Originally Posted by
Slay
Ειναι ποιο ακριβες απο οσα μπορω αυτη την στιγμη να διαθεσω εγω, αλλα δεν ειναι μονο αυτο, το κυριοτερο προβλημα ειναι οι πολυ ακριβοτεροι φακοι. Στις dslr περα του οτι ακομα και οι μαμισιοι φακοι ειναι φτηνοτεροι, εχει και πολλαπλες επιλογες απο τριτους κατασκευαστες. ΟΚ φετος καπως αρχιζουν τα πραγματα να βελτιωνονται και για την sony (Τamron 28-75 2.8) αλλα εχει ακομα δρομο μπροστα της.
Το αργος φανταζομαι αναφερεται στην ταχυτητα εστιασης, που ισχυει μεν αλλα απο την αλλη ο φακος της σονυ δεν ειναι 3-4 φορες καλυτερος, για να θελουν τοσα πολλα περισσοτερα χρηματα, ενω ο αντιστοιχος της canon ειναι και STM και κοστιζει σχεδον τα μισα απο αυτον της Nikon. Ενταξει καποιοι πρεπει να πληρωσουν και το R&D νεων φακων, απλα δεν προτιθεμαι εγω.
Εγω νομιζω οτι δεν εχει επιλογη απο το να ασχοληθει και με APS-C. Η Canon εχει την σειρα Μ, με την Μ50 να εχει αποσπασει παρα πολυ θετικες κριτικες, η Sony αντιστοιχα με την σειρα 6000, ενω μην ξεχναμε και την Fuji που εχει μακραν το καλυτερο APS-C συστημα , τοσο καλο ετσι ωστε να το χρησιμοποιουν και διασημοι φωτογραφοι.