Page 16 of 61 FirstFirst ... 612131415161718192026 ... LastLast
Results 301 to 320 of 1211

Thread: Dark Souls

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by I_HAVE_A_NAME_ View Post
    Υπάρχει πιστεύεται κάποια βάση για σύγκριση μεταξύ Dark Souls - Skyrim ή είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια?
    .
    Νομιζω δεν υπαρχει στερεα βαση για συγκριση, περα απο καποια universal RPG στοιχεια και το γεγονος οτι η αισθητικη τους ειναι western (κι ας ειναι ιαπωνικο το dark souls). Ας μεινουμε στο οτι ειναι κορυφαια παιχνιδια, το καθενα στο "ειδος" του.
    Ειδα και ενα συγκριτικο προσφατα στο gametrailers και σκεφτομουν τι καθυστερημενη συγκριση εκαναν οι ανθρωποι και οτι πολλοι θα αποπροσανατολιστουν και πιθανοτατα θα χασουν εναν απο τους 2 τιτλους.

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Νομιζω δεν υπαρχει στερεα βαση για συγκριση, περα απο καποια universal RPG στοιχεια και το γεγονος οτι η αισθητικη τους ειναι western (κι ας ειναι ιαπωνικο το dark souls). Ας μεινουμε στο οτι ειναι κορυφαια παιχνιδια, το καθενα στο "ειδος" του.
    Ειδα και ενα συγκριτικο προσφατα στο gametrailers και σκεφτομουν τι καθυστερημενη συγκριση εκαναν οι ανθρωποι και οτι πολλοι θα αποπροσανατολιστουν και πιθανοτατα θα χασουν εναν απο τους 2 τιτλους.
    OK thnx για την απάντηση
    Εγώ ρώτησα πιο πολύ για να αποφασίσω αν θα περιμένω για το Skyrim ή θα πάρω το Dark Souls.Τώρα ο χρόνος είναι περιορισμένος για κάψιμο στο Playstation οπότε ήθελα κάτι απλώς για να "σκοτώνω" λίγες ώρες.Απο ότι κατάλαβα όμως απο τα reviews το Dark Souls δεν είναι τέτοιο παιχνίδι xD
    Πρέπει να αφιερώσεις πολλές ώρες για να το εκτιμήσεις, και αντίστροφα
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^Βεβαια ουτε το Skyrim ειναι για ''σκοτωμα λιγων ωρων''. Αν το παρεις, θα κολλησεις.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Περιμενω και περιμενω το ταχυδρομειο.... Σε Ελλαντα εκει ερτει. Απο Αγγλια γιατι αργει; Αντε, θελω να γινουν τα νευρα μου παστιτσιο.

Relax, I'll get it...

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Βγηκε patch 1.03 και δεν ξανα κολλαει. Οταν παιζεις συνδεδεμενος αυτο, οπου βλεπεις τα bloodstrains και messages αλλων παιχτων, καθως και φαντασματα αλλων παιχτων, οταν παιζει καποιος στο ιδιο σημειο ταυτοχρονα. Οταν εισαι online εκτος απο να παιξεις co op η να κανεις invade σε αλλο παιχνιδι, επηρεαζει το παιχνιδι οπως οταν καθεσαι σε bonfire και καθετε και καποιος αλλος εκει ταυτοχρονα, σου δινει ενα παραπανω flask με HP. Καθε φορα που ξεκουραζεσαι σε bonfire, οι εχθροι ξαναβγαινουν. Ετσι μαζευεις πιο ευκολα souls για να κανεις level up τον χαρακτηρα σου. Τα αντικειμενα που βρισκεις, ειναι αντικειμενα που αφησαν αλλοι παιχτες σε εκεινο το σημειο. Ειναι δυσκολο και υπουλο, δεν το εχω προχωρησει πολυ, φτιαχνω πιο δυνατο χαρακτηρα γιατι δεν γινεται να προχωρησεις διαφορετικα.

Αντε να ερθει και σε εσας το παιχνιδι , εγω το πηρα απο ελλαδα και δεν περιμενα πολυ. Τι να περιμενα δηλαδη, ολο χανω και ξαναχανω...

Edit

Πανω που ειχα φτιαξει τον χαρακτηρα μου level 18, μετα απο 8 ωρες παιχνιδιου, χαλασε το PS3 μου και δεν διαβαζει αλλα ουτε κανει και eject το δισκακι του παιχνιδιου. Τι και αν πατας το eject, δε βγαινει, δεν ξερω γιατι. Αν καταφερω να βγαλω το δισκακι με καποιο τροπο, δεν θα μπορω να συνεχισω στο αλλο μου PS3 και να θελω, δεν γινεται, το save ειναι κλειδωμενο. Η μονη λυση ειναι το psn+ και μεταφορα του save στο online storage, αλλα εληξε η συνδρομη μου. Πακετο...

Edit 2

Το εφτιαξα τελικα αφου το εκανα βιδες το PS3 για αλλη μια φορα. Εβγαλα το δισκακι, ρυθμισα τις ραγες οι οποιες ειχαν φυγει απο τη θεση τους και τωρα ολα καλα, συνεχιζω την παιχνιδαρα
    Last edited by criter; 07-10-2011 at 18:35.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

telika to game exi pause?
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^Oχι.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Αυτό με το Pause είναι ψιλοπρόβλημα..
    Δηλαδή εγώ πολλές φορές αφήνω το παιχνίδι σε Pause για 2-3 ώρες και συνεχίζω μετά..τώρα και ασφαλές σημείο να βρω μπορεί να κάνει κάποιος Invade και να με διαλύσει..
    Τουλάχιστον ας είχε Pause στα BonFires..
    XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
    https://xgamers.gr

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Dark Souls Hardcore tailer

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=r3HdfzC7Shg&feature=player_embedded"]Dark Souls - X360 / PS3 - Hardcore Trailer - YouTube[/ame]

Υπεροχο....

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

telika ine kalitero i xirotero apo to demons souls? ta grafika den me niazun toso

kapu ida oti ine enas kosmos olo. den exi tis piles pu ixe sto demons souls?

episis kapu diavasa oti ine xirotero se kapies online liturgies

ti lete gia auta?
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PSN ID
    criter

Ειναι νωρις ακομη για να σου πω αν ειναι καλυτερο η χειροτερο του DS. Μεχρι στιγμης παντως ειναι το ιδιο καλο. Ο κοσμος του ειναι πολυ καλος, εχει ενα κεντρικο σημειο, κατι αντιστοιχο του Nexus, το Firelink Shrine, οπου απο εκει πας στις διαφορες αλλες τοποθεσιες που εχει, αλλα αυτο που ειναι και το ωραιο ειναι πως ο κοσμος του επικοινωνει και με αλλους τροπους εκτος απο το να πρεπει να γυριζεις πισω παντα, για να πας καπου αλλου. Υπαρχουν shortcuts που σε οδηγουν κατευθειαν σε καποιες τοποθεσιες, και ο τροπος που συνδεεται μεταξυ του ολοκληρος ο κοσμος του παιχνιδιου ειναι πολυ ωραιος. Το World interconnectivity δηλαδη ειναι τετοιο, οπου μπορεις να πας σε αλλα μερη, χωρις απαραιτητα να πρεπει να γυρισεις πισω στο κεντρικο Firelink Shrine, αλλα υπαρχουν μυστικα περασματα.

Online δεν εχω παιξει ακομα, παρολο που παιζω συνδεδεμενος.

Ειμαι level 25, βλεπω το πηραν ηδη αρκετοι απο την friend list μου, αλλα δεν βλεπω σχολια... Το σιγουρο ειναι οτι θα πρεπει να χασεις παρα πολες φορες για να το προχωρησεις και παντα σε περιμενει μια ενεδρα απο εχθρους σε καθε σημειο και ειναι δυσκολο να προχωρησεις, ειδικα οταν δεν ξερεις τι σε περιμενει.

Elite overclocker's Avatar
    PSN ID
    johnnie_gr

Από δυσκολία, είναι πιο εύκολο από DS ή στα ίδια επίπεδα;
    HATED BY MANY...
    LOVED BY FEW...
    RESPECTED BY EVERYONE...

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Απ' όσο μου είπαν (δεν το έπαιξα ακόμα) είναι πιό δύσκολο!!!

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Ειναι πιο δυσκολο, παιδια...

Relax, I'll get it...

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

απο οτι λενε οχι απλα ειναι πιο δυσκολο....ειναι πολυ πιο δυσκολο!

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

και εγω αυτη την εντυπωση εχω..οτι ειναι ποιο δυσκολο !!!!σε πεταει στα σκ@τ@ αμεσως!!!!ενω το ds ειχει και λιγο μελακι στην αρχη !!!!!

PSN ID
    criter

Ειναι παλουκι!! Το ιδιο δυσκολο οσο το Demon's σιγουρα και το ιδιο πωροση. Αν ειναι ακομα πιο δυσκολο γενικα, δεν ξερω ακομα δεν το εχω προχωρησει αρκετα. Εχω βρει πολλα αντικειμενα ομως σχετικα πιο ευκολα απο το Demon's, καλα σπαθια τα οποια εχω αναβαθμισει ηδη και τα χτυπηματα μου κανουν πολυ ζημια. Η AI των εχθρων ειναι ****δυσκολη, ισως λιγο δυσκολοτερη, αλλα νομιζω οτι βρισκεις το τι πρεπει να κανεις στο παιχνιδι, ειναι λιγο πιο κατανοητο θα ελεγα, σε σχεση με το Demon's που δεν ηξερες που σου παν τα τεσσερα. Μπορει να μπηκα στο νοημα και κατευθειαν επειδη εχω ηδη παιξει το Demon's, παιζει και αυτο ρολο σιγουρα. Προσοχη θελει να μην σου την πεσουν ολοι μαζι οι εχθροι, αν τους εχεις εναν-εναν, κατι γινεται. Οσο για τα bosses, οι δαιμονες ειναι πολυ δυσκολοι αλλα εχει και μινι bosses, ιπποτες, σκελετους που δεν μασανε. Εχει κατι εχθρους σαν πουμα, που πριν καλα καλα τους δεις και προλαβεις να χτυπησεις, σε δαγκωνουν πολυ γρηγορα και αρχιζει το bleeding. Παρολο που ξερεις οτι θα ερθει, το περιμενεις, αλλα και παλι δεν προλαβαινεις να το χτυπησεις, θελει φοβερα αντανακλαστικα. Οι αρουραιοι ας πουμε ειναι πολυ ευκολοι, αλλα αν σε δαγκωσουν πεθαινεις απο δηλητηριαση, αν δεν εχεις αντιδοτο. Ολοι εχουν τον τροπο τους να σε σκοτωσουν, αλλα ολοι εχουν και τροπο να τους περασεις.

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

pire kanis tin limited edition? an mporite pite leptomeries gia to guide (pos to vriskume, ine kalo? etc)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Δεν αξιζει η limited οπως μου ειπε ο κολλητος μου που ειναι πορωμενος. Δεν εχει μεσα το guide Οπως το παλιο. Απλα σου δινει εναν κωδικος να το κατεβασεις σε pdf μορφη...

τραγικο fail η limited σε σχεση με το Demon Souls...

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

oti ine digital to ksero, apla thelo na matho pos akrivos dulevi.. An ine pdf to guide tote sigura den to pernis meso psn ara ipotheto prepi na xrisimopiisis pc gia na to vris?

Bookmarks

Bookmarks