Tι διάολο... Δε φτανω στη τριτη λάμπα με τπτ. [emoji14]
Νταξ... είναι επισημο... μου χει σπασει τα νυρα μερικως.. :P
Φτανω να μαζευω μια 5000 souls και δεν βρισκω τριτη λαμπα :P
Printable View
Tι διάολο... Δε φτανω στη τριτη λάμπα με τπτ. [emoji14]
Νταξ... είναι επισημο... μου χει σπασει τα νυρα μερικως.. :P
Φτανω να μαζευω μια 5000 souls και δεν βρισκω τριτη λαμπα :P
Πολύ καλό το παιχνίδι αλλά πρέπει μέσα σε 3-4 ώρες παιχνιδού να έχω χάσει πάνω από 30 φορές... Τώρα έχω αρχίσει σιγά σιγά και το ελέγχω λίγο. Αυτά τα μηνύματα που βρίσκεις στο δρόμο και πρέπει να επιλέξεις fine ή foul σε τι ακριβώς βοηθάνε?
καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω το παιχνιδι μου αρεσει τρελα ειναι καλο αξιζει το θεμα ειναι οτι δεν εχω ασχοληθει με αυτο το ειδος θα με δυσκολεψει στο να το καταλαβω τι λετε να το ξεκινησω η δεν θα βγαλω ακρη
Πρώτη φορά κάνω προπαραγγελία παιχνίδι (τη προσφορά απ'το πλαίσιο), πρώτη φορά παίρνω συλλεκτική έκδοση και πρώτη φορά hyparome έτσι για παιχνίδι!!! Και όχι από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια dev αλλά από το κόσμο που το έπαιξε ήδη, αλλά και από τις βαθμολογίες του. Λογικά θα μου έρθει αύριο, έγινε dispatch χθες αλλά λόγο αργίας καθυστέρισε. Πρώτη και η επαφή μου με τέτοιο παιχνίδι, μιας και δεν είχα ps3!!!! Έχασα πολλές παρθενιές με αυτό το παιχνίδι, μάλλον θα φάω κόλλημα :P :P :P
χωρις να εχω παιξει το game,αλλα οντας μεγαλος Soul fan υποθετω πως τα μηνυματα σου δινουν hints για το παιχνιδι και εσυ πρεπει να επιλεξεις αν οντως σε βοηθησαν(fine) η τα γραψαν παικτες για να σε ξεγελασουν(foul).
Αναλογα με τα ratings που εμφανιζει καθε μηνυμα,αξιολογειται απτον server και τα higher rated messages εμφανιζονται πιο συχνα απτα "απατηλα"
Με της πωλήσεις του παιχνιδιού σίγουρα θα αυξηθούν και οι πωλήσεις των DualShock 4. Έχει να σπάσει πολύ πράμα!!!
Για ποιο λογο ολα τα σιδερα/καγκελα κλπ τρεμοπαιζουν απίστευτα? Σαν να μη δουλευει σωστα το aliasing μου φαινεται με τη συγκεκριμενη συμπεριφορά.
Παρα πολυ ενοχλητικο για τα ματια μου
Αρρωστησαμε με το παιχνιδι ρε, ειμαι στη δουλεια και σκεφτομαι τι στραγικη να ακολουθησω μολις γυρισω σπιτι και το συνεχισω απο το σημειο που το αφησα!
Οχι δε λεω για το frame-rate. Οταν κοιταζω για παραδειγμα τα καγκελα το πρωτο level ακομα και ακινητος να ειμαι, τα καγκελα δεν ειναι για παραδειγμα στρογγυλα αντιθετα τρεμοπαιζουν και ειναι σαν να τα κοιταω μεσα απο φωτια σαν να κοινουνται ελαφρως. Και οπως τονισες τα fps του ωρες ωρες δεν ειναι σταθερα. Να τα λεμε και αυτα! xD
Έχοντας παίξει αρκετές χωρίς να εχω καταφέρει να κάνω κάτι μπορώ να πω ότι είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!
Ετσι ημουν και εγω στην αρχη μεχρι που καταλαβα οτι το παιχνιδι σου δινει ελευθερια για το ποτε θα πας στο πρωτο boss.
Eιχα αναλωθει στο να μαζευω souls και στο τελος να τα χανω απο μια βλακεια.
Σε γενικες γραμμες περς απο καποια θεματα με το framerate που με ενοχλησαν το παιχνιδι τα σπαει. Ειναι πραγματικα της υπομονης και πρεπει σε καθε εχθρο σχεδον να πας με στρατηγικη.
To παλικάρι τα σπάει! NG+
http://www.twitch.tv/summit1g
Εχω game mode που τα κλεινει ολα τα φιλτρα. Εντυπωση μου κανει οπου εχει χρυσο καγκελο δε το δειχνει καλα και καμια φορα οταν γυρναω αποτομα ειναι σαν να βλεπω επανω του πολυ γρηγορα τα χρωματα του ουρανιου τοξου.
Anyway αν πατησω Play Online θα συνεχισω απο εκει που ημουν στο offline με παει απ την αρχη? Επισης ποτε μπορω να καλεσω ενα φιλο για να παιξουμε μαζι?
Edit
Τωρα ειδα το chromatic aberration απο φιλο στο forum. Το παρατηρουν και αλλοι gamers στα αρνητικα του παιχνιδιού μαζι με framerate
Αν είναι για ονλινε είμαι μεσα παιδες.
Χρειαζεσαι 2 πραγματακιια που σου δινει το παιχνιδι μετα το πρωτο boss νομιζω. Καπου εκει κοντα!
Αν πατησω online θα εχω το save μου απο το offline?
Κανονικα παιζει αυτό ναι!