Page 71 of 120 FirstFirst ... 216167686970717273747581 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 2391

Thread: Destiny

Καραγκιοζιλικι και ξεφτιλα. Κατουρανε ολους εμας που αγορασαμε το παιχνίδι.

Αθλιοι

2. The Following User Says Thank You to Roy For This Useful Post:

gepe13 (29-10-2014)

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill
    Spoiler!

4. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

teras1 (30-10-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Everyone say "HI" to Activision!

Μα καλα ξεχνατε ολοι τι ηθελε να κανει η Activision με τα COD? Και τι εκανε τελικα που ανεβασε την τιμη ενος yearly game franchise το οποιο μοιαζει καθε χρονο με expansion? Ναι ναι, το πηγαν 10 ευρω παραπανω, why? Because fuck you thats why!

Φολα και τιποτα αλλο.

6. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

chronohill (30-10-2014),james9 (30-10-2014),teras1 (30-10-2014)

τελικα η Activision τους κατεστρεψε τουτους....κριμα γιατι ημουν μεγαλος Bungie fan απτο πρωτο Halo,εξου και το pre-order που κανα στο παιχνιδι.Τελικα το μετανιωνω 100%,δεν αξιζε ποτε 70 ευρω

PSN ID
    chronohill

Nαι αποτι βλεπω πρεπει να τους κρατησε πολυ πισω η Ακτιβιζιον...Δεν ξερω ισως και το είδος του παιχνιδιου δεν τους αφηνει τελικα να δειξουν το ταλεντο τους σαν εταιρεια.Γιατι δεν εχω παιξει κανενα halo(αλλα αναγνωριζω στα τοσα χρονια το τι εχει προσφερει) επαιξα το ντεστινι και καταλαβαινω οτι είναι ενα πολυ ταλαντουχο studio...
    Spoiler!

Δε νομιζω να τους κραταει πισω το ειδος του παιχνιδιου,στην bungie sci-fi λενε και εχουν οργασμους.Οπως βλεπεις το concept art,και γενικα το setting,τα τοπια και λοιπα ειναι πανεμορφα απο αρτιστικης αποψης συν τα εξαιρετικα shooting mechanics που ειναι κληρονομια του halo.Ωστοσο,η ουσια ειναι που λειπει απτο παιχνιδι και εκει ειναι που εβαλε το χερακι της η Αctivision πιστευω.Τα προηγουμενα χρονια ειχαν σαν εκδοτη την Microsoft που σκαγε το budget και εκαναν τα βιτσια της(βλ.Halo ODST και Reach),τωρα τα σκασε η Αctivision και αναγκαστηκαν να κανουν τα δικα της.

Προσωπικα ελπιζω να μη βγαλουν φραγκο απτην πωληση των DLC και να μπουνε μεσα.Επειδη δωσαν 300 εκατομυρρια στο μαρκετινγ,θα πρεπει εγω να πληρωνω τετραπλασια υπεραξια στο προιον που μου πλασαρουν??? Δε τους τα παν καλα

Ρε να τους κλεισει η γαμωεταιρια και ας γινει Crowdfunded το Destiny. Πρωτος θα δωσω λεφτα οπως εκανα και με το Star Citizen το οποιο ηδη 2 χρονια πριν το release του εχει περισσοτερο Content απο το Destiny

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    Δε νομιζω να τους κραταει πισω το ειδος του παιχνιδιου,στην bungie sci-fi λενε και εχουν οργασμους.Οπως βλεπεις το concept art,και γενικα το setting,τα τοπια και λοιπα ειναι πανεμορφα απο αρτιστικης αποψης συν τα εξαιρετικα shooting mechanics που ειναι κληρονομια του halo.Ωστοσο,η ουσια ειναι που λειπει απτο παιχνιδι και εκει ειναι που εβαλε το χερακι της η Αctivision πιστευω.Τα προηγουμενα χρονια ειχαν σαν εκδοτη την Microsoft που σκαγε το budget και εκαναν τα βιτσια της(βλ.Halo ODST και Reach),τωρα τα σκασε η Αctivision και αναγκαστηκαν να κανουν τα δικα της.

Προσωπικα ελπιζω να μη βγαλουν φραγκο απτην πωληση των DLC και να μπουνε μεσα.Επειδη δωσαν 300 εκατομυρρια στο μαρκετινγ,θα πρεπει εγω να πληρωνω τετραπλασια υπεραξια στο προιον που μου πλασαρουν??? Δε τους τα παν καλα
    oxi εννοω που ειναι MMO.εαν κανανε ενα Halo ξανα απτην αρχη που θα ηταν multiπλατφορμ πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα...
    και γω δεν προκειται να δωσω στα DLCs.εδω δεν εδωσα στο ps3 και σε αγαπημενα παιχνιδια...
    Spoiler!

Senior Member dimagic's Avatar
    PSN ID
    dimagic
    Name
    Αντρεας

όλοι λετε οτι δεν θα πάρετε τα dlc αλλα στο τελος είμαι σίγουρος ότι θα τα αγοράσετε.......

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    oxi εννοω που ειναι MMO.εαν κανανε ενα Halo ξανα απτην αρχη που θα ηταν multiπλατφορμ πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα...
    και γω δεν προκειται να δωσω στα DLCs.εδω δεν εδωσα στο ps3 και σε αγαπημενα παιχνιδια...

α ναι,σαν MMO εχεις δικιο....το χα δηλωσει και σε προηγουμενο ποστ οτι αν ειχαν δωσει βαση σε ενα επικο single player campaign με πλοκη χαρακτηρες κλπ και ειχαν κανει και ενα ανταγωνιστικο multiplayer ala halo style,ισως να μιλουσαμε για το νεο "Halo" αυτης της δεκαετιας

14. The Following User Says Thank You to Alastor For This Useful Post:

chronohill (31-10-2014)

Senior Member dimagic's Avatar
    PSN ID
    dimagic
    Name
    Αντρεας

σημερα εχει κατα την γνωμη μου το καλυτερο sniper το patience and time.......must buy......

16. The Following User Says Thank You to dimagic For This Useful Post:

Arikoc (01-11-2014)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Έχει γαμηθεί στα disconnects σήμερα. Το @*#@! ...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Quote Originally Posted by dimagic View Post
    όλοι λετε οτι δεν θα πάρετε τα dlc αλλα στο τελος είμαι σίγουρος ότι θα τα αγοράσετε.......
    αν το παιζει η παρεα τι θα κανεις;

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

απο τον xur τσιμπησα το sniper και την armamentarium. μεγαλη μαγκια η δευτερη grenade.

*μονο εγω ποτε σχεδον παντα απροβληματιστα; ουτε αποσυνδεσεις ουτε τιποτα.

Cool Member alexadrinos's Avatar
    PSN ID
    Darkwield
    Name
    ’γγελος

και γω δεν έχω αποσυνδέσεις.Δεν το περίμενα έχω φάει κόλλημα με το παιχνιδάκι.Το φιφα έχω να το ακουμπήσω βδομάδα και βάλε.Το μόνο κακό είναι ότι θέλεινα του αφιερώσεις αρκετό χρόνο που εγώ τουλάχιστον δεν έχω.Πέρασα τα 20 level σήμερα.Άκρος εθιστικό.Ειδικά όταν παίζεις με παρέα είναι πολύ καλό.

Cool Member Arikoc's Avatar
    PSN ID
    Arikos88
    Name
    Άρης

Βασικά σε σχέση με άλλα "mmo" δε θέλει το τρελό χρόνο. Μπορείς με 1-2 ώρες τη μέρα να προχωρήσεις μια χαρά. Αρκεί να "βάζεις στο μάτι" ένα στόχο κάθε φορά και να ασχολείσαι με αυτο. Και το καλό είναι ότι αυτό το στόχο τιν βάζεις ανάλογα με το τι σου αρέσει, δλδ pve ή pvp. Ίσα ίσα που το game δε προσφέρεται για τους hardcore gamers! Πήρα κ εγώ το sniper αλλά ακόμα δε το χρησιμοποιησα γιατί έχω κρατήσει μόνο exotic main weapons :-P

Member ps4 gamer's Avatar
    PSN ID
    wO21lfmanGR

23 level εφτασα.παντως εχθες που επαιξα το weekly strike 2.5 ωρες ειχα φαει και ξαφνικα με αποσυνδεσαι.πολυ καλο game αλλα ηθελε πιο πολυ δουλεια στο story{αλλους πλανητες,πιο πολλους και διαφορετικους εχθρους,πιο πολλες επιλογες στο multi{π.χ sto control να ειχε πιο πολλους παιχτες,20 εναντιον 20,με οχηματα και διαφορετικους και μεγαλυτερους χαρτες}

Cool Member Arikoc's Avatar
    PSN ID
    Arikos88
    Name
    Άρης

Πιστεύω πως υπάρχει content και στόρι, αλλά το κρατάνε για να το πληρώσουμε σε dlc!

Cool Member alexadrinos's Avatar
    PSN ID
    Darkwield
    Name
    ’γγελος

To story θα μπορούσε πράγματι να ναι καλύτερο.Στο παιχνίδι πάντως έχει τόσα πράγματα να κάνεις που το story δεν νομίζω ότι είναι αυτοσκοπός.Επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με τις φατρίες στο destiny;Αν το έχω καταλάβει καλά είναι είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να πάρεις όπλα πανοπλίες κλπ;
    Επίσης ήθελα να ρωτήσω τα strike που υπάρχουν στην playlist strike είναι διαφορετικά η τα ίδια με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας;
    πρώτη φορά ασχολούμαι με τέτοιου είδους παιχνίδι και έχω αρκετά θεματάκια
    Last edited by alexadrinos; 03-11-2014 at 09:23.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Εχτες παλι κατα τις 11 η ωρα αρχισαν τα disconnects... Anyway...

Θελω ενα η δυο ατομα να παμε να κανουμε το weekly event το βραδυ η το απογευμα. Θελω να ολοκληρωσω ενα exotic bounty για shotgun. Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει; (σαν amber alert ακουστηκε LOL)

Πειτε μου να κανονισουμε ραντεβου. Ειναι το nexus το οποιο βγαινει σε 15 λεπτα. Δε θα κατσουμε να σκοτωσουμε τους παντες. Θα τρεχουμε απλα μεχρι να φτασουμε στο τελικο boss.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Bookmarks

Bookmarks