-
Μιας και το ξεκινησα χτες, ας πω κι εγω την ταπεινη μου γνωμη.
-Αρχικα να πω οτι το παιχνιδι ειναι τεραστιο. Οχι μεγαλο, τεραστιο. 10 ωρες παιχνιδιου(main story) = 13% completion.
-Το παιχνιδι παιζεται στο Hard, οχι στο Normal. Ειναι καλυτερη η εμπειρια.
-Η νυχτα οπτικα ειναι πιο εντυπωσιακη απο τη μερα.
-Τα καιρικα φαινομενα ειναι αρκετα εντυπωσιακα.
-Η οδηγηση ειναι λιγακι καπως. Σιγουρα χειροτερη του GTA V.
-Υπαρχουν αρκετα τεχνικα προβληματα οπως "βαμμενες" αντανακλασεις, το συστημα καλυψης τραβαει κολληματα, μερικες φορες δεν υπαρχει σωστος συχρονισμος στα ηχητικα, για οσο επαιξα παγωσε η εικονα μια φορα για 2 δευτερα και επανηλθε.
-Η σωστη ονομασια του παιχνιδιου ειναι GTA Split/Second.
-Το συστημα Hacking ειναι ενδιαφερον και η γενικοτερη αλληλεπιδραση.
-Προσωπικα οσο εχω παιξει δεν εχω βαρεθει στιγμη. Υπαρχουν και μερικες αποστολες που σε κρατανε στη τσιτα και ειναι τρομερες.
-Ο ηχος, εκτος απο μερικα τεχνικα προβληματα που ανεφερα παραπανω, ειναι εξαιρετικος. Ενα συν πραγματικα για το παιχνιδι.
-Δεν εχω παει σε ολα τα μερη του χαρτη αλλα σιγουρα δεν εχει τη ποικιλια του GTA V.
-Οι χαρακτηρες ειναι ανεκφραστοι-"αψυχοι".
-Η ιστορια προς το παρον δεν μου κινει το ενδιαφερον. Ισως οταν το τερματισω να την εχω ξεχασει κιολας.
-Να υπενθυμισω επειδη αναφερθηκε, οτι αν κλεισετε το "online evade" τοτε γινονται reset τα notiority(?) skills. Οποτε ειτε το κλεινετε στην αρχη ειτε το αφηνετε μεχρι το τελος.
Αυτα απο μενα. Καλυψα τα περισσοτερα θελω να πιστευω.
Το παιχνιδι αξιζει τα 22 ευρο που εδωσα και ειναι ενα παιχνιδι που αξιζει τη προσοχη σας.