Last edited by Sutorcen; 05-02-2015 at 13:42.
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe
rookie:
, , ** .
, key point "", /.
gaming, = .
: , . , , , ( , , 100% = ). , , , , , , , , . (: ). "" , particle Resogun Second Son, . , " particle Resogun SSon", , " ", ( ). ; = .
panos74gr (07-02-2015)
. ; ; , , . . gaming . gaming . .
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe
"" . gears of war , . , online online. , . ; Plus , , PS4 online online.
; ... .
fuck them all.
Sorry για το off topic αλλά για ποιο λόγο ο Λευτέρης κατηγορήθηκε για γεροντιαση και του έγινε σύσταση να κόψει το gaming...; επειδή και καλά δεν το έχει πλέον με τα σύγχρονα παιχνίδια; Πρέπει αναγκάστηκα να παίξει αυτές τις μπούρδες για να μπορέσει να εκφέρει άποψη; Αλλιώς τζιζ, ξεφεύγει από τα όρια του political correct των σύγχρονων gamer. Σύμφωνα απόλυτα σε ότι έγραψε. Εγώ τα έκανα delete στα 2 όχι στα 5 λεπτά. Ευτυχώς έχω την οικονομική δυνατότητα και παίζω σε όλες τις κονσόλες μου τα παιχνίδια που καλύπτουν τα αισθητικά μου κριτήρια και όπως και ο Λευτέρης ξέρω τι μου κάνει κλικ από το πρώτο λεπτό. Βέβαια εγώ δεν μπήκα να σχολιάσω τα παιχνίδια του plus γιατί δεν με ενδιαφέρουν στην τελική.. Ο Λευτέρης αν και εκφράστηκε κάπως ωμά με τον δικό του τροπο που χρόνια γνωρίζουμε δεν προσέλαβε κανέναν και οι χαρακτηρισμοί που εισέπραξε ειναι πέρα για πέρα άδικοι. Μπορεί να κάνει delete ότι του καβ.....σει![]()
Last edited by DJTaurus; 05-02-2015 at 15:15.
,( - )
DJ, , , . ..... "() "
( Gran Turismo 7)
To transistor . art , gameplay .
panos74gr (07-02-2015)
playstation plus , primary secondary?
primary , ! . ; .
Bookmarks