DJTaurus (18-10-2016)
Ισως εχει σχεση με αυτο Βαγγέλη. Για δες...
http://gr.ign.com/m/playstation-vr-p...playstation-vr
PDS (17-10-2016)
Μπορει ναι. Σε μενα δν ειναι τοσο ενοχλητικο οσο το περιγραφει αλλα οσο να ναι μια κληση προς τα δεξια την εχει.
.
Παιδια δυο ερωτήσεις, Καλώδιο HDMI από ότι κατάλαβα δεν θα φεύγει πια από το ps4 προς την tv αλλα η σύνδεση θα γίνεται μέσω του τροφοδοτικού του vr άρα όταν θέλω να παίξω κανονικό παιχνίδι στο ps4 η εικόνα πάει στην tv μέσω του τροφοδοτικού του vr και ας είναι σε standby mode ???(κλειστώ εννοώ);;;
Και δυτερη ερώτηση, τα κλασικά official ακουστικά 7.1 της Sony (gold headset) ασυρματα ξέρω ότι βγάζουν ήχο 7.1, αν τα συνδεσω με το aux στην υποδοχή που έχει το vr η στο χειριστήριο θα συνεχίσουν να βγάζουν ήχο 7.1 ή απλό stereo ;;; και τι ρόλο θα παίζει το μικρόφωνο που εχουν τα ακουστικα αφού και το vr έχει δικό του μικρόφωνο ενσωματωμένο;;;
Δυο πραγματάκια που βρήκα δωρεάν στο γιαπωνέζικο store.
Πρώτο, Don't Be Afraid - Resident Evil
Eίναι 500ΜΒ και κρατάει γύρω στα 30 δευτερόλεπτα,
είσαι δίπλα σε μια πεσμένη μηχανή, νύχτα με βροχή και έρχεται ένα αμάξι κατά πάνω σου και σταματάει παρά δίπλα,
αξίζει, παίρνεις μια ιδέα από το VR παιχνίδι.
Οποιος έχει PSVR ας το κατεβάσει γιατί δεν έχει καμμιά σχέση το βιντεάκι του youtube με το να είσαι πραγματικά ΕΚΕΙ.
Δεύτερο και καλύτερο, Shin Godzilla. (1.5GB και κρατάει γύρω στα 2 λεπτά)
Eίσαι παγιδευμένος δεν μπορείς να κάνεις κάτι
και απλά παρακολουθείς τα ελικόπτερα που του ρίχνουν πυραύλους και το οδυνηρό τέλος σου!
Ο ήχος που βγάζει ο Godzilla εκπληκτικός όπως και τα ελικόπτερα που περνούν από πάνω σας,
γυρίστε το κεφάλι σας να νιώσετε το 3D audio.
Επαναλαμβάνω, όσοι έχετε PSVR μην δείτε το βιντεάκι, στο VR εκτός ότι είσαι ΕΚΕΙ διακρίνεις και περισσότερη λεπτομέρεια.
Περιγραφετε όλοι μια τόσο ωραία και καινούργια εμπειρία (σαν να βγήκε μια νέα κονσόλα πχ) που με έχετε βάλει στην πρίζα να το γλυκο-κοιταω για λίγο αργότερα όμως
Sent from my X9180 using Tapatalk
toninio (19-10-2016)
Αυτο αρκεί.
Άρα το στικακι δεν χρειάζεται
Φαντάζομαι ότι δεν φορτιζουν και ταυτοχρονα
Last edited by Dinos; 19-10-2016 at 11:49.
Το πρώτο ανοίγει και κουτι του VR δεν χρειάζεται να βγάζεις καλώδια αλίμονο αν το κάναμε αυτό συνέχεια, βέβαια εμένα μια κόλλησε και δεν ανοιξε έβγαλα λιγο το ρεύμα του και το ξανα εβαλα.
Στο δεύτερο απο οτι είπε ο Οδυσσέας με VR στο καρφι βγάζει 3D ήχο, τώρα για 7.1 δεν ξέρω αν μπορει απο σκέτο καρφι αλλά μου φαίνεται δύσκολο.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sorry για την ασχετοσύνη αλλα θέλω να ρωτήσω εγώ που έχω κανονικό ηχοσυστημα 5.1 με ενισχυτή συνδεδεμένο με οπτική ίνα στο ps4 θα έχω 3d ήχο στο VR ???
Bookmarks