Page 26 of 91 FirstFirst ... 162223242526272829303676 ... LastLast
Results 501 to 520 of 1817

Thread: FIFA 13 - [Playstation®Move]

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by georgios View Post
    1. eutixos den to xo pi mono ego
    2. to oti den ksexorizun oi pextes sto fifa ine apodexto apo para polus pu vlepun sxetika antikimenika to game
    5. edikse to dromo to pro edo, e? kalo auto. makari na ginun idia kapia stigmi
    Αλλα γραφω εγω αλλα απαντας εσυ,οποτε δεν εχει και νοημα να συνεχισω με τους αριθμους.

Παντως πιστευω οτι το εχεις ετοιμο το κειμενακι πριν το ντεμο.Τιποτα δεν πετυχες εκτος απο αυτα που ''ακουγονται''...

Ο djpar τουλαχιστον το επαιξε το ντεμο και παρόλο που διαφωνησα με καποια πραγματα(που οντως ομως υπηρχαν).Ηταν τουλαχιστον εντος πραγματικοτητας,για αυτο και του απαντησα με διαφορετικο τροπο.
    Last edited by PDS; 13-09-2012 at 20:59.
    .

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

oti ke na grafis oi pextes den ksexorizun. to prospernas legontas ta dika su. ala ine ena tragiko, fact gia to fifa pu theli na entiposiasi me ta grafika ke ta animation tu

o brother lei oti to kanun etsi gia na niothis oti ine oloi isoi. oloi pextarades. lol!
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Δεν το προσπερασα.Σου ειπα οτι για μενα ειναι στο ιδιο επιπεδο,αλλα ακομα δεν εχω δει και παιχτες πολλων ομαδων.

Για παραδειγμα απο τους Ινιεστα και ο Ροναλντο,ο πρωτος μου αρεσει περισσοτερο στο fifa 12 και ο δευτερος περισσοτερο στο pes13.
    .

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Δυστυχώς στο φόρουμ εδώ υπάρχουν άτομα που ούτε να συζητήσουν μπορούν και πάντα νομίζουν ότι έχουν δίκιο. Και με την συνεχιζόμενη αυτή στάση, εκτός του ότι έχουν φύγει πολλά παιδιά, όσοι έχουν μείνει (αρκετοί ακόμα ευτυχώς) δεν μπορούν να βρουν τελικά τις πληροφορίες που χρειάζονται...

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Δυστυχώς στο φόρουμ εδώ υπάρχουν άτομα που ούτε να συζητήσουν μπορούν και πάντα νομίζουν ότι έχουν δίκιο. Και με την συνεχιζόμενη αυτή στάση, εκτός του ότι έχουν φύγει πολλά παιδιά, όσοι έχουν μείνει (αρκετοί ακόμα ευτυχώς) δεν μπορούν να βρουν τελικά τις πληροφορίες που χρειάζονται...
    Πολυ σωστά.....δυστηχως οταν κάποιος προσπαθεί να προωθήσει ένα παιχνίδι μέσω του forum για προσωπικό όφελος (μαγαζιά και προσωπικές επιχειρήσεις) τότε λογικό είναι να ισοπεδώνονται οι εποικοδομητικές συζητήσεις και οι πληροφορίες για ένα παιχνίδι

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Νίκο εδώ κανείς λάθος μιας κ ο Γιώργος δίνει κ τα 2 παιχνίδια κ δεν τον νοιάζει τι θα πουλήσει περισσότερο αρκεί να πουλήσει.
    PDS ο Γιώργος λέει ότι οι παίχτες δεν ξεχωρίζουν στην μακρινή κάμερα κ έχει δίκαιο αλλά σου έχει αλλά + που το προ δεν έχει έτσι πάνε αυτά

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Νίκο εδώ κανείς λάθος μιας κ ο Γιώργος δίνει κ τα 2 παιχνίδια κ δεν τον νοιάζει τι θα πουλήσει περισσότερο αρκεί να πουλήσει.
    PDS ο Γιώργος λέει ότι οι παίχτες δεν ξεχωρίζουν στην μακρινή κάμερα κ έχει δίκαιο αλλά σου έχει αλλά + που το προ δεν έχει έτσι πάνε αυτά
    Όχι ακριβώς Παρη γιατι μην ξεχνάς πως το pro δεν έχει online pass (οπως λεει και ο ιδιος)που σημαίνει πως μπορει να πουληθεί μεταχειρισμένο μια χαρα μιας και το FIFA έχει και δεν μπορει τοσο ευκολα και κάπου είχε πάρει το μάτι μου στο forum διαφιμηση για μαγαζί με μεταχειρισμένα......anyway ίσως είμαι υπερβολικά καχύποπτος ίσως όχι.
    Καταλαβαίνω όλες μα όλες τις απόψεις για τα δυο ποδοσφαιρακια και έχουν ειπωθεί πολλές αλήθειες για τα + και τα - και των δυο αλλα αλίμονο να υπάρχει κάποιος που βλέπει πως το pro έχει καλύτερο animation απο το FIFA (ναι έκανε τεράστιο άλμα εκει το pro αλλα όχι τόσο ώστε να πούμε πως ξεπέρασε FIFA ούτε κατα διάνοια) αυτο ξεπερνάει την προσωπική άποψη

PS4forums Fanatic Giannis7's Avatar
    PSN ID
    Soldius7
    Name
    Γιάννης

Η γνώμη μου είναι ότι (τουλάχιστον στην έκδοση του PC, γιατί εκεί έπαιξα το demo) φέτος υπάρχει βελτίωση στους παίχτες. Στην παρακάτω φωτογραφία (τουλάχιστον εγώ) μπορώ να ξεχωρίσω πολλούς παίχτες.

Spoiler!
    "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

Bill Shankly

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Τι να λέμε τώρα υπάρχει περίπτωση κάποιος που πήρε το fifa 12 να μην πάρει το 13 ή για το pro το αντίστοιχο?Πηγαίνετε ρε παιδιά στα αντίστοιχα threads για το 12 και στα 2 games να δείτε τι γράφατε πέρυσι.Κάθε χρόνο τα ίδια,όλο wow και σιρόπια εμένα με ενδιαφέρει να λέτε τα αρνητικά του κάθε παιχνιδιού ώστε εκεί να γίνεται σύγκριση.Με το να λες τα αρνητικά έστω και αν είναι ελάχιστα δεν θάβεις το παιχνίδι,δίνεις μια καλή εικόνα τι να περιμένει ο υποψήφιος αγοραστής.Επιμένω για τα θετικά που γράφετε κάθε χρόνο τα ίδια ΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ

edit γιάννη τώρα είδα την εικονα,νομίζω στο pro είναι πιο αναγνωρίσιμοι χωρίς να σημαίνει ότι είναι καλύτερα σχεδιασμένοι,αν βάλεις το fifa πιο zoom γίνονται καλύτερα τα πράγματα
    Last edited by msnes7; 14-09-2012 at 00:01.

Member aekfc212's Avatar
    PSN ID
    aekfc212
    Name
    tony

παιδια εγω τα επαιξα κ τα 2 κ μαλιστα το ενα μετα το αλλο κ σαν μετριου επιπεδου χρηστης
    οπως οι περισσοτεροι πιστευω το φιφα ειναι καλυτερο με διαφορα σαν πρωτη αποψη.την ιδια αποψη ειχαν κ αλλοι φιλοι μου που τα δοκιμασαμε μαζι ουτε ενας δεν διαφωνησε κ μαλιστα 2 απο αυτους ειναι φανατικοι του προ.φυσικα σαν τελικη αποψη θα δουμε κ τις τελικες εκδοσεις.παντως δεν πιστευω οτι αξιζει να δωσει καποιος 60 ευρω να παει απο φιφα 12 σε 13 τετοιες εποχες.κανα 30αρι το συζηταμε.

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

θετικα
    -καλυτερος φοτισμος
    -η φυσικη της μπαλας
    -η περιγραφη ( πραγματικα εκπληκτικη , οτι καλυτερο μεχρι στιγμης)
    -το first touch control
    -η ατμοσφαιρα του γηπεδου
    - τα skill games
    -το animation
    -οι κινησεις των παικτων στην επιθεση
    -το βελτιωμενο μενου και το σποτακι της εισαγωγης πριν τον αγωνα
    -η νεα καμερα

αρνητικα
    -πολλες φορες γινεται χερι και δεν εχει ρυθμιστει να δινεται φαουλ
    -η ai της αντιπαλης ομαδας ( αν και βελτιωμενη σε σχεση με το 12 ακομα δεν ειναι πολυ καλη)
    -η σχετικη ευκολια στο σκοραρισμα (σε assisted , μην μου αρχισετε εσεις με το manual !

γενικα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο το νεο φιφα αν σκεφτει κανεις οτι συνηθως η τελικη εκδοση ειναι ακομα καλυτερη,,, ελπιζω να εχουν φτιαξει λιγο και τους servers.

Elite iou21's Avatar
    PSN ID
    battigoal76
    Name
    george

Quote Originally Posted by the master View Post
    θετικα
    -καλυτερος φοτισμος
    -η φυσικη της μπαλας
    -η περιγραφη ( πραγματικα εκπληκτικη , οτι καλυτερο μεχρι στιγμης)
    -το first touch control
    -η ατμοσφαιρα του γηπεδου
    - τα skill games
    -το animation
    -οι κινησεις των παικτων στην επιθεση
    -το βελτιωμενο μενου και το σποτακι της εισαγωγης πριν τον αγωνα
    -η νεα καμερα

αρνητικα
    -πολλες φορες γινεται χερι και δεν εχει ρυθμιστει να δινεται φαουλ
    -η ai της αντιπαλης ομαδας ( αν και βελτιωμενη σε σχεση με το 12 ακομα δεν ειναι πολυ καλη)
    -η σχετικη ευκολια στο σκοραρισμα (σε assisted , μην μου αρχισετε εσεις με το manual !

γενικα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο το νεο φιφα αν σκεφτει κανεις οτι συνηθως η τελικη εκδοση ειναι ακομα καλυτερη,,, ελπιζω να εχουν φτιαξει λιγο και τους servers.
    fillipa gia to xeri pou les pigaine stis epiloges kai ekei pou grafei handball pata yes alla ektos penalti ...meta tha ta dinei ola

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

ελα ρε αληθεια? τελεια!
    αλλα γιατι εκτως πεναλτι,,, τεσπα...
    στο ονλινε θα γινεται?

Elite iou21's Avatar
    PSN ID
    battigoal76
    Name
    george

mexri persi oxi oute fetos nomizo

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

α γιατι ρε γαμω...

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Το χέρι είναι μια λαλακία και μισή.Πέρσι αν το είχες στο on, μπορεί να έβλεπες και 4 penalties σ'έναν αγώνα.

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

ε τοτε θελει φτιαξιμο απλα πραγματα

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by the master View Post
    θετικα

-η νεα καμερα
    Που ειναι?
    .

PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

βαλε 12 και 13 διπλα διπλα και δες ρε συ , για ονομα!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Δεν σε καταλαβαινω,αληθεια

Εγω δεν βλεπω καινουρια καμερα.
    .

Bookmarks

Bookmarks