Έχω την αίσθηση, πως η έκδοση του Store δεν υποστηρίζει crossbuy.
Αν λέω μπαρούφες, διορθώστε με!
Έχω την αίσθηση, πως η έκδοση του Store δεν υποστηρίζει crossbuy.
Αν λέω μπαρούφες, διορθώστε με!
http://blog.eu.playstation.com/2013/...-time-trailer/
Mark your diary – Sly Cooper: Thieves in Time launches on 27th March. It’s available for pre-order on the Store now, priced at €29.99 on PS3 (with Cross Buy) and €24.99 on PS Vita.
Α, οκ, λάθος θυμόμουν.
Ρίξτε μια ματιά στο Twitter μου μπας και κερδίσετε το Sly Cooper: Thieves in Time![]()
Promo κόπια είναι. Ο νικητής θα πάρει ένα voucher code να κατεβάσει το full game
To παιχνίδι για όποιον έχει και PS3 και Vita είναι must buy,
εκτός του εκπληκτικού Ελληνικού audio και του cross buy όπου παίρνεις δωρεάν την έκδοση για Vita
πολύ καλό χαρακτηριστικό είναι ότι παίζοντας στην TV στο PS3 μπορείς να βλέπεις μέσω την οθόνης του Vita σε στυλ υπέρυθρων όλα τα collectables.
Ανεξαρτήτως αν υπάρχουν τοίχοι, δέντρα κλπ απεικονίζονται όλα στην οθόνη του Vita με κιτρινοπορτοκαλί χρώμα.
To παρακάτω screenshot δείχνει ακριβώς αυτό.
Στα συν το cross save όπου μπορείς να συνεχίσεις το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή από το PS3 στο Vita και το αντίστροφο.
Είναι απλή διαδικασία, ανεβάζεις στο cloud το save της μιας έκδοσης και το κατεβάζεις στην άλλη.
Επίσης έχουν ξεχωριστή λίστα trophies πράγμα που σημαίνει ότι αν έχεις πάρει π.χ. 15 trophies στο PS3
με το που κατεβάζεις το cloud save στο Vita αρχίζει τα γκλιγκ-γκλιγκ, δίνοντας και στο Vita όσα trophies έχουν αποκτηθεί στο PS3.
WoW πολύ καλό cross function. Λογικά στο Ps4 θα δούμε πράγματα και θαύματα!
το τελείωσα σήμερα , όντως πάρα πολύ καλό σου αφήνει την εντύπωση ενός πιο προσεγμένου game ,ειδικά για το παιδικό ύφος που έχει,
έχω παίξει τα προηγούμενα εκτός από το 3ο και θεωρώ πως είναι με διαφορά το καλύτερο !
αν και το είχα νοικιασμένο και δεν μπορεσα να το δοκιμάσω στο ps vita μιας και ο κωδικός ήτανε χρησιμοποιημένος , μόλις πέσει η τιμή του θα το αγοράσω για αυτό το λόγω κυρίως αλλά και για τα επιπλέον trophies... μιας και στην αρχή νόμιζα πως μοιράζονται την ίδια trophy list .
Το βάζω εδώ:
Καλώς ήρθατε στην ελληνική trophy list του Sly Cooper: Thieves in Time! Δείτε όλη την trophy list και το τι πρέπει να κάνετε για το κάθε trophy στο παρακάτω link: http://bit.ly/YOrA3t
μια ομορφιά της ελληνικής γλώσσας, είναι ότι πολλές φορές η απάντησή μας έχει ήδη αποδοθεί από εμάς τους ίδιους.
παίξε όσα παιχνίδια ήδη έχεις, πολλά όπως λες, που δεν έχεις παίξει ακόμα. Simple.
Και λίαν "προσγειωμένη" κίνηση, από καταναλωτικής / οικονομικής μεριάς μάλιστα.
Leon_DiZ (13-08-2013)
Ένα πολύ καλό παιχνίδι το οποίο είναι και σε πολύ καλή τιμή (greek store) σε σχέση με τα retail (35+ Eούρος). Βέβαια το κόστος του project μπορεί και να μειωθεί εφόσον βρεθεί κόπια σε rentals.
Happy Days in Killzone 3 MP @ http://www.youtube.com/watch?v=ln_96Vuk1Ac
^^ από το store ισχύει το cross buy αν αγοράσεις την έκδοση ps3 ή όχι ;
αν και φθηνότερο εγώ θα περιμένω να πέσει λίγο η retail έκδοση πάντως , βέβαια αν κρίνω από το sly trilogy collection που δεν έχει πέσει πολύ , αλλά καλά καλά δεν το βρήσκεις ουτε καν μεταχειρισμένο...θα περιμένουμε αρκετά!
ΥΓ. αν δεν ήτανε τα ελληνικά στη μέση , από game ή amazon στις 20λίρες που είναι τώρα θα το είχα ήδη παραγγείλει..
antoniss (28-01-2014)
Bookmarks