290e πιστευω με 2 γκειμς!
Printable View
Αν εννοείς το quest "From the ground up" τώρα το κάνω. Το σπίτι το αγοράζεις και μετά του κάνεις διακόσμηση μέχρι κάποιο σημείο. Τα έκανα όλα. Κάθε αναβάθμιση είναι 100 rubies. Δεν είναι πολλά.
Το τελείωσα εχθές το main story. Με όλα τα memories φυσικά για κανονικό true ending. Απίστευτο παιδιά! Ότι καλύτερο έχω παίξει τα τελευταία, ίσως και 10 χρόνια. Δεν υπάρχει απλά. Πήγα να βάλω άλλο παιχνίδι έπειτα και ξενέρωσα τη ζωή μου. Το έκλεισα και ξανα επέστρεψα στο κόσμο της Zelda...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2d7f06d927.jpg
Και το σονικ φορσις διαβασα πως ειναι αισχος αλλα και παλι ειναι day one αγορα! Χωρα λουξεμβουργο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εχει διαφορα. Το ψυχολογικο οριο των 300 ειναι πολυ σημαντικο για να τσιμπησει ο καταναλωτης. Στα 310 με 2 παιχνιδια που δεν ειναι κραχτες δεν κανει και πολυ "θορυβο"
Open-world games are broken, and Nintendo spent 2017 trying to fix them
Αλήθεια πόσοι gaming reviewers έχουν τολμήσει να γράψουν κάτι τέτοιο...?... όσο και αν ιδιοτελές ακούγεται.
Quote:
Which is, ultimately, the defining maxim of Nintendo’s new theory of open-world game design: a respect for the player’s time.....worth the investment at last.
Χωρις ιχνος ειρωνειας, πραγματικα θα ηθελα να παιξω το Zelda η το Mario για να δω τι το τοσο διαφορετικο εχει κανει η nintendo με την open world συνταγη. Ειμαι πραγματικα περιεργος να δω αν οντως υπαρχει το κατι τοσο διαφορετικο η ειναι ολη αυτη η αποθεωση στην υπερβολη και αποτελεσμα της συμπαθειας που εχει μερος της gaming κοινοτητας για ο,τιδηποτε ειναι published by nintendo.
Ρε φέρτε Πόκεμον κ την αγοράζω αύριο :)
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι, δεν εννοώ αυτο. Εσυ εννοεις το σπίτι που αγοραζεις για να κρεμας ασπίδες, όπλα κλπ. Το συγκεκριμένο ειναι "φρου φρου κι αρώματα". Εννοώ το κτίσιμο ενός ολοκλήρου χώριου/πόλης. Δε κοκορεύομαι βέβαια, ούτε εγώ το εχω κανει.
Δες εδώ: http://gameranx.com/features/id/9867...p-quest-guide/
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν η αποθέωση αυτή προερχόταν μόνο από fans της Nintendo. Προσωπικά, χωρίς να έχω καμιά σχέση με Nintento εδώ και άπειρα χρόνια, και γενικά δεν είχε ποτέ και πολλή, θεωρώ το Zelda από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια. Μου είχε κινήσει γενικώς το ενδιαφέρον το παιχνίδι, ώσπου έκατσε τελικά να αποκτήσω Switch και να το δοκιμάσω. Τώρα παίζω και το Mario, το οποίο και αυτό, αν και διαφορετικό γενικά σα συνταγή, είναι απλά εκπληκτικό. Δύσκολο θεωρώ κάποιος να μην ενθουσιαστεί με κάποιο από τα 2.
Από αυτά έχω παίξει το witcher 3, MGSV, RDR. Όλα αυτά κάνουν πολλά πράγματα πολύ ωραία, κυρίως το κόμματι της μάχης και της ιστορίας. To DA:I βάζει μέσα στον κόσμο του πάρα πολύ και το lore του παιχνιδιού και αυτό για μένα το ξεχώρισε.
Σε σχέση με αυτά Zelda: BOTW πάει για μένα το κομμάτι του exploration σε άλλο επίπεδο. Είναι η χαρά του ανθρώπου που γουστάρει να εξερευνεί κόσμους. Όπου και να πας θα δεις κάτι ωραίο, θα ανακαλυψεις κάτι κλπ και επειδή το παιχνίδι δεν σε οδηγεί με χιλιάδες κουκίδες στον χάρτη νιώθεις πραγματικά ότι ανακλύπτεις ένα κόσμο.
Δεν είναι ότι δεν σου δίνει οδηγίες, αλλά στις δίνει με έμεσο τρόπο. πχ ακούς 2 χαρακτήρες να μιλούν μεταξύ τους για μια φήμη ότι στο Χ location που μοιαζει με το Ψ βρίσκεται ένας θησαυρός και πας μόνος σου να βρεις που ακριβώς είναι αυτό, διαβάζεις μια μισοσβησμένη επιγραφή που σου δίνει hints για κάτι άλλο κλπ.
Το άλλο που κάνει τέλεια, είναι ότι έχει ένα σετ από συστήματα που λειτουργουν άψογα μεταξύ τους. Βαρύτητα, αέρας, φωτιά, βροχή, κεραυνοί, όπλα και λοιπά αντικείμενα του κόσμου είναι εκεί για να τα χρησιμοποιήσεις με ότι τρόπο θες, για να λύσεις το κάθε πρόβλημα που έχεις μπροστά σου με εφευρετικότητα.
Το άλλο πολύ ωραίο στοιχείο για μένα είναι ότι ο κόσμος δεν είναι αγχωτικός. Είναι ένας πανέμορφος, χαλαρός κόσμος (με πουλάκια, βροχούλες, καταιγίδες ενίοτε) που σε συνδιασμό με την πολύ ανεπαίσθητη μουσική, σε βάζει σε μια πολύ απολαυστική διαθεση κάθε φορά που το παίζεις (ειδικά με το HUD κλειστό).
PS. Δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια Nintedo, το Wii Sports είχα λιώσει και το Super Mario Galaxy στο Wii. Από Zelda, μόνο το twilight princess που το παράτησα στην μέση.
GOTY για μένα για φέτος και στο top 5 των παιχνιδιών που έχω παίξει ποτέ. Από αυτά, που τα πιάνεις μόνο όταν ξέρεις ότι κανείς δεν θα σε ενοχλήσει καθώς παίζεις, αυτά που τα φυλάς να τα απολαυσεις στις καλύτερες συνθήκες, αυτά που μερικές φορές σε ευχαριστούν τόσο που το αφήνεις στις 2 ώρες γεμάτος παρότι έχεις άλλες τόσες ελευθερες μπροστά σου.
Ρε παιδιά έχετε θέμα με το αριστερό joycon όταν παίζετε εκτος φορητής σε wireless στην tv; Στο Mario πχ πολλές φορές χάνεται η απόκριση και συνεχίζει να τρέχει ενώ εγώ δεν κάνω κάτι ή δεν κινείται όταν εγώ θέλω να τρέξει....Δεν είναι σοβαρό το θέμα αλλά υπάρχει. Και απ' ότι είδα λενε για το αριστερό ότι έχει ένα θέμα λόγω του Bluetooth που ειναι στη μεση πισω σε αντιθεση με το δεξιο που ειναι πανω μπροστα...
Πάντως πήγα στις ρυθμίσεις, έκανα update στα joycons που απ'πτι ειδα χρειαζονταν και δοκιμασα και κάτι που είδα στο youtube για αποσύνδεση των joycons και κλείσιμο της κονσόλας. Θα δω από αύριο αν έφτιαξε, ελπίζω...
Το άλλο θέμα είναι το wifi...ειναι αδύναμο γενικα το σήμα του ή έχω εγω θεμα; στο χωρο που ειμαι και εχω ουκ ολιγες συσκευές χωρις πρόβλημα, με το switch έχω αδυναμο σημα, μια γραμμη μονο και απ'οτι ειδα και στο τεστ ειναι στα 3-4mbps....Τις 1-2 μερες στην αρχή συνδεομουν 1 φορά στις 5, μου έβγαζε μηνύματα λάθους, έκανα μια αλλαγή στο ρούτερ μου και τουλάχιστον τώρα συνδέεται αν και με καθυστερηση, το 3ds μου πχ συνδεεται αμεσως με το ξεκινημα. Και όπως είπα με χαμηλό σήμα και ταχύτητα. Επίσης βλέπω και διαβάζω διαφορά για το wifi στο διαδίκτυο, απλά θέλω να ξέρω αν είναι γενικό το θέμα.
Για το αριστερό χειριστήριο ειναι γνωστό το θέμα. Μιλά με CD Media. Θα στο αντικαταστήσουν.
Ομοίως για το Wi Fi του. Δυστυχώς έχει θέμα το Switch. Για να δεις φουλ σήμα πρέπει να είσαι δίπλα στο ρουτερ.
Nintendo’s flagship console was the number one selling video game hardware device in October.
Quote:
The Switch became the fastest-selling console in Nintendo’s history just about a month after it launched, and it’s showing no signs of slowing down.
Ευχάριστα νεα!
Αν και εχει θεματα σαν κονσολα που δεν θα επρεπε....wifi, προβλημα συνδεσης του left joycon που είναι απλά απαραδεκτο, μπαταρια που πεφτει γρηγορα. Και θα μπορουσε να εχει βαλει και μια προστασία στην οθόνη, φοβάμαι κάθε φορά που το βάζω σε docked μην γίνει καμία γρατζουνιά.
Επίσης το UI αν και όμορφο και εύχρηστο είναι άδειο....Ούτε έναν browser ρε Ninty;....apps πχ youtube, themes, φάκελοι, πράγματα που υπαρχουν στο 3ds πολύ καιρό. Μετά από τόσους μήνες κυκλοφορίας έπρεπε να έχουν προστεθεί πράγματα.
Βέβαια όταν έχεις να παίξεις αυτά τα 2 έπη, τα ξεχνάς όλα αυτά και απλά απολαμβάνεις. Αλλά πρέπει να γίνουν πράγματα για να ανέβει ποιοτικά η κονσόλα.
Κάποια απο αυτα που αναφέρεις θα έρθουν αργότερα. Πχ, τωρα μπήκε το Hulu αν δε κάνω λάθος και σε λίγο έρχεται και το Netflix. Οπωσδηποτε θα προστεθεί broswer και κάποια apps. Τωρα γιατί κάποια που θα έπρεπε να υπάρχουν δεν υπάρχουν, μη με ρωτάς.
Όσο για τον δικαιολογημένο φόβο για γρατζουνιές απο το dock, πάρε ενα γυαλί ή ζελατίνα και είσαι οκ.
Για τα υπολοιπα που αναφέρεις, δυστυχώς οι early adopters ειναι και τα "πειραματόζωα", τι να κάνουμε...
Το χεριστηριο δεν το αλλαζουν προσθετουν ενα αγωγιμο σφουγγαρακι πανω στην κεραια το οποιο λενε οτι λυνει το θεμα. Το wifi ειναι το πιο αθλιο που υπαρχει.-
Νομιζω οτι τον broswer τον αποφευγουν γιατι θα τους το ξεκλειδωσουν, δεν τα παει καθολου καλα η εταιρια με τα κλειδωματα :)
Μόνο σε εμένα φαίνεται οξύμωρο το γεγονός ότι όλοι έχετε αρνητική αποψη για το WiFi στο Switch και ότι είναι άθλιο, αλλά ταυτόχρονα ζητάτε browser και Netflix για να βλέπετε ταινίες? Just saying......
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα παιδιά το Switch βρίσκεται μέσα στο συρτάρι του επίπλου της τηλεόρασης (αερίζεται από πίσω το έπιπλο) και πιάνω φουλ σήμα και το ρούτερ βρίσκεται στον πάνω όροφο.
Ο browser είναι για πολλά πράγματα. Και ειδικά για μια κονσόλα-φορητή σαν το switch με την touch screen είναι σημαντικό να υπάρχει. Τωρα για τα αλλα apps, εξαρταται που εχει ο καθενας το ρουτερ και που παιζει. Αν εισαι κοντα πχ τα πραγματα ειναι καλυτερα. Ειτε ετσι ειτε αλλιως πάντως, το να μην εχει κατι αλλο που μπορεις να δεις και να χρησιμοποιησεις περα απο games δεν το λες και οτι καλυτερο....
Παύλο πήρα την CD Media και μου είπαν τι πρέπει να κάνω. Να συμπληρώσω μια φόρμα στο σάιτ και θα μου στείλουν λέει μετά email για το courier. Πάντως όταν είπα το προβλημα αμέσως η τύπισσα μου είπε "Ναι είναι γνωστό hardware θέμα"....
Χάρη, προσωπικά μου ειναι παγερά αδιάφορος ο browser στο Switch και όχι μόνο. Επίσης, μου ειναι ακόμα πιο αδιάφορο το Netflix, YouTube και ανάλογα apps ΣΤΟ Switch. Δε θα τα χρησιμοποιούσα ποτε εκεί, όποτε...
Ναι, ειναι γνωστό θέμα το οποίο θα το διορθώσουν κάποια στιγμή αργότερα.
Αυτο λέω και εγώ. Οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ δεν έχετε ως κύρια κονσόλα το Switch και σίγουρα διαθέτετε περισσότερα του ενός gadgets για Netflix, YouTube, Twitter, Facebook και σερφαρισμα στο ίντερνετ. Στη θέση σας, προσωπική άποψη πάντα, θα προτιμούσα ένα σκασμό παιχνίδια τα οποία να δημιουργούν τα ίδια συναισθήματα και εθισμό που έχουν καταφέρει τα Zelda και Mario. Φαίνεται πάντως πως η Nintendo αυτή τη φορά βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση μετά την αποτυχία του wiiU. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και στο μέλλον.
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνούμε απόλυτα! Απο τη στιγμή που υπάρχει ταμπλέτα που καλύπτει -και πολύ καλύτερα- ολα τα προαναφερθέντα, τότε το μόνο που με απασχολεί στο Switch ειναι να βγαίνουν παιχνιδαρες και είμαι σούπερ ευχαριστημένος!!!!!
Προφανώς και το πιο σημαντικό είναι τα παιχνίδια.
Η εμπειρία που έχω αυτές τις μέρες με τον μουστακαλη υδραυλικό και η δυνατοτητα που εχω να παιζω ειτε σε handheld ειτε στην tv αναλογα την περισταση και την ορεξη, είναι τέτοια που δεν με αφηνει να χαλαστω ή να ξενερώσω με άλλα ζητήματα. Και με το joycon θα την βρω τη λύση, οκ.
Πρέπει όμως να γίνουν και καποιες βελτιώσεις, που θα κάνουν ακόμα καλύτερη την συνολική εμπειρία. Απλά πράγματα που λείπουν αυτή τη στιγμή και όταν προστεθούν θα δώσουν μεγαλύτερη αξία στην κονσόλα.
Lol. Δεν είναι διαφημιστικό της Apple και της Nintendo.
https://youtu.be/tEKK-tmiMP8
Τελικά αυτό δεν βλέπω να βγαίνει καμία προσφορά πουλάει σαν τρελό σιγά μην ασχοληθούν με προσφορές.
Κάπου διάβασα, αλλά δεν θυμάμαι που, ότι είπε η ίδια η Nintendo ότι δε θα βγάλει καμία προσφορά για Black Friday.
Μπορεί και να μην θυμάμαι καλά. Αλλά όπως και να έχει. Χλωμό και εγώ το κόβω. Σαν ζεστό ψωμάκι πουλάει το Switch.
Ναι γιατι και στο Wii U που δεν πουλαγε καθολου ειδαμε τις σουπερ προσφορες στο εξωτερικο στα 32gb μοντελα....Ανυπαρκτες..
Ναι την αγαπω και την εκτιμω αυτη την εταιρεια στα exclusives της,αλλα στο θεμα τιμολογισης των προιοντων της(παιχνιδια,περιφερειακα)ειναι το λιγοτερο απαραδεκτη εδω και πολλα χρονια.
Εστω οτι δεν μπαινει σε εκπτωση η κονσολα λογω μικρου στοκ. Τα παιχνιδια/περιφερειακα γιατι μια ζωη οι τιμες τους(ειδικα των exclusive)στα υψη?
Θυμαμαι και στο super mario 3d world τα ιδια χαλια βλεπαμε στις τιμες αρα η δικαιολογια οτι οι τιμες ειναι στα υψη λογω του κοστους των cardridge δεν στεκει.
Δειτε εξελιξη τιμης του super mario 3d world για να δειτε τι εννοω
https://www.skroutz.gr/s/3844960/Sup...rld-Wii-U.html
Το Switch και εμενα με ενδιαφερει σαν κονσολα λογω mario,donkey kong και metroid αλλα οχι σε τετοιο χαλι με τις τιμες.
Ασε που απο του χρονου θα εχουμε να δουμε τι θα παιξει και με το online επι πληρωμη.
40ευρω φθηνότερα το switch+Mario Odyssey bundle από Amazon uk
Βλέπω πέφτει πολύ Ζήτηση στα μεταχειρισμένα αλλά πουλάνε πολλά αυτό τον καιρό κ δεν ξέρω γιατί, δεν υπάρχουν παιχνίδια; Η το βαρέθηκαν κιόλας.