Page 39 of 108 FirstFirst ... 293536373839404142434989 ... LastLast
Results 761 to 780 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ αφου το rayman legends ειναι multiplatform ρε συ!

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    ^ αφου το rayman legends ειναι multiplatform ρε συ!
    Τα μασάει η Ubisoft... μια λέει ότι είναι Wii U exclusive και μετά λέει ότι σκέφτεται και άλλες πλατφόρμες.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

holy shit! οχι ρε Ubisoft...

tnx for the info!

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    εγω πιστευω οτι το zombi u(το μονο project που με εξιταρει απο wii u πλευρα) θα ειναι timed exlcusive... ή τουλαχιστον ετσι ΘΕΛΩ να πιστευω!
    Mακαρι να κυκλοφορησει καποια στιγμη για ps360.
    Η Ubisoft σε καμια περιπτωση δεν το εχει αποκλεισει, το αντιθετο θα ελεγα...

ZombiU at its core was designed to be a great Wii U game and in order to make that work on other platforms they would have to change a lot of what makes the game cool. And I’m not saying that can’t be done, but not in the next six months, you know?

http://segmentnext.com/2012/06/07/ub...multiplatform/

Oποτε αναμενουμε.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ολα θα γινουν βαση πωλησεων αν πουλησει αρκετα τοτε μπορει κ να μην βγει αν πουλησει κατω του αναμενομενου θα γινει ανετα η αλλαγη σε ps3xbox360

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει πει ότι θα είναι exclusive, αλλά ότι θα βγει και για PS3 τουλάχιστον (καθώς το rayman origins πούλησε περισσότερο σε αυτό παρά στο Xbox360).

αυτό που όμως θυμάμαι, ήταν ότι στο Wii U θα έχει (όπως είναι λογικό) exclusive controls, που θα προσφέρουν διαφοροποιημένο gameplay.

δεν ξέρω μπορεί να με απατά η μνήμη μου.

ΥΓ: Περίμενα να κοπάσει η ένταση, για να διευκρινίσω: 1 ευρώ (άντε 2; 3; ) κοστίζει το καλώδιο από mini jack σε 2 RCA, ώστε να συνδέσουμε το mini jack στην οθόνη/μόνιτορ/TV στην έξοδο των ακουστικών και τα 2 RCA στις αντίστοιχες εισόδους στο στερεοφωνικό μας. Έτσι το Wii U, συνδεόμενο με το HDMI που παρέχεται στο πακέτο αγοράς, μεταφέρει όπως είναι γνωστό, εικόνα + ήχο στην οθόνη. Οπότε, μπορούμε να βγάζουμε τον ήχο σε στερεοφωνικό, από την οθόνη, μέσω της εξόδου ακουστικών της. Με κόστος 1/2/3 ευρώ, παραπάνω δεν κοστίζει το καλώδιο. Και δεν χρειάζεται να αγοράσουμε καν το "σπέσιαλ" (σαρκάζομαι εννοείται) καλώδιο av Composite της Nintendo των 30 ευρώ (την τιμή δεν την ξέρω, απλά αναπαράγω το νούμερο των 30 ευρώ, επειδή το διάβασα πιο πάνω, χωρίς να ξέρω αν είναι αληθές).
    Ιδού και το καλώδιο που εννοώ, το βρίσκουμε παντού:

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Βεβαίως θα πρέπει να τονίσουμε πως αυτή είναι η χειρότερη μεταφορά ήχου που μπορούμε να κάνουμε γιατί ανάμεσα στην κονσόλα και τον ενισχυτή μας παρεμβάλλονται τα ενισχυτικά κυκλώματα της TV/monitor και συνήθως δεν είναι τόσο ποιοτικά όσο του ενισχυτή. Εκτός αυτού, τα αναλογικά σήματα αντιπαθούν ούτως ή άλλως τα "ταξίδια" μεταξύ συσκευών.

Θεωρητικά όλα αυτά,πρακτικά θα γίνει αξιοπρεπώς η δουλειά.

PSN ID
    Lefteris_X

καλά ναι, αυτό που λες ισχύει, αλλά οκ, μιλάμε και για εύκολη - γρήγορη λύση, μηδαμινής αξίας.

Ειδάλλως, πάμε σε επιλογή πιασω-κωλέ, της τάξεως των 30 ευρώ για το επίσημο composite καλώδιο της nintendo (αναπαράγω κι εγώ την τιμή που διάβασα σε προηγούμενο ποστ, δεν έχω ιδέα αν όντως τόσο θα κοστίζει).

τέλος πάντων, ο καθένας ότι τον ορίζει η τσέπη του και τα......ώτα του!

προσωπικά θα προτιμούσα την TV. (ίσως επειδή είναι καλή για την εποχή της, να φανταστείς modecris, ποτέ δεν έχω βάλει το volume πάνω από το 50, με φουλ το 100, γιατί θα πέσει κράξιμο από τη γειτονιά.....συνήθως είμαι στο φάσμα 20-30 για παιχνίδια, για TV στο 15-25 και για ταινίες, ανάλογα το rip πάντα, από 20 έως 35)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Take a very, very close look at the round-edged Wii U proprietary discs

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει πει ότι θα είναι exclusive, αλλά ότι θα βγει και για PS3 τουλάχιστον (καθώς το rayman origins πούλησε περισσότερο σε αυτό παρά στο Xbox360).

αυτό που όμως θυμάμαι, ήταν ότι στο Wii U θα έχει (όπως είναι λογικό) exclusive controls, που θα προσφέρουν διαφοροποιημένο gameplay.

δεν ξέρω μπορεί να με απατά η μνήμη μου.
    Για αυτό εδώ λέω: http://www.joystiq.com/2012/08/15/ra...i-u-exclusive/

Εκτός αν εννοεί timed-exclusive...

PSN ID
    Lefteris_X

τελικά κακώς θυμόμουν (θενκς psx3 για την υπενθύμιση) ναι το είχα διαβάσει κ εγώ, αλλά το βλέπω μεγάλη οικονομική αποτυχία της Ubisoft να μην εκμεταλλευτεί τα μύρια user base των PS3 / Xbox360...

τώρα μάλιστα που το PS3 μπορεί να συνοδευτεί από ένα PS Vita και το Xbox 360 από μια αξιόλογη ταμπλέτα μέσω του Smart Glass.

δεν ξέρω, αλλά θα είναι τρομερή βλακεία από μεριάς Ubisoft (χώρια ότι δεν θα το παίξω κι εγώ, γιατί δεν θα πάρω, λόγω οικονομικής στενότητας φυσικά, το Wii U - συνεπώς θέλω να ελπίζω ότι θα βγει και σε PS3 ο κακομοίρης )

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    (χώρια ότι δεν θα το παίξω κι εγώ, γιατί δεν θα πάρω, λόγω οικονομικής στενότητας φυσικά, το Wii U - συνεπώς θέλω να ελπίζω ότι θα βγει και σε PS3 ο κακομοίρης )
    ? Είχα την εντύπωση ότι πας για day 1 αγορά (βάσει των posts που έχεις κάνει)!

PSN ID
    Lefteris_X

κι εγω αυτη την εντύπωση είχα, αλλά μετά από οικονομικές κατραπακιές, η τσέπη έχει αντίθετη γνώμη, γμτ!

άσε, μου την έχει δώσει εντελώς και δυστυχώς πρέπει να αρχίζω να συνηθίζω στο νέο τρόπο ζωής (απαράδεκτος, αλλά υποχρεωτικός να βράσω μέσα)

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

SHEEP: ARE WII U ROUNDED DISCS THE GREATEST GAMING INNOVATION EVER?
    Για εξηγηστε μου ρε παιδια τι το πρωτοποριακο εκανε η νιντυ?Ειναι στρογγυλεμενα τα διακακια στις ακρες?Δεν βγαζω ακρη?Και τι μας χαφτει και τι μας προσφερει?Λευτερη τι λες?
    Spoiler!

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

νομιζω εχουν μεγαλυτερη χωρητικοτητα, δε καταλαβα καλα...

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by chronohill View Post

SHEEP: ARE WII U ROUNDED DISCS THE GREATEST GAMING INNOVATION EVER?
    Για εξηγηστε μου ρε παιδια τι το πρωτοποριακο εκανε η νιντυ?Ειναι στρογγυλεμενα τα διακακια στις ακρες?Δεν βγαζω ακρη?Και τι μας χαφτει και τι μας προσφερει?Λευτερη τι λες?
    Εβαλα ακριβώς το ίδιο 5 ποστ πιο πάνω απο το δικό σου. Δεν εχει κάποια ουσιαστική διάφορα, απλά έχουν στρογγυλεμενες άκρες, όχι όμως οτι θα αλλαζει κατι στο παιχνίδι.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Είναι γενικότερα πιο "φιλικά" στο άγγιγμα. Go figure...

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Είναι γενικότερα πιο "φιλικά" στο άγγιγμα. Go figure...
    Μιλαμε για φοβερη πρωτοπορια!!!!Και τι λυσανε στο ιντερνετ???
    Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Εβαλα ακριβώς το ίδιο 5 ποστ πιο πάνω απο το δικό σου. Δεν εχει κάποια ουσιαστική διάφορα, απλά έχουν στρογγυλεμενες άκρες, όχι όμως οτι θα αλλαζει κατι στο παιχνίδι.
    Δεν το ειδα φιλε sorry!
    Περιμενα και γω οτι θα ηταν κατι που θα εκανε αισθηση αλλα...
    Spoiler!

PSN ID
    Lefteris_X

ε, όχι και go figure! (χαριτολογώντας )

figure that instead ----> πολλές οι πρακτικές βελτιώσεις:

όταν πέσει ένα δισκάκι δεν πρόκειται να σκάσει ποτέ κάθετα, καθώς η στρογγυλεμένη περίμετρος, προκαλεί γλίστρημα στον κατακόρυφο άξονα (χ) και όχι ρωγμή / σπάσιμο / αλλοίωση δεδομένων.

όταν το κρατάς με τα δάκτυλά σου, τοποθετημένα τόσο στον εξωτερικό δακτύλιο όσο και στον εσωτερικό (που και αυτός έχει στρογγυλεμένες άκρες), δεν αφήνεται (άθελά σου), το λίπος που έχει πάνω στο δέρμα, ενώ παράλληλα προσφέρει και αυξημένη αντοχή.

τα δύο παραπάνω είναι ότι πρέπει για χειρισμό από νεαρότερες ηλικίες (μην ξεχνάμε ότι εδώ είναι Nintendo νοοτροπία κιόλας ε; ).

επίσης (άσχετα με τις στρογγυλεμένες άκρες), όπως είχα πει και πιο παλιά, το Wii U έχει blu-ray, αλλά όχι με αγορασμένα τα δικαιώματα του blu-ray, καθώς η nintendo παραδοσιακά φτιάχνει custom δισκάκια (και παλαιότερα cartridges). Έτσι το νέο δισκάκι του Wii U, δεν φέρει την επίσημη ονομασία, αλλά έχει τα 25GB του single layer bd-rom. (δεν έχει προβλεφθεί, τουλάχιστον προς το παρόν, δυνατότητα για dual layer 50GB)

αυτά τα ολίγα. Για εμένα, πάλι η Nintendo είναι καρά-σωστή και άριστη στις επιλογές της, τηρουμένου πάντα του target group που θέλει να ικανοποιεί (από μικρές ηλικίες, οπότε το φτιάχνει damage proof, έως τις μεγάλες που σέβονται την τεχνολογία και δεν έχουν προβλήματα στο άρτιο χειρισμό της).

γιατί, την άψογη δυνατότητα, να ανάβεις / κλείνεις, αλλάζεις κανάλι (πχ. από TV σε HDMI) και να ανεβοκατεβάζεις το volume της τηλεόρασης, από το joypad/tablet, που την πάτε; αυτό και μόνο για εμένα, ανεβάζει κατά πολύ τους πόντους αποδοχής από το "απλό" κοινό (μικρολεπτομερειούλες που μας κάνουν την ζωή πιο εύκολη + ότι δεν το προσφέρει, προς το παρόν, καμία κονσόλα του ανταγωνισμού).

win - win situation, για τη Nintendo, τουλάχιστον όσο αφορά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
    Last edited by Lefteris_X; 14-11-2012 at 11:52.

Από εντυπώσεις χρηστών που διαβάζω αυτό που τους εντυπωσίασε περισσότερο από τα παιχνίδια ειναι το Rayman Legends.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=wu1kGo5j7NU&list=UUGIY_O-8vW4rfX98KlMkvRg&index=1&feature=plcp"]Wii U -- Nintendo Network, Miiverse, and Internet Browser - YouTube[/ame]

Bookmarks

Bookmarks