ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΧΛΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΘΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ STICK!ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧV ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΟΙΞΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ STICK
Printable View
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΧΛΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΘΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ STICK!ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧV ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΟΙΞΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ STICK
εμενα παντος το ds3 δεν εχει καμια φθορα κατι που σημαινει οτι και στο 360 αλλα κ στο ps4 υπαρχει θεμα.
Τωρα για thumbsticks εγω θα παρω ΑΝ και οποτε χαλασει να τα βαλω απο πανω
KAI EGV KAI TA 4 DS3 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ.ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ!
Στο 360 σε μοχλο μετα απο 2 χρονια ισα ισα που εξαφανηστηκανε οι τελιτσες που εχει.
Δεν εχει θεμα...
Εδω μιλαμε για ενα μηνα παιχνιδι και η Sony τον παιζει και επισημα. Τρομερη αντιμετωπιση!!!
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ THUMB STICKS ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
?
Από Ελλάδα δεν υπάρχουν εως τώρα από ότι έχουν πει , μόνο απο εξωτερικό .
Υ.Γ Παράκληση μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις .
χαχαχα οκ!!
Οι πιο πολλοι απο ebay & amazon πηραμε!
Δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι από ελλάδα! Εγώ πάντως χθες παρήγγειλα τα orbάκια από ebay... χωρίς βέβαια να έχω ακόμη φθορά και έχω λιπωσει και το blacklight...μπορεί να φταίει που παίζω μόνο εγώ και εναλλάσσω μαύρο-μπλε...
Μέγιστη ξεφτίλα το όλο θέμα...
Μονο ξεφτιλα!!μα μεσα σε 2 μερες ελιωσε?μπορεισ να μου στειλεις link >σε ευχαριστω!
Πάντως από τους φίλους μου, το έβγαλε γρήγορα και άσχημα κυρίως στους fifaκηδες!!! Αν εμένα δεεεεεν χαλάσει...λέμε τώρα...το πουλάω για συλλεκτικό :P
Φίλε peri34...κοίτα εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/ORB-PS4-Th...item43c4808353
Φίλε corsa, μήπως κάποιος που έχει παραλάβει ήδη μπορεί να σου δώσει ένα ζευγάρι και να του δώσεις το δικό σου όταν παραλάβεις;;; Πχ ο polakis, ο mihalis13 ίσως μπορούν να βοηθήσουν!
Τι να πω...καλή υπομονή... κ εγώ τα παρήγγειλα χθες... με τις υγείες μας σε εμάς τα πειραματόζωα!!!:e040fdd:
Οσοι παρετε τα καποτακια να γραψετε εντυπωσεις γιατι ολους για εκει μας βλεπω.
Εχω 1 ζευγάρι κόκκινα καποτάκια nuntius που δεν σκοπεύω να τα χρησιμοποιησω.Αν σε ενδιαφέρει μου λες.Free εννοείται
Α ρε Μιχάλη...δε με πρόλαβες! Ευχαριστώ όμως για την καλή σου πρόθεσή!!!! Παρήγγειλα χθες orb και κάτι ανώνυμα... σύνολο 4 ζευγάρια... θα σας πω εντυπώσεις κ αν δεν πάρουν οι κολλητοί θα τα διαθέσω σε όποιον θέλει δωράκι!!!
Αχ, ρε Sony που μας έφτασες... Ποιος θα το περίμενε ότι θα δίναμε τα "λάστιχα" (καπότες βρε) μας σε άλλους. Μιχάλη, δεν πιστεύω να τα έχεις χρησιμοποιήσει πρώτα; :p
Υ.Γ.: είδα ότι έμειναν τελικά αδέσποτα. Αν δεν τα πάρει κάνεις άλλος δεν θα με χαλούσαν εμένα. ;)
Δοκιμαστε τα και πειτε μας.
Αν καποιο δεν το χρειαζεστε, εδω ειμαστε εμεις..:P
παιδες οποιος μπορεσει να παραγειλει απο αθηνα ενα ζευγαρη ας μου στειλει ενα pm η mihalis13 αμα ειναι αυτα που σου περισσευουν τα παιρνω εγω :p
Πωπωπω κοίτα ζήτηση τα καποτέτοια χιχιχιιιχι
Τζιμη ειδα οτι ο Νεκτάριος πρεπει να σε πρόλαβε αν κανω λάθος θα κανονισουμε να τα δώσω σε σένα.
Νεκταριε Στειλε πμ αν ειναι να κανονισουμε να στα δώσω
οπ ναι ο Nεκταριος και μετα ο Kapa θελει...οποτε οποιος μπορει να παραγειλει ασ ενημερωσει :p
Όποιος παραγγείλει αν μπορεί ας πάρει ακόμα ενα ζευγάρι και ενοείται του τα πληρώνω .
Δες εδώ σιγουριά ακόμα δεν ήρθε το PS4 και ψάχνω για καποτάκια για το remote :)
Καλημερα παιδες !ενημερωση η cometron εταιρια που διαχειριζεται τεχνικα προβληματα της σονυ αντικαθιστα τουσ μοχλους!για καλο και για κακο ομως παρηγειλα ......http://www.ebay.co.uk/itm/Silicon-Gr...88422%26!!φιλε nuntius ευχαριστω
Μάγκες πηγαίνετε commetron μην βάζετε βλακείες στα ds4 από τώρα
Μα και το επομενο 1,2 μηνες θα κρατησει.
Δεν είναι λύση κάθε τρεις και λίγο στην cometron ειδικά για εμάς που έχουμε μπλε και κόκκινα χειριστήρια είχα πάει τα χριστούγεννα που κόλλαγε το L1 και τώρα πάλι που μου κολλάει το σκέφτομαι να ξαναπάω..Γιατι πρέπει να πάω cometron να το αφήσω να μου πουν έχουμε μόνο μαύρα, να με πάρουν την επόμενη μέρα να μου πουν ελάτε να πάρετε το χειριστηριο σας, να πάω να το πάρω και να ψάχνω κατάστημα του πλαισίου όπου θα έχει διαθέσιμο μπλε χειριστήριο..
Τώρα σκέφτομαι να φτιάξω μόνος μου το L1 που έχω δει σε κάποια βιντεακια στο youtube..Το έχει δοκιμάσει κανείς;;Είναι εύκολη διαδικασία;;Σας ξανάκανε το ίδιο πρόβλημα από όταν το φτιάξατε;;
Μιχάλη σου έστειλα μήνυμα για τα "καποτάκια" :D
ThaaaanX
Απο επαρχια εχει επικοινωνησει κανεις με cometron? Η να παρω τηλ?
Παιδιά, καλή χρυσή η cometron αλλά ούτε θέλω να μου το ανοίξουν και να βάλουν ίδια μούφα stickάκι ούτε να ψάχνω για μπλε διαθέσιμο στο πλαίσιο, το οποίο σημειωτέον θα αργήσει να φέρει!!! Αφού κρατάνε ακόμα τα λαστιχάκια, θα μπει το καπελάκι ;) και όταν υπάρξει σωστό στοκ και πριν λήξει η εγγύηση θα πάω να βάλω νέο μοχλό που IIIIIΣΩΣ είναι redesigned
2 μηνες???2 μερες αν το πιστευεις!κυριολεκτικα 2 μερες
Αντικατασταση κανει η cometron του μοχλου!δεν αλαζει το stick!
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω πώς χαλάει σε 2 μέρες...προς θεού δεν αμφισβητώ αλλά επειδή δεν μου έτυχε ούτε τώρα στον 1 μήνα μου φαίνεται τρελό... και παίζω κάθε μέρα και killzone και κυρίως blacklight τλχ 3ωρο...
μήπως απλά κάποιες παρτίδες βγήκαν πιο ελαττωματικές ενώ άλλες αντέχουν ένα τσακ παραπάνω;;; Καουτσούκ είναι ρε γμτ...πόσο δύσκολο είναι να το κάνουν σωστό;;; Το κρτ μου μέσα δηλαδή!
- - - Updated - - -
Έχει κάνει κάποιος αντικατάσταση ήδη δηλαδή;;; Να μας πει και πόσες μέρες κράτησε, αν πήρε αυθημερόν, αν είδε να του ξαναχαλάει...
μου εστειλαν δευτερα πρωι καινουριο μοχλο και τεταρτη βραδυ ειχε χαλασει!!
Καποτακια και αγιος ο θεός παιδια!
Εμενα προσωπικα με έχουνε βολέψει αρκετα και δεν χαλάνε καθολου την αίσθηση οταν παιζεις.
Ειναι και με "σπυράκια" και δεν γλυστράει καθολου το δάκτυλο
Peri, να σου πω... τι παιχνίδια παίζεις;;;
Mihalis13 άντε να έρθουν γιατί βλέπω να μην έγινε ακόμα shipped στο ebay και φορτώνω...