Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Απο που και ως που αναμενομενο?Ειδικα site οπως το Ign απεκτησαν την ''κακη'' φημη οτι εβαζαν παραπανω απο οσο πρεπει βαθμολογιες σε πολλα παιχνιδια λογω διαφημισεων και promotion σε αρκετα...
-
58045805 Και δυο screenshots από ένα κομμάτι του παιχνιδιού το οποίο σε βάζει να παίξεις για λίγο σε μαυρόασπρο... Απλά εξαιρετικό... με τα προβλήματά του αλλά εξαιρετικό! Παλιό καλό survival...
-
κοιτα εμενα μ'αρεσει αυτο το ειδος κ κατι τετοια τα παιρνω με κλειστα ματια.απλα στην αρχη θα φας ενα ξενερωματακι που θα το συνηθισεις βεβαια στη πορεια.εγω το παιζω ευχαριστα τωρα.στην αρχη λιγο...
-
απλα αδυνατεις να υπερασπιστεις τις ανοησιες που εγραφε στο συγκεκριμενο σημειο το review. Οταν ενα παιχνιδι κανει κατι εξαιρετικα το λες, δεν πας να κανεις downplay τα παντα, με ανοητες φρασεις η με...
-
θα συμφωνησω, τουλαχιστον μετα οσα εχω δει απο gameplay, εντωμεταξυ διαβαζω καποια αστεια πραγματα στα reviews των gamespot και eurogamer.
5/10, γαμωτο εχει μονο αγωνες το παλιοπαιχνιδο
6/10 και...
-
Κάποιες τελικές εντυπώσεις για το παιχνίδι αφού έχω ασχοληθεί μαζί του αρκετά πλέον για να μπορώ να μοιραστώ μαζί σας κατασταλαγμένες απόψεις.
Κατ΄αρχάς να πω πως είμαι level 25 και αν γνωρίζω σωστά...
-
Βρε παιδια μη γραφετε οτι θελετε ... αφου λεει Full Game Upgrade .
Το 39.99 ειναι ολοκληρο το παιχνιδι με τη προυποθεση πως εισαι Plus Member . Για τους υπολοιπους ισχυει το 59.99 ...
Μη...
-
Καλησπέρα Guardians
Από σήμερα τα μεσημέρι ξεκινάει το Raid Vault of Glass. Στόχος μας είναι να το κατακτήσουμε. Για αυτό θα ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε ομάδα raid.
To Vault of Glass είναι ένα ...
-
Έχω κατακλυστεί με μια ατελείωτη έκπληξη και απορία διαβάζοντας τα reviews απο τα site που θάβουν το παιχνίδι (τα περισσότερα δηλαδή).
Κατ'αρχήν να πω οτι όπως και σε πολλούς άλλους, έτσι και σε...
-
Ετοιμαζουν και audio profile για τα ακουστικα της Sony.
-
Αυριο 20:00 ωρα ελλαδας ξεκιναει η Beta.
http://www.gamepur.com/news/15459-destiny-beta-ps4ps3-exact-timing-revealed-will-begin-tomorrow-1000am-pst.html
-
εδω ειναι και τα δυο απο τα τεσσερα βιντεο http://www.gamespot.com/the-next-big-game-no-mans-sky/
-
Ανεβηκε και το δευτερο μερος για το gameplay, τελικα το παιχνιδι εχει καποιο στοχο και αυτος ειναι να φτασουμε στο κεντρο του γαλαξια, αλλα οπως λενε δεν ειναι ευκολο. Η εξερευνηση ειναι για να...
-
http://www.gamespot.com/the-next-big-game-no-mans-sky/
Each day they have a new feature on No Man's Sky!
Day 1: 7/7 - The Story of No Man's Sky and Hello Games
Day 2: 7/8 - UNVEILING THE...
-
Τα side missions ειναι αρκετα ικανοποιητικα σε ποικιλια, τα κυρια ειναι τα fixer contracts τα οποια ομως δεν ειναι η ιδια αποστολη καθε φορα, εχει καταδιωξεις, point to point racing, επιθεσεις σε...
-
Οι κριτικές είναι δίκαιες, οι χρήστες το θάβουν λόγω του downgrade
Στάλθηκε από το Xperia SP
-
Μιας και το ξεκινησα χτες, ας πω κι εγω την ταπεινη μου γνωμη.
-Αρχικα να πω οτι το παιχνιδι ειναι τεραστιο. Οχι μεγαλο, τεραστιο. 10 ωρες παιχνιδιου(main story) = 13% completion.
-Το παιχνιδι...
-
Μα καλα δεν εχουν το θεο τους... βαλανε notification για το ποιος μπαινει σε πιο party και δεν εχουνε για το ποιος μπαινει online.
Αυτος ο yoshidas παιρνει τπτ χαπια?
Σοβαρα τωρα ολα καλα και...
-
Είναι τώρα 10 λεπτά που έχει φάει κάτι καλά κωλύματα και το chat αλλά και γενικός το psn.
-
Aπό τηλεόραση ασύρματα όχι, (μόνο στο pulse headset γίνεται),
μπορείς βέβαια να πάρεις ένα 3μετρο καλώδιο με 2-3 ευρώ για να κάνεις τη δουλειά σου.
Ο virtual surround 7.1 ήχος είναι μόνο μέσω...
-
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a2NjpjO_460sa.gif
καπως ετσι ειναι τα αυτοματα στα ελικοπτερα οχι οπως το bf που βλεπεις ελικοπτερο και αντι να τρεξεις να κρυφτεις τρεχει το ελικοπτερο
-
Τα εχει δοκιμασει κανεις στο pc βρηκα αυτο αλλα δεν το δοκιμασα
-
To Cross-buy ισχύει μόνο για PS3-Vita,
όποιος το έχει αγοράσει ή το έχει κατεβάσει δωρεάν με το welcome back (όταν είχε πέσει 1 μήνα το psn το δίνανε δωρεάν)
κοινώς δηλαδή όποιος έχει την έκδοση...
-
Μια ερωτησουλα θέλω να κάνω μόνο. Αν υπάρχει τόση δίψα, λαχτάρα και εκατομμύρια πλουσίων pc gamer που έχουν διαθέσει χιλιάδες ευρώ για το χόμπι τους γιατί το WOW εξακολουθεί να μοιάζει με παιχνίδι...
-
Προσωπικα παντα τα κοιταω τα rumours για πολυ συχνα πεφτουν μεσα αλλα αυτο εδω...dunno, something is wrong.
Με δεδομενο οτι η ιδια εταιρεια καταφερε να δωσει ενα port του The Witcher 2 στο 360 που...