Originally Posted by
Valkyre
Οταν θα εισαι εδω και θα ειμαι εδω και θα κυκλοφορει το BF5 μετα απο 2-3 χρονια θα θυμασαι αυτο το ποστ και θα θυμαμαι αυτο το ποστ και τοτε θα ξαναμιλησουμε για το αν εχει την δυνατοτητα ή οχι το PS4 να βγαλει οχι τετοιο αποτελεσμα οπως το BF4 στο PC αλλα και καλυτερο. Αμφιβαλλω κατα πολυ οτι το BF5 στο PS4 θα δειχνει χειροτερο απο το BF4 του PC ή οτι δεν θα τρεχει σε 1080ρ.
Το οτι τωρα δεν ασχολουνται για να το κανουν και επειδη ειναι ακομα προσφατο το hardware και κυκλοφορει σε πολλα συστηματα το παιχνιδι ειναι οι μοναδικοι λογοι. Να θυμισω οτι το madden στο PS3 βγηκε στα 30 frames αντι 60 που ηταν στο 360 για λογους… μην πω τι… εκτοτε δεν ειδαμε να συμαβινει κατι αντιστοιχο… hint? Εταιρειες οπως η ΕΑ απλα θελουν να μην χασουν ουτε ενα deadline.
Εκτος και αν θες να πεις οτι δεν ειδες γραφικα καλυτερα στο PS3 απο αυτα του COD4 οταν κυκλοφορησε σε PC. Που φυσικα ηταν καλυτερο απο τις κονσολες οταν βγηκε, αλλα εκτοτε ειδαμε πολυ καλυτερα γραφικα στις κονσολες, απο αυτα της εκδοσης PC του cod4. Δηλαδη τι στο καλο μονο εγω βλεπω το χαος που χωριζει το… COD2 με το Killzone 3 ή και το BF3/Black Ops 2 για να μην παω σε exclusive? Ή μηπως το COD3 στο PC με καλυτερα specs του PS3 (εκεινη την εποχη) εχει καλυτερα γραφικα απο το Killzone 3 (ή τα προαναφερθεντα)?
Kαι besides οτι ειπα ειναι προσωπικη αποψη μου και ειπα οτι δεν με "πειθει" εμενα, οχι οτι ετσι θα επρεπε να ειναι για τους αλλους, οποτε οτι θελω θα την βγαλω την DICE, δεν θα ζητησω την αδεια κανενος. Οταν μια εταιρεια βγαζει ενα προιον σε 15 συστηματα, δεν με πειθει οτι ξαφνικα ξεκλειδωσε το potential μιας φρεσκιας κονσολας. Αν αυτο ακουγεται παραλογο, so be it, η ιστορια με καθε κονσολα αποδεικνυει περιτρανα το αντιθετο. Παντως dont worry high end PC will always be the best, κι εγω το πιστευω οπως και ολοι, ομως πιστευω ξεκαθαρα οτι με τα specs που εχει το PS4 και που δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα με ενα PC, οπως λενε οι ιδιοι οι devs, μπορουν να βγαλουν εξισου αν οχι καλυτερα αποτελεσματα απο τα καλυτερα high end PCs του σημερα. Απλα χρειαζεται αυτο που λεμε… δουλεια.
ΥΓ: Στο ενα VS θρεντ κανεις ενα "cool" σχολιο πετωντας ενα gif-ακι με ποπκορν, δηθεν εντελως, αλλα τωρα παλι σε βλεπω να εισαι μεσα στα VS μια χαρα. Irony much?