Page 10 of 20 FirstFirst ... 67891011121314 ... LastLast
Results 181 to 200 of 391

Thread: Anthem

  1. #181
    Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    2,348

    Default

    Co-op είναι το παιχνίδι ρε παιδιά, έτσι δεν είναι? Online PVE-Coop. Τι PVP?

  2. #182

    Default

    Ώπα σόρρυ αναφέρομουν ότι σαρεσει το PVP εδώ στο φόρουμ μεταξύ χρηστών. Μια χαρά εντύπωση έχετε κ οι 2!

  3. #183
    Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    2,348

    Default

    What Can You Do In The Demo?

    The Anthem demo takes place just before the halfway point of the full game's story, and you'll be able to play through two story missions. You'll also be able to explore a portion of Anthem's full map in freeplay mode, and take on one of the game's harder pieces of a content: a Stronghold.
    With the exception of the Stronghold--which must be tackled with four players--every part of the demo can be done solo or as a group. However, you receive experience boosts when playing with others, so it's worth your time to team-up. You'll start at level 10 in the demo and be able to reach 15. Everyone starts with the Ranger Javelin, and at level 12 you'll be able to unlock one of the three others: Colossus, Interceptor, or Storm. You'll only be able to unlock one other Javelin the whole demo, so choose wisely.
    If you played the Anthem VIP demo, your progress from that demo will carry over into this one. Your progress from either demo, however, will not carry over into the full game.

  4. #184
    Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    14,940
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

    Default

    Κόψτε το εδώ.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

  5. The Following 3 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

    christos-sonyboy (01-02-2019),Lefteris_X (01-02-2019),ScaryTerry (01-02-2019)

  6. #185
    Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    2,348

    Default

    Rocket Ranger 3D με όπλα! Θα λιώσουμε.....

  7. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

    Lefteris_X (01-02-2019)

  8. #186
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Outer Heaven
    Posts
    31,230
    Name
    Δημήτρης

    Default

    Ωραιοτατο downgrade. Ευγε.

  9. #187

    Default

    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ωραιοτατο downgrade. Ευγε.
    Το downgrade είναι γνωστό εδώ κ καιρό. Προσωπικά δεν με χαλάνε τα γραφικά που έχει (ps4 day 1 edition). Το θέμα είναι να δουλεύει σωστά κ να έχει περιεχόμενο. Στο launch θα έχει μόνο 3 strongholds.

  10. #188
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Outer Heaven
    Posts
    31,230
    Name
    Δημήτρης

    Default

    Ουτε σωστα δουλευει οταν τρεχει με 25 καρε μεσο ορο.

  11. #189

    Default

    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ουτε σωστα δουλευει οταν τρεχει με 25 καρε μεσο ορο.
    Το ντέμο. Εγώ μιλάω για το full game κ το τι πρέπει να κάνει. Τα είδα κ το downgrade κ τα καρέ. Αλλά το έχω δει κ σε 100 άλλα παιχνίδια.
    Last edited by ScaryTerry; 04-02-2019 at 12:48.

  12. #190
    Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    Posts
    446
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

    Default

    Πάει και αυτό.

    Τελικά από ότι φάνηκε ήμουν από τους λίγους τυχερούς χωρίς προβλήματα κατά την διάρκεια του VIP Demo. Αλλά από τότε και μέχρι το ΣΚ που πέρασε φρόντισε η ΕΑ και κατ' επέκταση η Bioware να μου επιβεβαιώσει όλα αυτά που φοβόμουν.

    Είχα συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι το παιχνίδι δεν πάει να κάνει κάτι το πολύπλοκο ή πρωτοποριακό. Θέλω πάρα πολύ να μου αρέσει γιατί είναι sci-fi, έχει ωραίο κόσμο και στο κάτω κάτω για ένα-δύο μήνες μια χαρά θα περάσω την ώρα μου. Αλλά ας είναι καλά εκεί στην ΕΑ. Πάμε:

    Ξεκινάνε και λένε pre-order για να παίξετε το VIP DEMO, όπου DEMO σημαίνει δείγμα από τον τελικό κώδικα. Ναι; Ναι. Ωραία έως εκεί. Κυκλοφορεί το VIP DEMO και είναι χάλια από πλευράς bugs. Απαντάει η ΕΑ/Bioware πως ήταν έκδοση 6 εβδομάδων πριν την Golden έκδοση (δηλαδή αυτή που πάει για κάψιμο στα δισκάκια). Κάπου εδώ ξεκινάει και ξεδιπλώνεται ένα γαϊτανάκι από ψέματα και γεγονότα που θα έκανε τον καθένα να μην θέλει να αγοράσει το παιχνίδι.


    • Κάνουν patch την έκδοση που ήταν 6 εβδομάδες πριν αντί να έβγαζαν απλά ένα demo με τον τελικό κώδικα. Έστω ότι αυτό είναι απλά κώδικας 6 εβδομάδων. Δεν είχαν καταγραφές ώστε να γνωρίζουν ποια προβλήματα είχε ο συγκεκριμένος κώδικας ώστε να έδιναν στην κυκλοφορία έναν κώδικα 4 εβδομάδες πριν; Δηλαδή πρέπει να πιστέψουμε πως μια εταιρία που καίγεται αυτό το παιχνίδι να πάει καλά, προτίμησε να κυκλοφορήσει προβληματικό demo αντί να κυκλοφορήσει τον καλύτερο κώδικα που υποτίθεται έχουν; Οι κινήσεις τους αποδεικνύουν πως αυτός είναι ο τελικός κώδικας του παιχνιδιού.
    • Αλλάζουν το όνομα από Open Demo σε Open Beta αφού τους έκραξε ο κόσμος. Άρα όλο αυτοί που το έκαναν preorder, γιατί το έκαναν για να παίξουν Beta; Διότι παντού η ΕΑ/Bioware αναφέρει VIP Demo και όχι VIP Beta. Σημείωση δεν το έχω κάνει preorder.
    • Είχαν πει πως θα έχει 3 strongholds στο παιχνίδι. Τελικά δεν θα τα έχει ούτε αυτά την ημέρα της κυκλοφορίας.
    • Τα επίπεδα δυσκολίας από 6 έγιναν μόνο 3 και αυτά απλά αλλάζουν την ζωή και τη ζημιά που κάνουν οι εχθροί. Ούτε νέοι εχθροί εμφανίζονται (όπως στο Diablo 3), ούτε αλλάζουν τακτική (όπως στο Destiny).
    • Είχαν πει πως τα microtransactions δεν θα μπαίνουν εμπόδιο στο παιχνίδι. Μετά διαρρέουν εικόνες που δείχνουν τις απαράδεκτες τιμές των cosmetic items (δηλαδή στολές, χρώματα κτλ) και καταλαβαίνει κανείς πως το κύριο μέλημα είναι και θα είναι τα microtransactions και όχι το gameplay. H ΕΑ δεν είναι Epic Games και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές.
    • Όσο και αν προσπαθούν να απαντάνε οι developers στα πάντα δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα. Δεν ξεχνώ No Man's Sky, δεν ξεχνώ την απίστευτη κίνηση της Activision να βάλει mirotransactions σε παιχνίδι μετά την κυκλοφορία του ενώ είχε δηλώσει πως δεν θα έχει.
    • Η ΕΑ ψάχνει απεγνωσμένα μια επιτυχία πριν κλείσει το οικονομικό τετράμηνο και πιέζει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι όπως να'ναι. Όλα της τα παιχνίδια πλην του Fifa απέτυχαν παταγωδώς.
    • Γνωρίζουμε πως η ΕΑ την ενδιαφέρει να παρέχει όλα τις τα παιχνίδια σαν υπηρεσίες και πως τα microtransactions είναι ο πρωταρχικός της στόχος.
    • Ξέρουμε επίσης πως ότι αποτυγχάνει η ΕΑ το παρατάει, σε αντίθεση με άλλες εταιρίες (όπως η UbiSoft) που προσπαθεί να τα βελτιώσει έστω και μήνες μετά. To Division ήταν σε παρόμοια κατάσταση από πλευράς περιεχομένου και bugs όταν βγήκε, αλλά η Unisoft έκανε ότι μπορούσε για να το διορθώσει.
    • Θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω αλλά νομίζω καταλάβατε.


    Μίλησα καλά για το παιχνίδι στην προηγούμενη ανάρτηση μου διότι όπως είπα και πιο πριν ήμουν από τους τυχερούς χωρίς τρελά προβλήματα. Για αυτό και λέω αυτά τώρα, γιατί δεν μου κάθεται καθόλου καλά όλο αυτό το παραμύθι και η ανειλικρίνεια απέναντι στον κόσμο. Όσο και αν θέλω να υποστηρίξω την Bioware επειδή μας έχει χαρίσει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών δεν μπορώ. Αποδεικνύεται πως εκείνη η Bioware πέθανε την μέρα που την αγόρασε η ΕΑ. Εμένα αυτό που με χαλάει είναι που φοβάμαι πως δεν θα προλάβουμε να δούμε Dragon Age 4.

    To παιχνίδι έχει μια έντονη μυρωδιά Fallout 76 χωρίς την θέληση/υποστήριξη της Bethesda από πίσω. Κόσμος θα το αγοράσει και θα το παίξει σε πολλούς ήδη αρέσει τρελά, αλλά 60 Ευρώ για ένα παιχνίδι που είναι σε beta, δεν έχει end game και του οποίου η ζωή μετράει ανάποδα από την μέρα που ξεκίνησε να φτιάχνεται, από μια εταιρία που πάει από το ένα ψέμα στο άλλο, εγώ δεν τα δίνω. Αν ήταν έξυπνη η ΕΑ θα το έδινε Free to Play και θα ακολουθούσε το μοντέλο του Fortnite ή του Warframe.

    Κάνω μια πρόβλεψη. Σε τέσσερις μήνες, μπορεί και πιο σύντομα, θα το δίνουν μισή τιμή ή θα βγει σε προσφορά.
    Last edited by Sutorcen; 04-02-2019 at 12:57. Reason: ορθογραφικά λάθη
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

  13. The Following 2 Users Say Thank You to Sutorcen For This Useful Post:

    Peteoklis (04-02-2019),Sir_Teraflop (04-02-2019)

  14. #191

    Default

    Τα microtransaction αφού είναι cosmetic γτ να σε χαλάει πόσο τα έχουν? Το κοινό υπάρχει για να τα αγοράσει άσχετα αν εσύ κ εγώ βγάζουμε καντιλες άμα υπάρχουν μέσα.
    Tα strongholds θα είναι 3 από το launch. 1 ήταν στα ντέμο, άλλο ένα που το επαιξαν streamers και άλλο ένα που δεν το έχουμε δει. Με ρωτάς είναι αν είναι αρκετά? Δεν ξέρω καθόλου. Μένει να το δούμε αλλά δεν νομίζω ότι είναι αρκετά.
    Μιλάς για το division σαν να έκανε δυναμικό come back. Το πήρα πρώτη μέρα. Στην εβδομάδα την πρώτη δεν είχα τι να κάνω. Ναι το φτιάξανε αλλά έφυγε παααρα πολύς κόσμος.
    Στο χέρι τους είναι τι θα κάνουν.

  15. #192
    Forum GOD Christos33's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    5,982
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

    Default

    Κ εμένα μου φαίνεται φούσκα το πολύ 2-3 μήνες κ μετά κάνεις δεν θα παίζει μόνο όταν βγει DLC, οπότε το αφήνω έτσι κ βλέπουμε όταν βγει τι έχει να προσφέρει σε καμία περίπτωση όπως το είδα δεν παει για αγορά Day one κ όπως υπολογίζω επειδή είμαι άρρωστος με Division κ ότι σκατα μου δώσουν εκεί θα το παίξω με βλέπω να πάει πολύ μακριά για αγορά του anthem σε περίπτωση που βγει καλό.

    Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    xbox:Christoforo7s

  16. #193
    PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2,493
    PSN ID
    air23gr

    Default

    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ουτε σωστα δουλευει οταν τρεχει με 25 καρε μεσο ορο.
    Σε 4κ αναλυση πεφτει τοσο( σε 1080π αναλυση τρεχει σε πολύ υψηλοτερο φρειμ το παιχνιδι.Σε ps4 pro

  17. #194

    Default

    Οφείλω να ομολογήσω πως ενώ αρχικά το είχα δει θετικά άλλαξα γνώμη.
    Δεν πιστεύω λέξη από τις διάφορες υποσχέσεις.
    Τί πάει να πει έχουμε νεώτερο build με βελτιώσεις;
    Μετά δεν μου άρεσαν καθόλου τα όπλα. Είναι αδιάφορα και δεν έχουν κανένα ουσιαστικό ρόλο στο gameplay. Αν δεν παίξεις με abilities και elements δεν γίνεται τίποτα.
    Περιεχόμενο στην έναρξη; Για γέλια.
    Θα δω πως θα πάει και βλέπουμε. Αν και πιστεύω πως στο είδος θα βγει νικητής το Division. Μέχρι αποδείξεως του εναντίου βέβαια.


  18. #195

    Default

    Quote Originally Posted by Conjure7 View Post
    Οφείλω να ομολογήσω πως ενώ αρχικά το είχα δει θετικά άλλαξα γνώμη.
    Δεν πιστεύω λέξη από τις διάφορες υποσχέσεις.
    Τί πάει να πει έχουμε νεώτερο build με βελτιώσεις;
    Μετά δεν μου άρεσαν καθόλου τα όπλα. Είναι αδιάφορα και δεν έχουν κανένα ουσιαστικό ρόλο στο gameplay. Αν δεν παίξεις με abilities και elements δεν γίνεται τίποτα.
    Περιεχόμενο στην έναρξη; Για γέλια.
    Θα δω πως θα πάει και βλέπουμε. Αν και πιστεύω πως στο είδος θα βγει νικητής το Division. Μέχρι αποδείξεως του εναντίου βέβαια.
    Γενικότερα το κλίμα έχει γυρίσει εναντίον τους. Με βάση αυτά που βλέπεις δεξιά αριστερά (yt-forum) υπάρχει πολύ καχυποψία μετά κ το δεύτερο ντέμο.
    Ελπίζω να πάρουν feedback κ να είναι γρήγοροι στις προσθήκες τους αλλιώς πάμε γι'αλλα δεν θα κλάψουμε κιόλας.
    Σίγουρα σαν πακέτο το division είναι καλύτερο στα μάτια μου.

  19. The Following User Says Thank You to ScaryTerry For This Useful Post:

    Peteoklis (04-02-2019)

  20. #196

    Default

    Από την άλλη μεριά όμως το anthem δεν θα χρεώνει dlcs ενώ στο Division προβλέπω μεγάλο "άρμεγμα", που δεν έχω καμία διάθεση να ακολουθήσω.

  21. #197
    mihalis13's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Χολαργός
    Posts
    8,540
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

    Default

    Αν δεν κάνω λάθος και στο Division 2 όλα δωρεάν θα είναι.
    Εμένα μου άρεσε το Anthem αλλά δεν θα το πάρω day one και και θα πάρω αλλά games όποτε ούτε χρόνος θα υπάρχει αλλά ούτε χρήμα.
    Προς καλοκαιράκι θα το αγοράσω.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

  22. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

    Conjure7 (06-02-2019)

  23. #198
    Forum GOD Christos33's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    5,982
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

    Default

    Quote Originally Posted by Conjure7 View Post
    Από την άλλη μεριά όμως το anthem δεν θα χρεώνει dlcs ενώ στο Division προβλέπω μεγάλο "άρμεγμα", που δεν έχω καμία διάθεση να ακολουθήσω.
    Για τον πρώτο χρόνο όλα free είναι ακόμα κ τα DLC, το season απλά θα δίνει κάποια έξτρα πράγματα, υπολογίζω τίποτα κουτιά κάθε 15 μέρες όπως στο ένα κ υλικά Division tech κ τέτοια. (Δεν έχουν ανακοινωσει ακριβώς τι περιέχει)

    Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    xbox:Christoforo7s

  24. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

    Conjure7 (06-02-2019)

  25. #199
    Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    13,722
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

    Default



    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - SVS SB1000Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos | PS5 |

    Follow me!



  26. #200
    Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    13,722
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

    Default

    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - SVS SB1000Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos | PS5 |

    Follow me!



Page 10 of 20 FirstFirst ... 67891011121314 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •