Page 18 of 29 FirstFirst ... 814151617181920212228 ... LastLast
Results 341 to 360 of 561

Thread: Fallout 4

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by spyros arianara View Post
    Φαντασου τι κραξιμο εχουν φαει απο τους χρηστες τους, για να αναγκαστουν να κανουν ενα τετοιο video, γιατι δεν εχω ξαναδει να βαζουν video στο στυλ "γιατι βαλαμε τοσο υψηλη βαθμολογια" Ετσι για συγκριση, και μονο απο το Gamespot, Fallout 3 review 9 users 8.1, Rise of the Tomb Raider review 9 , users 9.1. Δεν περιμενω να δω κανενα video γιατι βαλαμε 9 στο tomb raider

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Yπαρχει και ακομα πιο απλη εξηγηση, ξερουν οτι η συζητηση για το Fallout πουλαει αυτη τη στιγμη οποτε το εκμεταλλευονται.
    Μια πιθανη συζητηση για το Rise of Tomb Raider δεν ενδιαφερει κανεναν νομιζω.

Ειναι ευκολο να ταισω και αλλο τα trolls αλλα δε θα το κανω, παρολο τη πασα που μου δινεις, βαρεθηκα.Νομιζω οτι αυτο που ειχα να πω το ειπα καποιοι συμφωνουν αλλοι οχι.

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Yπαρχει και ακομα πιο απλη εξηγηση, ξερουν οτι η συζητηση για το Fallout πουλαει αυτη τη στιγμη οποτε το εκμεταλλευονται.
    Μια πιθανη συζητηση για το Rise of Tomb Raider δεν ενδιαφερει κανεναν νομιζω.
    Επειδη δεν εχω ξαναδει ποτε ξανα το gamespot να γραφει, η να βγαζει video με το γιατι εβαλε αυτη την βαθμολογια, θα επιμεινω στην αρχικη μου θεση, που ειναι καθαρα Damage control. Παντα υπαρχουν αντιδρασεις για την οποια βαθμολογια, και ειναι φυσικο και αναμενομενο ως εαν βαθμο, αλλα μαλλον αυτη την φορα χτυπησε πολυ ασχημα σε μεγαλη μεριδα κοσμου, να βλεπει το παιχνιδι με τα χειροτερα γραφικα στο Ps4, και με ενα καρο bugs, να παιρνει 9.

5. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

DJTaurus (12-11-2015)

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Καμία επαφή με 9 το tomb raider.
    Δεν τις βλεπω καν τις βαθμολογίες. Ενα 7.5 το αξίζει.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Επειδη δεν εχω ξαναδει ποτε ξανα το gamespot να γραφει, η να βγαζει video με το γιατι εβαλε αυτη την βαθμολογια, θα επιμεινω στην αρχικη μου θεση, που ειναι καθαρα Damage control. Παντα υπαρχουν αντιδρασεις για την οποια βαθμολογια, και ειναι φυσικο και αναμενομενο ως εαν βαθμο, αλλα μαλλον αυτη την φορα χτυπησε πολυ ασχημα σε μεγαλη μεριδα κοσμου, να βλεπει το παιχνιδι με τα χειροτερα γραφικα στο Ps4, και με ενα καρο bugs, να παιρνει 9.
    Click image for larger version. 

Name:	20151111_212357.jpg 
Views:	87 
Size:	153.6 KB 
ID:	8000

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

μεγάλο λάθος και κρίμα που χαλάμε έτσι το thread και μένουν πίσω χρήσιμα ποστς.

9. The Following User Says Thank You to dlevel For This Useful Post:

Conjure7 (12-11-2015)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δεν έχω παίξει το παιχνίδι ούτε κάποιο άλλο της σειράς.
    Έχω δει διάφορα streams όμως και αυτό που βλέπω μου αρέσει. Δεν λέω πως έχει ωραία γραφικά, αλλά εμένα δεν με ενοχλεί αυτό που βλέπω. Animation δεν έχω δει πολύ για να έχω άποψη. Lip sync έχει τραγικό όμως.
    Ως λάτρης των post apocalyptic κόσμων εμένα με τράβηξε αυτό που είδα. Θέλω κάποια στιγμή να το δοκιμάσω. Απ'ότι φαίνεται μπορείς να κάνει πάρα πολλά πράγματα.

Τώρα μιας και προέχουν άλλα παιχνίδια δε νομίζω να ασχοληθώ μαζί του. Λογικά από 2016 σε κανένα καλό price drop θα το δοκιμάσω.
    Φαίνεται ωραίος ο κόσμος του. Επίσης έχει πάρα πολύ ωραία μουσική. Έδενε υπέροχα με τον κόσμο και σε ταξίδευε (τουλάχιστον εμένα).

Δεν καταλαβαίνω όμως τα fanboys που αν κάποιος πει κάτι κατά του fallout πέφτουν να τον φάνε.
    Δεν είναι κακό να πούμε δεν έχει καλά γραφικά. Να τους έδινε λεφτά η bethesda να το καταλάβω.
    Το λέω γιατί γενικά στα social media γίνεται ένας χαμός. Είδατε και που ποσταρε ο Slay τι έγινε με τον Βασίλη του superetroid..
    Games είναι και κάποιοι είναι πιο απαιτητικοί σε κάποια πράγματα και δεν καλύφθηκαν από αυτό που είδαν από το Fallout. Κακό είναι;;;

Εγώ όπως είπα και σε άλλο ποστ έπρεπε να κάθομαι να βρίζω τον καθένα επειδή βρήκε πολλά κατά στο the oder ή δεν του άρεσε το Mad Max;;;
    Εχω πετύχει κόσμο που δεν του άρεσε το The Last Of Us. Τι να κάνουμε ρε παιδιά γούστα είναι αυτά....

Χαλαρώστε και απολαύστε τα games σας και αν διαφωνείτε με κάτι μιλήστε πολιτισμένα....
    Spoiler!

11. The Following 3 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

chronohill (12-11-2015),Dragonpaul (12-11-2015),teras1 (12-11-2015)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Επειδη δεν εχω ξαναδει ποτε ξανα το gamespot να γραφει, η να βγαζει video με το γιατι εβαλε αυτη την βαθμολογια, θα επιμεινω στην αρχικη μου θεση, που ειναι καθαρα Damage control.
    To the lobby ειναι σταθερο show του gamespot, δεν εβγαλαν ξακαρφωτα μια εκπομπη μονο και μονο για το review του fallout. Κανουν συζητησεις, μιλανε για θεματα τις επικαιροτητας, μιλανε και για reviews. Αυτη τη στιγμη πουλαει το θεμα του fallout και μαζι με αυτο κανουν και damage control (σαφως) και για τους ιδιους, αλλα ο βασικος λογος ειναι τα κλικς νομιζω και οχι να δικαιολογηθουν.
    Και η βαθμολογια του Τomb Raider φαινεται πολυ πιο υπερβολικη, αλλα δεν ενδιαφερει κανεναν.

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    μεγάλο λάθος και κρίμα που χαλάμε έτσι το thread και μένουν πίσω χρήσιμα ποστς.
    Γιατί το λες; Μήπως επειδή 90% των ποστς είναι κλάψα και κανείς δεν αναφέρεται στην ουσία του παιχνιδιού;

Επίσης έκανε κανείς τον κόπο να δει το βιντεάκι του gamespot; Γιατί το παρουσιάζετε ως "συγγνώμη που βάλαμε 9", ενώ είναι "να γιατί είναι παιχνιδάρα". Just saying...
    Last edited by Citizen3rased; 12-11-2015 at 15:45. Reason: bold

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Παντως Slay το να κραζεις το 9 του Fallout και να υιοθετεις το 9 του Tomb Raider χωρις να εχεις ασχοληθει δειχνει -επαναλαμβανω- εμπαθεια και μαλιστα ακατανοητη.

Εχω παιξει 10 ωρες Lara για 9 δεν ειναι που να μου κατσει η Λαρα η ιδια.

Βεβαια -θα γινω κουραστικος- οι βαθμολογιες ειναι για να ασχολουνται αυτοι που δεν εχουν τι να κανουν μια χαρα παιχνιδακι ειναι γιατι να του κολλησω μια ταμπελα?

Spoiler!

PSN ID
    dlevel

guys please σταματήστε αυτοί που τους αρέσει το game να απαντάνε σε αυτους που δεν αρέσει το game ( απο τα videakia γιατί δεν το παίζουν ) ωστε να σταματήσει αυτός ο πόλεμος, έχει γινει fifa vs pes το thread για ένα παιχνίδι χωρίς αντίπαλο. Δοκίμασε κανείς να πάει full melee? έβλεπα έναν χτες στο twitch κ έφτυνε αίμα χαχα.

16. The Following 3 Users Say Thank You to dlevel For This Useful Post:

Citizen3rased (13-11-2015),james9 (12-11-2015),spyros arianara (13-11-2015)

18. The Following 2 Users Say Thank You to Citizen3rased For This Useful Post:

Leon_DiZ (12-11-2015),teras1 (12-11-2015)

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Παντως Slay το να κραζεις το 9 του Fallout και να υιοθετεις το 9 του Tomb Raider χωρις να εχεις ασχοληθει δειχνει -επαναλαμβανω- εμπαθεια και μαλιστα ακατανοητη.
    Δεν ειπα ποτε κατι τετοιο, ειπα οτι δυο παιχνιδια πηραν 9, με το ενα πεφτει χοντρο κραξιμο, στο σημειο που φτιαχνεται damage control video, με το αλλο δεν ανοιγει μυτη. O λογος που δεν γινεται προφανως πεσιμο το TR, ειναι οτι εκ πρωτης οψεως δεν βγαζει ματι οτι αυτο δεν γινεται να παρει 9 (αν οντως δεν αξιζει για 9)

20. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

Christos33 (05-12-2015)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by james9 View Post

Εχω παιξει 10 ωρες Lara για 9 δεν ειναι που να μου κατσει η Λαρα η ιδια.

Βεβαια -θα γινω κουραστικος- οι βαθμολογιες ειναι για να ασχολουνται αυτοι που δεν εχουν τι να κανουν μια χαρα παιχνιδακι ειναι γιατι να του κολλησω μια ταμπελα?
    Εγω και 20/10 θα έβαζα αν ήταν να μου κάτσει η Λάρα
    Spoiler!

Φαντασου τι κραξιμο εχουν φαει απο τους χρηστες τους, για να αναγκαστουν να κανουν ενα τετοιο video, γιατι δεν εχω ξαναδει να βαζουν video στο στυλ "γιατι βαλαμε τοσο υψηλη βαθμολογια" Ετσι για συγκριση, και μονο απο το Gamespot, Fallout 3 review 9 users 8.1, Rise of the Tomb Raider review 9 , users 9.1. Δεν περιμενω να δω κανενα video γιατι βαλαμε 9 στο tomb raider
    Ντάματζ κοντρόλ!

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Δεν καταλαβαίνω όμως τα fanboys που αν κάποιος πει κάτι κατά του fallout πέφτουν να τον φάνε.
    Δεν είναι κακό να πούμε δεν έχει καλά γραφικά. Να τους έδινε λεφτά η bethesda να το καταλάβω.
    Το λέω γιατί γενικά στα social media γίνεται ένας χαμός. Είδατε και που ποσταρε ο Slay τι έγινε με τον Βασίλη του superetroid..\
    δε νομιζω κανείς εδώ μέσα να ειπε πως εχει και τα καλυτερα γραφικα, αλλα οχι και οτι εχει γραφικα Fallout 3 κτλ.

επισης τα γραφικα δεν ειναι το δυνατο του σημειο, οπως και οι διαλογοι, τα ευρηματικά quest και αλλα, αλλα η εξερεύνηση, το crafting ή η σωστή αποτύπωση ενος κόσμου αποκάλυψης.

φυσικά και δεν ειναι κακο να μην ικανοποιήσε απο τα πάντα ολα σε ένα παιχνιδι, ή έχεις την εντύπωση πως οσοι το παιζουν δεν έχουν να εντοπισουν καποιο αρνητικο και απλώς θα του έβαζαν 100/100, απλώς άλλο το bitching οπου αναφέρεις και τονιζεις μονο τα αρνητικά και τίποτε αλλο και αλλο η αποψη σου να λεει τα θετικά και τα αρνητικά ενος παιχνιδιου.

και στο κατω κατω αν δεν σου αρέσει στο ελαχιστο ενα παιχνιδι δεν έχεις και πολλους λογους να λιώνεις στο γραψιμο στο αντιστοιχο topic.

υγ: τι έγινε με το Βασίλη απο το superetroid;
    Last edited by BigBOSS; 12-11-2015 at 16:50.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by BigBOSS View Post
    δε νομιζω κανείς εδώ μέσα να ειπε πως εχει και τα καλυτερα γραφικα, αλλα οχι και οτι εχει γραφικα Fallout 3 κτλ.

επισης τα γραφικα δεν ειναι το δυνατο του σημειο, οπως και οι διαλογοι, τα ευρηματικά quest και αλλα, αλλα η εξερεύνηση, το crafting ή η σωστή αποτύπωση ενος κόσμου αποκάλυψης.

φυσικά και δεν ειναι κακο να μην ικανοποιήσε απο τα πάντα ολα σε ένα παιχνιδι, ή έχεις την εντύπωση πως οσοι το παιζουν δεν έχουν να εντοπισουν καποιο αρνητικο και απλώς θα του έβαζαν 100/100, απλώς άλλο το bitching οπου αναφέρεις και τονιζεις μονο τα αρνητικά και τίποτε αλλο και αλλο η αποψη σου να λεει τα θετικά και τα αρνητικά ενος παιχνιδιου.

και στο κατω κατω αν δεν σου αρέσει στο ελαχιστο ενα παιχνιδι δεν έχεις και πολλους λογους να λιώνεις στο γραψιμο στο αντιστοιχο topic.

υγ: τι έγινε με το Βασίλη απο το superetroid;
    Δεν λέω για εδώ μέσα. Λέω για ένα γενικό χαμό που είδα στο ιντερνετ. Που προσωπικά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο..
    Το παιχνίδι από αυτά που είδα (3-4 ώρες σε διάφορα streams) μου φαίνεται ενδιαφέρον και κάποια στιγμή λογικά θα το αγοράσω..

Ο Βασίλης ποσταρε στην σελίδα του πως τα γραφικά του Fallout 4 τα θεωρεί άθλια εν έτει 2015 και κάτω έγινε ο κακός χαμός από σχόλια. Μέχρι και προσωπικές "επιθέσεις" και βρισιές εναντίον του.
    Ε το παιδί είπε πως δεν μπορεί να το ανέχεται αυτό και για τους λόγους έκλεισε τη σελίδα και το κανάλι στο youtube..
    Δεν είναι και ότι πιο ωραίο να συμβαίνει αυτό το πράγμα...
    Spoiler!

25. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

teras1 (12-11-2015)

PSN ID
    dlevel

Εγώ πάντως δεν το πήρα στο PS4 αλλα στο PC γιατί δεν με βόλεψαν ποτέ τα FPS σε PS αλλα αυτό ήθελα να το παίξω οπωσδήποτε... είμαι με μια 460 nvidia 2gb οπότε για να έχω καλα fps πρέπει να παίξω στο Low, στο Medium δεν παίζω το ίδιο καλά... ε και το απολαμβάνω το παιχνίδι... ξαναλέω αυτό το Genre για όσους το αγαπούν δεν έχει να κάνει με την λεπτομέρια στα γραφικά... δεν είναι ούτε Last of Us, ουτε Uncharted που στηρίζοντε αποκλειστικά στα γραφικα-ατμοσφερα-ιστορία... Βέβαια μάλον θα το πάρω και στο PS4 τελικά διότι άλλο πράμα ο καναπές και η 55αρα... απλα χτες που έπαιζα σε low μια χαρά το απολάμβανα... just saying.

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    Βέβαια μάλον θα το πάρω και στο PS4 τελικά διότι άλλο πράμα ο καναπές και η 55αρα... απλα χτες που έπαιζα σε low μια χαρά το απολάμβανα... just saying.
    μπορεις απλα να συνδεσεις την καρτα γραφικών με την hdtv με ενα απλο hdmi, αν τα εχεις στην αλλη ακρη οκ

Bookmarks

Bookmarks