Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Το ειχα δοκιμασει κι εγω το πρωτο αλλα δυστυχως δεν με τραβηξε, εξαιρετικη μουσικη, ενδιαφερον story αλλα κατα τη γνωμη μου το gameplay που ειναι και η βαση του παιχνιδιου ηταν απιστευτα βαρετο....
-
NieR: Automata Demo Arrives on December 22 for PS4
source: Playstationlifestyle
-
Νομιζω οτι το FF XV μαζι με τα anime επεισοδια που εβγαλε κυριως και μαζι με την ταινια μια χαρα ωραιο ειναι συνολικα απο πλευρας ιστοριας(εκτως του τελους που δεν γνωριζω). Αυτο παει και οσον αφορα...
-
Παιδια οτι εγραψα ειναι το πως εγω αισθανθηκα με το παιχνιδι. Οπως ειπα το open world κομματι και το υλικο γενικα στο open world ειναι μια χαρα πολυ καλοφτιαγμενο. Οσο ηταν ετσι το παιχνιδι, παρολο...
-
Ελα οκ, ο ανθρωπος ειναι απλα master of teasing.
Δεν ξερω πως σκατα καταφερνει να μην εχει καταλαβει κανεις ΧΡΙΣΤΟ και still να ειναι ενα πολυ ενδιαφερον trailer.
Παααααρα πολυ ενδιαφερον ολο αυτο...
-
Έχουν ξεφύγει εκει στην ND. Τι να σχολιάσει κανεις....
-
Ε ε έρχεται!
Από ότι φαίνεται θα ανακοινωθεί αύριο DLC, με το όνομα Jaws Of Hakkon.
ελπίζω σε ένα σοβαρό expansion.
https://twitter.com/dragonage/status/580067361329385472
Βλέπω στην φωτό...
-
oταν λεμε upgrades στα οπλα μην φανταζεσαι κατι πολυπλοκο που χρειαζεται σκεψη ή ενασχοληση μαζι του. Επιβραβευση για την προοδο του παιχτη στο παιχνιδι ειναι + οτι τα upgrades αν ειναι στο στυλ του...
-
Εχω πει εδω και καιρό ότι η τωρινή γενιά δεν εχει καμμία σχέση με την προηγούμενη για τη Sony.
Συνοπτικά:
Επι PS3 η επένδυση απο μέρους της σε first party studios για εξαιρετικά...
-
@Valkyre . Εχω τους ιδιους προβληματισμους με σενα και εκατσα και το φιλοσοφησα λιγο . Πρωτο που εθυνεται κατ'εμε ειναι οτι το τεχνολογικο αλμα ps3->ps4 ειναι μικροτερο απο το ps2->ps3 . Eνα αλλο...
-
Final Fantasy XV Translated Screenshots and Animated GIF Show Noctis’ Weapons and His Attacks
First of all, here’s a look at the battle menu and the items it includes....
-
Αυτο που ελπιζω να μπει ειναι special attack - overdrive κατι δηλαδη που να σε εξιταρει και να δινει μια κορυφωση στις μαχες
-
Λοιποοοοον, παμε γιατι εχουμε major update οπως ειπαν τα παιδια...
Σημερα οπως ηταν γνωστο παρουσιασε σε live stream ο Τabata το demo που θα κυκλοφορησει μαζι με το FF-Type 0 τον επομενο μηνα...
-
Οπότε ας αρχίσουμε να κάνουμε μια κουβέντα (ίσως σε κάποιο νέο θρεντ; ) σχετικά με: από τι "απαρτίζεται" αυτή η εποχή που ζούμε τώρα, από τι "ορίζεται" και "ποια" είναι τα στάνταρντ της.
Αν είναι...
-
Το θέμα δεν είναι τα cutscenes και η διάρκειά τους, η αναλογία cutscenes/gameplay είναι το πρόβλημα. Και το MGS 4 71 λεπτά cutscenes είχε (με 1 να είναι 27 λεπτά).
-
οχι με τιποτα, απο την αλλη δεν ειναι βεβαια και κανενα αριστουργημα.
το μεγαλο του μειον για εμενα ειναι η διαρκεια, και το replayability, και σε δευτερη μοιρα η γραμικοτητα, αν και εχει σχεση με...
-
Βρισκομαι στο προτελευταιο chapter του παιχνιδιου (ειμαι στο 15 απο τα 16).Η διαρκεια του μεχρι στιγμης ειναι σιγουρα μεγαλυτερη των 5:30 ωρων αλλα οχι κατα πολυ μεγαλυτερη και παιζω εξονυχιστικα...
-
Digital Foundry Performance Analysis: The Order: 1886
-
The Order: 1886 is a gorgeous PS4 exclusive that plays like a classic PS2 game - More old school than open-world
Ουσιώδες Review απο το The Verge.
-
Παιδια δεν διαφωνω σε κατι, πλην ομως linear με linear εχει διαφορα, cinematic με cinematic επισης. Και το Last of Us στην ιδια κατηγορια ειναι πανω κατω αλλα δεν σε κραταει απο το χερακι ακομα και...
-
Εριξα μια ματια σε 4-5 reviews απο major sites, η γενικη αισθηση ειναι οτι προκειται για ενα ομορφο αλλα βαρετο παιχνιδι.
Eκθειαζουν τα γραφικα ως τα καλυτερα που εχουμε δει μεχρι στιγμης σε κονσολα...
-
https://www.youtube.com/watch?v=z9kAbFa78kA
Dis gonna be good
-
[Bloodborne] Ρωτήστε τον Developer!
Έξυπνες ερωτήσεις παίδες όχι τα ίδια και τα ίδια.
Ναι και το instagram του Jun (free promotion, θα έπρεπε να πληρώνομαι extra για αυτά!) μπας και θέλετε να...
-
Εμένα πάντως είναι στα θετικά του η απουσία του multiplayer.
Γενικά δεν είμαι φαν του online gaming και θεωρώ πως έχει χαλάσει πολλά παιχνίδια.
Θέλω να πιστεύω οτι εξαιτίας της απουσίας του online...
-
http://kotaku.com/dragon-age-inquisition-used-to-be-a-way-different-game-1684304172
Είναι πολύ ενδιαφέρον να δει κανείς τις αλλαγές στο gameplay και όλα αυτά τα στοιχεία που τελικά δεν μπήκαν στο...