PDA

View Full Version : Έχετε πρόβλημα με το Banner πάνω αριστερά;



WolfRathmA
14-02-2010, 06:50
Ανοιγω αυτο εδω το θεμα παιδια για να μας πειτε αν στο πανω αριστερο μερος του Banner με τη κονσολα του PS3 ειναι στην σωστη ευθεια. Γιατι διαπιστωθηκε οτι μερικοι το βλεπουν στραβο και μερικοι οχι.

Απλα θελω να δω ποσοι απο εσας το βλεπετε στραβο. Απλα ψιφηστε πιο πανω με ενα ναι η ενα οχι. Ναι - αν το βλεπετε στραβο | Οχι - αν το βλεπετε ευθιο.

Αλλιως εχουμε μια αλλη εναλλακτικη, αλλα οχι και τοσο καλη... Αν δηλαδη το ποσοστο ειναι παρα πολυ μεγαλο σε αυτους που το βλεπουν στραβα ισως να αναγκαστουμε να βαλουμε το αλλο που ειναι σαν πορτρετο που βλεπετε παρακατω.

http://i179.photobucket.com/albums/w287/WolfRathmA_GR/ps3-logo3copy.jpg


Δοκιμαστε απο Internet Explorer και απο Firefox αν γινεται να μας πειτε. Ο Opera παντως ειναι 100% σιγουρο οτι φαινεται στραβο (κακομοιρε Modecris :lol: )

nikon
14-02-2010, 08:03
To πρόβλημα απ'ότι είδα υπάρχει όταν δεν είναι full screen η οθόνη άσχετα με το αν έχεις firefox ή explorer......το ps3 μένει εκεί που είναι και τα άλλα κατεβαίνουν πιο κάτω.

redismagik
14-02-2010, 10:46
thread ki g auto?loool

Lordkostas
14-02-2010, 10:53
To πρόβλημα απ'ότι είδα υπάρχει όταν δεν είναι full screen η οθόνη άσχετα με το αν έχεις firefox ή explorer......το ps3 μένει εκεί που είναι και τα άλλα κατεβαίνουν πιο κάτω.

Αυτο ακριβως και για μενα. Οταν ειναι σε μεγιστοποιηση το παραθυρο ολα φαινονται μια χαρα, οταν το κανω πιο μικρο ομως κατι χαλαει εκει, ενω ολα κουνιουνται αυτο μενει σταθερο και φαινεται περιεργα.

HarrisDo
14-02-2010, 11:26
Βασικα λιγο στραβο ειναι αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα με αυτο! Εγω θα ελεγα να βαλετε καποιο αλλο banner οπως το παλιο..

Terastios
14-02-2010, 11:30
oxi einai ok

ilias78
14-02-2010, 12:17
και εγω στραβο το βλεπω (διαγωνια) αλλα δεν με πειραζει

Giannis7
14-02-2010, 12:44
Εγώ, χθες το έβλεπα στραβό, σήμερα είναι ΟΚ.

ΕDIT: Έχω firefox και WIN XP.

modecris
14-02-2010, 13:18
Θα βοηθούσε περισσότερο τον Αποστόλη αν αναφέραμε και τον browser με τον οποίο έχουμε ή όχι πρόβλημα.

Εγώ με opera και win XP έχω πρόβλημα.

AriStos13
14-02-2010, 13:19
εγω με google chrome και vista δεν εχω κανενα προβλημα!

KosmixGR
14-02-2010, 13:20
Firefox με Windows 7 και δεν εχω προβλημα.

ilias78
14-02-2010, 13:51
firefox και win xp ειναι στραβο

greekteo
14-02-2010, 13:56
Firefox + Windows 7 = L.F.E εε.. εννοώ όλα ΟΚ
(μάλλον η μέρα φταίει :D)

Valkyre
14-02-2010, 14:25
Mε τον Safari εχει προβλημα μικρο μεν αλλα επειδη ρωτας εχει ;)

Slay
14-02-2010, 14:48
Απο εμενα ειναι τεσταρισμενο σε 2 διαφορετικα μηχανηματα, το ενα με vista 64 το αλλο με XP profesional και με firefox και με IE το δειχνει κανονικα.

HarrisDo
14-02-2010, 15:14
Με Opera χαλαει αλλα με ολους τους αλλους εμενα ειναι κανονικα! Σε Windows XP, Vista και 7!

Babis_ECE
14-02-2010, 15:17
Κι εγώ το βλέπω διαγώνια το PS3, αλλά νόμιζα ότι έτσι το βάλατε..! Προσωπικά έτσι είναι μια χαρά..

Firefox 3.5.7 σε Ubuntu 9.10 Karmic Koala

Slay
14-02-2010, 15:17
Wolf το μονο που μπορω να σκεφτω οτι φταιει ειναι καποια κομματια κωδικα στο navbar τα οποια ειναι απενεργοποιημενα με comment , δηλαδη αντι να τα σβησω τα εβαλα μεσα σε <!-- --> αυτο λογικα δεν πρεπει να δημιουργει προβλημα, αλλα ειναι η μονη αλλαγη που μπορω να σκεφτω οτι το ενοχλει, οποτε αν θελεις μπορουμε να δοκιμασουμε να σβησω αυτα τα κομματια και να τσεκαρουμε γιατι φευγει, βεβαια υπαρχει και πιθανοτητα να χαλασει παλι (χωρις καποιον προφανη λογο) για ολους τους αλλους.

Valkyre
14-02-2010, 15:20
Εμενα απλα εμφανιζεται μετακινημενο λιιιιιγο προς τα πανω , ενα-δυο πιξελ θεμα δηλαδη.

enstikto
14-02-2010, 15:46
Στο firefox παίζει μιά χαρά παιδιά! Απο iphone δεν φαίνετε καλά όμως. Η εικώνα του PS3 είναι αλλού ντ' αλλού με το υπόλοιπο. Όχι ότι με πειράζει, απλά ενημερώνω :)

Snk
14-02-2010, 16:25
Όσοι το βλέπετε στραβά, έχετε πατήσει ctrl+f5 πιο πριν για σας φορτώσει την cashe από την αρχή ;

WolfRathmA
14-02-2010, 17:39
Γενικα το προβλημα πρεπει να παρουσιαστηκε απο τοτε που βαλαμε τα "new posts" και "portal" επανω στη μπαρα. Δεν εξηγείται αλλιως. Και εγω στο σπιτι μου το βλεπω στραβο και με Safari και Firefox απο Mac ενω στη δουλεια μου και με IE και Firefox με XP δεν εχω κανενα προβλημα...WTF?

tonybsg
15-02-2010, 02:29
Με Firefox 3.5.7 δεν είναι στραβό, αλλά βλέπω την γραμμούλα από κάτω.

WolfRathmA
15-02-2010, 03:59
Με τι γραμουλα απο κατω δε μπορω να κανω κατι δυστηχως... σε μερικους θα εμφανιζεται και σε μερικους οχι. Αυτα εχει η ζωη. LoL :P

tonybsg
15-02-2010, 09:55
Πφφφφ :P

mobster21
16-02-2010, 00:02
να το βγαλετε τελειως το εχετε σκεφτει?