Page 31 of 91 FirstFirst ... 212728293031323334354181 ... LastLast
Results 601 to 620 of 1817

Thread: FIFA 13 - [Playstation®Move]

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Χθες βάζω γκολ, κάνουν σέντρα και παίρνω την μπάλα. Έτρεχαν 3 πάνω μου να μου την πάρουν, οι 2 σωριάστηκαν κάτω αφού κοπάνησαν μεταξύ τους χαχαχα επική (FI)faση λέμε
    Last edited by Gazof; 15-09-2012 at 20:09.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Καλα αυτο το εχει κανει και σε μενα,αλλα δεν μου αρεσε γιατι η συγκρουση ηταν τραγικη(bug φανταζομαι σαν τα παραπανω)
    .

Πολύ ωραία προσθήκη και οι πάσες με το εξωτερικό του παπουτσιού.. φαίνεται πολύ όμορφο και είναι και χρήσιμο.

Ανησυχώ λίγο γιατί σε 2-3 φάσεις ο τερματοφύλακας δεν έπεσε καν και έφαγε πολύ χαζά γκολ. Ελπίζω να διορθωθεί στο τελικό.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by stratos 84 View Post
    djpar
    Εισαι τερμα κομπλεξικος φιλαρακι.. Μα τον Θεο.
    ρε φιλε εισαι του 84 και λες τετοια βλακεια...δλδ δεν καταλαβαινεις οτι κανω πλακα?...

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

πως γινετε αυτη η πασα ρε συ φωτη...?την κανει μονο του η πατας κατι εσυ?γ
    ιατι σε μενα δεν ετυχε ακομα.Γινετε και σε σουτ αυτο?

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Το 12 δεν το πήρα γιατί δεν είχα ούτε χρόνο ούτε διάθεση να μάθω το νέο σύστημα της άμυνας.
    Στο ντέμο φέτος είδα ότι το άλλαξε κάπως μπορείς με το Χ να ακολουθείς τον αντίπαλο και να έχεις βοήθεια από δεύτερο παίκτη.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Και στο 12 ακολουθουσε το x.Απο αποσταση παντα.Αλλα εδω μου φαινεται καπως καλυτερο.

Η αληθεια ειναι οτι εχω καποιες αποριες που θα μου λυθουν στην πορεια φανταζομαι ή με κανα tutorial.
    .

dipar
    Που να το καταλαβω ρε φιλε; ικανο σ ειχα και αυτο να το πεις. Αφου εδω και 2 χρονια που ειμαι στο τσατ κανεις σαν μωρο με τις συγκρισεις συνεχεια μεταξυ των 2 παιχνιδιων, με αποτελεσμα τα νηματα να γινονται μη αναγνωσιμα, τι να καταλαβω μου λες..

Quote Originally Posted by easybizi View Post
    πως γινετε αυτη η πασα ρε συ φωτη...?την κανει μονο του η πατας κατι εσυ?γ
    ιατι σε μενα δεν ετυχε ακομα.Γινετε και σε σουτ αυτο?
    Μόνο του.. Μου έτυχε σε σέντρα και σε προωθημένη πάσα.

Όταν πας να κάνεις πάσα και κοιτάει λίγο στραβά το σώμα του την κάνει με το εξωτερικό. Ίσως όμως να θέλει να έχει πάνω απο κάποιο συγκεκριμένο passing για να γίνει.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by stratos 84 View Post
    dipar
    Που να το καταλαβω ρε φιλε; ικανο σ ειχα και αυτο να το πεις. Αφου εδω και 2 χρονια που ειμαι στο τσατ κανεις σαν μωρο με τις συγκρισεις συνεχεια μεταξυ των 2 παιχνιδιων, με αποτελεσμα τα νηματα να γινονται μη αναγνωσιμα, τι να καταλαβω μου λες..
    οτι πεις φιλε...

Έκανα μια ερώτηση προχθές αλλά μέσα στο πλήθος των "μαχών" μάλλον χάθηκε..

Γράφει στο Demo για Sixaxis controls..
    Ξέρει κανείς σε τι αναφέρεται?

Advanced Member azalus's Avatar
    PSN ID
    azalica

Παιδια μηπως εχουν κανει κατι με το manual ωστε να ειναι κατι σαν semi?Ρωταω επειδη στο 12 εβαζα πολυ σπανια γκολ(στα 10 ματς 2-3 γκολ το πολυ) και τωρα σε καθε αγωνα βαζω και απο ενα γκολ και δημιουργω και αρκετες φασεις,δλδ δεν παιζει να εχω γινει τοσο καλος...

σορυ αν εχει απαντηθει και ευχαριστω.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Ρε παιδια να ρωτησω κατι,μηπως γουσταρετε το προ και δεν το ξερετε?...δλδ ενταξει φετος βαλανε δυνατο σουτ,βαλανε κοφτες τριπλες(να τρεχεις και να σταματας αποτομα και να στριβεις ολα αυτα αποτομα οσο δεν παει) και για ολα αυτα κραζατε το προ παλια...

Εμενα παντως με αυτα που εφτιαξαν στο fifa μου αρεσει αρκετα το βρισκω ανετα οτι καλυτερο εχω παιξει σε fifa τοσα χρονια,λιγο α αποτομα σταματηματα κτλ να κοψουν γιατι αν πας πλαγια και τρεχεις και κοψεις προς τα πισω δωσεις πασα κτλ γινεται αρκετα unreal το παιχνιδι,πρεπει να χανει λιγο κοντρολ να στριβει με το ζορι κτλ

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Ρε παιδια να ρωτησω κατι,μηπως γουσταρετε το προ και δεν το ξερετε?...δλδ ενταξει φετος βαλανε δυνατο σουτ,βαλανε κοφτες τριπλες(να τρεχεις και να σταματας αποτομα και να στριβεις ολα αυτα αποτομα οσο δεν παει) και για ολα αυτα κραζατε το προ παλια...

Εμενα παντως με αυτα που εφτιαξαν στο fifa μου αρεσει αρκετα το βρισκω ανετα οτι καλυτερο εχω παιξει σε fifa τοσα χρονια,λιγο α αποτομα σταματηματα κτλ να κοψουν γιατι αν πας πλαγια και τρεχεις και κοψεις προς τα πισω δωσεις πασα κτλ γινεται αρκετα unreal το παιχνιδι,πρεπει να χανει λιγο κοντρολ να στριβει με το ζορι κτλ
    Bασικα το σουτ δεν εχει γινει πιο δυνατο(καμια σχεση με το προ που αισθανεσαι οτι σουταρεις ρουκετες).Αυτο που εχει αλλαξει ειναι η φυσικη της μπαλας και σου δινει μια πιο βαρια αισθηση.Πριν λιγα ποστ ο γεωργιος εγραφε οτι τα σουτ ειναι αψυχα χαχαχα....
    Βαλανε κοφτες τριπλες?που ακριβως το ειδες αυτο?οσο κοφτες ηταν περισυ οι τριπλες,τοσο ειναι και φετος.Για το στριψιμο συμφωνω αν και σχεση με περισυ ειναι μια ταχυτητα κατω.

Advanced Member mouzakas's Avatar
    PSN ID
    mouzakas21

Re paidia egw paizw to demo toses meres kai mou fenetai oti otan paizeis se professional i amina ths AI paizei perisotero amina zonis kai prepei na kaneis epithesi apenanti se organomeni amina enw otan paizeis se world class epidi paizei pio epithetika vgaineis kai kamia antepithesi. Pantos se professional molis vazeis goal meta nomizw oti i Ai trelenetai kai paizei poli kalitera. To eixe anaferei kai kapoios allos auto pio panw.
    Last edited by mouzakas; 16-09-2012 at 11:30.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

ρε djpar μας τα εχεις πρηξει με το προ. σε καθε ποστ σου υπαρχει η λεξη προ. ειναι το thread του φιφα εδω μεσα. πηγαινε στο προ και ασε εμας του φαν του φιφα να βρουμε τα αρνητικα του αγαπημενου μας παιχνιδιου.
    μην ανησυχεις. αν το φιφα παρει τη κατρακυλα θα ειμαστε οι πρωτοι που κραξουμε την εα οπως καναμε και παλιοτερα. οχι σαν και εσας που μονο το θαυμαζετε το προ, ενω ολος ο κοσμος το κραζει.

PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Αντε παλι τα ιδια...κανονιστε τωρα 2 σελιδες να μαλωνετε παλι...μην το συνεχισετε....ρωτανε παιδια πραγματα κ χανοντε μεσα στα μυνηματα σας.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Έκανα μια ερώτηση προχθές αλλά μέσα στο πλήθος των "μαχών" μάλλον χάθηκε..

Γράφει στο Demo για Sixaxis controls..
    Ξέρει κανείς σε τι αναφέρεται?
    που το γραφει αυτο;

PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Quote Originally Posted by azalus View Post
    Παιδια μηπως εχουν κανει κατι με το manual ωστε να ειναι κατι σαν semi?Ρωταω επειδη στο 12 εβαζα πολυ σπανια γκολ(στα 10 ματς 2-3 γκολ το πολυ) και τωρα σε καθε αγωνα βαζω και απο ενα γκολ και δημιουργω και αρκετες φασεις,δλδ δεν παιζει να εχω γινει τοσο καλος...

σορυ αν εχει απαντηθει και ευχαριστω.
    Δεν νομιζω φιλε...ισως σου φενεται επειδει κανεις φασεις πιο πολλες...με φιλο παιζεις μηπως;Και εγω κανω φασεις πιο πολλες αλλα γκολ οχι...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

dino δεν κραζω το φιφα πιο πολυ λεω οτι εμενα μου αρεσει,κοφτες τριπλες εννοω οτι σταματας αποτομα και στριβεις αποτομα δες το μεσα σε παρενθεση απλα και αυτο τριπλα θεωρειτε.

και για να ξενερωσεις pro pro pro...ok? αντε γιατι μου φαινεται οτι καποιοι κανετε σαν παιδια,αλλον εβριζα για παιδι (PDS) και αλλοι ειστε τελικα,που σκασατε στο νημα του προ για να τα χωσετε στον georgios...ελεος!!!

Bookmarks

Bookmarks