αναγκαστικα να κανω delete 3 save για να παρει τα πανω του...ομως γενικα παιχνιδι που να μην εχει προβλημα πρεπει να κανουμε ταμα για να βρουμε...τοσα λεφτα και παροχες 0...!
Printable View
αναγκαστικα να κανω delete 3 save για να παρει τα πανω του...ομως γενικα παιχνιδι που να μην εχει προβλημα πρεπει να κανουμε ταμα για να βρουμε...τοσα λεφτα και παροχες 0...!
Ήθελα να γράψω δυο πραγματα για το παιχνιδι, τωρα που το εχω αρκετές μερες και εχω ασχοληθεί.
Να να πω πρώτα τα θετικά... Καταρχήν τα μοντέλα των παικτών έχουν βελτιωθεί παρα πολυ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειρας. Ειναι εντυπωσιακά μερικές φορές. Οι πόροι επάνω στο δέρμα, τα μαλλιά (οχι, όμως, σε όλες τις περιπτώσεις), οι εμφανίσεις των παικτών, το κοινό και αλλα τα οποια τα εχετε δει ολοι. Βασικά, τωρα που το σκέφτομαι, αυτο ειναι και το μονο θετικό που εγώ, μεχρι στιγμής, εχω δει. Τι θελω να πω...
Παντα ειχα την εντύπωση οτι το 2Κ ειναι ενα "στημένο" παιχνιδι. Και εξηγούμαι. Καταρχήν, νομίζω οτι ειναι κοινή παραδοχή οτι ειναι δύσκολο. Εντάξει, δε το παίζω και στο rookie. To παιχνιδι συμπεριφέρεται με τοσο "εξισορροπιστικό" τροπο που βγάζει μάτι. Οκ, ειμαι και νουμπας, αλλα αυτο που συμβαίνει ειναι άνω ποταμών. Να κερδίζω με 11 πόντους και εκει που η αντίπαλη ομάδα έπαιζε με εναν συγκεκριμένο τροπο, τωρα κανει Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ για να το "γυρίσει". Μιλάμε για τρελλά πραγματα. Να μπαίνουν τρίποντα απο το πουθενά, να γίνονται "μπασιματα" μεσα απο "πύργους" και να μπαίνουν καλάθια, κλεψιματα απο το πουθενά και αλλα πολλα ανεκδιήγητα. Όλα αυτα μεχρι το παιχνιδι να έρθει και παλι στα "ίσα". Μετα ηρεμούν τα πραγματα και χάνονται και καλάθια και γίνονται πιο "γήινες" προσπάθειες.
Συμβαίνει και το αντίθετο όμως. Οταν χάνω εγώ με καμία δεκαριά πόντους, τα τρίποντα μπαίνουν πιο ευκολα και οι διεισδύσεις έχουν επιτυχες αποτέλεσμα. Κάνω και κανά κλέψιμο...
Το παιχνιδι δεν ειναι φυσικό με αυτα και μ'αυτα και απέχει πολυ, κατα τη γνώμη μου, απο το να χαρακτηριστεί simulator.
Μια ερωτηση στους "βετεράνους"... Κερδίζετε ποτε με μεγάλη διαφορα;;;;
Παμε πιο κατω... Το παιχνίδι εχει μια "νορμα" όσον αφορά στην κατάληξη των καλαθιών. Τι θελω να πω... Εάν μια προσπάθεια γίνει υπό πίεση, σπάνια θα ειναι επιτυχες το καλάθι, εκτός αν το επιχειρώ με κάποιον παίκτη "βεντέτα". Και μάλιστα με τροπο ηλίθιο. Μοιαζει σα να μπαίνει η μπάλα και να βγαίνει, απλα για να επιβεβαιώσει με κάποιον τροπο οτι αυτο το καλάθι δε θα έμπαινε ποτε. Ο,τι και να έκανες. Κοινώς, εννοω οτι η επιτυχία ειναι εάν κανεις καλα το μπασιμο ή το σουτ, δηλαδη ανενόχλητος απο πίεση. Εάν πιέζεσαι, σπάνια θα επιτυχείς το σουτ. Ακομα λιγότερο και απο ο,τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Πιστέψτε το, μονο ΜΙΑ ΦΟΡΑ και αυτή με τον Rose των Bulls, εχω πετύχει καλάθι και φάουλ. ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες το καλάθι δεν εχει μπει.
Τι μπορει να συμβαίνει... Να μη το εχω μάθει ακομα καλα και να το κατηγορώ τσάμπα. Μπορει... Αλλα σε αυτα που επικεντρώνω, δεν εχει να κανει τοσο με το ποσο εχεις μάθει το παιχνιδι. Θα δείξει...
Fun fact για να γελασετε. Εχω ξεκινήσει σεζόν 29 παιχνιδιών με Bulls. Παίζω το πρωτο παιχνιδι με Phoenix και χάνω. Δεύτερο με Sacramento και κερδίζω. Την επόμενη μέρα πάω να παίξω παλι και για κάποιον λόγο δεν εχει σώσει το δεύτερο παιχνίδι. Οπότε, παίζω παλι με Sacramento και χάνω. Ε, δε το δέχθηκα αυτο. Να εχω κερδίσει δηλαδη και μετα να χάνω. Εχω παιξει κάπου στις 10 φορές το ίδιο παιχνιδι, Kings-Bulls δηλαδη, και εχω χάσει. Και ειπα οτι δε θα προχωρήσω εάν δε κερδίσω το παιχνιδι που αρχικά ειχα κερδισει. Lol!
Για αυτό με την cpu που λες το έχω παρατηρήσει και εγώ.
Για τα καλάθια που δεν μπαίνουν παίζει ρόλο το πόσο εύστοχος είναι στο συγκεκριμένο παιχνίδι πχ ο ροουζ. Αν αρχίσει και χάνει την μπαλα από τα χέρια και χάνει συνεχώς καλάθια, τότε πίστεψε με θα τελειώσει με άθλια στατιστικά. Ένας ζεστός center πχ, μπορεί να σκοράρει σε contact lay up αρκετά εύκολα.
Εγώ γενικά δεν έχω παράπονο από τα and 1 που δεν μπαίνουν αλλά από την λάθος επιλογή sliders στο online. Ειδικα στο myteam που η δυσκολία είναι στο pro
Καλημερα παιδια. Πηγα σημερα πρωι να παιξω και μου εχει βγαλει να κανω ενα update 2.5 giga. Ξερουμε τι ειναι αυτο? Ευχαριστω
για τον ηχο δεν μιλανε καθολου,σαν να μην υπαρχει προβλημα...ρε παιδια η EA-DICE βγαζει το παιχνιδι?
Για να μην αρχίσω για τον ήχο...
καλησπέρα και καλό μήνα έχω φτιάξει online league για 8 άτομα,όποιος ενδιαφέρεται με κάνει φίλο... georgekap1
Ωραίος, Παρη!
Πως γινεται το alley oop?
L2 τετραγωνο (αν δεν ειναι L1 γιατι συνεχεια τα μπερδευω)
Thnx! Κι εγω εκει μπερδευομαι.
Παιδες καμια λυση για την μη συνδεση στους σερβερ?τωρα το πηρα κ δεν με συνδεει καθολου...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
ΜΕΤΑ το update, εχει άλλος ΣΟΒΑΡΑ θεματα με τον ήχο;;;;;
Έχει παρατηρήσει κανείς οτι πολλές φορές τα options γυρνάνε σε default. MyCareer παίζω και κάθε 1-2 αγώνες συμβαίνει αυτό. Επίσης πως μπορούμε να σώσουμε τα updated rosters που βγάζουν; Πρέπει κάθε φορά να τα κατεβάζουμε ξανά στο NBA Today;
Όσο για τα updated rosters της Euroleague μάλλον τα ξεχνάμε. Τους εχω ρωτήσει μέσω twitter και με έχουν γράψει!
πρεπει ομως και εμεις να τους ξεχασουμε και να μην παρουμε το nba 2k15 να δουνε μετα
Αμήν! Επιτέλους κάποιος το είδε. Το παιχνίδι κατ'εμέ είναι γενικά scripted!
Δεν έχει πραγματική AI και αυτός είναι ο λόγος που δεν το θεωρώ next gen.
Ανάλογα με την έκβαση του αγώνα ενεργοποιούνται scripts για να δώσουν ρεαλισμό. Εγώ θέλω αυτό να γίνεται δυναμικά μέσω πραγματικής AI.
Επίσης είναι άδικο. Όταν επιτίθεσαι εσύ, οι αντίπαλοι γίνονται πανεύκολα βδέλλες πάνω σου, ενώ στην άμυνα αυτό δεν μπορείς να το κάνεις αυτό για πολλή ώρα. Γλιστράνε σαν τα χέλια (π.χ Blake Griffin).
Είναι σαν οι παίκτες να είναι μαγνήτες. Ο παίκτης που ελέγχεις στην επίθεση κολλάει στον αντίπαλο σαν να είναι αντίθετα φορτισμένοι πόλοι, ενώ ο παίκτης που σου επιτίθεται και προσπαθείς να μαρκάρεις είναι με τον παίκτη που ελέγχεις ίδιου φορτίου πόλοι με αποτέλεσμα να μην κολλάνε με τίποτα.
Το επόμενο παιχνίδι θα το πάρω μόνο αν γίνει πραγματικό next gen!
χθες κατεβασα το patch..σημερα επαιξα ενα παιχνιδι και εκανα αμαν να τελειωσει για να το κλεισω.ειμαι απο τους μεγαλυτερους φαν του παιχνιδιου αλλα αυτο ειναι απαραδεκτο.2 μηνες κυκλοφορια και το παιχνιδι οσο παει να γινεται και χειροτερο.απορω πριν δωσουν στην κυκλοφορια τα patches δεν τα δοκιμαζουν μονοι τους..;
τα προ-patch κολληματα στον ηχο τα παλευες λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο...αλλα αυτο παραπαει..και οσο σκεφτομαι οτι εκαναν ακριβως 1.5 μηνα για να βγαλουν διορθωτικο patch (αυτο το σαπιο που κατεβασαμε προχθες) και πιθανον να κανουν αλλο τοσο ξενερωνω τραγικα.
Τέτοια κοροϊδία δεν εχω ξανασυναντήσει. Προσωπικά, δεν ξανασχολουμαι μέχρι να το φτιάξουν. Κρίμα και έπαιζα αρκετά...
Έχω να παίξω 2-3 βδομάδες μιας και δεν έχω πολύ χρόνο και προτιμάω στο Fifa να παίζω 12λεπτά ματσάκια(στο 2Κ Mycareer 12λεπτες περιοδους παίζω :P ) Θα φροντίσω να ασχοληθώ το Σαβ/κο και θα δω τα προβληματα που λέτε.
Πάντως μου κάνει εντύπωση να είναι τόσο κακό το παιχνίδι..
Δεν το θεωρώ scripted προσωπικα.
Momentum ναι εχει και αμα εισαι καλος και ψύχραιμος σε άμυνα κ επίθεση θα πας καλα στο ματς.
Ναι, το παιχνίδι είναι πολύ καλό μέχρι να ξεθωριάσει ο ενθουσιασμός της εξαιρετικής του παρουσίασης και να καταλάβεις πως δουλεύει το gameplay. Όταν έχεις παίξει πάνω από 100 παιχνίδια στο Mycareer και φτάνεις να βάζεις 50 πόντους ανά αγώνα με τον παίκτη σου δεν γίνεται τάχα μου το παιχνίδι να πηγαίνει στον πόντο για να το χάσεις στο τελευταίο σουτ.
Να βλέπεις τους αντίπαλους παίκτες να κάνουν εύκολα μπασιματάκια χωρίς άμυνα, να βάζουν τρίποντα κατά ριπάς, να παίρνουν το ένα επιθετικό rebound μετά το άλλο ενώ εσύ παλεύεις με τάπες, κλεψίματα και blockouts χωρίς αποτέλεσμα.
Εγώ δεν εχω την εμπειρία του MyCareer, αλλα στο MyGM που παίζω, τα πράγματα δεν απέχουν και πολυ. Να κερδίζω με διάφορα και να εξαφανίζεται σε μια στιγμή.
Παιδιά αυτό με τις διαφορές που λέτε ισχύει και στο online. Η διάφορες γυρνάνε εύκολα.
Ε, δεν ειναι μλκ αυτο;;;;
για αυτο που λετε υπαρχει μια λογικη εξηγηση..μερικοι παιχτες εχουν σαν προσωπικο signatureskill (οχι τα extra) και λενε πως μπορουν να παρουν τις ομαδες στην πλατη τους σε δυσκολες στιγμες (πχ garnet),δινουν εξτρα αμυνα σε ολους (πχ okafor)..ο harden πχ στην 4η περιοδο με το signature skill 4th πρεπει να φτανει το 100 rate (το ιδιο ισχυει για για τον james και κανα δυο αλλους.
επισης παιζει σημαντικο ρολο και το ποσο ευστοχοι ειναι οι παιχτες που παιζουν και ποσο εξαλλοι μπαινουν αυτοι απο τον παγκο..τωρα δεν μπορει να κερδιζεις με 20 ποντους και απο την αντιπαλη να ξεκωλιαζετ πχ ο batum και να μπορεις να το σταματησεις τοσο ευκολα.ενας αστερας κρυος ειναι πολυ πιο αχρηστος σε ενα παιχνδιι απο εναν ζεστο 70 rate.
τσεκαρετε και τα εικονιδια που βγαζει κατω απο καθε παιχτη σας..μην νομιζετε πως επειδη εχετε durant,james κτλπ μπορειτε ανα πασα στιγμη να τα βαζετε ολα.
παιδιά έχω ένα πρόβλημα καταρχάς κάλος σας βρήκα όταν παίζω ονλαιν έχω μια πολύ μικρή καθυστερήσει γενικά σε όλα στο σουτ στο να αλλάξει παίχτη 24 σύνδεση μπορείτε να με βοηθήσετε ??ενώ στο quick game παίζω κανονικά.η τν μου είναι αυτί αν παίζει ρόλο 32LH5000. sorry για τυχόνλάθη μου
Στον παίκτη μου έχω αυτό το skill για την άμυνα, καθώς και το αντίστοιχο της επίθεσης για τους παίκτες της ομάδας μου. Αυτό που λες ισχύει αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια. Όταν ο παίκτης έχει πάρει τα κάτω του και το εικονίδιο γίνεται μπλε δεν περιμένω να βάζω οτι βαράω. Αλλά με δυο καλές προσπάθειες αυτό ξεπερνιέται και παίρνει πάλι τα πάνω του. Το θέμα είναι πως όταν η CPU παίρνει εντολή να γυρίσει το match, αυτό επιτυγχάνεται αχρηστεύοντας κυρίως την δική σου άμυνα. Δηλαδή με τεχνητό τρόπο ξαφνικά η AI της ομάδας σου γίνεται ανήμπορη να παίξει άμυνα και κάνει κακές επιλογές στην επίθεση αν δεν ζητήσεις την μπάλα. Εκεί δεν είναι μόνο ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας που πάει να πάρει το παιχνίδι αλλά όλη η αντίπαλη ομάδα και αυτό γίνεται ανεξάρτητα απο τα δικά σου signature skills και το πόσο ζεστός είσαι.
Δες παίκτες σαν το Griffin πόσο εύκολα ξεμαρκάρονται από σένα και κάνουν alley-oop καρφώματα. Πως ο Curry κάνει drives και βάζει καλάθια με άμυνα επάνω του. Πως όταν πας να βοηθήσεις αφήνοντας τον παίκτη σου, θα γίνει assist σε αυτόν για εύκολο καλάθι.
Επίσης πόσο εκνευριστικό είναι να σκας τάπα και η μπάλα να καταλήγει πάλι στα χέρια τους και να βάζουν εύκολο καλαθι ή να κλέβεις την μπάλα και ο παίκτης σου να μην την πιάνει. Αν αυτά γίνονταν αραιά δεν θα υπήρχε θέμα. Αλλά γίνονται πολυ συχνά και ειδικά όταν ενεργοποιείται το comeback!
Παιδιά νταξει και γω είχα να το ανοίξω απ την προηγούμενη Κυριακή και το ανοίξα τώρα και το θέμα με τον ήχο απλά είναι τραγικό. Πριν το έκανε συχνά πυκνά και στιγμιαία. Τώρα είναι σχεδόν unplayable το παιχνίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν να φτιάξουν ένα τόσο απλό φαινομενικά τουλάχιστον θεμα.
Εμενα αυτο που μου κανει περισσοτερη εντυπωση, ειναι οτι κανουν σα να μη το ξερουν, ή, στην καλυτερη, σα να μην ειναι κατι σοβαρο. Δε ξερω, αλλα ψαχνω στο δικτυο για παραπονα και δε βρισκω τοσα οσα θα περιμενα.
Εχει καποιος καποιο link στην ιστοσελιδα του παιχνιδιου με παραπονα να το παραθεσει εδω;;;;
Ο πιο "διαδεδομένος" τρόπος scripting στο mycareer αφότου ο παίκτης σου γίνει γαμάτος είναι στα τελευταία 3-5 λεπτά ότι θ' αρχίσουν να σε παίζουν double team, θα αναγκάζεσαι να δίνεις πάσα σε ελέυθερους συμπαίκτες και οι συμπαίκτες σου θα σουτάρουν στο τελευταίο 3-5λεπτο με 20% αμαρκάριστοι όταν οι αντίπαλοι θα σουταρουν με 60% μαρκαρισμενοι. Απο κεί και πέρα έχει κι άλλο scripting με την άμυνα των συμπαικτών σου, τα rebound κλπ. Αλλά γενικά το scripting στο τέλος του παιχνιδιού είναι άθλιο. Καταλαβαίνω το να με κάνουν double team αφού τους έχω βάλει 50 πόντους κλπ, προφανώς, ΑΙ είναι αυτό, αλλά το ελεϊνό είναι η αστοχία των συμπαικτών στο τέλος ενώ είναι ελεύθεροι... Ένας τρόπος αποφυγής είναι να αποφύγεις όσο μπορείς το double team αλλά το παιχνίδι γίνεται κυριολεκτικά γελοίο γιατί είναι σαν κυνηγητό! Κ αν σε φτάσουν και οι δύο πάνε για την μπάλα και χάνεις επιτόπου τον έλεγχο του παίκτη σου και πάει σε τζάμπολ.
Έπαιξα και εγω ενα παιχνίδι στο MyCareer πριν λιγο και όντως ο ήχος ειναι χαλια.
Τόσο δύσκολο ειναι να το φτιαξουνε;;
Αν στην επιλογή του ήχου τσεκαριστεί το all audio αντί για chat audio, τότε ο ήχος δε διακόπτεται, αλλά παρουσιάζει μικρό παράσιτο (υποφερτή κατάσταση)...