Χθες βάζω γκολ, κάνουν σέντρα και παίρνω την μπάλα. Έτρεχαν 3 πάνω μου να μου την πάρουν, οι 2 σωριάστηκαν κάτω αφού κοπάνησαν μεταξύ τους χαχαχα επική (FI)faση λέμε
Χθες βάζω γκολ, κάνουν σέντρα και παίρνω την μπάλα. Έτρεχαν 3 πάνω μου να μου την πάρουν, οι 2 σωριάστηκαν κάτω αφού κοπάνησαν μεταξύ τους χαχαχα επική (FI)faση λέμε
Καλα αυτο το εχει κανει και σε μενα,αλλα δεν μου αρεσε γιατι η συγκρουση ηταν τραγικη(bug φανταζομαι σαν τα παραπανω)![]()
.
Πολύ ωραία προσθήκη και οι πάσες με το εξωτερικό του παπουτσιού.. φαίνεται πολύ όμορφο και είναι και χρήσιμο.
Ανησυχώ λίγο γιατί σε 2-3 φάσεις ο τερματοφύλακας δεν έπεσε καν και έφαγε πολύ χαζά γκολ. Ελπίζω να διορθωθεί στο τελικό.
πως γινετε αυτη η πασα ρε συ φωτη...?την κανει μονο του η πατας κατι εσυ?γ
ιατι σε μενα δεν ετυχε ακομα.Γινετε και σε σουτ αυτο?
Και στο 12 ακολουθουσε το x.Απο αποσταση παντα.Αλλα εδω μου φαινεται καπως καλυτερο.
Η αληθεια ειναι οτι εχω καποιες αποριες που θα μου λυθουν στην πορεια φανταζομαι ή με κανα tutorial.
.
dipar
Που να το καταλαβω ρε φιλε; ικανο σ ειχα και αυτο να το πεις. Αφου εδω και 2 χρονια που ειμαι στο τσατ κανεις σαν μωρο με τις συγκρισεις συνεχεια μεταξυ των 2 παιχνιδιων, με αποτελεσμα τα νηματα να γινονται μη αναγνωσιμα, τι να καταλαβω μου λες..
Έκανα μια ερώτηση προχθές αλλά μέσα στο πλήθος των "μαχών" μάλλον χάθηκε..
Γράφει στο Demo για Sixaxis controls..
Ξέρει κανείς σε τι αναφέρεται?
Παιδια μηπως εχουν κανει κατι με το manual ωστε να ειναι κατι σαν semi?Ρωταω επειδη στο 12 εβαζα πολυ σπανια γκολ(στα 10 ματς 2-3 γκολ το πολυ) και τωρα σε καθε αγωνα βαζω και απο ενα γκολ και δημιουργω και αρκετες φασεις,δλδ δεν παιζει να εχω γινει τοσο καλος...
σορυ αν εχει απαντηθει και ευχαριστω.
Ρε παιδια να ρωτησω κατι,μηπως γουσταρετε το προ και δεν το ξερετε?...δλδ ενταξει φετος βαλανε δυνατο σουτ,βαλανε κοφτες τριπλες(να τρεχεις και να σταματας αποτομα και να στριβεις ολα αυτα αποτομα οσο δεν παει) και για ολα αυτα κραζατε το προ παλια...
Εμενα παντως με αυτα που εφτιαξαν στο fifa μου αρεσει αρκετα το βρισκω ανετα οτι καλυτερο εχω παιξει σε fifa τοσα χρονια,λιγο α αποτομα σταματηματα κτλ να κοψουν γιατι αν πας πλαγια και τρεχεις και κοψεις προς τα πισω δωσεις πασα κτλ γινεται αρκετα unreal το παιχνιδι,πρεπει να χανει λιγο κοντρολ να στριβει με το ζορι κτλ
Bασικα το σουτ δεν εχει γινει πιο δυνατο(καμια σχεση με το προ που αισθανεσαι οτι σουταρεις ρουκετες).Αυτο που εχει αλλαξει ειναι η φυσικη της μπαλας και σου δινει μια πιο βαρια αισθηση.Πριν λιγα ποστ ο γεωργιος εγραφε οτι τα σουτ ειναι αψυχα χαχαχα....
Βαλανε κοφτες τριπλες?που ακριβως το ειδες αυτο?οσο κοφτες ηταν περισυ οι τριπλες,τοσο ειναι και φετος.Για το στριψιμο συμφωνω αν και σχεση με περισυ ειναι μια ταχυτητα κατω.
Re paidia egw paizw to demo toses meres kai mou fenetai oti otan paizeis se professional i amina ths AI paizei perisotero amina zonis kai prepei na kaneis epithesi apenanti se organomeni amina enw otan paizeis se world class epidi paizei pio epithetika vgaineis kai kamia antepithesi. Pantos se professional molis vazeis goal meta nomizw oti i Ai trelenetai kai paizei poli kalitera. To eixe anaferei kai kapoios allos auto pio panw.
Last edited by mouzakas; 16-09-2012 at 11:30.
ρε djpar μας τα εχεις πρηξει με το προ. σε καθε ποστ σου υπαρχει η λεξη προ. ειναι το thread του φιφα εδω μεσα. πηγαινε στο προ και ασε εμας του φαν του φιφα να βρουμε τα αρνητικα του αγαπημενου μας παιχνιδιου.
μην ανησυχεις. αν το φιφα παρει τη κατρακυλα θα ειμαστε οι πρωτοι που κραξουμε την εα οπως καναμε και παλιοτερα. οχι σαν και εσας που μονο το θαυμαζετε το προ, ενω ολος ο κοσμος το κραζει.
Αντε παλι τα ιδια...κανονιστε τωρα 2 σελιδες να μαλωνετε παλι...μην το συνεχισετε....ρωτανε παιδια πραγματα κ χανοντε μεσα στα μυνηματα σας.
dino δεν κραζω το φιφα πιο πολυ λεω οτι εμενα μου αρεσει,κοφτες τριπλες εννοω οτι σταματας αποτομα και στριβεις αποτομα δες το μεσα σε παρενθεση απλα και αυτο τριπλα θεωρειτε.
και για να ξενερωσεις pro pro pro...ok? αντε γιατι μου φαινεται οτι καποιοι κανετε σαν παιδια,αλλον εβριζα για παιδι (PDS) και αλλοι ειστε τελικα,που σκασατε στο νημα του προ για να τα χωσετε στον georgios...ελεος!!!
Bookmarks