Πόση άλλη καθυστέρηση να αντέξει ο εκδότης;
Δηλαδή η Sony είπε στην Evolution "το βγάζεις τότε μπορείς-δεν μπορείς και δεν μας νοιάζει αν δεν δουλεύουν οι servers;
Η Evo έδωσε το ΟΚ και το παιχνίδι βγήκε.
Γενικα για ενα παιχνίδι που ηταν να βγει περισυ τον Δεκέμβρη αν δεν κανω λάθος ολα αυτα που συμβαίνουν ειναι απαράδεκτα..
Σου διαφημίζουν το social στοιχείο αλλα σου λένε κάτσε απόλαυσε το offline και ισως εισαι τυχερός και καταφέρεις να παίξεις και online..
Σου διαφημίζουν τα καιρικά φαινόμενα, αλλα θα στα δώσουμε με patch οταν είναι έτοιμα..
Ε θα κάτσω να διαφημίσω και εγω ενα game θα μου δώσετε τα χρήματα σας και οταν πανε ολα καλα ισως το εκδόσω κιόλας.
Πραγματικά ειναι ξεφτίλα ολο αυτό που συμβαίνει..
Και τα 40 που ζητάνε απο τους plus συνδρομητές πολλα ειναι..
Nek_Food (09-10-2014)
Δεν καθόντουσαν να φτιάξουν ένα νέο motorstorm καλύτερα, εκεί θα ήξεραν τουλάχιστον τι να κάνουν...ξεφτιλικι που δεν επιβαρύνει μονο την evolution αλλα και την εικόνα της Sony και του ps4.
Motorstorm με τέτοια γραφικά;;;....και άγαλμα θα τους κάναμε και θα τσέπωναν και περισσότερα καθώς το φαν κοινό της σειράς είναι ήδη έτοιμο σε αντίθεση με το DC που δεν ξέρουμε αν θα φτιάξει ποτέ φαν κοινό (χλωμό το κόβω).
Το "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" δεν το ξέρουν μάλλον.
Nek_Food (09-10-2014),pafralis30 (10-10-2014)
Η απολυτη ξεφτιλα... Ανετοιμα πραγματα "γρηγοροχόρταγα", που λενε και στο χωριο μου.....
Σαν χτες θυμαμαιτην παρουσιασητου ps4 με την αναφορα του driveclub οπου μας ελεγαν....
"Περιμεναμε να περασουν τα χρονια και να προχωρησει η τεχνολογια, για να μπορεσουμε να πραγματοποιησουμε αυτα που θελουμε να κανουμε!!!!" Χειροκροτηματα απο κατω, και χαύλωνα εγω......... Και gaika και online και next gen και σκατα στα μουτρα τους ρε...........
Και φτασαμε και με αναβολες, και πισωγυρισματα στα "ταξιματα" (δωρεαν στο plus), να βγαινει και να μην υπαρχει καν το online... Και με πληρωμενο το online κομματι πλεον στις κονσολες μας ετσι;
Απλα ΞΕΦΤΙΛΑ...
Nek_Food (09-10-2014)
Nek_Food (09-10-2014)
το νοικιασα σημερα απο το seven spot...
ωραια γραφικα,παραξενος χειρισαμος και εντυπωση που μου αφηνει ειναι μετρια
θα μεινω με την plus οταν με το καλο ερθει και αν δεν με ευχαριστησει περισσοτερο το project cars θα επιστρεψω
Γενικα παντως η ειλικρινεις αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης τα 1st party studio της Σονυ εχουν προσφερει μετριοτητες στο συνολο τους... κατι το οποιο δεν λεω οτι ειναι ανησυχητικο, απλα οσο ναναι ειναι ενα κλικ κατω απο αυτα που μας εχουν συνηθησει...
Ρεαλιστικά γραφικά μοναδικές κόντρες που με το παρά,μικρό λάθος βγαίνεις εκτός,αρκετά simulator με δόση όσο χρειάζεται arcade χωρίς να θυμίζει nfs αλλά και ούτε αλλο παιχνίδι μιας και το drive club ειναι μια κατηγορία μόνο του...σίγουρα πολλά λάθη από την Evo όσο αφορά ανακοινώσεις κτλ αλλά πιστεύω ότι θα μας αποζημιώσουν με τα ερχόμενα και γρήγορα update θέλω να πιστεύω...
donkixoths (11-10-2014)
Υποτιθεται ανοιξαν οι servers αλλα εκει που επιλεγεις multi yok ε πιστευω μεχρι αυριο να χουν φιαξειΑ να ξαναθυμισω στις ρυθμισεις controls >steering wheel>wheel assist ειναι στο on βαλτε off ειναι αλλη φαση(''for the full DRIVECLUB experience turn this option off)
![]()
Αν ξέραμε θα το είχαμε ποστάρει.
Προς το παρόν ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πότε θα το βάλουν.
Bookmarks