Search:

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    25
    Views
    17,886

Μου το χε κανει και εμενα(τσεκαρα λιγο στο...

Μου το χε κανει και εμενα(τσεκαρα λιγο στο ιντερνετ τι μπορω να κανω αν ειναι μονο θεμα λειτουργικου) το εβγαλα απ την πριζα για λιγα λεπτα και μετα στο ανοιγμα το πηγα στο safe mode κατευθειαν ...
  2. Thread: Fallout 4

by tzimis
    Replies
    560
    Views
    152,459

Παντως πρωτες εντυπώσεις από οπτικη τουλάχιστον...

Παντως πρωτες εντυπώσεις από οπτικη τουλάχιστον αποψη εμενα μου αρεσει αρκετα σε σχεση με αυτά που εβλεπα....παρτε και μια photo 7991
  3. Replies
    8,700
    Views
    3,009,507

Sticky: Ελεος δε δεινουν καλυτερα κανα φιδακι απο νοκια...

Ελεος δε δεινουν καλυτερα κανα φιδακι απο νοκια ετσι remastered edition 60fps 1080p να γουσταρουμε τουλαχιστον :PPP
  4. Thread: DriveClub

by tzimis
    Replies
    2,303
    Views
    687,034

Exclusive Πατα delete το αρχειο και ξαναξεκινα το game μετα...

Πατα delete το αρχειο και ξαναξεκινα το game μετα πατα no ωστε να μην ξεκινησει χωρις to update και θα αρχισει να στο κατεβαζει κανονικα,τουλαχιστον σε μενα και σε αλλο ενα φιλο ετσι το καναμε και...
  5. Thread: DriveClub

by tzimis
    Replies
    2,303
    Views
    687,034

Exclusive Λοιπον το τσεκαρα και γω για κανενα λογο δεν...

Λοιπον το τσεκαρα και γω για κανενα λογο δεν ειναι του 5 γτ πρωτον τα γραφικα ειναι τα καλυτερα που εχω δει σε racing game, full φωτορεαλιστικα ,ο χειρισμος ειναι στιβαρος και νοιωθεις το αμαξι εγω...
  6. Replies
    516
    Views
    90,794

Poll: Οντως πληρωσα το σκληρο παιχνιδι και τα αμυντικα...

Οντως πληρωσα το σκληρο παιχνιδι και τα αμυντικα λαθη ειδικα στο πρωτο ματς πολυ καλη η Tottenham με καλη αμυνα δικαιη προκριση,τα λεμε παιδες στο επομενο τουρνουα ;)
  7. Replies
    516
    Views
    90,794

Poll: Θεαματικο παιχνιδι 3-3 τελικο σκορ και προκριση...

Θεαματικο παιχνιδι 3-3 τελικο σκορ και προκριση για την Juventus (στις καθυστερησεις με πεναλτι πηρε το βαθμο η σοσσιεδαδ που δεν τα παρατησε) ... :f045:

5629
  8. Replies
    516
    Views
    90,794

Poll: Λοιπον ξεκινησαμε καλα 2 νικες αλλα στη συνεχεια...

Λοιπον ξεκινησαμε καλα 2 νικες αλλα στη συνεχεια πεσαμε και ειχα 2 ηττες ωραια ματς ολα με καλες στιγμες για ολους επισης ενα μπραβο στον gonzalez για το fair play οταν τραυματιστηκε ο Liorente...
  9. Thread: Destiny

by tzimis
    Replies
    2,390
    Views
    507,054

Cross-Gen Κοιτα δεν ειναι λογικη αυτη ασ το δειναν f2p και...

Κοιτα δεν ειναι λογικη αυτη ασ το δειναν f2p και ασ πληρωνα και συνδρομη αρκει να ειχε περισσοτερους πλανητες και επισης περισοτερους χαρτες στο multi γτ δε λεω οτι δεν ειναι ωραιο το game αλλα το να...
  10. Replies
    693
    Views
    175,363

Cross-Gen Kοιτα όταν καθεσαι και λες δηλωσεις προεδρων και...

Kοιτα όταν καθεσαι και λες δηλωσεις προεδρων και λες το φιφα πινκ πονγκ ενώ το προ εχουμε τωρα τη καραμελα ότι είναι arcade και το δικαιολωγουμε ενώ ας πουμε το ISS παλια ηταν ρεαλιστικο με βαση το...
  11. Replies
    693
    Views
    175,363

Cross-Gen Γιατι τέτοιος οπαδισμος με το προ...τεσπα εγω που...

Γιατι τέτοιος οπαδισμος με το προ...τεσπα εγω που το τσεκαρα παντως ναι μεν βελτειωμενο αλλα θελει κι αλλα για να φτασει τον ανταγωνιστη και επισης θα περιμενω να δω το online,όπως ειπαν και τα...
  12. Σα να χαμε νέο launch μου φαινεται !!Με γιες σε...

Σα να χαμε νέο launch μου φαινεται !!Με γιες σε ολους !! (καντε και add οποιος είναι για destiny και fifa15 με το καλο ;)
  13. Replies
    203
    Views
    139,934

Poll: A οκ ωραιος..(πηγα να κανω απλα ένα thanks αλλα...

A οκ ωραιος..(πηγα να κανω απλα ένα thanks αλλα δε μαφηνει λεει tzimis you dont have the permission ...δε ξερω τι συμβαινει :p)
  14. Replies
    693
    Views
    175,363

Cross-Gen χαχαχα φανταζεσται Βερνικο περιγραφή με Τσιαρτα...

χαχαχα φανταζεσται Βερνικο περιγραφή με Τσιαρτα όπως και τους διαφορες ''καθηγητες'' να μιλανε για το αν ηταν πεναλτι η όχι μπουκαλια και πετρες στα κορνερ ντου από τους οπαδους αμα χανει η ομαδα...
  15. Replies
    938
    Views
    399,705

Exclusive 5226pfff watch dogs haahha5227

5226pfff watch dogs haahha5227
  16. Thread: FIFA 15

by tzimis
    Replies
    1,001
    Views
    222,495

Cross-Gen this is next gen :ice: ...

this is next gen :ice: http://youtu.be/T2X4zBaJEYk
  17. Replies
    2,859
    Views
    926,063

Sticky: Ναι γτ ουτε εμενα με αφηνει κι απο ειδα...

Ναι γτ ουτε εμενα με αφηνει κι απο ειδα PlayStation Europe ‏@PlayStationEU 4 ώρες There will be PSN maintenance this afternoon 14:50 – 16:50 BST....
  18. να σε καλα μαγκα avenger...

να σε καλα μαγκα avenger
    μπηκα με το που το ειδα το post σου σημερα το πρωι και πηγα πριν λιγο μαλλ και τσιμπησα το απλο πακετο μιας και μονο αυτο ειχε διαθεσιμο τρελαθηκα πραγματικα με το που...
Results 1 to 18 of 18