Όχι ακόμα. Ελπίζω να βάλουν επιλογή για το motion blur (έχουν γίνει κάμποσα παράπονα στο forum), έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι...
Printable View
Ελπίζω να βάλουν τα bonus που είχαν στο 2.
^^ Το οποιο ειπαμε ειναι βλακειες εντελως...
κακως μαλιστα βγηκαν και μιλησαν για τεχνικους λογους...δεν συνηθιζει η ND να μας πουλαει μουφες. Ηταν προφανες οτι απλα δεν προλαβαν να τα ενσωματωσουν για το release. Αλλωστε και για το demo theater ελεγαν οτι και αυτο για τεχνικους λογους δεν το εβαλαν, και τελικα το εβαλαν με προηγουμενο patch...
βασικα οντως, εδω βαλανε 3D, στην επιλογη οπλου κολλαμε; (μιλαω μονο για της επιλογη οπλου, οχι για τα tweaks)
Έσκισε το uncharted 3 στα gametrailer game of the year 2011 awards
Spoiler!
pedia sorry g ta greeklish. Parakalo min svisete to post mou, grafo apo iPad k dn xero pos girna sta ellinika. Mia SOS erotisi. Me to online pass p xei Mesa to pexnidi, pou to grafo k ti arrivos m dini???? Efxariso poli
How to add or remove iPad keyboard layouts.
το online pass ειναι στην ουσια ενας κωδικος ο οποιος ειναι μεσα στη θηκη του παιχνιδιου. τον βαζεις στο PS Store εκει που λεει "Redeem" και σε αφηνει να παιξεις online.
Ευχαριστώ πολύ. Όσο γ τον κωδικό δηλδαδη αν δεν βάλω αυτόν τον κωδικό δεεν γίνεται να παιξω στο ίντερνετ....???? γτ μου φαίνεται λίγο παράξενο. Πχ στο 2 αν δεν κάνω λάθος, μπορούσα κ χωρίς κωδικούς. Κ πάλι ευχαριστώ εκ των προτερων
δεν το δοκιμασα να σου πω τι ακριβως θα σου πει το παιχνιδι αλλα οχι, χωρις κωδικο δεν παιζεις online. το κανουνε για να μην χασουν χρηματα απο τα μεταχειρισμενα παιχνιδια. σιγα σιγα λογικα θα μπει σε ολα τα online.
αν εχεις παρει μεταχειρισμενο, μπορεις να αγορασεις το online pass απευθειας απο το PS Store. 10€ κανει.
Άμα δεν βάλεις Pass σου δίνει Trial για 7 μέρες νομίζω. Κάτι τέτοιο.
Α ναι σωστά.
Να ρωτήσω. Στο Multi Μερικές φορές το Score μου είναι περισσότερο από το Kill μου. Δηλαδή για παράδειγμα κάνω 18 kill και μου βγάζει Score 20. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ξέρει κανείς.
Uncharted 4 May Be Released on PlayStation 4
http://www.ibtimes.com/articles/2750...laystation.htm
Καλύτερα να δοκιμάσουν ένα νέο I.P. κι όταν μάθουν τα τερτίπια του μηχανήματος να βγάλουν το 4.
Το μόνο πρόβλημα είναι πως μιλάμε για την Naughty Dog οπότε ότι και να βγάλει,θα θέλουμε μετά τη συνέχειά του.
Jak,Last of Us,Uncharted...keep 'em coming Naughty. :)
κανονικα ετσι πρεπει. Ειναι λογικο. Νομιζω και 4ο uncharted στο PS3 ειναι πολυ. Αλλωστε δεν νομιζω οτι μπορει να βγαλει αλλη δυναμη το μηχανημα...
Το Uncharted κατά ένα μεγάλο μέρος βασίζεται στα εντυπωσιακά γραφικά, οπότε ναι, ένα Uncharted 4 στο PS3 δεν θα είχε νόημα, μιας και ότι είχαν να βγάλουν από το μηχάνημα, το έκαναν.
Οπότε για να μην γκρινιάζουν gamers και reviewers για «μια απ' τα ίδια» πάνε σε νέο franchise και λογικά το Uncharted 4 θα βγει στο PS4, όπου και θα πέσουν πάλι σαγόνια...
Αυριο ξεκιναω το παιχνιδι.......αντε να δουμε
Καλό κάψιμο ρε φίλε
Έγω, λόγω περιορισμένου χρόνου, το έχω αφήσει για το Φεβρουάριο για να το ευχαριστηθώ όπως του αρμόζει αφού πρώτα κάνω μια επανάληψη το 2 στο crushing που μου εκκρεμεί...:c026: