exei dialhtei to protalhima apo tin ora pou efyga gt arage
Printable View
exei dialhtei to protalhima apo tin ora pou efyga gt arage
thelo edo na efxaristiso dimosia ton oddin kai na epivravefso to ithos kai ton xaraktira tou!
sto deftero paixnidi proigithike 0-1 me lag goal lathos tou termatofylaka mou kai amesos meta evale epitides aftogoal gia to fair play.
file oddin, sou axizoun polla sygxaritiria gia aftin tin energeia, eno tha mporouses na kaneis tin papia kai na synexiseis to paixnidi. pistepse me, oi pio polloi afto tha ekanan.
xilia mpravo file :1appl::1appl::1appl:
Μάνο το ότι οι παίκτες του αντιπάλου σου τρέχαν πιο γρήγορα λόγω κλεψιάς ήταν τουλάχιστον αστείο κατά κοινή ομολογία όχι δικής μου αλλά ΟΛΩΝ. Τώρα το που κολλάνε αυτά που λες, από τη στιγμή που εδώ και ένα μήνα έχω πει ότι εγώ το Hardcore ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ, δε γνωρίζω. Όποιος διαβάζει πάντως καταλαβαίνει. Όσο για τον πόλεμο που λες, που ακριβώς τον είδες, ένας Θεός ξέρει. Τέλος πάντων, καλή επιτυχία με τη νέα προσπάθεια.
Η μοναδική μου αναφορά στη νέα σου προσπάθεια. Αν τη θεωρείς πόλεμο, τότε πάω πάσο. Εγώ πάντως τη βλέπω ως προτροπή προς όλους όσους συμμετείχαν εδώ να συμμετάσχουν στο CH.L. Τώρα πως κατάφερες να τη δεις ως μεγάλο πόλεμο, είναι δικό σου θέμα.
emena de mou leei tipota to na paro ti milan pou tin ksero kai na trexo me ton kaka kai na mi me ftanei kaneis.
mano exei dikio o pro den sou eipe tipota.paidia egw lew na exoume kai to hardcore tautoxrona.o pro einai teleios diorganwths kai den tha hthela na teloiwsei edw h prospatheia tou.pro an pragmatika theleis na sunexiseis to hardcore,egw eimai mesa opws kai polloi apo ta paidia.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου και ιδιαίτερα για τη γενικότερη συμπεριφορά σου σε όλα τα πρωταθλήματα. Πάντως για το Hardcore είχα πει ότι δε θα το συνεχίσω. Υπάρχει μια νέα προσπάθεια που γίνεται και όλοι οι fan καλό είναι να τη στηρίξετε έστω και με τα όποια προβλήματα (lag κτλ).
Κι εγώ πιστεύω πως ο Pro είναι ο καλύτερος διοργανωτής και δεν πρέπει να εγκαταλείψη. Θα είμαι και εγώ μέσα από 1 Ιουνίου, αν γίνει κάτι...
Μέρχι τότε... θα με φάει η δουλειά...
paidia o proevo de tha sinexisei,parte to xampari.kai kala kani,ti na tou prizontai ta sikotia afou eimaste oloi malakes
σεμνα.....
re si oddin katalaveneis ti ennoo,afou trogomaste.......
Καταλαβαίνω ;)
Εντάξει αν κάποιος τελειώνει τα ματς από την πρώτη βδομάδα τι ενδιαφέρον να έχει μετά?Θα πρότεινα να υπάρχουν αγωνιστικές με διάστημα 2-3 ημερών.Δεν έχει ενδιαφέρον αλλιώς.
Τώρα για το lag συμφωνώ ειδικά στην περίπτωση που μερικοί το παίζουν αναίσθητοι σε αυτόν τον τομέα λες και φταίει ο πάπας
Δεν είναι σπόντα,είναι θέμα ευχαρίστησης......Εσύ αισθανόσουν καλά που τα τελείωσες γρήγορα τα ματς?
paidia pote ksekiname to kainourgio?kai kati asxeto paizei kanenas ikariam?
Re paidia zitao syggnomi apo olous sas gia tin anastatosi kai idios apo ton ProEvo, alla ego to mono pou proteina itan na ginei kai mia alli diorganosi, diaforetikis filosofias apo to skliropiriniko protathlima. Ki afto epeidi den nomizo na eimai o monos pou exei xenerwsei na paizei me mikres omadoules. Eilikrina re paidia, an ontos eimai o monadikos, tote kano tromero lathos kai aposyro tin protasi mou. Omos theoro oti to na dokimasoume kati kainourgio, den einai kai toso arnitiko.
Telospanton, epeidi antilamvanomai oti ginomai kourastikos kai antipathis pros kapoia paidia (stenoxoriemai giati eimaste mia parea kai den prepei na iparxoun prostrives), afino to thema tou Champions League anoikto. Oi protaseis kai oi apopseis olon sas tha krinoun tin tyxi tou egxeirimatos.
Kai pali zitao tapeina SYGGNOMI apo olous!
PS: Sorry gia ta greeklish alla grafo apo ton browser tou PS3
Έγιναν update οι τελικοί πίνακες.
Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους στήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος αυτήν την προσπάθεια. Θέλω να πιστεύω πως είχαμε όλοι αρκετές ώρες "οργανωμένου" gaming με το αγαπημένο μας παιχνίδι έστω και με τα όποια προβλήματα μας δημιούργησε η konami με το lag.
Ευχαριστώ πολύ! :tiphat:
emeis se euxaristoume file pro.mhn xathoume
na sai kala re si proevo.ego ta skliropirinika pantos ta euxaristithika paraaa poli.s euxaristo!!!
ProEvo μπράβο για όλα ρε φίλε και sorry αν σε στεναχώρησα κάποιες στιγμές! Είσαι από τα καλύτερα παλικάρια εδώ μέσα . + -
dialythikan ola ta protalhimata
proevo να πω και γω με την σειρα μου ευχαριστω για την αριστη διοργανωση του πρωταθληματος...δυστυχως δεν μπορεσα να συμμετασχω στο 3ο πρωταθλημα αλλα στο δευτερο ειχε πλακα...αμα μπορεσεις στο μελλον και διοργανωσεις ξανα πρωταθλημα ειμαι μεσα!
proevo, σ' ευχαριστώ και συγχαρητήρια κι από εμένα. συγνώμη που δεν μπόρεσα να παίξω με 3 παίκτες, και ελπίζω όποιος αναλάβει να έχει την ίδια υπομονή και επιμονή με εσένα.
Τέλος, θα ήθελα να πω πως το πρωτάθλημα θα πρέπει να παραμείνει ένα (αν ξαναγίνει).
Θοδωρη συγχαρητήρια για την διοργάνωση του πρωταθλήματος και συγγνώμη για τις φορές που σου έκανα το εργο σου πιο δύσκολο. Καλή συνεχεια σε όλους και ευχαριστώ για τα games.
ki apo mena ena euxaristo,i ipostirixi pou edoses itan katapliktiki kai ta opoia provlimata den itan apo merias sou alla apo emas.me 2 pedia den mporesa na pexo ton roxito kai enan allo pou the thelo na to sizitiso tora. me osous epexa eyxaristo gia ton xrono tous . eyxes gia to epomeno loipon!!!!
Και απο μενα ενα μπραβο για ολη την προσπαθεια και τον χρονο που διεθεσες φιλε για ολους μας.
Υ.Γ Πιτσιρικο οπως βλεπεις σε γραφουν ολοι οποτε μην το συνεχιζεις.
ayto einai swsto ayto einai swsto protalhima kai kypello ston olympiako
takaros am 8eleis ela 10 sto room gifos na paiksoume aek olympiakos na doume poios einai o nikitis .alla oloi oi gavroi tsiou kanete