πιο πολυ με target render μοιαζει...
Printable View
πιο πολυ με target render μοιαζει...
Το καινούριο της υπόθεσης είναι η ανάλυση 720p/1080p το προηγούμενο leak(?) ήταν κατώτερης ποιότητας video.
Target Render ή όχι, δώκετε μου BG&E σε τέτοια πόλη και μπορώ να πω ότι τα έχω δει όλα στο gaming. Α, και ένα OST αντάξιο του πρώτου:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=fxKBCLPP20s"]Beyond Good and Evil - Propaganda - YouTube[/ame]
Να μην ξεχάσουν μόνο να βάλουν invert y-axis (σουτ εσυ val :P) και ΜΑΚΑΡΙ να βγει...
Καλα δεν μιλαω, να ξερεις ομως υπαρχουν λυσεις για καθε ανωμαλη περιπτωση:
http://blogs.abc.net.au/.a/6a00e0097...73c4970d-300wi
^^Χαχαχα! Έτσι ούτε εγώ δεν μπορώ να ππαίξω πάντος :P
^^ Βρηκαμε δηλαδη τα ορια σου ε? Κατι ειναι και αυτο..... :P
Oχι ρε καλα εκανες, ειναι σε ΗD αυτο που ποσταρες οπως λεει και ο Person. Το ιδιο βιντεακι ειχε σκασει και πριν κανα χρονο (?) αλλα ηταν πολυ low res.
EA Announces New Need for Speed, Crysis 3 Release Date
Quote:
EA held its annual investor conference today, in which it announced that it plans to invest up to $80 million in development for games on the next generation console systems in the fiscal year of 2013.
The publisher's investment is a clear indication that both Sony and Microsoft plan to step up their game with the unveiling of new platforms next year, which are likely to hit shelves before the end of next Christmas.
EA also provided investors with a firm release date on Crysis 3, which it says it plans to release in the first quarter of 2013. The publisher has also dated the release of a new Need for Speed title in the fourth quarter this year. As the latter game has yet to be officially announced, we expect EA to make a big showing with it at E3 next month.
We'll provide further details about the investor call in related news updates.
Μιας και πιάσαμε την EA δείτε και ένα δυσάρεστο νέο για την EA Hellas που επιβεβαιώθηκε σήμερα:
Τέλος εποχής για την ΕΑ Hellas
Η EA Hellas ανακοίνωσε την πρόθεση του μεγαλύτερου ανεξάρτητου publisher να πάψει να υφίσταται γραφείο του στην ελληνική αγορά. Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα τραγική, τόσο από τη στιγμή που η ΕΑ είναι από τις λίγες εταιρίες που λειτουργούσαν με επίσημο τμήμα και όχι μέσω αντιπροσώπου στη χώρα μας, όσο από το γεγονός ότι οι άνθρωποι της EA Hellas ήταν υπεύθυνοι και για άλλες αγορές που έχουν έδρα στην Ανατολή.
Το τελευταίο γεγονός από μόνο του είναι αρκετό για να δείξει το τραγικό της υπόθεσης, καθώς φαίνεται ότι το μέγεθος της αγοράς μας δεν μπορεί να υποστηρίξει καν ένα μικρό (για τα δεδομένα της ΕΑ) γραφείο με ελάχιστους εργαζόμενους που έκαναν εξαιρετικά τη δουλειά τους. Από την άλλη, ίσως κάποια στιγμή να πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε το πόσο εύκολα λέμε αυτό το «θα το αγοράσω από κατάστημα του εξωτερικού». Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για εταιρίες που φροντίζουν ακόμη και αν δεν μπορούν να στηρίξουν πολύ χαμηλή τιμή στο λανσάρισμα, να ρίξουν την λιανική του εμπορεύματός τους μετά από μερικούς μήνες.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η όλη κατάσταση λειτουργία της ΕΑ από εδώ και στο εξής στη χώρα μας είναι υπό… διευκρίνηση. Από την μία μένει να δούμε αν θα συνεχίσει η διανομή φυσιολογικά από την εταιρία που έτσι κι αλλιώς την έχει εδώ και αρκετά χρόνια (την CD Media) και από την άλλη το κατά πόσο θα βρεθεί η φόρμουλα, έτσι ώστε η συμμετοχή της ΕΑ σε διάφορα ελληνικά events να επιτυγχάνεται μέσα από την διαφημιστική της, από την CD Media, από την EA Ευρώπης ή από κάποια τρίτη εταιρία. Αντιλαμβάνεται βέβαια κανείς το πόσο δύσκολο θα είναι από εδώ και στο εξής να βλέπουμε ξεχωριστά events και πρωταθλήματα, όπως το EA Challenge. Ας κάτσουμε όλοι να σκεφτούμε χαμηλόφωνα το πόσο υπεύθυνοι μπορούμε να είμαστε για αυτή την εξέλιξη…
Πηγή: http://www.enternity.gr/
εμ οταν το καθε παιχνιδι κανει 60+ και απο Κυπρο ή απο αλλο ελληνικο καταστημα το βρισκεις απο 45 εως 50 τοτε ναι HOUSTON WE GOT A PROBLEM
Με εκνεύρισε ο αρθογράφος. Σιγά μην κάτσω να λυπηθώ που έκλεισε η αντιπροσωπεία της EA στην Ελλάδα. Δεν είναι δικό μου το φταίξιμο. Προφανώς και θα κοιτάξω την τσέπη μου αντί να υποστηρίξω ένα ελληνικό κατάστημα. Χέστηκα αν θα αντεπεξέλθει στην κρίση. Kι εγώ έχασα τη δουλειά μου και αναγκάστηκα να φύγω και από την χώρα που γεννήθηκα για να δω μια άσπρη μέρα. Δεν θα δώσω τη λύση εγώ και εσείς από την τσέπη σας πληρώνοντας κερατιάτικα στο κάθε λαμόγιο. Αυτό τους αξίζει. Τόσα χρόνια πριν την εποχή των διαδικτυακών αγορών μας καπέλωναν και μας λήστευαν κανονικότατα όλοι οι εγχώριοι retailers, προφανώς γιατί τους καπέλωναν οι εισαγωγείς. Φυσικά το ίδιο μερίδιο ευθύνης έχουν και τα λαμόγια που κυβερνούν με την φορολογία που επιβάλλουν στις επιχειρήσεις. Φαύλος κύκλος, λύση δεν βλέπω να έρχεται και φυσικά δεν θα την δώσω εγώ από την τσέπη μου.
Το μόνο κρίμα είναι ότι προφανώς έρχονται να προστεθούν στους ήδη άνω του εκατομμυρίου άνεργους μερικοί ακόμα. Και επίσης ότι θα ζημιωθούν συνολικά οι gamers που συμμετήχαν στα διάφορα events της EA Hellas. Αλλά δεν αρκούν για να μην κοιτάξω το καλό της τσέπης μου...
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/qy3b5lgvu5A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Santa Monica Studio Looking for Testers for New FPS
.Quote:
We all knew Santa Monica was working on an FPS of some sort. Whether the news was leaked on job ads or those infamous LinkedIn profiles, it was clear something was under wraps.
Many people were betting on the fact that God of War was going to go the FPS route. I guess we can squash that possibility.Whatever the case may be, if you are in the Santa Monica area, you can sign up to become a tester for this new game and finally see what all the fuss is about. Apparently they are looking for casual to hardcore gamers with FPS experience. As noted on this Craigslist Ad, you need to submit a slew of information based on your gaming prowess. For example, have you ever completed a single-player campaign on any shooter game? Or, do you play shooters online or offline?
Months ago, when this rumor was running rampant on the internet, the studio was looking to hire. Now they’re looking for people to test their game.
Something tells me this shooter game isn’t that far off. We know it’s playable but we don’t know what it is yet. Stay tuned for more information
Eιναι κατι που κυκλοφορει σαν φημη εδω και πολυ καιρο και λογικα ειναι αληθεια κι αυτο, ειδικα απο την στιγμη που επιβεβαιωθηκε οτι στην Sony Santa Monica εχει γινει κατι αναλογο με την Naughty Dog, δλδ υπαρχουν 2 main ομαδες πλεον. Η μια ομαδα δουλευει πανω στο GOW ascension και η αλλη με επικεφαλης τον Stig Asmussen (director του GOW3) δουλευει σε αλλο project, πιθανοτατα το first person shooter που φημολογειται.
Για μενα απογοητευτικο μιας και θεωρω waste να δουλευει μια τοσο ταλαντουχα ομαδα σε ενα FPS, απο την αλλη η Sony ακομα ψαχνει το δικο της Halo και δεν θα σταματησει any time soon.
Exoυν ηδη ενα καλο FPS απο την Guerilla... δηλαδη και αλλο στουντιο να ασχολειται με τετοιου ειδους παιχνιδι? What a waste...
Το οποίο όμως αρχίζει και κουράζει αφού δεν έχει και πολλά ακόμη να δώσει και δεν νομίζω να έχει καμία σχέση με το Killzone όπως κανένα fps εξάλλου.....όλα τα fps δεν είναι ίδια.
Oλα τα fps δεν ειναι ακριβως ιδια (το βασικο κοματι παντα ιδιο ειναι) αλλα εχουμε πηξει στα.... fps... παιζει και 7 στους 10 action τιτλους σε αυτη τη γενια να ειναι fps... ε... κουραστικο καταντησε... ας κανουν και κατι διαφορετικο...!
Αυτό θέλει να κάνει και η SM (κάτι διαφορετικό) τώρα αν θα είναι κάτι διαφορετικό και σαν fps ας το δούμε πρώτα και μετά να πούμε καλώς ή κακώς έπραξε και δεν έκανε κάτι άλλο.
Πάντως από ένα τέτοιο στούντιο εγώ τουλάχιστον δεν περιμένω "ακόμα ένα fps".
παντως τον "ερωτα" με τα fps δεν θα τον καταλαβω ποτε. Θεωρω οτι ακομα και για action τιτλο η 3rd person προοπτικη ειναι πολυ καλυτερη. Βλεπεις τον χαρακτηρα σου , εχει μια κινηση ενα animation κανει πολυ πιο ενδιαφεροντα και λειτουργικα αλλα κομματια του παιχνιδιου οπως ας πουμε το platforming και γενικα, το βρισκω καλυτερο...
ακομα και σαν immerssion που λενε οτι η προοπτικη πρωτου προσωπου υπερτερει, για εμενα δεν ισχυει. Ας πουμε και μονο οταν βλεπω τον drake και αναλογα με το animation να αντιδραει σε αυτο που συμβαινει στην οθονη ή τις εκφρασεις που παιρνει, ε δεν συγκρινεται...
Μου αρεσουν τα fps και δεν μου ειναι αδιαφορο το νεο fps της SM απλα ειχαμε ηδη 2 exclusive fps απο sony... χρειαζομαστε και 3ο ?
Μηπως να θυμηθουμε και λιγακι οτι το Playstation γενικα δεν ηταν ποτε τετοιου ειδους κονσολα και μαλλον αρχιζει να μοιαζει περισσοτερο με ενα μασκαρεμενο 360 που παιζεις απλα με dualshock? Τροφη για σκεψη γιατι γενικα τοσα fps και τοσα shooters γενικα... ε δεν ηταν αυτο που χαρακτηριζε το playstation τοσα χρονια...