας αυτος υπαρχει επισημα στο Gamebattles και πιστευω οτι ειναι και ο καλυτερος σε περιπτωσεις Disconnect.
Δεν αδικει κανεναν. Ακομα και καποιος εσκεμμενα να φυγει απο το παιχνιδι, δεν κερδιζει τιποτα.
PSN id: NMExMAXIMUS :a014:
easybizi περιμενω να μου πεις αν τελικα θα λαβεις μερος.
nikolisss περιμενω να μου επιβεβαιωσεις το psn id σου.
Γιώργο ίσως είναι προτιμότερο σε περπτώσεις DSQ να κάνουν 2ο ματς με τον χρόνο που απομένει και στο τέλος να προσθέσουν το σκορ του 1ου αγώνα. πχ αν είχε γίνει διακοπή στο 20' με το σκορ 1-0, να γίνει δεύτερο ματς μέχρι το 70' και εκεί να προσθέσουν το 1-0 του 1ου αγώνα
Υπαρχουν 2 παραμετροι σε αυτο που προτεινεις.
1) Απο το 70 και μετα υπαρχει μεγαλυτερη κουραση στους παιχτες οποτε μπορει να κρινει και αποτελεσμα.
2) Υπαρχει διαφορετικη αντιδραση απο τους παιχτες οταν το σκορ ειναι 0-0 και διαφορετικη στο 1-0. Αν ξεκινησει το παιχνιδι ξανα με 0-0 ειναι σαν να αφαιρεις το momentum του αγωνα, το οποιο σαφως υπαρχει.
Σε αυτό έχεις δίκιο...
Σε περιπτωση τρελου Λαγκαρισματος ( Σε φαση που πραγματικα ειναι κουραστικο να παιξεις τον αγωνα ) τι γινεται ?
Το αναφερω γιατι μου εχει συμβει 3-4 φορες τις τελευταιες 2 μερες και επειδη πραγματικα δε τη παλεψα εκανα εγω quit game ...
Εγω αναφερω τι καναμε κ ο διοργανωτης αποφασιζει..Αν μεχρι το 25 υπαρχει τοσο λαγκ που δν γινεται να παιχτει αγωνας το βγαζαμε κ παλι.απο την αρχη αλλα κατοπιν μεταξυ μας συνεννοησης.Βαζαμε δευτερο κ παει λεγωντας θεωρωντας το πρωτο ακυρο αν δν ειχε σκορ κ παιζαμε. κανονικα..αν μπει γκολ απο.κολλημα εκει ειναι τα ζορια...Καλο ειναι να παιζουμε ολοι ωρες που η συνδεση μας ειναι πιο ανετη γιατι πολλα παιδια ειχαν θεμα συγκεκριμενες ωρες κ κανονιζαν αλλες..
Αν παρατηρηθει Lag μεχρι το 10'(δεν εχει σημασια να βαλουμε μεγαλυτερο οριο γιατι αν εχει θα παρατηρηθει μεχρι τοτε) τοτε σταματαει το παιχνιδι και ξεκινατε αλλο, αφου ομως και οι δυο κανετε ενα Restart το router σας. Αν παρατηρηθει Lag πολυ πιο μετα τοτε συνεχιζετε κανονικα το παιχνιδι.
Το Lag ειναι δυσκολο σαν τριτος να αποδειξεις ποιος το προκαλει. Οποτε δεν μπορουμε να βαλουμε παραμετρους για το τι θα γινει αν κερδιζει καποιος ή αν χανει.
Το βραδυ στις 22:00 θα κλεισουν οι συμμετοχες και καλο θα ειναι να ειμαστε 32 ατομα. Αν εχετε καποιον του λετε να μπει για να κλεισουμε τα Group και να γινει η κληρωση.
Επισης η επιλογη των ομαδων θα γινει μεσω κληρωσης την οποια θα πραγματοποιησω μαζι με ενα τυχαιο ατομο απο εσας. Οι ομαδες που θα παρουν μερος θα αναφερθουν λιγο πριν την κληρωση.
παιδια μπορω να μπω η εκλεισαν οι συμμετοχες?
πως λειτουργει το online sto fifa 15 ξερει κανεις
Παμε 2 ατομα να δηλωσουν ακομα συμμετοχη για να κλεισουμε οριστικα τις συμμετοχες.
Αν εχετε καποιον που ενδιαφερεται, ενημερωστε τον.
Αν μεινει ως εχει η κατασταση(30 ατομα), θα βγουν 2 Group των 7 ομαδων και 2 Group των 8 ομαδων, με τους 4 καλυτερους να περνανε απο το καθε Group.
H κληρωση των Group θα γινει αργα το βραδυ...
Υ.Γ Εχουμε meeting τωρα... :)
Αντε να ξεκινησει η διοργανωση!!! Θα μας φαει η ανυπομονησια!!!!:ice:
Με 4 δεν βγαίνει. 6 γκρουπ με 4 ομάδες και 2 γκρουπ με 3 ομάδες;
Μπορούμε να το κάνουμε 6 γκρουπ με 5 ομάδες. Να περνάνε οι 2 καλύτεροι και οι 4 καλύτεροι τρίτοι.
Δεν βγαίνει αλλιώς...
Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
Όντως θα ειναι πολλα τα ματς..
Εγω δεν εχω πρόβλημα να υπάρχουν γκρουπ με 3 ομάδες..
Απλά θυμάμαι από τα δικά μου και του Κάτσουρα τα πρωταθλήματα πόσο πολύ καθυστερούσαν μερικοί για τα ματς. Δεν είναι εύκολο να συνεννοηθούν πολλά άτομα μαζί.
Τα 6 γκρουπ ίσως είναι μια μέση καλή λύση... Ας πουν και οι αλλοί την γνώμη τους...
Iσχύει αυτό που λενε τα παιδιά.. Η ιστορία έχει δείξει οτι σε μορφή πρωταθλήματος (πάνω απο 10 παιχνίδια) γίνεται χαμός και δεν θα γίνουν ποτέ όλα τα παιχνίδια..
Κάτι σε μορφή γκρουπ θα ήταν πιο εύκολο πιστεύω.
Εγω λεω γκρουπ με 4 ομαδες και αναλογα ποσοι ειμαστε 1 με πιο.πολλες.οχι παραπανω απο 4 θα γινει χαμος..