Mας τα πρηξαν τοσους μηνες για το Dragon Age και το μονο που ειδαμε ηταν ενα trailer που τρεχα γυρευε τωρα τι ηταν real time, τι ηταν cg.
What a letdown.
Printable View
Mας τα πρηξαν τοσους μηνες για το Dragon Age και το μονο που ειδαμε ηταν ενα trailer που τρεχα γυρευε τωρα τι ηταν real time, τι ηταν cg.
What a letdown.
οχι αναφερομαι στο γεγονος οτι η MS πληρωσε publishers για να μην δειξουν υλικο απο Ps4 στην Ε3, μαλλον τους τελειωσαν τα λεφτα οταν φτασαν στην ΕΑ
πλακα μας κανεις? εδω ειχε βγαλει και teaser.Quote:
Nα κάνω μια χαζή ερώτηση...
Η Sony ειπε αν θα δείξει την κονσολα?
Battlefield 4 στο event της Microsoft. Το παιχνίδι κολλάει. Η οθόνη «παγώνει». Ο Πάτρικ Σόντερλουντ πηγαίνει πέρα-δώθε. Και στο Eurogamer γράφουν: «I think they hadn't connected the Xbox One to the internet in the past 24 hours». Πόσο θεούληδες οι τύποι;
Αδιαφορο δειχνει το NBA live αν και δεν εδειξαν τπτ το ιδιαιτερο.Μακαρι να δειξουν φιφα.
Dragon Age υπεροχο, nfs για γελια...κατα τ΄αλλα σε ολες τις παρουσιασεις πρωτα ακουγεται η ms και μετα η sony, "ms and sony", "xbone and ps4"...
ωραιο τελικα το Titanfall
Διάβασα στο NeoGAF ότι ο Major Nelson έγραψε στο Twitter ότι το MGS5 θα είναι XBone exclusive και μετά από λίγο το διόρθωσε...
Αυτο πιστευω και εγω πως θα γινει
http://cdn2-b.examiner.com/sites/def...?itok=9kg-0eqb
Fifa!
χμμμ δεν ξερω καλουτσικο,αλλα πρεπει να δουμε gameplay.Δεν μου φανηκε πολυ εντυπωσιακο για next gen παντως.
Oπως και να χει θα βγει φετος.
Αυτο που κραταω απο το Φιφα ειναι το 3D κοινό.. Λέει οτι θα έχει fully playable έκδοση οπότε θα δούμε βιντεο μεσα στην βδομαδα
Ιδεα μου ειναι ή εδωσε ενα σκασμο λεφτα η ΜΣ στην ΕΑ για να τ ακανει ΟΛΑ ONLINE? Μηπως δεν εβαλε drm η Sony και κανει κακα η ΕΑ στο σαλονι της?
Τι εννοείς ολα online?
Plants(Exclusive) - Multiplayer
Titanfall(Exclusive) - Online SinglePlayer
NFS Rivals - Online Single Player
Βλεπεις που το πανε? Always Online με καμουφλαζ
ωραιο το battlefield κ 64 παιχτες online!!!
Μου φαινεται αρκετα λιγοτερο εντυπωσιακο απο το sp
Λογω multi τα γραφικα ειναι εμφανως toned down.
Πολυ εντυπωσιακο το σημειο με τον ουρανοξυστη,αλλα δεν μου αρεσε σε γενικες γραμμες.Για οπτικο τομεα μιλαω παντα.
Το battlefield 3 στο PC ποιο ωραιο ειναι απο αυτο που ειδα.