Page 45 of 58 FirstFirst ... 3541424344454647484955 ... LastLast
Results 881 to 900 of 1147

Thread: The Order : 1886

Advanced Member Crazy_vision's Avatar
    PSN ID
    crazyv1984
    Name
    Δημητρης

Default The Order : 1886

Απευθυνομαι στους Πατρινους Φιλους. Υπαρχει περιπτωση να βρουμε το παιχνιδι αυριο σχετικα φτηνα καπου παιδια ωστε να μη δωσω 70 στους λοποδυτες του Πλαισιου και του Public; Εχει ψαχτει κανεις;

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

3. The Following 7 Users Say Thank You to Kapa For This Useful Post:

Απαραδεκτος (19-02-2015),Desmond (19-02-2015),DJTaurus (19-02-2015),Kane (20-02-2015),Nek_Food (20-02-2015),teras1 (19-02-2015),Viper (19-02-2015)

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

αυτό που βλέπω είναι οτι όλοι κράζουν για το οτι είναι πιο πολύ movie παρα παιχνίδι... βλέπω αρνητικά σχόλεια τύπου "Overlooks the best aspects of its premise in favor of boring storytelling" κλπ... κλασικά αυτό που έχω ξαναπεί... αν θέλουμε να δούμε ταινία, πάμε cinema ή κατεβάζουμε καμια season breaking bad...anyway κρίμα γιατί κατα τ άλλα διαβάζω κάποια πολυ καλα στοιχεία.

p.s lol trolling που διάβασα "There is a 30MB day one patch in case anyone was wondering. They left out a 20 min cut scene. That should make the game longer!"
    Last edited by dlevel; 19-02-2015 at 16:58.

5. The Following 2 Users Say Thank You to dlevel For This Useful Post:

Leon_DiZ (19-02-2015),spyros arianara (19-02-2015)

Ακομα ενα παιχνιδι που το "εφτιαξε" το μαρκετινγκ,αλλα η πραγματικοτητα το γειωσε....Next please

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Παιδια δεν διαφωνω σε κατι, πλην ομως linear με linear εχει διαφορα, cinematic με cinematic επισης. Και το Last of Us στην ιδια κατηγορια ειναι πανω κατω αλλα δεν σε κραταει απο το χερακι ακομα και για να ανοιξεις μια πορτα ουτε στο βωμο του story telling σε πηγαινει με καροτσακι.
    Θα το παιξω γιατι μου αρεσει η ατμοσφαιρα του, αλλα δεν γινεται ολοι πια να ειναι biased εναντιον του παιχνιδιου. Ακομα και ο Sterling που υποτιθεται οτι ειναι ανεξαρτητος κτλ ειναι αρκετα επικριτικος

http://www.thejimquisition.com/2015/...r-1886-review/

Να δουμε τι θα πει και ο δικος μας reviewer
    Αν θεωρήσεις ότι είναι παιχνίδι του 4-5 εγώ θα κάτσω να με..ban-άρεις

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

The Order: 1886 may well prove to be a highly divisive title - but for all its controversies, we're equally confident that it represents something very special, a sneak-peek at the future direction of real-time graphics on console hardware. Ready at Dawn's visual technology is simply immense: so good, so precise, so realistic that at times it's like you're playing a game that looks as good as a pre-rendered movie. This is a milestone in the development of next-gen visuals.

Implementing the very latest rendering technologies and integrating them with a superb level of consistency throughout the rendering pipeline, this is clearly a stunning visual showcase. Every element of the scene, from environmental materials to clothing, hair and skin is exceptionally rendered, beautifully lit according to how light interacts with their physical properties. There's little - if anything - in the way of hard geometric edges to give this game an old-school gaming aesthetic, while the more traditional high detail texture work found in most games gives way to a softer, more filmic look.

Performance is the icing on the cake, and an area where we had some concerns. Initial game footage we saw revealed some clear frame-rate issues - and even the 2014 Gamescom demo exhibited noticeable performance hiccups, despite the letterboxed 1920x800 rendering resolution. The final game is a world apart: Ready at Dawn aims for a locked 30fps and for the vast majority of the experience it doesn't deviate from the target, with most of the dropped frames occurring on cuts, making them totally unnoticeable. There are very rare performance dips during the most intense of combat scenes, but these are mild judged by the standard of the majority of 30fps titles.

However, it's fair to say that Ready at Dawn has different objectives in mind. The Order: 1886 is a profoundly linear, dare we say it "cinematic" experience, where the developer revels in its immense technology, bombarding you with beautiful visuals, often to the detriment of the gameplay. To illustrate, the first hour of gameplay sees almost 50 per cent of the duration dedicated to cut-scenes, with exploration and combat equally divided at around 15 minutes a pop. For those that like to play games, not watch them - regardless of the visual magnificence - The Order: 1886 can be initially very offputting, but it puts the priorities of the developer into perspective.

Fundamentally, it all comes back to the point we made in our 2014 gaming round-up - graphics are evolving at a breakneck pace, but gameplay remains rooted very much in the last generation. And perhaps what disappoints the most with The Order: 1886 is that this imbalance is actively tipping in the wrong direction - where the emphasis on the graphical glory actively seems to come at the expense of the quality of the gameplay.

More at the link, although more than half of the article is concerned with the length of the game and not the technical specifics.

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

7 ώρες μαζί με τα credits?WOW!
    Η τιμή του θα πέσει γρήγορα και αθόρυβα σε πιο "λογικά" πλαίσια.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    Ακομα ενα παιχνιδι που το "εφτιαξε" το μαρκετινγκ,αλλα η πραγματικοτητα το γειωσε....Next please
    Λυπάμαι που δεν σου άρεσε! Τόσο χάλια το βρήκες;

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

Βρισκομαι στο προτελευταιο chapter του παιχνιδιου (ειμαι στο 15 απο τα 16).Η διαρκεια του μεχρι στιγμης ειναι σιγουρα μεγαλυτερη των 5:30 ωρων αλλα οχι κατα πολυ μεγαλυτερη και παιζω εξονυχιστικα χαζευοντας τα παντα γυρω μου.Καποια chapters του παιχνιδιου αποτελουνται ΜΟΝΟ απο cut scenes και καποια αλλα απο διαρκεια μολις λιγων λεπτων gameplay...Πολλα cut scenes ειναι τοσο μεγαλα που κατανταει κουραστικο το storytelling και χανεται η ροη του παιχνιδιου.Αυτο ειναι για'μενα το μεγαλυτερο αρνητικο του The Order 1886,ηθελα περισσοτερο gameplay και πολυ λιγοτερα cut scenes και qte!Τα γραφικα ειναι σιγουρα οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης και με διαφορα,just WOW!!!Η ατμοσφαιρα ειναι πραγματικα συγκλονιστικη που σε κανει να νιωθεις οτι βρισκεσαι οντως σε εκεινη την εποχη!Το gameplay θυμιζει οντως gears of war,το οποιο μονο θετικο το βρισκω!Στην A.I των εχθρων δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα ουτε ειδα τους εχθρους να κανουν χαζες κινησεις πανω στη μαχη,it's just ok.

Το δευτερο μειον του παιχνιδιου ειναι το replay value.Εκτος του οτι δεν υπαρχει co op και multiplayer δεν υπαρχουν ουτε collectibles.Μονο κατι σαν audio logs (τα οποια τα βρισκεις πολυ ανετα σε ενα playthrough) και κανεις examine καποιες photos και εφημεριδες...αυτα.Ουτε καν τροπαιο δεν υπαρχει για την δυσκολια που αυτοματως χανει ολο το replay value ο τιτλος!Πιστευω οτι ευκολα γινεται platinum σε ενα μολις playthrough ακομα και στο easy.

Πιο ολοκληρωμενη αποψη θα εχω μολις το τελειωσω,αλλα 2 chapters μου εμειναν.
    Η μεχρι στιγμης βαθμολογια που θα του εβαζα ειναι 7.5

UPDATE

Μολις το τελειωσα και η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν αξιζει για day one και full price!
    Ευτυχως που μου το εκαναν δωρο...

Το τελικο boss fight...
    Spoiler!
    Last edited by isildur83; 19-02-2015 at 20:21.

12. The Following 16 Users Say Thank You to isildur83 For This Useful Post:

Απαραδεκτος (19-02-2015),ary4022 (19-02-2015),Christos33 (19-02-2015),chronohill (19-02-2015),Desmond (20-02-2015),Dragonpaul (19-02-2015),ilias78 (20-02-2015),Leon_DiZ (19-02-2015),litanies (19-02-2015),Nek_Food (20-02-2015),nikon (20-02-2015),odytsak (19-02-2015),panos74gr (19-02-2015),Slay (19-02-2015),teras1 (19-02-2015),Viper (19-02-2015)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Γεια σας απο Αυστρια. Bloodbath εντελως τα ρηβιους του παιχνιδιου ετσι; Το περιμενα ψιλοχαλια , αλλα με τα τελευταια νεα ειχα καποιες ελπιδες... Τωρα μενει να ακουσουμε και την κοινη γνωμη, αλλα η φιλοσοφια του παιχνιδιου φαινοταν εξαρχης παλαιολιθικη...

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

ΟΚ, λοιπόν, σε όσους δεν αρέσει η διάρκεια του παιχνιδιού, ας το πάρουν όταν θα πέσει στα 18,86 ευρώ.

Να ταιριάζει ρε παιδί μου και με το παιχνίδι.

15. The Following 2 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

opozit (19-02-2015),teras1 (19-02-2015)

PSN ID
    dlevel

Δεν είναι θέμα τοσο η διάρκεια, οςο κάτι σχόλια του τύπου ότι το παιχνίδι είναι γεμάτο cut scenes, οτι έχει ολόκληρα chapters που είναι cut scenes.
    Για εμένα τουλάχιστον. Τι μόδα και αυτη δε το καταλαβαίνω

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Δε πειραζει ρε παιδια, αφησε να φαει και κανενα παιχνιδι θαψιμο, μηπως και ξυπνησουν μερικες εταιριες και μελλοντικα μας δωσουν ακομα κατι καλυτερο.

Αναμενω και εγω να το παρω αυριο και να το τελειωσω πιστευω μεσα στο τριημερο... Θα γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    Lefteris_X

Μόδα; Μόδα;

Για δοκίμασε καλύτερα, το "παιχνίδι" στα coin-op (με LaserDisc κιόλας!) του 1983 και που μετά επί σειρά δεκαετιών βγήκε σε ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες, από Spectrum μέχρι και PS1, CD MPEG1, DVD MPEG2 και PC/Mac remaster σε h.264.

Το όνομα αυτού: Dragon's Lair. (μάλιστα ακολούθησαν και άλλοι τίτλοι στο ίδιο στυλ Dragon's Lair 2: Time Warp, Space Ace, Don Quixote κλπ)

Μετά από αυτό, όποιο, μα όποιο παιχνίδι είχε σκηνή που δεν είχες έλεγχο, παρά μόνο 1 κίνηση (είτε κατεύθυνση στο joystick, είτε κάποιο κουμπί) στην σωστή χρονική στιγμή (ειδάλλως έβλεπες death sequence), όλοι οι σωστοί reviewer / δημοσιογράφοι έγραφαν "εδώ έχουμε gameplay στο στυλ του Dragon's Lair", επειδή αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία των videogame (και μάλιστα στα coin-op) που αποτόλμησε τέτοιο.......gameplay.

Απλώς οι σύγχρονοι δημοσιογραφίσκοι του ass, δεν έχουν ιδέα από Ιστορία, και επειδή δεν ήξεραν πως να ονοματίσουν/χαρακτηρίσουν τα DLE (Dragon's Lair Event) του God of War 1, τα βάπτισαν QuickTime Event (και είναι βέβαια η ύψιστη μαλακία χαρακτηρισμός, καθώς QuickTime είναι το σύστημα player και λογισμικό αναπαραγωγής media στους υπολογιστές Mac από το 1991, καρα-λολ).

Ε, η Santa Monica, δανείστηκε για το GoW (1, 2, 3, 4) αυτό το gameplay για πολύ λίγες σκηνές, φαντασμαγορικές και αυτό ήταν όλο. Οι κόπανοι που έκαναν τα review τότε, δεν είχαν ιδέα τι εστί όμως "Dragon's Lair", αυτό που τα ξεκίνησε όλα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν είχαν διαβάσει, ούτε ενημερωθεί, ούτε ψάξει καν, και κατ επέκταση σεβαστεί, τι έγραφαν οι κανονικοί δημοσιογράφοι στα 80s έως early 90s, που είχαν φτιάξει τον όρο DLE ή DLS (Dragon's Lair Sequence).

Όχι λοιπόν μόδα....(ακόμα και η SEGA, για το Mega-CD είχε βγάλει ένα παιχνίδι με ελικόπτερο που αποτελούνταν ολόκληρο σερί DLE, για να μην πω για τα mid-90s, όταν είχαμε μια θάλασσα PC τίτλων αποκλειστικά με βίντεο, τα λεγάμενα Full Motion Video / FMV, που τα έπαιζες ΜΟΝΟ μέσω DLE).

Δημοσιογραφία my ass.

Η Ready at Dawn, για εμένα έφτιαξε ένα άψογο παιχνίδι. Με μία μικρή (ειρωνεύομαι: τεράστια) διαφορά.

Το παιχνίδι είναι κατά κάποιο τρόπο old school, δηλαδή το όνειρο κάθε πιτσιρικά όταν το 1983 ήταν 8 έως 15 ετών. Γιατί επιτέλους μπορεί να παίξει με κανονικό gameplay τέτοια άψογα γραφικά και με διάσπαρτα DLE, όχι να είναι έτσι όλο το gameplay. Τεχνικά αυτό, τότε δεν μπορούσε να γίνει (το 1983). Τώρα όμως έγινε. Έτσι, για όλους τους υπόλοιπους, πολύ απλά, δεν κάνει αυτό το παιχνίδι.

Το περίεργο για εμένα λοιπόν, δεν είναι το ίδιο το παιχνίδι per se (και φυσικά δεν τίθεται θέμα "μόδας", καθώς ανέφερα τα ιστορικά παραδείγματα των 80s και 90s), αλλά πως πήρε το "πράσινο φως" από τη Sony (χρηματική επένδυση εννοώ), αφού αυτοί που θα το εκτιμήσουν είναι ΠΑΡΑ πολύ λίγοι. Εδώ είναι η απορία / στοιχείο προβληματισμού.
    Last edited by Lefteris_X; 19-02-2015 at 21:41.

19. The Following 3 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

DJTaurus (19-02-2015),Dragonpaul (19-02-2015),stratisd (19-02-2015)

PSN ID
    dlevel

ναι μόδα... δεν μιλάω για παιχνίδια που δεν τράβηξαν. μιλάω για παιχνίδια τύπου LOU ( κραξτε ) που ναι παιχνιδάρες κλπ... αλλά πολυ ταινία και φρου φρου ρε αδερφάκι μου. Ωραία τα στορυ και ολα αυτα, αλλά ξαναλέω βάζω το Se7en και βλέπω ταινιάρα γτ να μου κάνετε το παιχνίδι μου να θέλω να το κλείσω; πάρτα τώρα με το The order 1886: The movie ( όπως σαρκαστικά διαβάζω )
    Last edited by dlevel; 20-02-2015 at 00:02.

PSN ID
    Lefteris_X

Φαντάσου, όπως εσύ δεν ξέρεις ότι το Dragon's Lair τράβηξε και παρατράβηξε επί δεκαετίες να είναι relevant (έχω το 1, 2 και Space Ace στο iPhone / iPad), τόσο δεν ξέρω (καν) τι σημαίνουν τα αριχκά LOS...

Μόνο που το DL έχει μείνει στην ιστορία, γιατί χάραξε την απαρχή ενός πολύ ιδιαίτερου "στυλ" gameplay, που ακόμη μέχρι σήμερα υφίσταται, έστω για συγκεκριμένες στιγμές.

Τα "στόρυ και όλα αυτά" ακριβώς όπως το θέτεις, σημαίνει ότι αυτό το παιχνίδι δεν κάνει για εσένα, όχι ότι το παιχνίδι είναι φόλα.

Για εμένα πχ που πλέον ανάβω το PS4 1 φορά την εβδομάδα και αν, επειδή κρίνω ότι δεν με ενδιαφέρει κανένα game του πια (περιμένω μόνο Uncharted και GT7), το 1886 είναι μια χαρά.
    Περί γούστου λοιπόν, δεν τίθεται λόγος ή κολοκυθόπιτα, όπως λέει το ρητό.

Όπως προείπα, το περίεργο της υπόθεσης πως και έδωσε το "ΟΚ" η Sony για ένα τέτοιο παιχνίδι το 2015, όταν οι περισσότεροι αρέσκονται σε τελείως διαφορετική ροή gameplay.

ΥΓ:

Το 1996 ήμουν 20-21 ετών, όταν βγήκε το Crash Bandicoot (θα δείτε γιατί το αναφέρω, για να αποδείξω τα διαφορετικά γούστα). Μάλιστα, τότε ήταν από τις τελευταίες χρονιές που εργάστηκα σε κατάστημα τεχνολογίας + videogame (Teleclub Καλλιθέας). Το παιχνίδι το πούλαγα σε κόσμο και είχα πάρει ελαφρώς "γραμμή" τι είναι, κοιτάζοντάς το που έκανε demo στην TV που είχαμε στην βιτρίνα.

Μια μέρα λοιπόν, το πήρα κι εγώ, το έβαλα στο PSX και άρχισα να παίζω. Πρώτη πίστα, ωραίο λέω, σιγά τα ωά όμως, ένα απλοϊκότατο platfrom είναι απλώς "προς το βάθος" με σχετικά sluggish controls. Δεύτερη, τρίτη, τέταρτη πίστα και αρχίζω να το εκτιμώ, γιατί είδα ότι είχε και καθαρόαιμες πίστες "από το πλάι" (απεικόνιση κάμερας 2D), ενώ μάλιστα, μια πίστα ήταν "από το βάθος προς τα εσένα" (την οπτική του παίκτη), εκεί που σε κυνηγούσε μια τεράστια μπάλα/σφαίρα (ala Indiana Jones Riders of the Lost Ark). Ωραία λέω, καλούλι το παιχνίδι. Σε διάστημα κάποιων εβδομάδων, με τα χίλια ζόρια καταφέρνω να φτάσω στο τελικό boss, το κερδίζω...

..και περιμένω να δω ένα αξιοπρεπές ending sequence. Και τρώω το σοκ: με πάει στο δεύτερο νησί! Εντωμεταξύ, όπως έκανε spin/rotate η οθόνη με τα νησιά, παρατηρώ ότι υπάρχει και τρίτο νησί. Και λέω, "τι λέτε ρε μαλάκες; Μου πήρε κάτι εβδομάδες να τελειώσω το ένα νησί και τώρα μαθαίνω ότι έχει δεύτερο και τρίτο; Μουχαχααχχαχααχ, ρε πάτε καλά; Στα @@ μου σε γράφω Κρασμπαντικουτάκι έχω και άλλα πράματα να κάνω στην ζωή μου." Το έβγαλα, δεν ξανασχολήθηκα ποτέ.....και απλά πήγα στον επόμενο τίτλο.

Και κάπως έτσι ασχολούμαι με το gaming από τότε. Το λοιπόν, γιατί όσοι δεν διαβάζουν μεγάλα ποστ θα έχουν ήδη προσπεράσει το παρόν, ΔΕΝ είναι όλοι οι gamer το ίδιο. Συμφωνώ, ότι οι περισσότεροι gamer πλέον "λιώνουν" πάνω στις οθόνες/TV με το joypad στο χέρι και συμφωνώ, ότι έχουν μείνει απειροελάχιστοι στο στυλ μου, που θέλουν ένα "μικρό" παιχνίδι, μια συμπυκνωμένη, φαντασμαγορική εμπειρία, να παίξουν για κάποιες ώρες, και βέβαια σε διάφορα session όχι μονομιάς, και να το ευχαριστηθούν. Το "κουλό" της υπόθεσης είναι πως η Ready at Dawn αποφάσισε να απευθυνθεί σε αυτούς και το ακόμα πιο περίεργο είναι πως η Sony της είπε "ΟΚ".
    Last edited by Lefteris_X; 19-02-2015 at 22:36.

22. The Following 3 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

BillyFlo81 (20-02-2015),Dragonpaul (19-02-2015),gRim (20-02-2015)

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Lol ειχα γραψει οτι δυσκολα θα βγαλει 80+ στο metacritic αλλα απ' οτι φαινεται δεν θα φτασει ουτε το 70...οπως ειπα ομως καρφι δεν μου καιγεται, εχω παψει απο καιρο να επηρεαζομαι απο τους " αντικειμενικους" gaming δημοσιογραφους( του κωλου οι περισσοτεροι απο δαυτους), το παιχνιδακι θα το παιξω και θα κρινω μονος μου. Παρομοια πραγματα θυμαμαι οτι ειχαν γραψει και για το Beyond two souls, παιχνιδι που εντελει αποδειχτηκε μια απο τις καλυτερες, πιο μαγικες εμπειριες που ειχα στο ps3...οποτε δεν μασαω

24. The Following User Says Thank You to kostasb13 For This Useful Post:

mihalis13 (20-02-2015)

Member Απαραδεκτος's Avatar
    PSN ID
    sakis88
    Name
    Σακης

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    αυτό που βλέπω είναι οτι όλοι κράζουν για το οτι είναι πιο πολύ movie παρα παιχνίδι... βλέπω αρνητικά σχόλεια τύπου "Overlooks the best aspects of its premise in favor of boring storytelling" κλπ... κλασικά αυτό που έχω ξαναπεί... αν θέλουμε να δούμε ταινία, πάμε cinema ή κατεβάζουμε καμια season breaking bad...anyway κρίμα γιατί κατα τ άλλα διαβάζω κάποια πολυ καλα στοιχεία.

p.s lol trolling που διάβασα "There is a 30MB day one patch in case anyone was wondering. They left out a 20 min cut scene. That should make the game longer!"
    Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τα cutscenes και την διάρκεια τους και αν θες να δεις ταινία βλέπεις ταινία κτλ... ωραίες και η ταινίες αλλα το gaming για μένα είναι ανώτερο και ο λόγος είναι το immersion που σου προκαλούν με τον συνδυασμό ιστορία και gameplay... τα παλιά final fantasy και τα metal gear solid ήταν τιγκα στα cutscenes και τις συζητήσεις και όμως για μένα παραμένουν όχι απλά καλύτερα και από κάθε ταινία αλλα μια εμπειρία όσο υπερβολικό και να ακούγεται αυτό...
    Καλά και τα shooterakia,καλά και τα wrpg με τα fetch quests τους αλλα η ποιότητα βρίσκετε αλλου.. και δεν μιλάω για επίπεδο heavy rain,fahrenheit η beyond... εννοώ αρμονικούς συνδυασμούς...
    Επειδή αυτήν η εταιρία είναι λίγο καινούργια στον χορό (αν θυμάμαι καλά εκτος από τα psp gow δεν έχουν άλλο παιχνίδι) σίγουρα θα επηρεαστούν με τις κριτικές που θα ακούσουν για αυτό το παιχνίδι.. ελπίζω μονο να μην δουν σαν αρνητικό το μεγάλα cutscenes κινηματογραφικότητα κτλ... απλά όλα θέλουν ένα μετρο για να μην παει απο 70% στα 90% η λογική call of duty και στο άλλο 10% να είναι τα fifa και τα προ και καταληξει το gaming σε μια mindless ψυχαγωγία..
    Last edited by Απαραδεκτος; 19-02-2015 at 23:11.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Το 4 στα 10 που εχει παρει μεχρι στιγμης απο 3 σαιτ στο metacritic!!!ειναι αντικειμενικη κριτικη δηλαδη ρε παιδια??????
    Οσοι παιζεται το the order 1886 αυτην την στιγμη εχετε την ιδια αποψη??????????????
    οχι με τιποτα, απο την αλλη δεν ειναι βεβαια και κανενα αριστουργημα.
    Εριξα μια ματια σε 4-5 reviews απο major sites, η γενικη αισθηση ειναι οτι προκειται για ενα ομορφο αλλα βαρετο παιχνιδι.
    Eκθειαζουν τα γραφικα ως τα καλυτερα που εχουμε δει μεχρι στιγμης σε κονσολα αλλα τα αρνητικα ειναι πανω κατω αυτα που συζητιουνται εδω και καιρο, δλδ η cinematic προσεγγιση που σε κανει να αισθανεσαι περισσοτερο θεατης παρα παικτης, η υπερβολικη γραμμικοτητα, τα απαρχαιωμενα mechanics κτλ.
    Το πιθανοτερο να ειναι καπως υπερβολικα καποια reviews αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια συνωμοσια να το θαψουν, πολλα απο αυτα που λενε τα λεγαμε κι εμεις απο το λιγο που εχουμε δει το παιχνιδι.
    Προσωπικα θα το δοκιμασω σιγουρα γιατι αυτα που εχω δει μου αρεσουν αλλα σιγουρα δεν παει για full price αγορα, rental η σε χαμηλη τιμη.
    το μεγαλο του μειον για εμενα ειναι η διαρκεια, και το replayability, και σε δευτερη μοιρα η γραμικοτητα, αν και εχει σχεση με τα δυο προηγουμενα.
    Παιδια δεν διαφωνω σε κατι, πλην ομως linear με linear εχει διαφορα, cinematic με cinematic επισης. Και το Last of Us στην ιδια κατηγορια ειναι πανω κατω αλλα δεν σε κραταει απο το χερακι ακομα και για να ανοιξεις μια πορτα ουτε στο βωμο του story telling σε πηγαινει με καροτσακι.
    καμια σχεση με last of us, δυστηχως.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Αναμενω και εγω να το παρω αυριο και να το τελειωσω πιστευω μεσα στο τριημερο...
    χαλαραααααα

27. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

Απαραδεκτος (20-02-2015),hakoo (20-02-2015)

Member Απαραδεκτος's Avatar
    PSN ID
    sakis88
    Name
    Σακης

Sorry για το διπλό post αλλα δεν μπορώ να καταλάβω ρε πούστη μου αυτήν την νέα λογική και πως άλλαξαν τα πράγματα τι φταίει μπορεί να μου πει κάποιος?? τα σαβουροπαιχνιδα στο facebook και το ότι έγινε πολύ mainstream το gaming και οδεύει στον γκρεμό??
    δλδ αν έβγαινε το mgs2 τώρα αντί για τότε που είναι 6 ώρες παιχνίδι και οι 2 από αυτές είναι cutscenes τι θα γινόταν θα το έθαβαν???
    Δεν θέλω να παρεξηγηθώ δεν έχω παίξει το the order ακόμα και δεν θέλω να το δικαιολογήσω μπορεί όντως να μην το πρόσεξαν πολύ αλλα όλα αυτά που δικάζουν σαν αρνητικά εκτος από την διάρκεια εγώ θετικά τα βρίσκω αρκεί να τα κάνει σωστά το παιχνίδι και οσο χρειαζεται χωρις υπερβολες..
    Last edited by Απαραδεκτος; 19-02-2015 at 23:36.

Bookmarks

Bookmarks