Page 26 of 115 FirstFirst ... 162223242526272829303676 ... LastLast
Results 501 to 520 of 2296

Thread: Bloodborne

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν και NPC hunters, τους οποίους μάλιστα μπορείς να καλέσεις για co-op. Δεν ξέρω πως ακριβώς αλλά γίνεται.
    Πριν από κάποια bosses, πχ σίγουρα πριν από Cleric και Blood-starved beast, υπάρχουν notes που δεν είναι από άλλους παίκτες και λένε κάτι του στιλ "ring the bell if you require assistance".

2. The Following User Says Thank You to Citizen3rased For This Useful Post:

teras1 (29-03-2015)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Citizen3rased View Post
    Πριν από κάποια bosses, πχ σίγουρα πριν από Cleric και Blood-starved beast, υπάρχουν notes που δεν είναι από άλλους παίκτες και λένε κάτι του στιλ "ring the bell if you require assistance".
    Άρα είναι κάτι που λειτουργεί μόνο στο offline mode από ότι φαίνεται. Πολύ καλή κίνηση για όσους δεν μπορούν/δεν θέλουν να παίξουν online.

Όχι δεν είναι μόνο για οφλάιν, εγώ πχ παίζω πάντα ονλάιν αλλά μια χαρά μπορώ να τους κάνω summon.

5. The Following User Says Thank You to Citizen3rased For This Useful Post:

teras1 (29-03-2015)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Nemethon View Post
    @dragonpaul,Slay
    Στα bosses υπάρχουν shorcuts,αν χάσεις μπορεις παλι σε ενα 1-2 λεπτα να βρισκεσαι στο boss (και λιγοτερο αν αποφυγεις τους εχθρους στο δρομο)
    Εχω διαβασει οτι οταν χανεις, χανεις και ολη την προοδο σου, καθως το παιχνιδι δεν κανει save, τι ισχυει τελικα?

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Εχω διαβασει οτι οταν χανεις, χανεις και ολη την προοδο σου, καθως το παιχνιδι δεν κανει save, τι ισχυει τελικα?
    Αυτό που χάνεται σίγουρα είναι τα blood echoes που μαζεύεις. Από κει και πέρα, ο,τι πόρτες έχεις ανοίξει, ο,τι αντικείμενα έχεις βρει μένουν κανονικά και σε επαναφέρει στο τελευταίο σημείο που είχες κάνει spawn. Και φυσικά οι εχθροί κάνουν respawn επίσης.
    Last edited by gonzalez; 29-03-2015 at 17:26.

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Όσο προχωράς και σκοτώνεις κερδίζεις blood echoes και items. Όταν πεθάνεις, χάνεις τα blood echoes αλλά όχι τα items που έχεις μαζέψει και ξεκινάς απο την αρχή του level. Αν ξαναφτάσεις εκεί που έχασες μπορείς να ξαναπάρεις πίσω τα echoes είτε βρίσκοντάς τα κάτω, είτε σκοτώνοντας τον εχθρό που τα μάζεψε. Αν πεθάνεις μέχρι εκεί τα χάνεις για πάντα.
    Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να προχωρήσεις σε ένα επίπεδο μέχρι να βρείς τα checkpoints, ανοίγωντας παράλληλα shortcuts ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά να περνάς όλο το level απο την αρχή για να φτάσεις στο επόμενο boss.

9. The Following 2 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

Kane (30-03-2015),Nikos326_GR (29-03-2015)

agk94's Avatar

Τα παλια ρουχα να τα πουλησω? Δεν υπαρχει καποιος λογος να τα κραταω ετσι?
    Επισης καποια items (throwing knife, oil urn) δε μου τα εμφανιζει στον βεντορα στο hunters dream. Δε τα πουλαει η πρπεπει να προχωρησω λιγο στο παιχνιδι?
    Last edited by agk94; 29-03-2015 at 19:03.

Cool Member chrisfox's Avatar
    PSN ID
    ChristosFoX

Τελικά το πήρα κι εγώ μιας και δεν έχω με τι να ασχοληθώ μέχρι να βγουν τα Mortal Kombat X, Witcher 3, Arkham Knight... Όπως είχα πει δεν έχω ασχοληθεί με Demons Souls κτλ. Δεν με κέρδισαν. Με το που ξεκινάει το παιχνίδι και βλέπω ότι ουσιαστικά πρέπει να χάσεις ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ στον πρώτο εχθρό για να συνεχίσεις, κατάλαβα το τι θα επακολουθήσει. Θέλουν να σε βάλουν από νωρίς στο πετσί του ρόλου... Στα πρώτα 30 λεπτά με το Bloodborne ένιωσα όπως και όταν πρωτοέπαιξα το Demons Souls. Η φράση "τι σκατά κάνω λάθος γ%$#$#^$^ μου;" συνεχώς επαναλαμβανόταν μέσα μου... Χωρίς υπερβολές, έχανα σε κάθε νέο εχθρό που συναντούσα. Μετά το reload, σκότωνα τον εχθρό που με είχε φάει για πρωινό και στη συνέχεια έχανα στον επόμενο. Κάθε εχθρός μία νέα εμπειρία βιασμού. Ε κάπου εκεί αρχίζεις και βλέπεις με τελείως διαφορετικό μάτι τα πράγματα. Ο κύκλος στο dualshock άρχισε να γίνεται ο καλύτερός μου φίλος. Όλοι οι εχθροί πρέπει να αντιμετωπίζονται από πίσω. Ξεχάστε το πόσο καλοί ήσασταν στα Ninja Gaiden, Devil May Cry και Bayonetta. Κάθε attack που θα εξαπολύσεις πρέπει να το μελετήσεις με προσοχή, γιατί μπορεί να σε αφήσει εκτεθιμένο στον διπλανό εχθρό. Επίσης ένα περιττό dodge αν κάνεις, μπορεί να αποβεί μοιραίο και να εξαντλήσεις την stamina σου τη στιγμή που θα το χρειαστείς.

Μετά από 3-4 ώρες γνωριμίας με το παιχνίδι και με την οθόνη YOU ARE DEAD, έφτασα στο boss το οποίο το έβγαλα μετά από 4-5 προσπάθειες και αφού ανακάλυψα τις υπερπολύτιμες molotov bombs. Από κει και πέρα επιτέλους μπορείς να κάνεις level up και upgrade τα όπλα σου. Μετά από λίγο βρήκα έναν σύντομο δρόμο να φτάσω (κατά λάθος) στο δεύτερο boss. Τι το ήθελα... με έφαγε με 2-3 χτυπήματα... Οπότε λέω "ώρα για grind"... Οπότε ξεχύθηκα στα sewers και μάζεψα γύρω στα 10000 souls και τώρα είμαι πλέον level 20, έχω αναβαθμίσει τα όπλα, είμαι fully loaded από vials και molotovs και περιμένω να σχολάσω για να πάρω sweet revenge από το δεύτερο boss που είναι συνωνόματος με τεράστιο πρώην Βρετανό ποδοσφαιριστή που είχε κοιλιά μεγαλύτερη από την δική μου και δυστυχώς τον κατάστρεψε το αλκοόλ.

Είμαι σίγουρος ότι αυτό το game θα το παρατήσω αργά ή γρήγορα, όχι γιατί δεν είναι καλό, κάθε άλλο. Απλά είναι τόσο μαζοχιστικά απαιτητικό από άποψης χρόνου ενασχόλησης μαζί του, που δεν το καθιστά "φιλικό" προς τους εργαζόμενους gamers... Δεν ξέρω αν η καμπάνα το κάνει πιο εύκολο, δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα... Αν έχετε άποψη επί αυτού, θα ήθελα να την ακούσω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
    Spoiler!

12. The Following 6 Users Say Thank You to chrisfox For This Useful Post:

christos-sonyboy (30-03-2015),chronohill (30-03-2015),Nerven (30-03-2015),panos74gr (30-03-2015),stratisd (30-03-2015),teras1 (30-03-2015)

chris η αρχη ειναι το πιο δυσκολο σημειο σε ολο το campaign,αργοτερα αν κολλησεις κάπου μπορεις να level upαρεις ή να φωναξεις παρεα για να περασετε το σημειο

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Βασικος στοχος σου οταν ξεκινας ενα level η μια καινουργια περιοχη ειναι να ανοιξεις τα shortcuts. Απαξ και το κανεις αυτο εισαι σε καθε boss 1-2 λεπτα μαξ. Και μαλιστα ειναι ετσι φτιαγμενα τα shortcuts που δεν χρειαζεται σχεδον ποτε να πολεμησεις εστω 1 εχθρο για να φτασεις στο boss. Απλα τρεχεις γιουρια και αποφευγεις οτι εχθρους εχει ενδιαμεσα (θα ειναι οπως ειπα πολυ λιγοι). Εκει που χρειαζεται προσοχη το παιχνιδι ειναι απλα οσο εξερευνεις το level μεχρι να βρεις που ανοιγει η πορτα του shortcut. Εμενα εκει ειναι που συγκεντρωνομαι και παω αργα και μεθοδικα. Απαξ και ανοιξω το shortcut πραγματικα νιωθω ξαλαφρωμενος καθως εχω ολοκληρωσει το πιο σημαντικο βημα.

Γενικα το παιχνιδι με εχει εθισει μπορω να πω και δεν το περιμενα. Μου αρεσει προσωπικα πολυ περισσοτερο ο τροπος παιχνιδιου με βαση το rolling σε σχεση με την ασπιδα στα προηγουμενα games. Ισως φταιει που παντα μου αρεσαν χαρακτηρες τυπου rogue φαση που αποφευγουν και χτυπανε θανασιμα.

Ενα πραγμα που φανταζομαι πολυς κοσμος δεν χρησιμοποιει (και θα επρεπε) ειναι η κινηση που κανεις transform το οπλο σου την ωρα της μαχης. Εαν ας πουμε χρησιμοποιειτε το σπαθι μπορειτε ενδιαμεσα στα χτυπηματα σας να πατησετε το L1 και να κανετε ενα κομπο που απο 1 handed σπαθι καταληγετε σε 2 handed σφυρι. Και συνηθως ειναι και πολυ εντυπωσιακη κινηση. Με εχει βοηθησει απιστευτα αυτο καθως καθε οπλο εχει διαφορετικη και συγκεκριμενη κινηση για να γινει η μεταμορφωση εν μεσω της μαχης.

Το art του παιχνιδιου τα σπαει. Και οσο προχωρας που ο φωτισμος αλλαζει, πραγματικα εχει σημεια που το χαζευεις. Τρελη ποικιλια εχθρων, πολλα bosses και πολλα μυστικα να ανακαλυψεις.

Προσωπικα σε σχεση με τα 2 Souls παιχνιδια που εχω παιξει, το βρισκω πολυ καλυτερο και σε στυλ κοσμου και σε στυλ gameplay.

15. The Following 6 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

christos-sonyboy (30-03-2015),chronohill (30-03-2015),Kane (30-03-2015),Nerven (30-03-2015),panos74gr (30-03-2015),teras1 (30-03-2015)

Καλησπέρα και απο εμένα, έχοντας παίξει και τ 2 soul και το Demons δε κρατήθηκα να μην αγοράσω και αυτο με τόσα θετικά ου διάβασα. Μπορεί να κανω λάθος αλλά μου φάνηκε ενα κλικ πιο εύκολο απο το τελευταίο σουλ, ίσως επειδή γνώριζα τι θα αντιμετωπισω. Δεν εχω σκοτώσει ακομα το πρώτο boss αναλωθηκα στο να εξευρευνησω ολη τη πίστα και να βρω τα shortcut. Με τη λογικη των σουλς οτι δε παίζουν τοσο ρολο τα λβλ δε θα πρότεινα να χάνετε χρόνο σε farming. Απλά προχωρηστετο χαρείτε το και θα ρθουν μονα τους. Αναβαθμηστε τα οπλα σας αυτό παίζει νομιζω πιο σημαντικό ρολο απο οτι τα λβλ. Μην targetarete απαραίτητα όλους τους εχθρούς θα διαπιστώσετε ότι πολλοί είναι πιο απλοί χωρίς target γιατί κινηστε γυρω τους πιο απλα χωρίς Rolling. Ναι το L1 αν μάθεις να το χρησιμοποιείς βοηθάει απεριόριστα ιδικά εαν έχετε τραβήξει πανω από 2 εχθρούς.

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by agk94 View Post
    Τα παλια ρουχα να τα πουλησω? Δεν υπαρχει καποιος λογος να τα κραταω ετσι?
    Επισης καποια items (throwing knife, oil urn) δε μου τα εμφανιζει στον βεντορα στο hunters dream. Δε τα πουλαει η πρπεπει να προχωρησω λιγο στο παιχνιδι?
    Τα πρώτα ρούχα μπορείς να τα πουλήσεις. Αλλά γενικά ότι βρίσκεις από ρούχα μετά ακόμα και αν δεν τα φοράς είναι καλό να τα κρατάς γιατί προσφέρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά όπως fire resistance, poison resistance, blunt defence εις βάρος του thrust defence κλπ. Ίσως τα χρειαστείς για συγκεκριμένες καταστάσεις.
    Ο βέντορας αναβαθμίζεται όσο κάνεις πρόοδο, ναι.

18. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

agk94 (30-03-2015)

Name
    Δημήτρης

Eμενα το μοναδικο μου παραπονο ειναι οτι οι περισσοτερες εμφανησεις (attires) δεν μου αρεσουν. Υπαρχουν 1-2 που μου αρεσουν αλλα οι αλλες ειναι απο ασχημες εως κακασχημες στα ματια μου. Και φυσικα παραμενω με κατι που μου αρεσει οπτικα εις βαρος των καλυτερων στατιστικων. Θα ηθελα περισσοτερη ποικιλια.

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Είναι απίστευτο το πως μπορείς να είσαι δυνατός και εξοπλισμένος και να τσακίζεις ότι βρίσκεις μπροστά σου και στην επόμενη αναμέτρηση με έναν λυκάνθρωπο εκεί που ξέρεις ότι τον έχεις, να σε τσακίζει με ένα συνεχόμενο combo. Και αντί να το παρατάς να θέλεις να πας πάλι εκεί να πάρεις το αίμα σου πίσω.
    Επίσης το level design είναι απλά σε άλλη κατηγορία για γραμμικό παιχνίδι. Τόσα μονοπάτια. Το παιχνίδι είναι μαγεία σκέτη!

Έχω τερματίσει το DeS και έχω παίξει κάμποσες ώρες το DaS, το οποίο δεν μου έκανε κλικ.
    Δεν έχω παίξει το DaSII αλλά κατά κοινή ομολογία είναι το χειρότερο της σειράς. Το Bloodborne είναι με διαφορά το καλύτερο Souls μέχρι τώρα.
    Last edited by teras1; 30-03-2015 at 15:56.

21. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Valkyre (30-03-2015)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Eμενα το μοναδικο μου παραπονο ειναι οτι οι περισσοτερες εμφανησεις (attires) δεν μου αρεσουν. Υπαρχουν 1-2 που μου αρεσουν αλλα οι αλλες ειναι απο ασχημες εως κακασχημες στα ματια μου. Και φυσικα παραμενω με κατι που μου αρεσει οπτικα εις βαρος των καλυτερων στατιστικων. Θα ηθελα περισσοτερη ποικιλια.
    Όταν έχεις 10 insight μπορείς να ψωνίσεις από τους insight messengers, εκεί που παίρνεις τα καμπανάκια για co-op. Έχει και ρούχα που αγοράζεις με insight. Μόνο μην κάνεις το λάθος να βγείς από το menu του shop για να συγκρίνεις. Για να σε ξαναφήσει να ψωνίσεις θα θέλει πάλι 10 insight.

23. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Valkyre (30-03-2015)

Name
    Δημήτρης

Όταν έχεις 10 insight μπορείς να ψωνίσεις από τους insight messengers, εκεί που παίρνεις τα καμπανάκια για co-op. Έχει και ρούχα που αγοράζεις με insight. Μόνο μην κάνεις το λάθος να βγείς από το menu του shop για να συγκρίνεις. Για να σε ξαναφήσει να ψωνίσεις θα θέλει πάλι 10 insight.
    To ξερω, τα ειδα και αυτα, κανενα δεν μου αρεσει σχεδον :/

25. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

teras1 (30-03-2015)

Είναι απίστευτο το πως μπορείς να είσαι δυνατός και εξοπλισμένος και να τσακίζεις ότι βρίσκεις μπροστά σου και στην επόμενη αναμέτρηση με έναν λυκάνθρωπο εκεί που ξέρεις ότι τον έχεις, να σε τσακίζει με ένα συνεχόμενο combo. Και αντί να το παρατάς να θέλεις να πας πάλι εκεί να πάρεις το αίμα σου πίσω.
    Επίσης το level design είναι απλά σε άλλη κατηγορία για γραμμικό παιχνίδι. Τόσα μονοπάτια. Το παιχνίδι είναι μαγεία σκέτη!

Έχω τερματίσει το DeS και έχω παίξει κάμποσες ώρες το DaS, το οποίο δεν μου έκανε κλικ.
    Δεν έχω παίξει το DaSII αλλά κατά κοινή ομολογία είναι το χειρότερο της σειράς. Το Bloodborne είναι με διαφορά το καλύτερο Souls μέχρι τώρα.

οταν λες πως δεν εχεις παιξει ουσιαστικα 2/3 προηγουμενα πως πιστευεις οτι ειναι το καλυτερο με διαφορα?

οπως και να χει μακαρι να ναι το καλυτερο ολων,λογικα θα δανειστω κανα ps4 απο καναν γνωστο στο αμεσο μελλον μαζι με το game

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    οταν λες πως δεν εχεις παιξει ουσιαστικα 2/3 προηγουμενα πως πιστευεις οτι ειναι το καλυτερο με διαφορα?

οπως και να χει μακαρι να ναι το καλυτερο ολων,λογικα θα δανειστω κανα ps4 απο καναν γνωστο στο αμεσο μελλον μαζι με το game
    Το DeS είναι απο τα all time favorites παιχνίδια για μένα. Περίμενα το DaS να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο όσον αφορά την ιδιαίτερη αισθητική του, αλλά δυστυχώς διαπίστωσα ότι το μόνο που κράτησε ήταν οι μηχανισμοί του gameplay. Δεν είχε ατμόσφαιρα σαν του DeS και δεν με κράτησε ως το τέλος. Ασχολήθηκα πολλές ώρες πριν το παρατήσω. Το DaSII όποιον και να ρωτήσεις που το έχει παίξει θα σου πεί οτι ήταν καλό αλλά όχι σαν τα προηγούμενα. Έχοντας δεί αρκετό gameplay δεν ψήθηκα να το πάρω.
    30 ώρες μέχρι τώρα στο Bloodborne με έχουν πείσει ότι είναι καλύτερο από το DeS με διαφορά οπότε με βάση το γούστο μου για τα δύο αυτά είναι το καλύτερο Souls. Τώρα αν το DaSII είναι τόσο καλό και μου διαφεύγει, τότε κάνω λάθος.

Έχω όμως την αίσθηση ότι οι περισσότεροι συμφωνούν ότι το Bloodborne είναι η καλύτερη δουλειά του Miyazaki.
    Τουλάχιστον αυτό βγαίνει από τα σχόλια που διαβάζω στο gaf.

Μπαίνω σε co-op με άλλα δύο άτομα και μας κάνει invade ένας τύπος στο Cathedral Ward. Του τη στήνω πίσω από έναν τοίχο και οι άλλοι δύο κρύβονται λίγο πιο πέρα. Έρχεται φουριόζος, αρχίζουμε το ξύλο και ξαφνικά πετάγονται οι άλλοι και τον παίρνουμε στο κατόπι για κανα 5λεπτο ώσπου πρόλαβε στο τσακ να βαρέσει πιστολιά και να την κάνει.

Γενικά το multi του είναι όλα τα λεφτά.

29. The Following User Says Thank You to Citizen3rased For This Useful Post:

teras1 (31-03-2015)

Cool Member chrisfox's Avatar
    PSN ID
    ChristosFoX

Συνεχίζοντας την παραπάνω εμπειρία μου, τελικά έβγαλα μετά από 3-4 προσπάθειες και το 2o boss και με σχετική ευκολία βρήκα άλλα δύο lamps χάνοντας ΜΟΝΟ 2 φορές για την επόμενη 1 ώρα παιχνιδιού. Με αυτά και με αυτά, αφού βρήκα όλα τα shortcuts της περιοχής και αφού αντιμετώπιζα όλους τους νέους εχθρούς με ευκολία, έφτασα στο 3ο boss... Και επανέρχεται η μαζοχιστική τάση του bloodborne... 3 ώρες το πάλευα το boss και στην καλύτερη το κατέβασα στο 1/3 της ενέργειάς του... Είναι παράλογο να είσαι αρκετά μακριά του και με ένα attack που δεν μπορείς να το αποφύγεις να σε κάνει one-hit kill... Ότι και να λέτε, όσο skill και να έχεις, όσο ελεύθερο χρόνο και να έχεις, αυτό είναι υπερβολή... Είναι τόσο γρήγορο boss που το μόνο που προλαβαίνεις να κάνεις είναι να παίρνεις vials και antidotes. Δεν σου αφήνει περιθώριο να επιτεθείς. Είμαι level 27 και έχω αναβαθμίσει τα όπλα σε ικανοποιητικό επίπεδο για το σημείο αυτό πιστεύω. Θα ήθελα να ακούσω την στρατηγική σας, όσοι τον έχετε περάσει.

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks