Αλλο ενα thread γκρινιας!
Εφτιαξα αυτο το thread παιδια διοτι εχω αρχισει να ανησυχω μηπως οι μερες του gaming χομπυ μου φτανουν στο τελος τους.
Ξερω οτι ειναι πολυ νωρις για την νεα γενια αλλα εχουν υπαρξει δειγματα για το που παει το gaming απο την προηγουμενη γενια.
Εχω αυτο το χομπυ απο την εποχη του amstrad 6128 ,δηλαδη ειμαι "βετερανος" ,και καποιος του οπου οι απαιτησεις εχουν ισως φτασει στο θεο, και δεν μιλαω για τον τεχνικο τομεα αλλα για το gameplay.
Για να δειξω ενα δειγμα του τι θεωρω καλο παιχνιδι θα πω οτι τα καλυτερα παιχνιδια της γενιας που περασε για μενα εχοντας και τις δυο κονσολες ηταν fallout 3 ,killzone 2,gt 5 .Θεωρω,και δεν ξερω κατα ποσο μπορει να αμφισβητηθει καν αυτο, οτι η δουλεια που ειχαν τα συγκεκριμενα παιχνιδια ηταν φανερα περισσοτερη (ας αφησουμε το fallout εξω για οποιον διαφωνει) και αυτο φαινοταν ,η ποιοτητα τους ηταν κατα πολυ μεγαλυτερη απο τον ανταγωνισμο και αυτο αυξανε το replay value τους.
Ξαφνικα ενα trend που ξεκινησε το cod(καρκινος του gaming) την περασμενη γενια ηταν οτι επετρεπε να βαλεις γκολ και στη δικια σου εστια και το μετρουσε για κανονικο ,τουλαχιστον ετσι παρομοιαζω εγω το συγκεκριμενο παιχνιδι, και ενω μερικοι εκραζαν ,μεσα σε αυτους και γω, τα codboys το υπερασπιζονταν λεγοντας οτι και εσυ μπορεις να βαλεις γκολ στη δικια σου εστια και θα μετρησει επισης, ναι αλλα εγω δε το χρειαζομαι αυτο ,ειναι εκει για να εξισωσει τον "καλο " με τον "κακο" παιχτη διοτι ενας καλος παιχτης θα βαλει γκολ και στην αντιπαλη εστια.Χρησιμοποιω αυτον το παραλληλισμο ως παραδειγμα για να γινω πιο κατανοητος και ζητω συγνωμη εαν κουραζω με τα "hardcorilikia" μου αλλα ειλικρινα εχω αρχισει να ανησυχω για πρωτη φορα στη ζωη μου οτι θα σταματησουν τα games να με καλυπτουν.Δε μπορει η guerilla και η καθε guerilla να δινει για sequel του kz2 το kz3 η το kzsf δεν εχουν καμια σχεση ουτε στην ποιοτητα ουτε στο πως παιζονται, φαινετε κατευθειαν οτι εχουν ριξει νερο στο κρασι τους για να προσελκυσουν νεους παιχτες.
Προσωπικα με εχει κουρασει αυτο, δηλαδη μεχρι που θα φτασει ?Εχουν καταστρεψει παιχνιδαρες , και εμεις οι υπολοιποι οι παλιοι τι ειμαστε κοροιδα?Καταλαβαινω οτι για να βγουν λεφτα πρεπει να απευθυνθεις σε ολους αλλα ως ενα σημειο, θα ημουν διατεθημενος να πληρωσω 150 ευρω για ενα παιχνιδι που σε εισαγωγικα θα απευθηνοταν σε λιγους και δε θα ηταν νερομενο.
Δυστυχως μετα απο πολυ σκεψη εκει εχω καταληξει οτι για να βγει ενα τετοιο παιχνιδι ισως να χρειαζετε να βαλουν αυτοι που το θελουν πιο βαθια το χερι στη τσεπη το οποιο το προτιμω απο το να αγοραζω χαμηλης ποιοτητας games οπως bf4 η "νερωμενα".
Εσεις πως το βλεπετε θα υπαρξει γυρισμος απο ολο αυτο το casuιλικι?νοιωθετε ετσι οπως εγω καποιοι η ειναι στο μυαλο μου ολα αυτα?Ελπιζω να γινει κατι γιατι το ενδιαφερον οσο παει και μειωνετε .Ελπιζω ολα αυτα τα codboys να βαρεθουν αυτη την αηδια και να ζητησουν κατι παραπανω , και τοτε ισως να ειναι το μονο καλο το οποιο θα εχει κανει το cod στα games.
Μακροσκελες και κουραστικο το ποστ αλλα ειχα και πολυ χρονο τι να κανω!:sombrero: