Page 14 of 37 FirstFirst ... 410111213141516171824 ... LastLast
Results 261 to 280 of 734

Thread: Battlefield 1

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Σήμερα γενικά παρατήρησα τρελά κολλήματα στο PSN, τα οποία επηρέαζαν ακόμα και το PDM (PS4 menu).
    Είχα βάλει να κατεβάσω την beta και ένα patch και είχα μέχρι και αποσυνδέσεις.
    Έχω την εντύπωση ότι όλο το infrastructure έχει γονατίσει με τον αριθμό των παικτών που θέλουν να κατεβάσουν και να συνδεθούν μετά στο παιχνίδι.

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Όχι θέματα με psn δεν είχα καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα. Κατέβηκε σφαίρα. Στους servers της EA μου γράφει ότι δε μπαίνει.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Σήμερα γενικά παρατήρησα τρελά κολλήματα στο PSN, τα οποία επηρέαζαν ακόμα και το PDM (PS4 menu).
    Είχα βάλει να κατεβάσω την beta και ένα patch και είχα μέχρι και αποσυνδέσεις.
    Έχω την εντύπωση ότι όλο το infrastructure έχει γονατίσει με τον αριθμό των παικτών που θέλουν να κατεβάσουν και να συνδεθούν μετά στο παιχνίδι.
    Το psn και το store έχει εδω και καιρό κατα περιοδους προβλήματα.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Καλα πεσανε ολη στην beta, lost connection αντε γειά, πιστεύω να είναι μονο στην beta.
    Ξέχασα να αναφέρω λίγο που έπαιξα πολυ Sniper

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Πω πω πω πω.....
    Τι πατάτα είναι αυτή;
    Βαρετό, υποτονικό με όπλα που δεν σκοτώνουν ούτε μύγα χωρίς να τα αδειάσεις πάνω της..
    Γελοιότητες του τύπου το ένα tank να καβαλάει το άλλο!
    Αεροπλάνα που δεν ελέγχονται.
    Ο ήχος απλά λείπει.. Αν υπήρχε ένα πράγμα στο οποίο η Dice ήταν άψογη στα άλλα παιχνίδια αυτό ήταν ο εντυπωσιακός ήχος (ναι, ακόμα και σε απλά ηχεία τηλεόρασης).
    Έχω σοκαριστεί βασικά με το πόσο μέτριο βρίσκω το παιχνίδι. Στην beta του Battlefront είχα μείνει με το στόμα ανοικτό, ενώ εδώ δεν έχω διάθεση να μείνω για δεύτερο match. Ίσως τελικά να έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι ο Α' παγκόσμιος δεν μπορεί να αποδωθεί "διασκεδαστικά" σε videogame. Ίσως η Dice απλά dropped the ball. Δεν ξέρω.

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Εμένα μου φάνηκε τελείως unbalanced. Καβαλας το heavy tank, ένα κανόνι μπροστά, δύο στο πλάι, μαζί με δύο πλαϊνά πολυβόλα και Άγιος ο Θεός. Δύο φορές που μπήκα εκτός από το ότι δεν έμεινε ρουθούνι κερδίσαμε κιόλας το ματς. Τη τρίτη φορά ανέβηκα στο τραίνο. Οι αντίπαλοί με δύο heavy tank. Πήρα ένα από τα κανόνια του τραίνου, έριξα όχι μια, δύο ή τρείς αλλά 5 βολές σε ένα από αυτά που βρήκαν στόχο, γυρνάει μου ρίχνει με σκοτώνει.
    Ε, λέω αι και ...... Και το έκλεισα.

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Εμένα μου φάνηκε τελείως unbalanced. Καβαλας το heavy tank, ένα κανόνι μπροστά, δύο στο πλάι, μαζί με δύο πλαϊνά πολυβόλα και Άγιος ο Θεός. Δύο φορές που μπήκα εκτός από το ότι δεν έμεινε ρουθούνι κερδίσαμε κιόλας το ματς. Τη τρίτη φορά ανέβηκα στο τραίνο. Οι αντίπαλοί με δύο heavy tank. Πήρα ένα από τα κανόνια του τραίνου, έριξα όχι μια, δύο ή τρείς αλλά 5 βολές σε ένα από αυτά που βρήκαν στόχο, γυρνάει μου ρίχνει με σκοτώνει.
    Ε, λέω αι και ...... Και το έκλεισα.

Τα tank παίρνουν upgrade αν το πρόσεξες.

Κάποιος ανέφερε ότι δεν μπορεί να σκοτώσει. Εμένα μου φαίνεται ότι σκοτώνει μια χαρά. Είναι θέμα γραμμής, σε τι σέρβερ θα μπεις. Δεν είναι τυχαίο ότι ο εντελώς noob αδερφός μου τελειώνει με 10+ kill σε κάθε παιχνίδι. Και και ξεχνάτε το παιχνίδι δεν φοράει καν patch επάνω και είναι beta.
    Οσοι κλαιτε για του σέρβερς ορίστε http://gamerant.com/battlefield-1-se...ectronic-arts/
    Προβλήματα είχε και το 4 χθες.
    Last edited by three_brothers1; 01-09-2016 at 08:26.
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Ρε παιδιά εμένα πάλι μου άρεσε στο παιχνίδι..
    Και έχω και στο μυαλό μου οτι, αυτό είναι μόνο beta, το παιχνίδι θα είναι αλλαγμενο από την γη στον ουρανό..
    Βασικά τι περιμένετε σε μονο 6,5GB??

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by three_brothers1 View Post

Κάποιος ανέφερε ότι δεν μπορεί να σκοτώσει. Εμένα μου φαίνεται ότι σκοτώνει μια χαρά. Είναι θέμα γραμμής, σε τι σέρβερ θα μπεις. Δεν είναι τυχαίο ότι ο εντελώς noob αδερφός μου τελειώνει με 10+ kill σε κάθε παιχνίδι. Και και ξεχνάτε το παιχνίδι δεν φοράει καν patch επάνω και είναι beta.
    Οσοι κλαιτε για του σέρβερς ορίστε http://gamerant.com/battlefield-1-se...ectronic-arts/
    Καλα αυτο είπα πιστεύω να είναι μονο στην beta, θυμάμαι κατα καιρούς είχε θέματα και το 4 αλλά να σταματάς για μισο λεπτό και η άλλη να τρέχουν κανονικά γύρω σου δεν εχω ξαναδεί.
    Μου αρέσει το άλογο με το σπαθί και το όχημα που μπαίνουν 6 άτομα κυκλικα, αλλά όπως είπα και στο προηγούμενο σχόλιο πολυ Sniper παίζει.

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by three_brothers1 View Post

Δεν έχω πρόβλημα βασικά με το παιχνίδι καθαυτό. Μια χαρά τα όπλα και δεν είχα κανένα πρόβλημα στο να σκοτώνω αντιπάλους.
    Προσωπικά μου φαίνεται ότι χαλάει η ισορροπία του παιχνιδιού με ένα τόσο ισχυρό όχημα όπως το heavy tank. Δε μπορεί να έχει φάει πέντε κανονιες και να μην έχει ψοφο....
    Και παίρνει και upgrade από πάνω. Για καλύτερα δηλαδή?
    Και με μια κανονια να με βγάζει εκτός, όντας και εγώ δε σε θωρακισμένο θεωρητικά όχημα.
    Επίσης δεν είδα κάποιον άλλο τρόπο να το βγάλεις εκτός μάχης πλην των διάσπαρτων κανονιών στη πίστα, είτε με το τραίνο, είτε με άλλο τανκ.
    Σαν μονάδα η ομάδα, αν βρεθείς κοντά είσαι καταδικασμένος. Αυτό παρατήρησα. Και βρέθηκα και από τις δύο πλευρές. Και μέσα στο τανκ και εκτός.
    Επίσης και αεροπλάνο που πήρα ήταν δύσκολο στο χειρισμό.
    Σε γενικές γραμμές όμως το παιχνίδι μου άρεσε αλλά θέλει αρκετές βελτιώσεις.
    Όσον αφορά τους servers δεν κλαίμε φίλε μου αλλά είναι σπάσιμο να γυρνάς από τη δουλειά στο σπίτι, να θες να χαλαρώσεις λίγο παίζοντας και να τρως άκυρο.
    Για αυτό και εγώ επειδή την έχω γραμμένη στα @@ μου την EA και κάθε ΕΑ ξεκίνησα με Gone Home, συνέχισα με Battlefield το οποίο μου άρεσε μεν στο σύνολο του αλλά με εκνεύρισε δε με τα οχήματα, τελείωσα με Rebel Galaxy. Σιγά μη κάτσω να σκάσω αν δεν έμπαινε κιόλας στο server.

Last edited by Axilleas_GR; 01-09-2016 at 11:24.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Εγώ το βρήκα μια χαρά το παιχνίδι. Τα όπλα φτιάχνονται συνεχώς με update όπως γίνεται σε όλα τα battlefield.

Εμενα τα οχήματα μου φάνηκαν νορμάλ. Στο βαρυ τανκ πετάς δυο anti-tank και τελείωσε. Ίσως το repair που κάνει να είναι γρήγορο και μάλλον θα το ρίξουν στο launch.
    Αν κάποιος είχε αντιμετωπίσει lav στο bf4 τότε αυτό εδώ θα το βρει παιχνιδάκι.

Δεν "καβαλησα" αεροπλάνο αλλά νομίζω ότι ο χειρισμός θα είναι παρόμοιος με του Battlefront?

Ενταξει οπτικά ξέραμε ότι θα συνεχίσει στα χνάρια του Battlefront και το κάνει, βέβαια με τα animation να μην είναι τόσο δουλεμένα. Θα το δούμε στο launch.

Πάντως μιας και τα χρόνια πέρασαν απο το bf4, θα πάει για αγορά απο τη στιγμή που δεν βλέπω να υπάρχει αλλο αξιόλογο fps για να ασχοληθώ.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

Σχετικα με τα οπλα που για μενα ειναι νεροπιστολα αν δεν κανω λαθος μιλησαν για 20 περιππου προσθηκες οπλων με την αποκτηση του premium...ποιος θα δωσει 100 - 120 euro για αυτο το πραγμα που ειναι σημερα....?και αν αλλαξει ποσο μπορει να αλλαξει μεσα σε 1μιση μηνα?το bf4 ακομα το φτιαχνουνε...τελος μετα το bf3 βγαζουν απλα μονο και μονο για το χρημα,γενικοτερα βλεπω χαμηλες πωλησεις φετος μιας και το cod σωνει την παρτιδα με το mw απο τα παλια...!δεν το συγκρινω ουτε μου αρεσει απλα η dice πλεον το εχει καψει πλεον το πραγμα...!
    Last edited by opozit; 01-09-2016 at 15:50.

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Οπτικά θεωρώ ότι είναι μια σκάλα κάτω από το Battlefront, πάντα συγκρίνοντας beta με beta.

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by opozit View Post
    Σχετικα με τα οπλα που για μενα ειναι νεροπιστολα αν δεν κανω λαθος μιλησαν για 20 περιππου προσθηκες οπλων με την αποκτηση του premium...ποιος θα δωσει 100 - 120 euro για αυτο το πραγμα που ειναι σημερα....?και αν αλλαξει ποσο μπορει να αλλαξει μεσα σε 1μιση μηνα?το bf4 ακομα το φτιαχνουνε...τελος μετα το bf3 βγαζουν απλα μονο και μονο για το χρημα,γενικοτερα βλεπω χαμηλες πωλησεις φετος μιας και το cod σωνει την παρτιδα με το mw απο τα παλια...!δεν το συγκρινω ουτε μου αρεσει απλα η dice πλεον το εχει καψει πλεον το πραγμα...!
    Ποιο όπλο είναι νεροπιστολο δηλαδή; μην ξεχνάς ότι τα όπλα που έχει είναι Close combat. Σίγουρα θα έχει ο assault και άλλα για ποιο μακριά.
    NBA 2K LIKE A BOSS!

PSN ID
    receiver21

Τον medic τον τελειώσανε με τα γελοία kit,support και assault αντίστοιχα τα όπλα τους πετάνε οδοντογλυφίδες..αν πάρεις άρμα ovp κανεις σε κάθε παιχνίδι 2 η 3 k.d,με sniper κανεις δουλειά αλλα δεν ειναι το στυλ μου..το παιχνίδι με βάση τους 2 χάρτες που έχουμε παίξει δεν κάνει για war καθώς προσπαθούν να αποδώσουν την ομαδικότητα σε πολλές σημαίες πραγμα που χαλάει την φαση καθώς μια ομάδα γινεται τουρλομπουκι με την άλλη γιατι οι σημαίες δεν έχουν συνοχή ;φτιαχτε χάρτες επιτέλους..!δεν ξερω λογικά η άποψη μου ειναι ότι η πολυ κατανάλωση Χαλαει και τον καταναλωτή τελικά..!

Elite Starlord's Avatar
    PSN ID
    STARMICHAEL
    Name
    Μιχάλης

Κατάλαβα, προσπαθούν να "επιβάλουν" τακτικές Α' ΠΠ μέσω των χαρτών γιατί αλλιώς θα γινόταν το γύρω γύρω όλοι. Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι λάθος προσέγγιση γιατί οι τακτικές στην ουσία επιβλήθηκαν από την πυκνότητα στρατιωτών (που σαφώς δεν ήταν 64 σε όλο το χάρτη αλλά μάλλον 640) σε συνδυασμό με υιοθέτηση οχυρωματικών έργων με πολυβολεία.

Στάλθηκε από το Elephone P8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PSN ID
    receiver21

Quote Originally Posted by Starlord View Post
    Κατάλαβα, προσπαθούν να "επιβάλουν" τακτικές Α' ΠΠ μέσω των χαρτών γιατί αλλιώς θα γινόταν το γύρω γύρω όλοι. Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι λάθος προσέγγιση γιατί οι τακτικές στην ουσία επιβλήθηκαν από την πυκνότητα στρατιωτών (που σαφώς δεν ήταν 64 σε όλο το χάρτη αλλά μάλλον 640) σε συνδυασμό με υιοθέτηση οχυρωματικών έργων με πολυβολεία.

Στάλθηκε από το Elephone P8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Πραγμα που απο ότι φαίνεται δεν θα δουμε ΠΟΤΕ...!ειναι τόσο δύσκολο να χωρίσεις δυο ομάδες σε χαρακώματα με κενό μαύρο χώρο ανάμεσα σε απόσταση 150 μέτρων με οχυρώσεις και πολυβολεια; Ειναι τόσο δύσκολο να φτιάξεις έναν τλχ χάρτη με 3 σημαίες σε ευθεία για να υπαρχει μια συνοχή; Μαλλον πολυ δύσκολο για την DICE...φέρτε λεφτά έχουμε χώρο φωνάζουν περίτρανα...!

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Είπα να δοκιμάσω και εγώ την beta και τελικά θα πάρω πίσω τα περί γρήγορης ταχύτητας που είχα πει στο παρελθόν. Γενικά, δεν ξέρω αν φταίει που είχα να ασχοληθώ καιρό - σταμάτησα να παίζω στο BF3 γιατί το 4 και τα μετέπειτα δεν μου άρεσαν - αλλά μου φαίνεται αρκετά καλό (για beta ειδικά) και το διασκεδάζω πραγματικά. Τα γραφικά μου φάνηκαν όμορφα και οι λεπτομέρειες όπως ανεμοθύελλες, σημάδια από εκρήξεις στο έδαφος - τείχους, τα κτήρια που κατεδαφίζονται κτλ. είναι όλες καλές. Κανένα κόλλημα με τις συνδέσεις. Αν οι παίχτες παίζανε και λίγο οργανωμένα θα ήταν πολύ καλύτερα... Πολύ χάος για την ώρα. Στο τελικό προϊόν περιμένω κάποιες εξισορροπήσεις όπλων και οχημάτων.

υ.γ. Μάλλον πλησιάζει ο καιρός που θα αντικαταστήσω το online κομμάτι του The Last Of Us.
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

19. The Following 2 Users Say Thank You to AlexandrosQV For This Useful Post:

Axilleas_GR (02-09-2016),teras1 (01-09-2016)

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Παιδια, ειπα να παιξω και εγω τη beta και απλα εκνευριστηκα. Χθες πρωτη μερα για μια ωρα και κατι δεν συνδεοταν. Σημερα βαζω, δεησε να συνδεθει, παιχνιδι με matchmaking με τιποτα. Παω server browser σε οποιο server ειχε κενες θεσεις, error. Παω σε ενα full, περιμενω 10 λεπτα να αδειασει η ουρα, παιζω ενα παιχνιδι με το που τελειωνει με πεταει απο το server. Εκει, με αργες κινησεις και αναπνοες, αφηνω χειρηστηριακι, κλεινω κονσολα και λεω αστο, δεν θα ερχομαι σπιτι μετα απο 13 ωρες δουλεια και να καθομαι να μου ανεβαινει η πιεση απο τη dice. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Εχω 20 χρονια στο software development και αυτο μονο beta δεν ειναι. Beta λεγεται κατι οταν εχει περασει εσωτερικο QA, και τα βασικα ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Beta ηταν περυσι τετοια εποχη το black ops 3. Ασχετα απο το αν το παιχνιδι ηταν χαλι (που ηταν) ΔΟΥΛΕΥΕ. Αυτο ειναι alpha του κερατα. Ψιλο beta θα ειναι οταν βγει στην κυκλοφορια και θα το παρουν τα συνηθη κοροιδα. Μετα το πολυ καλο battlefront ελεγα οτι η dice ειχε βαλει μυαλο επειτα απο το φιασκο του bf4. Σιγα μην εβαλε. Τι να τα κανω τα οπλα, τα γραφικα, τα αναλυτικα μενου οταν το παιχνιδι απλα δεν εχει τα βασικα. Μπαινω, συνδεομαι, παιζω. Μετα το πρωτο 3μηνο λοιπον, να εχει πεσει η τιμη, να εχουν στρωσει την τοτε beta στην πλατη των κοροιδων και τοτε αφου το δοκιμασω σε κανα φιλο. Sorry για την γκρινια, ποσταρω σπανια, αλλα απηυδησα.

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Θα φανώ πολύ κακός αν πω ότι με την pre alpha του Titanfall 2 διασκεδασα περισσότερο? Αλλο το ένα βέβαια άλλο το άλλο παιχνίδι. Άντε να το δω και σήμερα αν δε με νικήσει ο Μορφέας.

Bookmarks

Bookmarks