Μολις το τελειωσα και δεν εχω λογια...
Τελικα ισως να ισχυει αυτο που λενε οτι καποιοι εχουν κυριολεκτικο μενος με τον Cage...το παιχνιδι εννοειται οτι δεν ειναι ουτε για 4-5 που το βαλανε πολλοι...Οπως εννοειται οτι δεν ειναι για ολους...
Ειναι λιγο πιο "ευθυ" απτο heavy rain αφου δεν υπαρχει αυτη η "πολυπλοκοτητα" των QTE's που ειχε το υπερπαιχνιδο αλλα δεν θα το εβαζα σαν αρνητικο...επιασα πολλες φορες τον εαυτο μου να θελει να ψαξει η να πατησει πανω σε εναν πινακα -αγαλμα και να διαβασω καποιες πληροφοριες αλλα οι δημιουργοι θελανε ξεκαθαρα να πουν την ιστορια τους...Εγω θα το συγκρινα με το indigo prophecy παρα με το heavy rain....
Επισης αυτο που λεγανε οτι ειναι κουραστικο το μπρος πισω και οτι το στορυ δεν ειναι τοσο tight για μενα ειναι μπαρουφες...ειδικα στα τελευταια του το παιχνιδι τα δινει ολα...
το αδικισανε και δημιουργησανε αμφιβολιες(και γω αγχωθηκα που παρηγγειλα την special απο ελλαδα κιολας) αλλα ας ελπισουμε οτι οι gamers θα του δωσουν την προσοχη που του αρμοζει...
Eπισης εχει ισως το πιο epic finale που θα μπορουσε!!!!!:a023::a023::a023:
anyways ερωτηση για οποιον το τερματισε. HUGE SPOILERS να μην ανοιχτει αν δεν εχει τερματιστει το παιχνιδι