Originally Posted by
Slay
Πρωτον η Ms το εχει περισσοτερο αναγκη γιατι ειναι πισω τεχνολογικα λογω επιλογων που δεν της βγηκαν, αλλα και παλι δεν ξερεις εαν αυτο θα επιανε. Δηλαδη την εκανε μια φορα με το kinect στους early adopters , Θα δοκιμαζε να το κανει μονη της και δευτερη φορα? εγω δεν το πιστευω. Οσο για την nintendo ειναι απλα irrelevant, οσοι θελουν να παιζουν παιχνιδια της, παιρνουν την κοσνολα της, οσοι δεν τους ενδιαφερει και θελουν να παιζουν και Multiplatform δεν την αγοραζουν. Ετσι εγινε με το wii, ετσι εγινε και με το wiiu που και αυτο βγηκε με καλυτερο hardware απο τον τοτε ανταγωνισμο, αλλα εκανε μια τρυπα στο νερο.
Εγω ηθελα να παρω το PSVR εαν τα οικονομικα μου βεβαια το επετρεπαν κατα την ημερομηνια κυκλοφοριας, τωρα ουτε το ΝΕΟ θα παρω, ουτε το VR. Δεν βρισκω τον λογο να επενδυσω στο headset απο την στιγμη που δεν ξερω εαν τα παιχνιδια σε 1 χρονο απο τωρα, δεν θα θελουν το ΝΕΟ για να παιζουν αξιοπρεπως. Εσυ πες μου τωρα ποιος βγαινει χαμενος? Δεν ξερω ποιος ειχε την ιδεα για αυτη την ταυτοχρονη οπως δειχνουν τα πραγματα κυκλοφορια, αλλα πλεον η Sony αρχιζει και θυμιζει το τσιρκο με τους χιμπατζηδες που ηταν η Ms το 2013.