Page 249 of 458 FirstFirst ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... LastLast
Results 4,961 to 4,980 of 9148

Thread: Xbox One

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    διότι και που την έβγαλε (όπως και άλλα site) εμένα/εμάς, ήτοι Ευρωπαίοι - Αμερικάνοι, τι μας ενδιαφέρει; πως μας επηρεάζει;

και εν τέλει, για εμάς δεν αποτελεί "ενημέρωση".

Αντιθέτως αποτελεί ενημέρωση για τους Ιάπωνες, μόνο που αυτοί έχουν τα δικά τους site - χώρια κιόλας ότι έχουν γραμμένο στα @@ τους εν γένει το Xbox από τη γέννησή του έως σήμερα (κάτι ξέρουν).

anyway, αδιάφορη είδηση παντελώς (διευκρινίζω: για εμένα και ίσως, για αρκετούς ακόμα).
    Αν το πας έτσι δεν θα έπρεπε να έχουμε ειδήσεις για το τι γίνεται στον κόσμο. Και ναι, δεν είναι το ίδιο να ξέρεις για την Κριμαία με το αν θα βγει το Xbox στην Ιαπωνία, αλλά και τα δυο είναι ειδήσεις που σε αφορούν έμμεσα. Σε/μας ενδιαφέρει λοιπόν για να έχεις/έχουμε μια σφαιρική εικόνα της βιομηχανίας και να μπορούμε να βγάλουμε τα αντίστοιχα συμπεράσματα.

Ούτε το ότι άργησε στην Ιαπωνία το PS4 "μας ενδιαφέρει" γιατί δεν θα το πάρει κανείς μας από εκεί, αλλά μας βοηθάει να καταλάβουμε την στατηγική της Sony, το σκληρό παιχνίδι που πάει να παίξει στην Microsoft στην έδρα της, το πόσο έχει πέσει η Ιαπωνία ως αγορά κονσολών και και και...

Ούτε εμένα με ενδιαφέρει το Watch Dogs αλλά με ενδιαφέρει να ξέρω τι παραμύθια πουλάει η Ubisoft στις παρουσιάσεις της, να ξέρω τι θα πρέπει να περιμένω από τα Assassin's Creed που με απασχολούν πχ. Δεν ήμουν από αυτούς που πήραν δωρεάν ταμπλέτα, άρα ''δεν με ενδιαφέρει αυτή η είδηση", αλλά γνωρίζοντας αυτό (και πολλά άλλα), μπορώ να υποψιαστώ γιατί στα reviews του Watch Dogs πέφτει το 9αρι σύννεφο.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

"κακό" δεν έγραψα πουθενά, ούτε το υπονόησα. "Αδιάφορο" έγραψα και πιο σαφής είναι αδύνατο να γίνω.

Όσο για εκείνον που ενδιαφέρεται για την Ιαπωνική αγορά, υπάρχουν εξειδικευμένα site που ασχολούνται με αυτή - ας αναζητήσει τις πληροφορίες του εκεί λοιπόν.

Anyway, ας πάμε παρακάτω (μην εκτροχιάσω το θρεντ με περαιτέρω οφφτοπικ) , άλλωστε για σήμερα έπιασα πολύ στο στόμα μου την MS και το εμετικό προϊόν τους, με βλέπω για αλλεργικό σοκ.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Αφιερωμενο στον Λευτερη

2015 τελικα και το Quantum Break. Επισημα νομιζω οτι δε θα χουμε αλλα νεα IP's φετος(εκτος απο το Driveclub). Αν κανω λαθος διορθωστε με

7. The Following User Says Thank You to Roy For This Useful Post:

Nek_Food (29-05-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

ΓΙα PS4 λες ή και για ΧΒ1?

Αλλιως βγαινει και το sunset overdrive

Και για τα 2 ελεγα. Ναι σωστα ειναι και το Sunset. Σε 7 μηνες μολις 2 games. Ειναι ελαχιστότατα! Πιο ελαχιστα βαρας χρεωκοπια!

ΥΓ.
    Φοβερο cinematography φαινεται να εχει το Quantum. Μου φαινεται πιο ''δεμενο'' απο Heavy Rain/Beyond

Και τι στο καλο θα δειξει η Microsoft στην Ε3?? Really τωρα... Αυτο παει για GamesCom, ανακοινωσεις εγιναν. Μου φαινεται απλα θα εχει 3rd parties να παιζουν μισαωρα demos. Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση, η Black Tusk δεν εχει ουτε CG ετοιμο. Α, υπαρχουν και τα Kinect Games.
    Last edited by Roy; 29-05-2014 at 16:29.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Είπαμε βγαίνει το νοέμβριο και το Last Guardian!

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Είπαμε βγαίνει το νοέμβριο και το Last Guardian!
    Α ναι, αποκλειστικο μαζι με FF 15 για PS4. Παντως σοβαρα, δεν βλεπω Games στην Ε3 της Microsoft. Θα μας τα πρηξει με τα Kinect Games και το Project Spark

Name
    Δημήτρης

Tι εννοεις δεν βλεπεις games? H E3 σπανια ηταν για games που θα κυκλοφορουσαν την ιδια χρονια. Συνηθως ολοι βλεπαμε για τα reveals για τα νεα ΙΡ κλπ δηλαδη παιχνιδια που ειναι 1-2 χρονια μακρια απο την κυκλοφορια.

Συνηθως τα παιχνιδια που ειναι να κυκλοφορησουν την ιδια χρονια τα βλεπεις στο floor της Ε3 με playable builds.

Ναι δεν καταλαβες τι λεω. Δεν βλεπω καν games για ανακοινωσεις. Οπως ξερουμε η Black Tusk θα κανει Gears(2016) δε θα δουμε ουτε CG φετος. Εχουμε παλι Halo(2015) ουτε απο εκει θα δουμε gameplay, παλι Forza(horizon βεβαια), η Lionhead κανει Fable, δε θα δουμε ουτε το Quantum Break στην Ε3(που ειναι και αυτο 2015)...... Ποια Studios εμειναν δηλαδη για ΝΑ ανακοινωσουν games για το μελλον?

Εδω για αυτα που ξερουμε οτι θαρθουν σε 2 χρονια δε θα εχουν gameplay, ουτε trailer. Θα δουμε ξαφνικα trailers για τα παιχνιδια του 2017 απο τα νεα της υπερσυγχρονα και μυστικα Studio που δεν εχουν?

Αυτο θελω να πω

Name
    Δημήτρης

Πιστευω θα δουμε νεα παιχνιδια. Υπαρχουν αρκετα στουντιο που ειναι σε development αλλα δεν ξερουμε τι ακριβως. Η Platinum Games ετοιμαζει exclusive για το One, περιμενουμε να δουμε τι ετοιμαζει ο Cage, το νεο ΙΡ της Guerilla και φανταζομαι θα υπαρχουν νεες ανακοινωσεις απο 3rd party devs.

Δεν νομιζω να ειναι μαπα το καρπουζι, αλλα δεν θα μου κανει και εντυπωση να ειναι απο πλευρας games. θα δουμε.

Εγω δεν στεναχωριεμαι τοσο, διοτι τα 2 games που θελω να δω ειναι εκει. (W3 , MGSV). και ελπιζω απλα να εχω ημερομηνια κυκλοφοριας που να μην ειναι πολυ μακρυνη.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Μαλιστα 2015 και το Quantum, Και ουτε καν παρουσια στην Ε3? εγω θα εβαζα και στοιχημα οτι θα το ειχαν. Δεν ειδαμε δυστηχως και τιποτε περισσοτερο απο το παιχνιδι, να επαναλαβω οτι δειχνει ενδιαφερον, και να το προσθεσουμε και αυτο στην λιστα με τα παιχνιδια που βγαινουν σε λαθος πλατφορμα, μαζι με το sunset overdrive.

Y.Γ. Valkyre, ακομα πιστευεις οτι η MS θα εχει καλυτερη conference?

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Μαλιστα 2015 και το Quantum, Και ουτε καν παρουσια στην Ε3? εγω θα εβαζα και στοιχημα οτι θα το ειχαν. Δεν ειδαμε δυστηχως και τιποτε περισσοτερο απο το παιχνιδι, να επαναλαβω οτι δειχνει ενδιαφερον, και να το προσθεσουμε και αυτο στην λιστα με τα παιχνιδια που βγαινουν σε λαθος πλατφορμα, μαζι με το sunset overdrive.

Y.Γ. Valkyre, ακομα πιστευεις οτι η MS θα εχει καλυτερη conference?
    Μια χαρα ειναι το X1 για το Quantum Break. Στην κονσολα που παει η δημιουργικοτητα για να πεθανει βγαινει. Μονο μπαμ-μπουμ το X1 και βρουμ βρουμ. Δεν εχει να προσφερει κατι στην καλλιτεχνικοτητα και την κληρονομια των Videogames το Xbox Franchise και αυτη ειναι η αληθεια.

Καλο το Halo και το Forza αλλα δεν αισθανομαι πραγματα οταν τα παιζω. Αντιθετα πολλα απο τα παιχνιδια της Nintendo και της Sony ειναι ενας ολοκληρος πολιτισμος.

Ειναι η προσωπικη μου αποψη, δεν θα μπω στον κοπο να απαντησω σε καποιον που διαφωνει και δεν με ενδιαφερουν τυχον αντιρρησεις ή ''διορθωσεις'' γι αυτο που ειπα.

Ευχαριστω!

*Edit
    Το νεο παιχνιδι της Platinum λογικα θα ειναι exclusive στο Xbox One. Αφου ισχυουν τα παραπανω που ειπαμε οτι δεν υπαρχουν στουντιο και games απο MS αρχισε την κλασικη τακτικη πληρωνω για να παιρνω
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=827086
    Last edited by Roy; 29-05-2014 at 20:50.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Δεν φαινεται καθολου ασχημο παντως.

18. The Following 3 Users Say Thank You to Viper For This Useful Post:

Leon_DiZ (29-05-2014),Nikoladim (30-05-2014),spartan (30-05-2014)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Μόλις είδα το βίντεο του quantum break. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους με το heroes in video game and villains in television show, να δούμε πως θα τα συνδυάσουν αυτά. Επίσης, εντύπωση μου είναι ή δείχνουν τα ingame στιγμιότυπα κάπως, "πιο γήινα" να πω (μην πω δηλαδή downgraded και σε αυτό). Δηλαδή δεν μου έκαναν την ίδια εντύπωση όπως το αρχικό βίντεο ή στο ενδιάμεσο έχουμε δει και έχουμε δει και δεν προκαλούν την ίδια αίσθηση. Τι λέτε και εσείς; Τελικά πάει να γίνει συνήθεια ή απλά είμαστε από κάνα δύο (πέντε έξι, καμιά δεκαριά, και βάλε) περιπτώσεις προκατειλημμένοι πια.

Last edited by Nek_Food; 29-05-2014 at 21:28.

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Εμενα μου αρεσει και για να πω την αληθεια χαρηκα που παει για το 2015 γιατι που να βρουμε χρονο και χρημα για τοσα παιχνιδια συν την κονσολα

21. The Following User Says Thank You to stavros88 For This Useful Post:

aopanos72 (30-05-2014)

Μια χαρα φαινεται στα γραφικα αν ειναι ετσι. Το θεμα ειναι να μην πεσουμε στο κλασικο τρυπακι. Αδιαφορο σεναριο/χαρακτηρες και ολο πιου πιου

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by stavros88 View Post
    Εμενα μου αρεσει και για να πω την αληθεια χαρηκα που παει για το 2015 γιατι που να βρουμε χρονο και χρημα για τοσα παιχνιδια συν την κονσολα
    Ε τι χαίρεσαι; Έχουν φύγει ΟΛΑ από το 2014 και έχουν πάει το 2015.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Bookmarks

Bookmarks