Εγώ πάλι θα ασχοληθώ με το παιχνίδι για πρώτη φορά. Σε λίγες μέρες θα έχω το Dead Space 1. Πάντως το demo του 2 το έπαιξα και..χέστηκα! Τέτοια γ@μ@τα τέρατα είχα να δω από το Suffering.
Printable View
Εγώ πάλι θα ασχοληθώ με το παιχνίδι για πρώτη φορά. Σε λίγες μέρες θα έχω το Dead Space 1. Πάντως το demo του 2 το έπαιξα και..χέστηκα! Τέτοια γ@μ@τα τέρατα είχα να δω από το Suffering.
^Φρόντισε να το παίξεις με τις κατάλληλες συνθήκες: Βράδυ, μοναξιά και ηχοσύστημα.Η ατμόσφαιρά του είναι το μισό παιχνίδι.
Edit: Χαχα!TopGunz, στο μυαλό μου είσαι!Χεσμεντέν ftw!
Εννοείται. 5.1, σε 42άρα στο απόλυτο σκοτάδι. Τι πάμπερς προτείνετε;
Eγινε η προπαραγγελια απο zavvi.46 ευρωπουλα.Μια χαρα ειναι πιστευω.Eιναι η limited μαζι με το extraction.Ποιος περιμενει τωρα μεχρι τελος γεναρη...!
Μη σας απογοητευσω, αλλά το Zavvi, πλέον, έχει αρχίσει να καθυστερεί 2 εβδομαδες. Στην τελευταία παραγγελία που έκανα, γράφει σαν εκτιμωμενο χρόνο αποστολής "10-15 days". Προσωπικά θα το σκεφτώ πολυ αν θα ξαναπαρω από εκεί.
Επιτέλους, το vgp.ca ανέβασε την Collector's με το Plasma Cutter για προπαραγγελία!
http://www.videogamesplus.ca/product...ducts_id=18187
Σύνολο με μεταφορικά, $94.98 CAD, περίπου 74Ε.
:D:D
Εγώ πάντως αυτό περίμενα, και έκανα preorder. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε προβλήματα με τελωνεία κ.λπ., αν και δεν νομίζω, μιας και τα παιδιά που παρήγγειλαν αυτή του Brotherhood δεν είχαν.
Υποτίθεται ότι η πρώτη ανακοίνωση έλεγε πως περιέχεται, όπως φαίνεται στην εικόνα στο ποστ 225. Στο vgp δεν το λέει, στο amazon.com το λέει στην περιγραφή. Τώρα, θα δούμε...
[youtube]PccefpatLNg&feature=player_embedded[/youtube]
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ trailer, η μουσική είναι λες και παρακολουθείς ταινία της Jeniffer Aniston.
Πλάκα κάνεις φαντάζομαι ε (ειδικά για την μουσική αναφέρομαι);
Όχι, καθόλου.
Δεν εννοώ πως το κομμάτι είναι τραγικό σαν κομμάτι αλλά σαν επιλογή. Και το extasy-extano είναι κομματάρα αλλά δεν θα το έβαζα σε horror game trailer.
Η "σκηνοθεσία" αν θες, είναι τραγική, μου θύμισε το επικό spoof-trailer του Terminator που πόσταρε κάποιος πρόσφατα.