Page 55 of 120 FirstFirst ... 54551525354555657585965105 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 2391

Thread: Destiny

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

Κοιτα δεν ειναι λογικη αυτη ασ το δειναν f2p και ασ πληρωνα και συνδρομη αρκει να ειχε περισσοτερους πλανητες και επισης περισοτερους χαρτες στο multi γτ δε λεω οτι δεν ειναι ωραιο το game αλλα το να με κανει να περιμενω μεχρι τον δεκεμβρη να δω παραπανω πραγματα δε μαρεσει,ασ το ειχαν και 30euro και με συνδρομη αρκει να ταν πιο ολοκληρωμενο γτ νταξει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια κανουμε και επαναλαμβανεται το pvp (τους χαρτες τους βαρεθηκα),τωρα αμα με κανα update βαλουν κανα χαρτη κλπκλπ θα τους παραδεχτω γτ ειναι παιχνιδαρα αλλα το βγαλαν λειψο

Last edited by tzimis; 22-09-2014 at 13:54.

Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Βαγγέλη δεν καταλαβαίνω τον λόγο που υπερασπίζεσαι με τόσο σθένος το παιχνίδι? Όπως λέει και ένας φίλος χάριν αστείου: "Ο πατέρας σου το έφτιαξε το παιχνίδι?"

Προσωπικά δεν θέλω να πληρώσω 1-2-3 DLC για να παίξω πιο καλά ένα παιχνίδι. Τα μόνα DLC που έχω πληρώσει ήταν για το battlefield3 και αυτό λόγω της τότε ενεργής συμμετοχής σε competitive clan.

Ο Angry Joe τα λέει νομίζω καλά στο ποστ του Slay. Λέει τα καλά, λέει και τα κατά. Πες στο προσωπική του άποψη αν θες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι άξιο συζήτησης.
    Εμένα προσωπικά με κούρασε το παιχνίδι...
    Ο Angry Joe έχει ένα κανάλι που έχει subscribers και από εκεί βγάζει τα λεφτά του. Αυτό πουλάει αυτή τη στιγμή αυτό λέει. Όχι πως έχει άδικο αλλά σε κάποια σημεία υπερβάλει. Από τότε που βγήκαν τα DLC αυτό γίνεται, το πετσοκόβουν και το δίνουν μετά. Από την αρχή ήταν grind fest με εντελώς random loot, no surprise there, όποιος μπήκε στο destiny με άλλο mind set την πάτησε. Όσο για τα σεναριακά κενά και τα σχεδιαστικά λάθη, να πιάσω στο στόμα μου τα Dark Souls και Demon Souls; Που είχαν τα πλέον ακαταλαβίστικα σενάρια όλων των εποχών; Που έχουν τους ίδιους εχθρούς και τα ίδια ακριβώς loot σε όποια δυσκολία και να τα ξαναμπαίξεις (χειρότερο δηλαδή); Εκείνο ήταν παιχνιδάρα και αυτό είναι κατάπτυστο; Όταν τα έκραζα τότε με τα ίδια ακριβός που έλεγε και ο Angry Joe μου λέγατε, έλα μωρέ είσαι υπερβολικός. Τώρα, τα ίδια gameplay mechanics είναι απαράδεκτα. Θα το ξαναπώ. Ο κόσμος είναι αρνητικός σε βαθμό υπερβολής. Τα πιο πολλά αρνητικά στο destiny τα έχουμε δει και τα έχουμε χειροκροτήσει σε άλλα παιχνίδια.

Έσκασα στα γέλια πάντως με το βίντεο. Τόσο που βλέπω και άλλα review του.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

να κανω κι εγω σαν παιδι 2 χαζες ερωτησεις; το παιχνιδι ειναι στυλ borderlands αλλα στο πιο σοβαρο; θελει psplus για να παιξεις; απο κατι βιντεακια που εχω δει δεν εχω καταλαβει πολλα...

Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by dspug7 View Post
    να κανω κι εγω σαν παιδι 2 χαζες ερωτησεις; το παιχνιδι ειναι στυλ borderlands αλλα στο πιο σοβαρο; θελει psplus για να παιξεις; απο κατι βιντεακια που εχω δει δεν εχω καταλαβει πολλα...
    Αυτό ακριβώς. Ναι θέλει PS Plus.

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Αν ο σκοπός της bungie είναι να ολοκληρώσει το σύμπαν μέσα στην επόμενη δεκαετία με 80/20 επί πληρωμή/δωρεάν dlc και updates, κακώς το χρεώνουν ως full παιχνίδι τώρα. Αυτή η πρακτική πρέπει να μας προβληματίσει.
    Ούτε εμένα μου αρέσει. Αυτό όμως έπρεπε να μας προβληματίζει από τότε που βγήκαν τα DLC. Όχι ξυπνήσαμε όλοι ξαφνικά με το destiny. Αυτό και αν είναι υποκρισία και από τους reviewers αλλά και από τους gamers. Ξεχνάμε τις εποχές που η EA πούλαγε παιχνίδια 70 ευρώ και το υπόλοιπο σε DLC που έφταναν τα 140 ευρώ όλα μαζί. Εκεί δεν ανησύχησε κανένας.

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Αν ισχύει ότι το παιχνίδι πάσχει από περιεχόμενο, δηλαδή δεν έχει κανονικό στόρυ, έχει μικρή ποικιλία στα περιβάλλοντα (5 πλανήτες με αόρατα τείχη) και στηρίζεται στην επανάληψη των ίδιων αποστολών ξανά και ξάνα για farming/grinding τότε η κριτική ως προς αυτό το κομμάτι είναι δίκαιη.
    Ρε παιδιά το Borderlands το ίδιο δεν κάνει; Το Diablo; Τα Demon και Dark Souls; Είχαν αυτά πιο μεγάλες περιοχές; Δεν κάνουν και σε αυτά spawn τα πλασματα στα ίδια σημεία; Δεν παίζουμε τις ίδιες 5-6 περιοχές συνέχεια για loot; Όλα αυτά είναι, περιέργως πως, παιχνιδάρες. To diablo 3 το πληρώσαμε στο PS3 70 και έπρεπε να δώσουμε άλλα 70 για το PS4???? WTF εκεί δεν μίλησε κανείς και πήρε 9????

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Βαγγέλη δεν καταλαβαίνω τον λόγο που υπερασπίζεσαι με τόσο σθένος το παιχνίδι? Όπως λέει και ένας φίλος χάριν αστείου: "Ο πατέρας σου το έφτιαξε το παιχνίδι?"

Προσωπικά δεν θέλω να πληρώσω 1-2-3 DLC για να παίξω πιο καλά ένα παιχνίδι. Τα μόνα DLC που έχω πληρώσει ήταν για το battlefield3 και αυτό λόγω της τότε ενεργής συμμετοχής σε competitive clan.

Ο Angry Joe τα λέει νομίζω καλά στο ποστ του Slay. Λέει τα καλά, λέει και τα κατά. Πες στο προσωπική του άποψη αν θες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι άξιο συζήτησης.
    Εμένα προσωπικά με κούρασε το παιχνίδι...
    Ο Angry Joe έχει ένα κανάλι που έχει subscribers και από εκεί βγάζει τα λεφτά του. Αυτό πουλάει αυτή τη στιγμή αυτό λέει. Όχι πως έχει άδικο αλλά σε κάποια σημεία υπερβάλει. Από τότε που βγήκαν τα DLC αυτό γίνεται, το πετσοκόβουν και το δίνουν μετά. Από την αρχή ήταν grind fest με εντελώς random loot, no surprise there, όποιος μπήκε στο destiny με άλλο mind set την πάτησε. Όσο για τα σεναριακά κενά και τα σχεδιαστικά λάθη, να πιάσω στο στόμα μου τα Dark Souls και Demon Souls; Όπου σκότωνες δράκο με βελάκια μη χέσω; Που είχαν τα πλέον ακαταλαβίστικα σενάρια όλων των εποχών; Που έχουν τους ίδιους εχθρούς και τα ίδια ακριβώς loot σε όποια δυσκολία και να τα ξαναπαίξεις (χειρότερο δηλαδή); Εκείνο ήταν παιχνιδάρα και αυτό είναι κατάπτυστο;Όταν τα έκραζα τότε με τα ίδια ακριβός που έλεγε και ο Angry Joe μου λέγατε, έλα μωρέ είσαι υπερβολικός. Τώρα, τα ίδια (περίπου) gameplay mechanics είναι απαράδεκτα. Θα το ξαναπώ. Ο κόσμος είναι αρνητικός σε βαθμό υπερβολής. Τα πιο πολλά αρνητικά στο destiny τα έχουμε δει και τα έχουμε χειροκροτήσει σε άλλα παιχνίδια.

Έσκασα στα γέλια πάντως με το βίντεο. Τόσο που βλέπω και άλλα review του.

Quote Originally Posted by tzimis View Post
    Κοιτα δεν ειναι λογικη αυτη ασ το δειναν f2p και ασ πληρωνα και συνδρομη αρκει να ειχε περισσοτερους πλανητες και επισης περισοτερους χαρτες στο multi γτ δε λεω οτι δεν ειναι ωραιο το game αλλα το να με κανει να περιμενω μεχρι τον δεκεμβρη να δω παραπανω πραγματα δε μαρεσει,ασ το ειχαν και 30euro και με συνδρομη αρκει να ταν πιο ολοκληρωμενο γτ νταξει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια κανουμε και επαναλαμβανεται το pvp (τους χαρτες τους βαρεθηκα),τωρα αμα με κανα update βαλουν κανα χαρτη κλπκλπ θα τους παραδεχτω γτ ειναι παιχνιδαρα αλλα το βγαλαν λειψο
    Το last of us που είχε τους μισούς χάρτες ήταν γαμάτο σαν PVP (δεν εννοώ πως το είπες εσύ);;

Μα ποια στο καλό είναι τα κριτήρια σας; Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω.
    Last edited by Sutorcen; 22-09-2014 at 14:44.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

O Angry Joe, είτε συμφωνεί κάποιος μαζί του είτε όχι, είναι απολαυστικός στα show του. Και στην ουσία αυτών που λέει να δούμε, έστω και με πολύ κέτσαπ από πάνω, έχει δίκιο σε αρκετά.

Εγώ δεν θέτω θέμα σύγκρισης Destiny vs αλλων games με κριτήριο βαθμολογίες και άλλα σχετικά.
    Λέω απλά ότι δεν μπορώ την λογική των εταιριών να σου δίνουν 50% του παιχνιδιού με 60-70€ και να θέλουν και άλλα για το υπόλοιπο 50%. Είναι μόδα πλέον τα DLC και δυστυχώς εμείς οι πελάτες τα επικροτούμε...

Βαγγέλη εσύ επιμένεις να συγκρίνεις το Destiny σε σχέση με όλα τα άλλα παιχνίδια που αντίστοιχα είχαν ελλείψεις αλλά καλύτερα σχόλια. Συμφωνούμε σε αυτό.
    Αλλά αν δούμε μεμονωμένα το Destiny υποθέτοντας ότι είναι το μοναδικό παιχνίδι στον κόσμο, εμένα προσωπικά με απογοητεύει.
    Και το ξαναλέω. Μέχρι εκεί που το έφτασα το απόλαυσα στο 80%. Απλά δεν βλέπω τον λόγο να το συνεχίσω το παιχνίδι. Ευτυχώς το είχα πάρει με την κονσόλα οπότε δεν είχα δώσει τπτ για την αγορά του. Ίσως αργότερα αν πέσει η τιμή του και βγει καμιά έκδοση με όλες τις προσθήκες μέσα να το ξαναπιάσω...

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Sutorcen View Post
    Το last of us που είχε τους μισούς χάρτες ήταν γαμάτο σαν PVP (δεν εννοώ πως το είπες εσύ);;
    Το The Last Of Us άστο ήσυχο μην γίνουμε μπίλιες
    Πέρα από την πλάκα, όντως είχε λίγους χάρτες αλλά ήταν πολύ διαφορετικό το στυλ του σε σχέση με αλλά multiplayer(αν και το last of us όλο το ζουμί είναι το story)

Ας πω και για το Destiny κάτι.
    Είχα παίξει την Beta και μου άρεσε αλλά ποτέ δεν ήμουν σίγουρος για το αν θα το αγόραζα(το οποίο δεν έκανα μέχρι τώρα)
    Απο τα σχόλια σας καταλαβαίνω οτι το παιχνίδι είναι μεν ωραίο, αλλά "ημιτελές" κάτι το οποίο είναι λογικό μιας και μιλάμε για ένα παιχνίδι που σκοπέυει να έχει 10ετη ανάπτυξη..
    Ίσως του χρόνου οποιος το πάρει πρώτη φορα να είναι αρκετά πιο "γεμάτο" δεν ξέρω..
    Πάντως έχει διχάσει κόσμο και πιστεύω φταίει το όνομα της εταιρείας μιας και όλος ο κόσμος την έχει συνδυασει με τα Halo, που λένε πως είχαν απίστευτο story(δεν έχω παίξει κανένα) οπότε θέλοντας και μη γίνεται αυτή η σύγκριση..
    ΜΜΟ δεν έχω παίξει μιας και δεν μου αρέσει να κάνω τα ίδια πράγματα(farming,loot) οπότε δεν έχω άποψη στο πως είναι σε αυτό τον τομέα.

Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα από την εμπειρία με την Beta είναι πως πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι και πως δεν είναι φτιαγμένο για να παίζεις μόνος σου, θέλει παρέα.
    Αν δεν έχει παρέα δεν πρόκειται να το ευχαριστηθείς..
    Spoiler!

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Αυτό ακριβώς. Αν έχεις πείξει MMO καταλαβαίνεις πως το destiny είναι παιχνίδι με πολύ μέλλον μπροστά του και είναι πολύ καλά στημένο. Αν τα μόνα που έχεις παίξει είναι Unchrarted, COD και παρόμοια παιχνίδια, δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβεις τι εστί Destiny. Απλό.
    υπαρχουν πολλα ΜΜΟ οπου οσο και να παιζεις ΔΕΝ παιρνεις ΧΡ, απλα το παιζεις μπας και σου πεσει κατι της προκοπης απο armor για να ανεβεις level? Δεν ξερω ειλικρινα το εχω απορια, αλλα αν κρινω απο τις αντιδρασεις το joe που ειναι κυριως PC gamer, μαλλον πρεπει να ειναι το μοναδικο το Destiny που το κανει αυτο.

Η αντιδραση του τυπου στο 24:50 ειναι ολα τα λεφτα.

Advanced Member Godweeder's Avatar
    PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

Ειδα το review του Angry Joe.
    Eνταξει , λιγο υπερβολικος σε καποια σημεια αλλα σου δινει καποια γενικη εικονα για το game.
    Mετα απο αυτα που εχω δει και διαβασει ως τωρα για το Destiny , εχω χασει το ενδιαφερον που ειχα πριν λιγο καιρο .
    Το θεωρουσα σιγουρη αγορα ,πλεον οχι .
    Ολη αυτη η κατασταση με τα expansion pass , τα απειρα no free dlc κτλπ , δεν μου αρεσει καθολου και δεν την υποστηριζω .
    Δεν φτανει που χρuσοπληρωνουμε ενα game 70 ευρω , μας ζηταν και αλλα τοσα και περισσοτερα για να το ευχαριστηθουμε ???
    F#CK OFF !
    Spoiler!

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Τα αρνητικά πουλάνε, τα θετικά όχι.
    Γιαυτό στολίζει με "σάλτσες" τα ΠΟΛΛΑ αρνητικά του παιχνιδιού και λέει και δυο λόγια για τα ΠΟΛΛΑ θετικά του. Πάντως ότι αν μπορεί να βγάλει κάποιος την "σάλτσα", θεωρώ ότι ο Τζο έχει πέσει μέσα κατά 90% στην κριτική του...

Quote Originally Posted by Slay View Post
    υπαρχουν πολλα ΜΜΟ οπου οσο και να παιζεις ΔΕΝ παιρνεις ΧΡ, απλα το παιζεις μπας και σου πεσει κατι της προκοπης απο armor για να ανεβεις level?
    Αυτο συμβαινει στο world of warcraft οταν εχεις φτασει στο level cap και μεχρι να ερθει η επομενη επεκταση παιζεις μονο και μονο για καλυτερο gear. Aν θυμαμαι καλα ηταν στο 60, στο 80, στο 85, στο 90 και τωρα περιμενουν την επομενη για να φτασουν στο 100. Δηλαδη καθαρα ΜΜΟ

11. The Following User Says Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

Slay (22-09-2014)

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

Quote Originally Posted by Slay View Post
    υπαρχουν πολλα ΜΜΟ οπου οσο και να παιζεις ΔΕΝ παιρνεις ΧΡ, απλα το παιζεις μπας και σου πεσει κατι της προκοπης απο armor για να ανεβεις level? Δεν ξερω ειλικρινα το εχω απορια, αλλα αν κρινω απο τις αντιδρασεις το joe που ειναι κυριως PC gamer, μαλλον πρεπει να ειναι το μοναδικο το Destiny που το κανει αυτο.

Η αντιδραση του τυπου στο 24:50 ειναι ολα τα λεφτα.
    Ναι στα σύγχρονα mmorpg ( σου βάζω το WoW που είναι τ μεγαλύτερο αλλά και γενικότερα τα περισσότερα έτσι είναι) φτάνεις το max level σχετικά εύκολα ( όχι όσο στο destiny ok ) και μετα είναι gear grind, το οποίο σε κάποια μπορεί να πάρει και 1-2 χρόνια με casual play για να πάρεις τα Top End...

13. The Following User Says Thank You to dlevel For This Useful Post:

Slay (22-09-2014)

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

Μα ποια στο καλό είναι τα κριτήρια σας; Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω.
    Κοιτα αμα λες για την αρχη που βγηκε στο 3 οντως οποιος το παρει ομως τωρα στο 4 δεν θα χει παραπανο μιας και εχει ολα τα dlc αλλα επισης το last of us οπως ειπε ο φιλος πιο πανω ειχε ενα τουμπανο στορυ τωρα στο destiny απο στορυ ''μηδεν'' (εδω το τερματισα με ενα φιλο που παιζαμε co-op και λεμε τι τελειωσε το στορυ τωρα?) και στο μουλτι 5-6 χαρτες που παιζεις συνεχεια δε λεω οτι δεν ειναι ωραιο game αλλα μας λεγαν οτι θα χει το ηλιακο μας συστημα και χουμε φτασει μεχρι τον αρη και μια περιοχη σε καθε πλανητη δηλαδη ελεος,εχει πραματα να κανεις εννοειτε και απο τοτε που βγηκε αυτο παιζω μονο αλλα ειπαμε ειναι επαναλαμβανομενο και λειψω το 7αρακη που περνει στα reviews ειναι δικαιο πιστευω και σιγουρα αμα ηξερα οτι θα ηταν ετσι δεν θα το αγοραζα αλλα θα περιμενα να το παρω με τα dlcs....

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Αυτο συμβαινει στο world of warcraft οταν εχεις φτασει στο level cap και μεχρι να ερθει η επομενη επεκταση παιζεις μονο και μονο για καλυτερο gear. Aν θυμαμαι καλα ηταν στο 60, στο 80, στο 85, στο 90 και τωρα περιμενουν την επομενη για να φτασουν στο 100. Δηλαδη καθαρα ΜΜΟ
    Οντως συμβαινει στο WoW αυτο, αλλα σαν στησιμο ΜΜΟ το WoW ειναι 100 φορες πιο πολυπλοκο απο το Destiny. Και δεν λεω μονο σαν κοσμος αλλα κυριως σαν gameplay. Παω να δω κι εγω το πολυσυζητημενο βιντεο του Angry Joe, αν και το εχω ξαναπει, εγω τον τυπο αυτον δεν τον παω καθολου. Μου μοιαζει τυπος ο οποιος κανει lurk στα θρεντ του neogaf, διαβαζει ποιες ειναι οι επικρατεστερες και δημοφιλεστερες αποψεις του κοινου για ενα παιχνιδι και μετα παει και το κανει review με τον αναλογο τροπο, ειτε στολιζοντας το ειτε προσκυνοντας το. Δεν ειναι τυχαια συμπεριφορα αυτη και δεν μου αρεσει.

16. The Following 4 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

AgentPrinny007 (22-09-2014),Giannis1979 (22-09-2014),Snk (22-09-2014),Sutorcen (22-09-2014)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Να πω κ εγω την τελικη μου αποψη μετα απο 30 ωρες (λεβελ 20) και αφου εχει περασει ο αρχικος ενθουσιασμος λογω bungie ,halo κλπ.

Pros
    • Μουσική,art direction,ατμοσφαιρα
    • Gunplay, εχθροί, bosses, απολαυστικα
    • Matchmaking κλασικα αψογο bungie
    • Μηδεν κολληματα, προβληματα server κλπ προβληματα δικτυου.

Cons
    • Ατελείωτα loading screens , σιχαθηκα τη ζωη μου
    • Ρηχο , βαρετο campaign
    • Αδεια λεβελ χωρις κανενα κινητρο για εξερευνηση.
    • Χαμηλο level cap το οποιο φτανεις σε 12-15 ωρες
    • Random loot που για τον πολυ κοσμο ειναι αποτρεπτικο να ασχοληθει.
    • Επαναλαμβανομενα strike που γινονται κουραστικα.

Για να προλαβω κ μην με αρχισετε ολοι μαζι κ με βαρατε, αυτη ειναι η υποκειμενικη μου αποψη. Δεν θελω να παιζω τα ιδια κ τα ιδια σε υψηλοτερη δυσκολια , βαριεμαι πως θα γινει ? Θελω να εχω στοχο το υψηλοτερο λεβελ οποιο κ να ειναι αυτο και οχι να φτανω στο cap σε 15 ωρες και μετα να παιζω τα ιδια μηπως μου πεσουν καλυτερα sets. Θελω να πω οτι το destiny παει να πιασει μαλλον τους mmorpgκηδες των pc και δε στοχευει στους νεους πελατες των κονσολων που διαστακτικα πιανουν πρωτη φορα mmo like game.

Δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω στα 38 μου να παιξω 10 ωρες raid , οπως δεν υπηρχε περιπτωση να το κανω και στα 20 μου , αλλα αλλο θεμα αυτο.

Για να τελειωνω πιστευω πως θα μπορουσε να κανει 2-3 πραγματα εξαρχης η bungie και να εχει βουλωσει το στομα ολων των φαν κ μη. Πλουσιοτερο campaign με αρχη κ τελος να σε προκαλει να το ξαναπαιξεις οπως εχουμε κανει με ολα τα halo. Υψηλοτερο level cap για να μην εχουμε το φαινομενο "επαιξα 15 ωρες και το εφτασα 20" . Ετσι κ αλλιως οπως εχουν πει οι παντες το παιχνιδι ξεκιναει μετα το 20 , που το προβλημα να ηταν 40? Κ τελος να το εκανε λιγο πιο rewarding ωστε να κρατησει λιγο τους παικτες. Δεν βλεπω που ειναι το κακο στο diablo που σου πεταει πριν το 20 καποια legendary items.

Ξεκαθαριζω για τελευταια φορα οτι το παιχνιδι δεν ειναι κακο , απλα δεν μου ταιριαζει σαν gamer. Το πως θα το ηθελα ειναι ασχετο λοιπον καθως τοτε δεν θα ηταν το Destiny αλλα καποιο αλλο.

Spoiler!

18. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

teras1 (22-09-2014)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Αυτό που κάνει ο Angry Joe είναι entertainment και το κάνει καλά.
    Δεν πλασάρει τον εαυτό του ως επαγγελματία reviewer. Λέει την άποψή του με χιούμορ και χαβαλέ.
    Αν ζεί από αυτό μαγκιά του

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Σαφως και μαγκια του και οντως βαζει αρκετο χαβαλε στα βιντεο του. Το συγκεκριμενο review οντως με εκανε να γελασω σε μερικα σημεια. Το κακο για εμενα ειναι οτι μοιαζει αρκετες φορες να χρησιμοποιει την αποψη της πλειοψηφιας. Θα μου πεις λογικο δεν ειναι? Ναι, απλα μου δινει την αισθηση οτι οπως ειπα μπαινει σε θρεντς διαβαζει τι λεει ο κοσμος και πανω σε αυτο στηνει το gag του.

Και εφοσον πιανει πολυ καλα κανει εδω που τα λεμε. Εννοειται μαγκια του.

Τωρα για το παιχνιδι εχω ριξει πολυ διαβασμα τον τελευταιο καιρο με ολο αυτον τον χαμο που γινεται. Ειδικα στο Gaf.

Δεν το εχω παιξει (εκτος απο τις ΒΕΤΑ) και γι αυτο δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμενη και ουσιαστικη αποψη, ομως ειλικρινα εχοντας παιξει στο παρελθον αλλα ΜΜΟ, εχοντας περασει την "αρρωστια" του endgame loot grinding και διαβαζοντας τα σχολια του κοσμου, η Bungie πρεπει να εχει κανει καποιες ψιλο-απιστευτες μαλακιες στο παιχνιδι της. Πρωτα απο ολα αυτο το (σε αυτον τον βαθμο) εντελως randomized loot ειναι απλα retarded. Δεν ξερω ποιος το σκεφτηκε, αλλα ειναι retarded. To γεγονος οτι τα raids που παιρνουν τοσες ωρες ή τα δυσκολα boss δεν εχουν εστω ενα στοιχειωδες εξασφαλισμενο loot drop της προκοπης ειναι απλα ηλιθιο. Στο WoW οχι δεν ειχες guarantee οτι απο τα instances ή τα raids θα πεσει συγκεκριμενο αντικειμενο που θες ή οτι θα το παρεις, ομως ηξερες οτι θα πεσει καλο αντικειμενο. Ηξερες οτι αυτο το loot δεν θα το βρεις αλλου παρα μοναχα εκει. Ηξερες οτι ειναι ο μοναδικος τροπος να αποκτησεις loot σαν και αυτο, και αυτο σου εδινε το κινητρο να το επαναλαμβανεις.

Το να μπορεις να παρεις loot ακομα και απο random mobs ειναι η μεγαλυτερη μαλακια ολων των εποχων που εκανε η Bungie. Και πολυ καλα κανουν και το κανουν exploit ολοι αυτο με την σπηλια, ωστε να ξεμπροστιασουν την κορυφαια ηλιθιοτητα των σχεδιαστων της Bungie. Γιατι ειναι λαθος της Bungie, ειναι τραγικο FUCK YOU να παιζεις 8 ωρες raid για να παρεις green items τα οποια θα μπορουσες να ειχες παρει Χ 20 σκοτωνοντας random mobs.

Τι? Μα δεν παιζεις το παιχνιδι για το loot? Ok αυτο το δεχομαι την ΠΡΩΤΗ φορα που θα παιξω το Raid. Εκει ναι θα νιωσω ικανοποιηση οτι το εβγαλα. Και δεν θα με νοιαξει το loot. Σχεδον κανεναν δεν τον νοιαζει την πρωτη φορα το loot αλλα το να βγαλει την προκληση.

Αλλα την εβγαλες την προκληση. Νικησες. Οποτε την επομενη φορα η προκληση ειναι μικροτερη. Η ικανοποιηση μικροτερη. Αρα τωρα αρχιζει και σε νοιαζει περισσοτερο αλλου ειδους επιβραβευση... τι αλλο εκτος απο το loot.

Οποτε την 7η και 8η φορα που καθεσαι και παιζεις 8 ωρες για να παρεις πρασινο, ε λες ενα αντε και γαμησου. Γιατι δεν φτανει που καθεσαι και κανεις το ιδιο πραγμα ξανα και ξανα, δεν φτανει που παιρνεις αθλια drops, ο αλλος ο τρομπας που γυρνοβολαει και κανει καποια quests της πλακας εχει καλυτερο gear απο εσενα. This is retarded.

Τωρα το παιχνιδι δειχνει να χωλαινει (απο τις περιγραφες) σε πολλα πραγματα και απο οτι φαινεται η Bungie εχει να δωσει αρκετες εξηγησεις στους φανς της. Και ισως να προσφερει αρκετο εξτρα υλικο για να μπαλωσει την κατασταση. Καλα κανει ο κοσμος και διαμαρτυρεται διοτι μιλαμε για budget 500 εκατομυρριων και σε καμμια περιπτωση δεν ειναι αυτο αντιπροσωπευτικο του υλικου και της ποιοτητας που θα περιμενε ο κοσμος. Και επειδη η activision ειναι ενα ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ, ο κοσμος πρεπει να ενθαρρυνει ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. Πολυ σκληροτερη απο αυτην παιχνιδιων που το budget τους ειναι κατα 450 εκατομυρρια (και λιγα λεω μαλλον) μικροτερο.
    Last edited by Valkyre; 22-09-2014 at 18:13.

21. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

dimagic (22-09-2014),Slay (22-09-2014),teras1 (22-09-2014)

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

Quote Originally Posted by NTlNOS View Post
    DESTINY GREEK GUARDIANS

Καλημέρα σας φίλοι του Destiny.Σαν φανατικός του παιχνιδιού δημιούργησα μια σελίδα στο facebook όπου αναρτώ τα τελευταία νέα για το game.Κάνω μια προσπάθεια να μαζευτούμε οι Έλληνες του Destiny που από ότι βλέπω είμαστε πολλοί.

Σας ευχαριστώ

https://www.facebook.com/destinygreeks
    50 ελληνες κιολας στο στην ομαδα? Ομαδικο καψιμο δηλαδη! Ωραιοςςςςςςςςςςςςς

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

Ειμαι Level 20 αλλα δεν εχω τερματισει το Story. Στην τελευταια αποστολη του Venus ειμαι. Θα χασω κατι αν δεν το συνεχισω? Παιζω Crucible, Strikes και φαρμαρω στη σπηλια! xD

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

εγω εχω κολλησει level 23 εχω κανει τα daily strikes και τωρα κανω free roam αποστολες και μαζευω vanguard point περιμενω να παω level 2 vanguard τι αλλο να κανω για να παρω level?

Bookmarks

Bookmarks