Page 44 of 48 FirstFirst ... 34404142434445464748 LastLast
Results 861 to 880 of 958

Thread: E3 2013

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Πως γινεται η διαδικασια με το AΦΜ Νέρβεν? Με ενδιαφερει και εμενα! edit ισχυει και για Ελλάδα ε? +rep

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Ναι κανονικά, το ΦΠΑ αφαιρείται στο checkout απλά πρέπει να ειναι σαν πωλητής το amazon.

Μια χαρούλα. 340€ σπίτι σου.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Βλαντ, με αφορμη το δικο σου ποστ, να πω το σκεπτικο μου επανω στο θεμα.
    Next gen κονσολα θα παρεις, σωστα;;;; Προφανως θα ειναι το PS4. H τιμη ειναι, ηδη, "χαμηλη", αρα δεν "παιζει" να πεσει στους επομενους μηνες απο τον
    καιρο της κυκλοφοριας του. Συνεπως, σε περιπτωση που δεν τιθεται οικονομικο προβλημα, γιατι να μη το παρεις day one; Το μονο που θα μπορουσα να σκεφτω,
    ειναι για να δει κανεις αν υπαρχουν προβληματα με την κονσολα (υπερθερμανσης πχ, ή κατι αλλο). Θα εχεις τα multi παιχνιδια σου και μια χαρα. Εκτος αν
    εχεις τοσα πολλα παιχνιδια ακομα να παιξεις στο PS3 και θα ηθελες να τα τελειωσεις και μετα. Αλλα εγω δε θα αντεχα...

- - - Updated - - -

Για λογους πολιτικης ορθοτητας, δε μπορω να ανεβασω κατι τετοιο εδω μεσα.

Δεν με έχει πείσει κανένα παιχνίδι για αυτό δεν σκοπεύω να το πάρω day one. Έχω και αρκετά να παίξω ακόμα όπως είπες. Ακόμα δεν έχω τελειώσει με το ni
    no kuni και μετά έχω άλλα 2 rpg + GTA V + Last of Us οπότε έχω υλικό. Αυτό που με ξενέρωσε είναι ότι δεν έδειξαν κάποιο καινούριο exclusive. Να
    ανεβάσουν λίγο το hype με το τι να περιμένουμε. Μόνο το FF XV έσωσε την κατάσταση για μένα.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Σκεψου απλα οτι με την συνδρομη στο Plus του PS4 παιρνεις κατευθειαν δωρο το Driveclub, οποτε κατευθειαν εκανες αποσβεση λολ!
    Επισης τα Killzone, Knack, Driveclub ειναι επιβεβαιωμενα για launch με το infamous να ακολουθει κατα ποδας μετα.
    Παντως θα δειξουν killzone και infamous σημερα λενε βασικα εδειχναν πριν ξεκινησει η παρουσιαση (φαινοταν το βιντεο να τρεχει πισω στις οθονες) αλλα
    ειπαν οτι θα τα δειξουν ξεχωριστα, κι εγω ξενερωσα με αυτο.

Αυτά είναι όσα είχαν δείξει και στην προηγούμενη παρουσίαση. Περίμενα κάτι καινούριο να δω, έστω και στο ελάχιστο. Αυτά μου είναι αδιάφορα. Ϊσως το
    Driveclub να με ενδιαφέρει αν δω παραπάνω. Τέσπα θα περιμένω τους επόμενους μήνες να δω τι θα ανακοινωθεί. Ελπίζω στο TGS να μας δείξουν τίποτα
    ενδιαφέρον.

Η τιμή πάντως είναι δελεαστική. Μόνο και μόνο για αυτό με έχω ικανό να μου την βαρέσει κανά πρωί και να πάω να το πάρω και ας μην έχω κάτι να με τραβάει
    να παίξω. Από launch το μόνο που πραγματικά θα με ενδιαφέρει είναι το Watchdogs.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Πληροφοριακα να σας πω, οτι περα του οτι αντεξε ο server και οχι μονο δεν πεσαμε, αλλα πηγαινε και μια χαρα απο αποκριση, σημερα εχουμε 726νεα posts, και εχουμε δρομο ακομα μεχρι το βραδυ, προβλεπω να ξεπερναμε τα 1000.

5. The Following 8 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

DarkUSS (11-06-2013),Desmond (11-06-2013),FotisGRC (11-06-2013),Gazof (11-06-2013),Kkritikos (11-06-2013),Leon_DiZ (11-06-2013),PDS (11-06-2013),Starlord (11-06-2013)

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Πληροφοριακα να σας πω, οτι περα του οτι αντεξε ο server και οχι μονο δεν πεσαμε, αλλα πηγαινε και μια χαρα απο αποκριση, σημερα εχουμε 726νεα posts, και εχουμε δρομο ακομα μεχρι το βραδυ, προβλεπω να ξεπερναμε τα 1000.
    Σωστός..! Ενώ θυμάμαι στην προηγούμενη Ε3 είχαμε μαρτυρήσει!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Πραγματικα το φορουμ ηταν αψογο καθολη την διαρκεια της Ε3, ουτε κιχ δεν εκανε και υπηρχε αρκετη κινηση... μου εκανε κι εμενα θετκη εντυπωση αυτο, περιμενα καπου στην αρχη της Σονυ να τα παιξει εντελως... αμ δε!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Kαι μονο το πενταλεπτο section που ο Tretton μιλησε για no DRM, used games κτλ αρκουσε για να διαλυσει την MS και να κανει την παρουσιαση επι της ουσιας WIN.
    Τα αρνητικα που ειχε για μενα ειναι αυτα που λεει ο Valkyre και αυτα που συζητουσαμε κατα τη διαρκεια, οτι δλδ δοθηκε τεραστια εμφαση σε multiplatform παιχνιδια που εχουμε ξαναδει (Ubi stuff) η αφιερωθηκαν 15 λεπτα (που ειναι μια αιωνιοτητα σε χρονους conference) στο Destiny. Δεν ειδαμε ουτε ενα live demo απο exclusive, αυτο δεν νομιζω να εχει ξαναγινει σε conference της Sony.
    Eπισης, απ οτι φαινεται η Sony δεν εχει καταφυγει καθολου σε moneyhating για third party exclusives, για μενα αυτο ειναι αρνητικο μονο για λογους εντυπωσεων (Look! MS has dead rising and Titan Fall) μιας και κατα 90% αυτα τα παιχνιδια (exclusives κατα παραγγελια στους third party) ειναι φολες.
    Σαν αρνητικο θετω την απουσια first party exclusives μονο αναφορικα με την conference, ολοι ξερουμε οτι υπαρχουν πολλα κρυφα χαρτια ακομα για την Sony. Naughty Dog, Santa Monica, Guerilla, Media Molecule εχουν projects για το ps4 ου δεν εχουν παρουσιασει ακομα. Σε αντιθεση η MS απο την αγωνια της να κλεψει τις εντυπωσεις και να καλυψει το φιασκο του DRM/online κτλ εδειξε οτι εχει και δεν εχει απο software μεχρι το 2016 (τουλαχιστον). Μπορει τωρα καποιοι να ειπαν (και δικαιως) πολλα games, οταν ομως θα περναει ο καιρος και δεν θα ανακοινωνει τιποτε καινουριο η Sony θα εχει πλεονεκτημα με megaton announcements.
    Τελος, αλλο ενα αρνητικο για το ps4 ειναι το launch line up, μια χαρα solid αλλα ειναι απωλεια το Infamous, αν ακουσα καλα παει για Q1 2014 και οχι για launch.
    Last edited by hakoo; 11-06-2013 at 14:42.

9. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

psx3 (12-06-2013)

Advanced Member Venigre's Avatar
    PSN ID
    Venigre
    Name
    Βαγγέλης

Να πω και εγώ την γνώμη μου μιας και είδα τα νέα σήμερα το πρωί που ξύπνησα.

Δε το περίμενα πραγματικά.. ναι οκ περίμενα τα games περιμενα την κονσόλα ολά οκ

Αλλά οι τύποι βγήκαν καβάλα στο άσπρο άλογο...

ΜΠΑΜ μεταχειρησμένα κομπλέ

ΜΠΑΜ το δισκάκι που έχω πληρώσει μου ανήκει και το δανίζω το καίω το κάνω οτι θέλω

ΜΠΑΜ no always on line

ΜΠΑΜ πάρτε φουλ gaming περιεχόμενο και μερικά γύρω γύρω γαρνιτούρα

MΠΑΜ ενα ps plus acc για όλα τα συστήματα μας

ΜΠΑΜ τιμή 100 ευρώ κάτω απο xbox ακόμα και αν είναι κάποια basic εκδοχή του μηχανήματος το θέμα είναι ψυχολογικό

Μαρκετίστικα το παιχνίδι το κέρδισαν γιατί απάντησαν στα ερωτήματα που έβαζαν τοσο καιρό στην microsoft κρύβοντας ωραία όποια δικά τους μελανά σημεία δεν ξέρουμε ακόμα (φανταζομαι τα παιχνίδια θα είναι το ακριβά σε σχέση με το xbox)

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

PS4 Comes With a 500 GB HDD, HDMI Cable, Headset… Camera Sold Seperately

http://www.gametrailers.com/side-mis...old-seperately

PlayStation 4 Will Not Have Region Lock, According to Sony PR

http://www.gametrailers.com/side-mis...ing-to-sony-pr
    Last edited by Nerven; 11-06-2013 at 14:59.

12. The Following User Says Thank You to Nerven For This Useful Post:

Starlord (11-06-2013)

ωραιο.

14. The Following 2 Users Say Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

chronohill (11-06-2013),PDS (11-06-2013)

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Για τα γνωστα, drm, used games, τιμη δεν υπαρχει αμφιβολια οτι η sony εσπειρε...και βεβαιως οχι απλα κερδισε τις εντυπωσεις αλλα κυριολεκτικα εριξε στο καναβατσο την ms.
    Οσον αφορα ομως τα παιχνιδια...περιμενα πολυ περισσοτερα και η αληθεια ειναι οτι ψιλοαπογοητευτηκα.
    Το killzone, αυτο το 1:15 που εδειξαν χθες ηταν meh, τιποτα το ιδιαιτερο, περισσοτερο το halo θυμιζε. Εχω ελπιδες ομως οτι θα ειναι πολυ καλο γιατι ολοι θυμομαστε το βιντεο που ειχαν δειξει πριν 3 μηνες και ηταν πολυ εντυπωσιακο, καμια σχεση με χθες.
    Το the order καλουτσικο αλλα δεν εκανε νομιζω και καμια ιδιαιτερη αισθηση, knack αδιαφορο, το racing ακομα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θα ειναι αλλα δεν ειδαμε και κανα gameplay video χθες, το infamous φαινεται καλο αλλα σιγουρα δεν με εχει εντυπωσιασει οπτικα οσο πολλα παιδια λενε εδω. Ff και kh απ΄οτι καταλαβαινω θα ειναι multi, εκτος αν κανω λαθος. Το tech demo της QD εκπληκτικο αλλα...tech demo....
    Πολυ καλο το γεγονος οτι εδειξαν gameplay στα assassin's και watch dogs και οχι μονο καποια teaser βιντεακια, υποστηριξη σε indie developers και βεβαια η εξαιρετη παρουσιαση για ps3 και vita.
    Γενικα, αν η sony ειχε δειξει κατι παραπανω χθες σε παιχνιδια τοτε θα μιλαγαμε για την απολυτη Ε3, θα επρεπε η ms να ανακοινωσει απο τωρα οτι αποσυρει το xbone...
    Τεσπα, αυτα που δεν ειδαμε χθες θα τα δουμε με τον καιρο, αρκει να μην αργησουν πολυ.
    Last edited by kostasb13; 11-06-2013 at 15:11.

16. The Following User Says Thank You to kostasb13 For This Useful Post:

psx3 (12-06-2013)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Το διλεπτο του διασυρμου της MS

Φοβερη αντιδραση απο το κοινο παντως, εγινε ο πενταπλασιος χαμος απ οτι στις παρουσιασεις παιχνιδιων.

18. The Following 3 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

modecris (11-06-2013),Mouxlalouda (11-06-2013),tsakali GR (11-06-2013)

PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Η κονσολα παντως σημερα μου φαινεται πιο ομορφη απ΄οτι χθες, δεν ειναι ασχημη τελικα...

20. The Following User Says Thank You to kostasb13 For This Useful Post:

michael92 (11-06-2013)

PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Το διλεπτο του διασυρμου της MS

Φοβερη αντιδραση απο το κοινο παντως, εγινε ο πενταπλασιος χαμος απ οτι στις παρουσιασεις παιχνιδιων.
    Συν αυτο το λεπτο...

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Χτες παντως μου θυμισε το forum μας, neogaf που με ενα refresh καθε λεπτα υπηρχαν ολο και νεα ποστς! )))))

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    ωραιο.
    cool
    ομως ο δρακος στο τελος απο ποιο game ειναι? Dragon Age?

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Αρχιζει σε λιγο η Nintendo....

Spoiler!

- - - Updated - - -

ΠΑΛΙ επεσε το NeoGAF.. λολ

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Τι εγινε ρε παιδια, το διαλυσαμε;

Εχουμε Nintendo, Square και GameTrailers ακομα!

Ξεκινησε η Nintendo

http://www.joystiq.com/2013/06/11/wa...ct-right-here/
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ χαχα ρε συ θα πηγαν για υπνο. Εγω εχω 1 ωρα υπνο απο χτες, αντε 2. ΔΕΝ ειχα σκοπο να δω καν SONY αλλα τα κουνουπια ειχαν αλλη γνωμη και οταν ειχα εκνευριστει βλεπω 5:15 και βαζω SONY! χαχα

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Sony confirms: 1 account with PS+ will let the other accounts on PS4 also play online

https://twitter.com/Fall3nXspitfire/...66514817875968

Tα καλα νεα συνεχιζονται...
    Αυτό ακριβώς κουβέντιαζα πριν λίγο με τον Θανασάκι, αφού του έδειξα πρώτα φωτογραφίες του ps4 (btw, το σχόλιο του ήταν "ωραίο είναι μπαμπά αλλά λίγο παράξενο..") μετά του έλεγα πως πλέον το online θα το πληρώνουμε και άρα δεν θα έχει multiplayer ικανότητες το δικό του προφίλ..άρα όλα καλά ΚΑΙ σε αυτό!!

Κατά τα άλλα, χθες δεν μπόρeσα να δω όλη την παρουσίαση και κάπου στα FF πρέπει να ήταν που αποχώρησα. Και καλύτερα έτσι, ήδη είχα έρθει σε gaming οργασμό...φανταστείτε να έβλεπα στο καπάκι τα νέα για τα μεταχειρισμένα και την τιμή..:Ρ

Αλήθεια τώρα γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα: θα βγάζει η Χ εταιρία το ίδιο παιχνίδι για xboxone και ps4 και ενώ οι μεν θα μπορούν να το δώσουν/πουλήσουν χωρίς έξτρα κόστος για τον αγοραστή οι δε δεν θα έχουν κανένα περιορισμό? :O

Bookmarks

Bookmarks