^^ Oλα αυτα που λες προυποθετουν να αφησω τα ματια μου απο την οθονη και να κοιταω το χειρηστηριο. Απο τα παραδειγματα που εδωσες ελκυστικη μου φαινεται μονο η ιδεα της τηλεμετριας σε καποιο racing game ή του καθρεφτη, μιας και θα αντικατοπτριζει και την πραγματικοτητα (οσο εισαι στα πιτς βεβαια) γιατι οποιος μπορει να τρεχει με 300 και να κοιταει το χειρηστηριο αντι για τον δρομο ειναι απλα θεος για εμενα!
Απο την στιγμη ομως που πρεπει να παρω τα ματια μου απο την τηλεοραση και να κοιταω το χειρηστηριο ειναι οπως εξηγησα δωρον-αδωρον ολες οι λειτουργιες σχεδον. Και το μονο που σου προσφερει ειναι οτι γλυτωνεις το πατημα ενος κουμπιου.
Παρολαυτα ιδεες ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν απλα οτι ιδεα και να ειναι θα μπορουσε να υλοποιηθει στο κανονικο παιχνιδι μεσω ενος μενου με το πατημα ενος κουμπιου. Οποτε δεν μπορω να πω οτι αυτο που κανει η Νιντεντο ειναι κατι νεο, κατι πρωτοτυπο κατι που θα προσφερει νεο στυλ Gameplay. Αρα δεν μπορω παρα να πω οτι πιο πολυ μου κανει για gimmick παρα για ουσιαστικη next gen προοδο.