Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Η ειρωνεία είναι προς σχόλια στις αμέσως προηγούμενες σελίδες, που έγραφαν σαφώς πως μόνο τα ποιοτικά games αρκούν για να βγάλουν την Sony από τη θέση που βρίσκεται.
Το προφανές είναι πως η αγορά...
-
Την έχει σήμερα το cdkeys στα €27,99.
http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-360?mw_aref=74dth566
Με κωδικό από το Facebook υπάρχει και 5% έκπτωση,...
-
Από σήμερα και για διάστημα 2 εβδομάδων είναι διαθέσιμο για κατέβασμα δωρεάν το Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious Digital Edition, είναι stand alone expansion του FH2 για One και 360, μπορείτε...
-
Για κάποιον παράξενο λόγο όλα τα DLC και το Season Pass του Titanfall φαίνονται δωρεάν τόσο στο One όσο και στο 360:
https://store.xbox.com/el-GR/Xbox-One/StoreSearch?query=titanfall
Όποιος δεν...
-
Έριξα κι εγώ μία παραγγελία, καιρό περίμενα μία καλή προσφορά :yes:
Με τόσες παιχνιδάρες που έχει βλέπω να το τρώνε οι αράχνες το PS4...
-
Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα έχεις φάει με το MCC τόσους μήνες. Sony και καλά να βγάλεις σκάρτο το παιχνίδι πιάνοντας οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο βρεις, είπαμε δεν είναι τέλειο αλλά δεν πάυει να είναι...
-
Μα τον Τουτατή θα με πεθάνεις, το έχεις βάλει και στα quotes (το προτελευταίο είναι για να σε βοηθήσω).
Φιλάκια (no homo) :whistle:
-
Γράφεις για reading comprehension και μετά γράφεις αυτό... μάλλον πρέπει να βελτιωθείς εσύ πρώτα πριν κάνεις υποδείξεις σε τρίτους.
Νεκτάριε δεν αρπάζομαι, ευτυχώς το έχω καταλάβει από καιρό...
-
Ήταν άλλες εποχές τότε, να φανταστείς δεν υπήρχε άλλο FPS που να επιτρέπει να οδηγήσεις οχήματα μέσα στο παιχνίδι και ήταν καινοτόμο στοιχείο για το multiplayer. Με τα σημερινά δεδομένα είναι μάλλον...
-
Είναι κακό επειδή σε δύο αγώνες θα πάρει 0 βαθμούς για την Ελλάδα και μπορεί να και να διασυρθεί. Δεν είμαι Ολυμπιακός αλλά δεν μου αρέσει να ξεφτιλίζονται οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη,...
-
O Ολυμπιακός μόνο στα ευρωπαϊκά ματς δεν ευνοείται, και έχουμε δει όλοι μας πως αντιδράνε οι παίκτες του όταν δεν τους παίζει ο διατητής 70-30. Με την Μάλμε γέλασε ο κάθε πικραμένος με τις...
-
Καταρχάς άλλο «εφευρίσκω» και άλλο «αναδημοσιεύω». Θέλω να πιστεύω πως απλά χρησιμοποίησες το λάθος ρήμα και δεν υποννοείς κάτι άλλο για το άτομό μου.
Παρατηρώ πως το επιχείρημα για το λεγόμενο...
-
Το είδα πως το έγραψα λάθος, για κάποιο λόγο μου έχει μείνει ο συγγραφέας του Discworld :surfing:
Και φυσικά δεν ήταν παρά μία εκτίμηση για τις πωλήσεις Σεπτεμβρίου, που δημοσιεύτηκε από το ίδιο...
-
Συζητούσα με έναν γνωστό χθες σχετικά με τα δωρεάν games που δίνει η MS για Gold μέλη στο One και μου ανέφερε πως είναι κρίμα που ενώ έχει 360 με Gold συνδρομή, "χάνει" τα δωρεάν παιχνίδια στο One...
-
Καταρχάς, ποιοί είμαστε "εμείς" που πρέπει να ζητήσουμε κάτι από την MS; Το καταλαβαίνεις πως απευθύνεσαι σε άτομο που αγόρασε PS4 στο launch;
Δεύτερον, εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις τι γράφω,...
-
Προσπαθώ από χθες να κατεβάσω το Project Spark το οποίο εκτός του γεγονότος ότι είναι F2P φαίνεται και αρκετά ενδιαφέρον σαν concept. Στην ουσία είναι μία game engine που δίνει στον χρήστη όλα τα...
-
Δωρεάν Launch Car Pack DLC για το Forza Horizon 2:
https://store.xbox.com/en-GB/Xbox-One/Dlc/Launch-Bonus-Car-Pack/2ac948b6-8714-4fa9-8309-a0b46c348bcd
Περιέχει τα ακόλουθα αυτοκίνητα:
2012...
-
Όσοι παίζετε Forza και έχετε παίξει στο παρελθόν άλλους τίτλους της σειράς, κατεβάστε το Forza Hub (θα το βρείτε στα apps είτε με αναζήτηση είτε στις latest εφαρμογές).
Ανάλογα με τη δραστηριότητα...
-
Βασικά διαβάζοντας τα περισσότερα ποστ στο Neogaf, που δώθηκε η εντύπωση πως οι περισσότεροι θίχτηκαν που το παιχνίδι θα τρέχει στην ίδια ανάλυση με το One, παρά να ζητάνε το αυτονόητο που λες κι...
-
Πρώτες εντυπώσεις μετά από 10 ημέρες συμβίωσης με το ΧΒΟΧ ΟΝΕ:
Το Forza 5 είναι το καλύτερο racing παιχνίδι σε κονσόλα αυτή τη στιγμή, όμως επανέλαβε το λάθος του 4 και δεν έχει καθαρούς αγώνες...
-
Δηλώνω κι εγώ ενδιαφέρον, έχω ένα δυσλειτουργικό Slim με λειτουργικό LiteOn drive οπότε θα βολέψουν τα parts :f045:
-
Μπράβο για τη χειρονομία σου.
ΔΕΝ θέλω να μπω στην κλήρωση για κάποιο game.
-
Μπράβο για την κίνηση Αποστόλη :a023:
Αν δεν έχει ενδιαφερθεί κάποιος άλλος, θα ήθελα το Dead Space 3.
-
Πωλείται κονσόλα PS4 σφραγισμένη με εγγύηση στα €410.
Συνάντηση Πειραιά/Νίκαια.
-
Την περασμένη εβδομάδα μου ήρθε ένα πακέτο στο ταχυδρομείο... αναρωτιέμαι τι να έχει μέσα;
...