Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 41 to 60 of 90

Thread: Dishonored 2

Advanced Member balabanis's Avatar
    PSN ID
    BalaJim

Δε μπορω να καταλάβω πως το κοινο γυριζει τη πλατη του και φτηνει τετοια παιχνιδια και στρεφετε σε ανοησιες τυπου PUPG. Γνησια single player εμπειρία με ξεχωριστους μηχανησμους, τρομερος σχεδιασμος επιπεδων, καλο stealth, τρομερη AI, μια καλογραμενη ιστορια που σε ταξιδευει... πραγματικά ενα διαμαντι απο την Arkane.
    Αυτο που συμβαινει ειναι δειγμα των εποχων που ζουμε, με οτι και αν σημαινει αυτο. Παιχνιδι του 2016 το αγορασα τωρα στα 10 ευρω!
    Ολο και λιγοτερα τετοια παιχνιδια βλεπω στο μελλον...

2. The Following 4 Users Say Thank You to balabanis For This Useful Post:

christos-sonyboy (06-01-2018),PDS (06-01-2018),toninio (08-01-2018)

συμφωνω απολυτα σε οτι ειπες .να προσθεσω οτι αυτο με τα mmo τυπου pubg εχει παραγινει.

Τι σχεση εχει το pubg(που δεν ειναι καν διαθεσιμο για ps4) με το dishonored 2?Επισης οσο καλο και να ειναι το παιχνιδι,συγκεκριμενα το 2 ειχε παρα μα παρα πολλα τεχνικα θεματα.Εγω το σταματησα επειδη δεν μπορουσα να το παιξω επειδη ετρωγα μπλε οθονη οπως εχω γραψει πιο παλια.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Fulgore View Post
    Τι σχεση εχει το pubg(που δεν ειναι καν διαθεσιμο για ps4) με το dishonored 2?Επισης οσο καλο και να ειναι το παιχνιδι,συγκεκριμενα το 2 ειχε παρα μα παρα πολλα τεχνικα θεματα.Εγω το σταματησα επειδη δεν μπορουσα να το παιξω επειδη ετρωγα μπλε οθονη οπως εχω γραψει πιο παλια.
    Δεν λέει για το PUGB συγκεκριμένα αλλά για την γενική τάση που ακολουθούν οι εταιρείες των always-on/GaaS/F2P/early access/multiplayer τίτλων.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

6. The Following 2 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

balabanis (07-01-2018),christos-sonyboy (07-01-2018)

δε συναντησα ουτε μισο τεχνικο προβλημα.ισως να του εγιναν καποια update.

PSN ID
    BalaJim

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Δεν λέει για το PUGB συγκεκριμένα αλλά για την γενική τάση που ακολουθούν οι εταιρείες των always-on/GaaS/F2P/early access/multiplayer τίτλων.
    Lnds500 ακριβως. Μιλάω καθαρά για τη τάση της εποχής και την κατεύθυνση των εταιριών. Δυστηχως η ευτυχώς εμείς ορίζουμε την αγορά με τα λεφτά μας. Ίσως έπρεπε να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί με τα σκουπίδια εκεί έξω που δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τπτ, τιμώντας τα αξιόλογα παιχνίδια όπως αυτό.

Και εγώ τώρα που το τελείωσα κανένα πρόβλημα δεν είχε, αλλά διάβασα πως διορθώθηκε με patch.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Quote Originally Posted by balabanis View Post
    Lnds500 ακριβως. Μιλάω καθαρά για τη τάση της εποχής και την κατεύθυνση των εταιριών. Δυστηχως η ευτυχώς εμείς ορίζουμε την αγορά με τα λεφτά μας. Ίσως έπρεπε να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί με τα σκουπίδια εκεί έξω που δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τπτ, τιμώντας τα αξιόλογα παιχνίδια όπως αυτό.
    Μα εμεις(ολοι)οριζουμε οντως την αγορα με τα λεφτα μας.Και οι περισσοτεροι ψηφιζουν με το πορτοφολι τους εδω και χρονια κυριως στα online παιχνιδια για χ και Ψ λογους.
    Που ειναι ακριβως στο προβλημα?Επειδη δεν μας αρεσουν σε μας τους λιγους που προτιμαμε τα single player παιχνιδια?Σκουπιδια απο που και ως που?

Μου φαινεται ορισμενοι εχετε ξεχασει οτι δεν εχει ολος ο κοσμος τα ιδια γουστα ακομα και οσον αφορα τα ειδη παιχνιδιων που παιζει.Και ειναι κατι που το διαβαζω παρα πολυ συχνα αυτο εδω στο forum οσον αφορα γενικα τα online παιχνιδια.Ουτε εγω προσωπικα προτιμω τα online παιχνιδια απο τα single player(γιαυτο εχω και το profile μου ανοιχτο να δει οποιος θελει τι παιχνιδια παιζω/προτιμω,αλλα δεν θα βγω να τα χαρακτηριζω και σκουπιδια ολα τα multiplayer παιχνιδια επειδη δεν μαρεσουν εμενα,και ουτε ειναι κιολας.
    Last edited by Fulgore; 07-01-2018 at 15:33.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Μην ξεφύγει και αυτό το thread με άσχετα. Αν θέλετε συνεχίστε την συζήτηση με το τι είναι ποιοτικό παιχνίδι και τι όχι αλλού.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Η αλήθεια είναι ότι παιχνίδια σαν αυτό ή το Deus X πιέζονται πιο πολύ από το βάρος "άλλων" single player AAA - παρά από τα αντίστοιχα multiplayer.

Κρίμα όμως γιατί χρειάζεται περισσότερο exposure στο κοινό. Μια χαρά παιχνιδάκι για μένα και το 1 και το 2.

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Μην ξεφύγει και αυτό το thread με άσχετα. Αν θέλετε συνεχίστε την συζήτηση με το τι είναι ποιοτικό παιχνίδι και τι όχι αλλού.
    Δεν εχεις καθολου αδικο αγαπητε αλλα το πρωτο σχολιο μετα απο καιρο που γραφτηκε ειχε αυτο τον χαρακτηρα αρα λογικα και αναμενομενα τα επομενα σχολια.

Επισηςτο παρον θεμα ειναι ψιλο ανενεργο υπο την εννοια οτι δεν εχει γραψει κανεις τιποτα ουτε για το dlc που εχει βγει εδω και μισο χρονο περιπου.
    http://www.metacritic.com/game/plays...f-the-outsider

Βεβαια αν υπαρχει προβλημα,τοτε τελος απο μενα στο off topic.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Δεν εχεις καθολου αδικο αγαπητε αλλα το πρωτο σχολιο μετα απο καιρο που γραφτηκε ειχε αυτο τον χαρακτηρα αρα λογικα και αναμενομενα τα επομενα σχολια.

Επισηςτο παρον θεμα ειναι ψιλο ανενεργο υπο την εννοια οτι δεν εχει γραψει κανεις τιποτα ουτε για το dlc που εχει βγει εδω και μισο χρονο περιπου.
    http://www.metacritic.com/game/plays...f-the-outsider

Βεβαια αν υπαρχει προβλημα,τοτε τελος απο μενα στο off topic.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να συνεχιστεί η κουβέντα σε άλλο ή καινούργιο thread.

Δεν υπάρχει όμως λόγος να συνεχιστεί σε thread παιχνιδιού, άσχετα αν γράφει κόσμος ή όχι.

Είναι σαν να πάμε να κάνουμε κουβέντα για ποδοσφαιρικές ομάδες στο thread του Rocket League.

Οπως ειπα αν οντως ειναι κατι που ενοχλει τελος απο μενα.Ο μονος λογος που δεν ανοιξα προσωπικα τετοιο θεμα(ή δεν ξερω αν υπαρχει κιολας)ειναι γιατι ξερω οτι ακρη δεν προκειται να βγει(και το βλεπω ουτως ή αλλως οποτε αναφερεται και σε αλλα θεματα οπως ειπα με την πρωτη ευκαιρια).

Για το Dishonored 2 αυτο καθαυτο να πω μονο οτι εν μερη δεν ειναι τυχαιο το γρηγορο price drop που ειχε το παιχνιδι,παρολες τις πολυ υψηλες κριτικες που πηρε γενικα λογω του τομεα της αποδοσης οταν πρωτο βγηκε(σε καποιους πχ δεν αρεσαν οι επιλογες στους στοχους σε σχεση με το αρχικο παιχνιδι)και της χαμηλης διαφημισης. Η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που εγραψα το τελευταιο σχολιο δεν εχω ψαξει να δω τι παιζει απο πλευρας patch αλλα περιμενω να δω αν θα βγαλουν και τιποτα αλλο απο dlc πρωτα για να δω ποτε και σε ποια πλατφορμα θα το παρω.Δεν ειναι και οτι το καλυτερο να παιζεις fps στα 30fps(σε ορισμενα σημεια παλια ειχε και drops)κατι που το εμπεδωσα καλα με το αλλο παιχνιδι του στουντιο αυτου το Prey.

PSN ID
    BalaJim

Default Dishonored 2

Με τα οποία λάθη του, είναι ένα πολύ ωραίο και καλοφτιαγμένο single player παιχνίδι. Κακως αγνοήθηκε.
    Πρέπει να υπάρχουν τέτοια παιχνίδια γιατί σε λίγα χρόνια θα κλείσουν και τα λίγα studio που έμειναν.

Last edited by balabanis; 08-01-2018 at 03:21.

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Και με τιμή 10Ε πλέον

Εγώ δυστυχώς είμαι από αυτούς που δεν έπαιξαν και το πρώτο, αλλά τα έχω πάρει και τα δύο στο PS4 ελπίζοντας να τα παίξω κάποια στιγμή!

PS4forums Addict rookie's Avatar
    PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    συμφωνω απολυτα σε οτι ειπες .να προσθεσω οτι αυτο με τα mmo τυπου pubg εχει παραγινει.
    mmo typou pubg.....τι σημαινει αυτο ρε παιδια?

Τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο

Συμφωνώ με φίλο Balabanis, ότι δηλαδή παιχνίδια σαν το Dishonored πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν. Μιλάμε για τρομερό single player παιχνίδι (αφήνω στην άκρη τυχόν τεχνικά θέματα κι επικεντρώνομαι καθαρά στην ποιότητα gameplay και στα στοιχεία αυτού). Εγώ για αυτά τα παιχνίδια ασχολούμαι με το gaming. Για να παίξω το επόμενο Deus Ex, Dishonored, Half life, Uncharted, Last of Us, παιχνίδια του Ueda, του Cage κλπ. Κανένα πρόβλημα και καμία αντίθεση στα multiplayer, κάποια από τα οποία μπορεί κα να είναι σούπερ διασκεδαστικά και ποιοτικά φυσικά (δεν ξέρω, δεν τα παίζω, υποθέτω). Απλά, η αληθεια είναι ότι οι εταιρείες πρώτα κοιτάνε το κέρδος (λογικό) και το κέρδος είναι στα multiplayer, σε microtransactions ή σε single player με σούπερ γραφικά κι εφφέ, κι από ουσία, λίγα πράγματα. Δεν γίνεται όμως έτσι. Η ποιότητα βρίσκεται σε παιχνίδια δημιουργών που τα φτιάχνουν έχοντας και την διάθεση να κάνουν κάτι ποιοτικό, και τέτοιο είναι το Dishonored (και το 1 και το 2), και ασφαλως και το Prey, που θα ξεκινήσω σύντομα, και χωρίς ποιότητα, δεν θα υπάρχει gaming. Θα απομείνουν να παίζουν μόνο ανεγκέφαλα πιτσιρίκια.
    Παιχνίδια σαν το Dishonored είναι οι αντίστοιχοι Ροναλντίνιο και Ζινταν του ποδοσφαίρου, γνώμη μου πάντα. Χωρίς αυτούς, η μπάλα θα είναι κάτι βαρετό κι επαναλαμβανόμενο......

19. The Following 4 Users Say Thank You to toninio For This Useful Post:

balabanis (08-01-2018),Kane (09-01-2018),PDS (08-01-2018),Snk (08-01-2018)

Quote Originally Posted by rookie View Post
    mmo typou pubg.....τι σημαινει αυτο ρε παιδια?
    massively multiplayer online σημαινει το mmo και το pubg ειναι mmo παιχνιδι.αν με ρωτας οντως αυτο.

21. The Following User Says Thank You to christos-sonyboy For This Useful Post:

rookie (09-01-2018)

Quote Originally Posted by balabanis View Post
    Με τα οποία λάθη του, είναι ένα πολύ ωραίο και καλοφτιαγμένο single player παιχνίδι. Κακως αγνοήθηκε.
    Πρέπει να υπάρχουν τέτοια παιχνίδια γιατί σε λίγα χρόνια θα κλείσουν και τα λίγα studio που έμειναν.

Αυτο που δεν καταλαβαινεις απο αυτα που εγραψα παραπανω οπως και πολλοι αλλοι ειναι οτι τα παιχνιδια(κυριως τα single player)τις περισσοτερες πωλησεις τις κανουν το πρωτο διαστημα οταν πρωτοβγαινουν. Στην περιπτωση του Dishonored 2 λοιπον μπορει τωρα να τα γραφεις αυτα που το παιχνιδι κοστιζει μολις 10ευρω απο αλυσιδα και εχουν βγει και τοσα patch αλλα αν το ειχες παρει τον πρωτο καιρο στα 50 και 60ευρω μαζι με τα οποια θεματα ειχε ισως να ελεγες αλλα πραγματα.
    Και για το The Order πολλοι που το παιξανε τωρα που η τιμη του ειναι χωμα απορουν για το κραξιμο που εφαγε.....

Επισης εξακολουθω να μην μπορω να καταλαβαινω που ακριβως κολλαει η συγκριση του Dishonored με το pubg.Αν η Arkhane εβγαζε ανακοινωση οτι παραταει τα single player παιχνιδια λογω χαμηλων πωλησεων και γυρναει σε multiplayer παιχνιδια να το καταλαβαινα να υπηρχε αυτη η τοποθετιση αλλα σε εταιρεια που βγαζει σχεδον αποκλειστικα Single player παιχνιδια που κολλαει αυτο?
    http://dishonored.wikia.com/wiki/Arkane_Studios
    Γενικα η Bethesda ανακατευεται κυριως σε single player παιχνιδια.

Και δεν ειναι φυσικα μονο η Arkane.Τα περισσοτερα exclusives του playstation ειναι κυριως single player παιχνιδια.Το μεγαλυτερο/σημαντικοτερο παιχνιδι του 2017 το horizon ειναι single player οπως και το 2015 το BLoodborne και παει λεγοντας.

στο εξηγησαν κ παραπανω κ στο γραφω κ εγω τωρα.δεν εχει καμια σχεση το pubg σαν παιχνιδι με το dishonored το ξερουμε αυτο.αυτο που εννοουμε εδω ειναι οτι δινετε περισσοτερη σημασια απο τον κοσμο συνεπως κ απο τις εταιριες στα mmo παρα στα single player.

Εχει και τα καλα του αυτο εν μερη γιατι οπως εγραψα και πιο πριν αν ο κοσμος το ειχε λιωσει το dishonored 2 δεν κοστιζε τωρα 9.99,αλλα 29.99 .Αρα να παρακαλατε οταν εχουμε περιπτωσεις οπως του dishonored,γιατι και τα αλλα παιχνιδια της Bethesda φετος(wolfenstein και evil within)που ηταν στην ιδια μοιρα επεσαν πολυ γρηγορα οι τιμες τους

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Bookmarks