εγω ξαναλεω παντως οτι τα παιχνιδια απο το ζαβι απο τη στιγμη που γινονταν dispatched σε 7-10 μερες μου ειχαν ερθει!
τι να πω χακοο μην απελπιζεσαι
Printable View
εγω ξαναλεω παντως οτι τα παιχνιδια απο το ζαβι απο τη στιγμη που γινονταν dispatched σε 7-10 μερες μου ειχαν ερθει!
τι να πω χακοο μην απελπιζεσαι
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ μετα απο 1 μηνα ακριβως!
Πιανω δουλεια!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
θα σε κανω αντ
Και μένα σήμερα μου ήρθε! Αν μπορεί κάποιος στα γρήγορα ας μου απαντήσει στα παρακάτω γιατί είμαι μεγάλος νουμπας στα RPG!
1) Λέω να ξεκινήσω με αυτόν που έχει το master key (δεν θυμάμαι ποια κλάση είναι) γιατί λέει ανοίγει τα πάντα και βοηθάει πολύ αυτό στην αρχή. Συμφωνείτε ή υπάρχει καλύτερη κλάση για να ξεκινήσει ένας αρχάριος;
2) Είδα σε βιντεάκια κάποιον να πετάει μολότωφ και έναν άλλο με βαλίστρα. Μπορώ κάποια στιγμή να αγοράσω και γω αυτά τα όπλα ή πάνε με κάποια συγκεκριμένη κλάση;
3) Υπάρχουν τίποτα αντικείμενα που θα βρω και που θα πρέπει να διαφυλάξω για αργότερα; Ρωτάω γιατί δεν κατέχω από ορολογία RPG και φοβάμαι μήπως σπαταλήσω κάτι στην αρχή ενώ δεν πρέπει.
1)αυτος ειναι ο thief θεωρειται μια απο τις πιο δυσκολες επιλογες, εγω που τον εχω τα εχω βρει λιγο σκουρα!αλλα οτι θες,,,παντως ειτε με κλεφτη ειτε χωρις παρε οπωσδηποτε το master key
2)τα μολοτωφσ ειναι τα fireball τα αγοραζεις,το ιδιο και τη βαλιστρα και πολλα οπλα...αλλα ομως μονο τα βρισκεις ή μονο τα ριχνουν εχθροι.
3)προσπαθησε να μην σπαταλας humanity αλλα κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να εχεις το νου σου το παιχνιδι σου δινει μεγαλη ελευθερια ως προς τα αντικειμενα.
κανε με αντ αν θες να παιξουμε καποτε , δες το psn id μου διπλα...
Είδα σε βιντεάκια κάποιον να πετάει μολότωφ και έναν άλλο με βαλίστρα.
Είδα σε βιντεάκια κάποιον να πετάει μολότωφ
Είδα σε βιντεάκια κάποιον να πετάει μολότωφ
κάποιον να πετάει μολότωφ
μολότωφ
μολότωφ
http://healthsolutionbd.com/wp-conte...sh-shock-1.jpg
αχαχαχα
Ευχαριστώ φίλε master, αλλά όταν λες να σε κάνω add εννοείς στο multiplayer; Στο λέω επειδή δεν ασχολούμαι με αυτό το κομμάτι στα παιχνίδια.
Μέσι τι να κάνω ρε φίλε, δεν γνώριζα ότι λέγονται μπάλες φωτιάς! Πάντως κάνει την ίδια δουλειά με την μολότωφ!:a036:
να με κανεις φιλο στο πσν
@aiva χαχα no prob ρε συ αλλα μολοτωφ? μολοτωφ? :P και μονο που το λεω.. :P
^^Ναι φιλε, 5 Σεπτεμβριου dispatched, 5 Οκτωβριου ηρθε...
Δε με ξαναβλεπει το zavvi...
δεν νομιζω οτι φταει το ζαβι για την καθυστερηση,,,
Να σας πω, είμαι στο σημείο όπου συναντάς έναν ιππότη που σου λέει για δύο καμπάνες μπλα μπλα και καταλάθος πάτησα R2 και του επιτέθηκα. Από τότε με συγυρίζει σε δευτερόλεπτα! Υπάρχει τρόπος να ηρεμήσει ή τον σκοτώνω; Βασικά σκοτώνεται; Γιατί όσο κι αν προσπάθησα με κάνει με τα κρεμμυδάκια, απλά.:d050: Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο τελικά!:yes:
λολ δε πειραζει ή αποφυγε τον ή σκοτωσε τον
το μονο που θα εκανε ηταν να σου δινει πληροφοριες
Κάτι άλλο. Ας πούμε αυτός ο ιππότης χρειάζεται 20 χτυπήματα για να πέσει και γω του καταφέρνω 15 χτυπήματα και μετά απομακρύνομαι για λίγη ώρα. Αυτός αναπληρώνει την ενεργειά του και χρειάζεται και πάλι 20 χτυπήματα ή θέλει άλλα 5 για να πέσει;
^ αν πιει estus flasks ή κανει κανα miracle (που ως ιπποτης δεν νομιζω να εχει την δυνατοτητα για το 2ο) ναι, θα εχει αναπληρωσει, αν οχι ολη, την μεγαλυτερη μπαρα ζωης του. Αν δεν πιει, θα ναι στα ιδια επιπεδα.
Ατυτό το κάνει σε πραγματικό χρόνο όπως και 'γω, δηλαδή τον βλέπεις να πίνει; Επίσης αναπληρώνουν και άλλοι εχθροί την υγεία τους (σκελετοί, μπος) ή μόνο οι άνθρωποι;
αρκετοι εχθροι το κανουν,τους βλεπεις σε πραγματικο χρονο.
υπαρχει ενα αντικειμενο που σου επιτρεπει να τους εμποδιζεις να πινουν εστους,λεγετε lloyds talisman
Η εγω ειμαι κουλος ή το παιχνιδι ειναι οντως τοοοσο δυσκολο οσο διαβαζα και καπου χανει τη μαγεια του ισως....
Αρχη ειναι ακομα βεβαια, δεν απογοητευομαι...
εγω οταν το χα παρει πριν απο ενα χρονο παιζει να ειχα χασει στο πρωτο αρχηγο και 15 φορες...
αλλα δεν απογοητευτηκα,δε λεω τα χα παρει , αλλα οταν τον νικησα τοτε γουσταρα.
και οπως κλασικα λεω δε φταιει το παιχνιδι, πρεπει να το μαθεις και να εξασκηθεις
^^Ναι εδω μιλαμε οτι περασα ανετα τον πρωτο αρχηγο, και χανω συνεχως απο κατι σκελετους. Μου εχουν σπασει τα νευρα λεμε.
καταλαβα...
μα πας απο λαθος δρομο...
δε πρεπει να πας εκει που ειναι οι σκελετοι...
^ οπως ειπε ο μαστερ δεν πας απο τους σκελετους. αυτοι ειναι πολυυυυυυ μακρια.
Προς Undead burg!!
Ναι ρε σεις αλλα εχει κατι καλουδια να παρω!
Εχω βρει κι αλλο δρομο αλλα εγω εκει θα επιμινω να τα παρω!
Δε θα τους περασει!!
Το δοκίμασα (ξανά, το πήρα απο έναν φίλο μου) και μου φαίνεται πιο εύκολο απο το Demon's Souls. Μια απο αυτές τις μέρες θα πρέπει να το αγοράσω.
Υ.Γ. Έχει και υπέροχο OST. <3
Τα όπλα τα αγοράζω ή τα βρίσκω από εχθρούς; Θέλω την βαλίστρα αλλά δεν ξέρω πως την αποκτάς. Μήπως επειδή είμαι στην αρχή;
την dropαρουν στρατιωτες που την εχουν , αν εισαι αρκετα τυχερος,,, και βεβαια καπου τη βρισκεις δε θυμαμαι που
Μετα απο αρκετο παιχνιδακι που εχω παιξει, το παιχνιδι ειναι πραγματι εκπληκτικο και πολυ δυσκολο για μενα.
Αλλα κολλας τοσο πολυ που δε σταματας και επιμενεις ξανα και ξανα...!!
Kωστα δεν εχεις παιξει το Demon's Souls?
^^Οχι φιλε.
Διαβαζω οτι ηταν εξισου δυσκολο και εκεινο ε;;
^ δυσκολο λεει...
To φανταστηκα γιατι μαλλον μπηκες λιγο ανυποψιαστος, οπως ολοι μας με το πρωτο παιχνιδι :a045:
Δλδ οκ, διαβαζεις αριστερα δεξια οτι ειναι δυσκολο και λες ελα μωρε, τα παραλενε. Που να ξερες ομως λολ.
Αναλογα και το πρωτο man, διαβαζω μαλιστα οτι το demon's souls ηταν ακομα πιο δυσκολο απο πολλους, τα παιδια απο εδω που εχουν τελειωσει και τα 2 μπορουν να μας πουν.
και τα 2 ειναι δυσκολα. αλλα οταν πας απο demon's σε dark souls εισαι εξοικιωμενος και ξερεις τι σε περιμενει. :P
βασικα δεν εχω αποφασισει ουτε πιο ειναι πιο δυσκολο, ουτε πιο ειναι καλυτερο. :P
νομιζω οτι εχω δικιο οταν λεω οτι το ντεμονς εχει γενικα πιο δυσκολους εχθρους ενω το νταρκ πιο δυσκολα μποσσ και πιο περιπλοκες πιστες , τεσπα...
παντως για μενα το νταρκ ειναι καλυτερο γιατι εχει πολυ περισσοτερα και καλυτερο στορυ!
επος λεμε!
εεε
εχω ξεκινησει ενα dexterity build και χρησιμοποιω το dagger που εχει ο thief...
τα εχω βρει απιστευτα σκουρα...
^ εγω λεω να ξεκινησω με wanderer...
you do that
Οχι μονο ηταν πιο" ευκολο" ( με πολλα εισαγωγικα τη λεξη ευκολο παρακαλω χαχα) το demon s για μενα αλλα μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το dark
Παιδες με το παιχνιδι τα εχω παρει ε??
Πολυ πόλυ δυσκολο για μενα και δεν εχω την υπομονη να ασχοληθω και πολυ. Θελω παιχνιδια να διασκεδαζω, οχι να μου ερχεται να σπασω το χειριστηριο. Χαχαχα!!
Κριμα πραγματικα…βλεπω να πιανει σκονη παρολο που μου αρεσει πολυ…
Ειχε παρει το ματι μου για ενα πιο ευκολο mode καποια στιγμη…παιζει κατι τετοιο??